Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Over Ons

We houden van technologie, en deze liefde delen we maar al te graag met onze lezers.

Technerds.nl is

Geschikt voor iedereen – van mede-technerds tot nieuwelingen in de tech-wereld.
Gedreven om je te voorzien van nauwkeurige en recente informatie.
Onpartijdig, zodat je na het lezen van onze artikelen altijd met een nuchtere kijk op zaken verder kunt.

Ons doel

We streven ernaar je te voorzien van het antwoord op je vraag, of het nu “wat is de beste tv?” of “hoe verberg ik mijn IP-adres?” is. Zo nemen we het mysterie rondom technologie weg en maken we het begrijpbaar.

Zelfstandig

Onze artikelen komen tot stand zonder invloeden van buitenaf. Merken en (web)winkels hebben geen invloed op de informatie die we geven. Het enige wat hier van invloed is, zijn de laatste ontwikkelingen en een knipoog naar persoonlijke voorkeur.

Open voor feedback

Het idee is om het in één keer goed te doen, maar niemand is perfect. Hebben we naar jouw mening iets gemist of zoek je verdere verheldering, dan horen we dat graag! Natuurlijk vinden we het ook fijn positieve feedback te ontvangen. We geven je de kans tot beide onder ieder artikel!

Onze visie en doelen

Bij Technerds pakken we de verwarring en complexiteit rondom elektronica, computers en software aan door middel van eenvoudige, door experts geschreven artikelen die je optimaal ondersteunen.

We zijn er trots op dat we journalistieke normen en ethiek hoog in het vaandel hebben staan en redactioneel onafhankelijk blijven in onze bedrijfsvoering. Onze beoordelingen worden altijd volledig uitgevoerd door onze redacteuren, zonder inmenging van externe bedrijven of zakelijke connecties.

Uiteraard proberen we ook met Technerds geld te verdienen (zoals bij bijna elke andere website) en zijn we hierover helder. Wanneer je een product of dienst aanschaft die we aanbevelen, ontvangen we een kleine commissie.

Waarom Technerds vertrouwen?

Bij Technerds zijn we van mening dat informatie betrouwbaar en oprecht gepresenteerd moet zijn. Ons team van ervaren redacteuren en deskundigen werkt nauw samen om ervoor te zorgen dat de content die we publiceren duidelijk, grondig onderbouwd en volgens de hoogste journalistieke normen en richtlijnen is.

Onze getalenteerde schrijvers bezitten een diepgaande kennis van elektronica en computers, en zijn toegewijd aan het delen van heldere, feitelijke en onbevooroordeelde informatie. Hiermee bouwen en behouden we het vertrouwen van onze lezers.

Ons redactionele proces

Ons redactionele aanpak bestaat uit vijf essentiële stappen om nauwgezet en precies te werk te gaan:

1. Onderwerpkeuze. 
Wij selecteren zorgvuldig onderwerpen die relevant en boeiend zijn voor onze lezers, met de focus op belangrijke aspecten en de nieuwste trends.

2. Onderzoek. 
Onze auteurs voeren grondig onderzoek uit, raadplegen betrouwbare bronnen en leggen contact met deskundigen om actuele en nauwkeurige informatie te verzamelen.

3. Schrijven. 
We presenteren de vergaarde informatie op heldere en toegankelijke wijze, zodat onze lezers ingewikkelde of technische concepten kunnen bevatten. Wij kiezen daarom voor duidelijke uitleg in plaats van jargon.

4. Redigeren. 
Onze ervaren redactieleden controleren en verfijnen zowel de structuur als inhoud van elk artikel nauwlettend, toetsen feitelijke nauwkeurigheid en werken eventuele fouten of onduidelijkheden bij. Op deze manier waarborgen we een hoge kwaliteit en consistentie voor onze content.

5. Actualiseren. 
Wij houden onze artikelen up-to-date met nieuwe gegevens om lezers gedurende hun gehele online ervaring te ondersteunen.

Onderdeel van White Citadel

De meeste plaatsen waar mensen informatie en media consumeren en koopbeslissingen nemen zijn lelijk, onjuist, verouderd, saai en niet boeiend.

Onze missie is om de manier waarop mensen koopbeslissingen nemen en informatie consumeren te verbeteren.

We bereiken dit door de kracht van data, code, content en design te combineren.

Dit creëert synergie waardoor we op schaal correcte, mooie en boeiende inhoud kunnen maken. We hebben op dit moment zeven online merken in Nederland, waarmee we meer dan een half miljoen mensen per maand betrekken en helpen.

De achterliggende organisatie van Technerds is White Citadel B.V. Dit bedrijf is verantwoordelijk voor de benutting van Technerds en andere digitale merken.

Contact opnemen?

Je kan altijd bij ons terecht met al je vragen of opmerkingen.
Contact
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross