Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Over Ons

We houden van technologie, en deze liefde delen we maar al te graag met onze lezers.

Technerds.nl is

Geschikt voor iedereen – van mede-technerds tot nieuwelingen in de tech-wereld.
Gedreven om je te voorzien van nauwkeurige en recente informatie.
Onpartijdig, zodat je na het lezen van onze artikelen altijd met een nuchtere kijk op zaken verder kunt.

Ons doel

We streven ernaar je te voorzien van het antwoord op je vraag, of het nu “wat is de beste tv?” of “hoe verberg ik mijn IP-adres?” is. Zo nemen we het mysterie rondom technologie weg en maken we het begrijpbaar.

Zelfstandig

Onze artikelen komen tot stand zonder invloeden van buitenaf. Merken en (web)winkels hebben geen invloed op de informatie die we geven. Het enige wat hier van invloed is, zijn de laatste ontwikkelingen en een knipoog naar persoonlijke voorkeur.

Open voor feedback

Het idee is om het in één keer goed te doen, maar niemand is perfect. Hebben we naar jouw mening iets gemist of zoek je verdere verheldering, dan horen we dat graag! Natuurlijk vinden we het ook fijn positieve feedback te ontvangen. We geven je de kans tot beide onder ieder artikel!

Onze Technerds

Technerds.nl wordt mogelijk gemaakt door een team uit alle uithoeken van de wereld. We hebben daarom gedreven editors en nog meer gedreven schrijvers.
Casper van Groos
Casper van Groos Auteur
Casper is content creator, tekstschrijver en journalist. In de afgelopen tien jaar werkte hij voor veel uiteenlopende opdrachtgevers; van Vice tot het AD en van een hypotheekadviseur tot een theatergezelschap. Hij houdt er van om complexe onderwerpen uit te zoeken en begrijpelijk te maken.
Robbert van Tol Auteur

Rowena Golob
Rowena Golob Auteur
Rowena is 28 jaar, woont in het zuiden van het land en is afgestudeerd aan de kunstacademie. Ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om zich zelf uit te dagen. Naast schrijven, is ze vooral druk met haar bedrijf in fotografie en social media. In haar vrije tijd geniet ze vooral van reizen, haar hond, en familie en vrienden!
Victoria Sydow
Victoria Sydow Auteur
Victoria is 27 jaar en woont met haar vogel in de buurt van Rotterdam. Na een studie animatie op de kunstacademie, en een paar jaar werk, zocht ze een nieuwe uitdaging. Naast schrijven volgt ze een premaster jeugdliteratuur, en vult ze haar vrije tijd met tekenen en gamen.

Contact opnemen?

Je kan altijd bij ons terecht met al je vragen of opmerkingen.
Contact
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2022 Technerds.nl All rights reserved
cross