Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Het Team

Nieuwsgierig naar de mensen achter Technerds? Op deze pagina ontdek je een overzicht van onze technologie-liefhebbers en het netwerk van technologie-experts.

Opzoek naar Tech-experts!

Bij Technerds zijn we gek op kwaliteit. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar dé technologie-experts uit Nederland en België om hun kennis en inzichten in onze artikelen te verwerken. Naast onze redacteuren redigeren en controleren deze deskundigen ook onze content op feitelijke juistheid.

Nadat zij dit hebben gedaan, plaatsen we een vinkje bij het artikel, zodat je zeker weet dat de informatie klopt en door 3 experts is geverifieerd. Ben jij een expert die ons team graag wil versterken? Neem dan nu contact op met ons via [email protected]

Onze Technerds

Technerds.nl wordt mogelijk gemaakt door een team uit alle uithoeken van de wereld. We hebben daarom gedreven editors en nog meer gedreven schrijvers.
Luca Nowak Auteur
Luca is onze head of content en afgestudeerd psycholoog, en spendeert zijn vrije tijd aan zijn favoriete games en programmeercursussen. Zijn werk en studie hebben hem tot nu toe al het nodige over grammatica, syntax en het onderzoeken van allerlei onderwerpen geleerd – en deze skills ontwikkelt hij al doende verder bij Technerds!
Jonathan Rijksma Auteur
Jonathan is een computerexpert met een passie voor computers. Hij heeft dan ook informatica gestuurd aan de UvA, en werkt inmiddels al tien jaar in de IT-sector. Hij schrijft over de nieuwste technologieën, reviewt hardware en software, en beantwoordt dringende vragen over computerproblemen. En als hij daar niet mee bezig is, vind je hem met een VR-headset op in zijn favoriete game. 👓
Foto van Pepita
Pepita Bossink Auteur

Pepita is vooral blij als ze over computers mag schrijven. Ze leert graag over nieuwe technologieën en hoe je het meeste uit zowel software als hardware haalt. Verder is ze altijd dol geweest op taal en schrijven - dus die passies passen perfect bij haar rol als contentschrijver voor Technerds! In haar vrije tijd houdt ze van bordspellen, gamen, deductiespellen en alles waar je een puzzel voor moet oplossen. Maar een wandeling, picknick en een goed boek, daar maak je haar ook heel blij mee.
Robbert van Tol Auteur
Robbert, uit Wognum (NH). is één van onze Content Creators. Samen met zijn voorliefde voor fotografie, videografie en monteren, is zijn grootste passie toch echt het luisteren, maar vooral het maken van muziek. Hij verzorgt al zes jaar de lead vocals bij tributeband Touch of Toto en maakt sinds vorig jaar ook deel uit van de formatie van feestband Cherry & The Sugarstuds. En alsof dat niet genoeg is is hij bezig met de studie Media Design bij de LOI. Dankzij die studie heeft hij kennis over de wereld van creatieve hard- en software en onderzoeksmethoden. Al doende groeit hij daar verder in tijdens het schrijven van artikelen voor Technerds.
Rowena Golob
Rowena Golob Auteur
Rowena is 30 jaar, woont in het zuiden van het land en is afgestudeerd aan de kunstacademie. Ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om zichzelf uit te dagen. Naast schrijven, is ze vooral druk met haar bedrijf in fotografie, webdesign en social media. In haar vrije tijd geniet ze vooral van haar hond en gamet ze graag op haar Xbox.

Contact opnemen?

Je kan altijd bij ons terecht met al je vragen of opmerkingen.
Contact

Meld je aan!

  Technerds logo

  Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

  Contact

  Email 
  Adres
  Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
  © 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
  cross