Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Affiliate Disclaimer

Informatie op Technerds

De informatie die beschikbaar is op Technerds wordt uitsluitend verstrekt voor informatieve doeleinden op basis van 'as is' en enkel op eigen risico van de eindgebruiker. Technerds kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten, weglatingen of onnauwkeurigheden in de informatie.

Technerds garandeert niet de nauwkeurigheid, kwaliteit of volledigheid van de informatie, maar doet wel zijn best om alles zo actueel mogelijk te houden. Technerds streeft er dan ook naar haar gebruikers betrouwbare en actuele informatie te bieden, maar kan niet garanderen dat deze informatie altijd juist en volledig is.

Technerds is daarmee niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van het gebruik van de informatie op haar website en deelt enkel aanbevelingen. De gebruiker is altijd zelf verantwoordelijk voor het verifiëren van de informatie en het kiezen van het beoogde gebruik van producten.

Indien er fouten worden gedetecteerd in de informatie, kun je dit aan Technerds melden via info@technerds. De redactie zal vervolgens zo snel mogelijk de fouten corrigeren. Het beeld- of tekstmateriaal van Technerds mag alleen worden gebruikt met toestemming en met verwijzing naar Technerds. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Verdienmodel van Technerds

Technerds is transparant over het gebruik van verschillende affiliate-programma's, zoals het Bol.com-, Amazon.nl- en Coolblue-partnerprogramma. Als je op een van de links klikt die op onze website staan, plaatst de webshop waar je op belandt een cookie.

Met deze cookie kan de webshop je aankopen herleiden naar Technerds. Op die manier ontvangen wij een beloning voor het leveren van goed advies en het helpen bij de aankoop van een nieuw product. Als je het product terugstuurt, ontvangen we die beloning niet.

Deze partnerprogramma's stellen ons in staat om productgidsen te verbeteren en behulpzame artikelen te blijven schrijven. We streven hierbij naar objectief en onpartijdig advies, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken uit de webshops die we aanbevelen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat onze aanbevelingen niet worden beïnvloed door eventuele beloningen die we ontvangen van de webshops. Bij Technerds hechten we namelijk veel waarde aan het bieden van passende en betrouwbare informatie, zodat jij als consument de juiste keuze kunt maken voor jouw specifieke situatie.

Wij willen er ook op wijzen dat ons affiliate-programma geen invloed heeft op de informatie die we verstrekken. Onze aanbevelingen zijn gebaseerd op gedegen onderzoek en ervaring, en we zullen altijd onze onafhankelijkheid en integriteit handhaven. Wij streven ernaar om de betrouwbaarste informatie te bieden, zodat je als eindgebruiker het beste product kunt vinden dat past bij jouw behoeften en budget.

De partners van Technerds

Bol.com is een Nederlands e-commerceplatform dat een uitgebreid assortiment aan producten biedt, zoals boeken, elektronica, speelgoed en huishoudartikelen. Sinds de oprichting in 1999 is Bol.com uitgegroeid tot een van de grootste online winkels in Nederland en België. Het platform biedt een marktplaats voor derden om hun producten te verkopen, maar verkoopt ook eigen producten. Bovendien zorgt het voor een snelle levering en eenvoudige retourzendingen voor haar klanten.

Coolblue.nl is een Nederlandse webwinkel die zich richt op consumentenelektronica en apparaten. Opgericht in 1999, heeft het bedrijf zijn aanbod in de loop der jaren uitgebreid met een ruim assortiment van producten, zoals smartphones, laptops, tv's en huishoudelijke apparaten. Coolblue staat bekend om zijn klantgerichte benadering, waarbij het gratis verzending en retour, levering op dezelfde dag en een 30 dagen proefperiode voor producten aanbiedt. Het bedrijf legt de focus op klantenservice en heeft daarvoor meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen.

Meld je aan!

  Technerds logo

  Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

  Contact

  Email 
  Adres
  Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
  © 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
  cross