Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Robbert van Tol

Robbert, uit Wognum (NH). is één van onze Content Creators. Samen met zijn voorliefde voor fotografie, videografie en monteren, is zijn grootste passie toch echt het luisteren, maar vooral het maken van muziek. Hij verzorgt al zes jaar de lead vocals bij tributeband Touch of Toto en maakt sinds vorig jaar ook deel uit van de formatie van feestband Cherry & The Sugarstuds. En alsof dat niet genoeg is is hij bezig met de studie Media Design bij de LOI. Dankzij die studie heeft hij kennis over de wereld van creatieve hard- en software en onderzoeksmethoden. Al doende groeit hij daar verder in tijdens het schrijven van artikelen voor Technerds.
Rol: Content Creator
Expertise: Muziek, foto- en videografie
Opleiding: Media Design, LOI

Over Robbert van Tol

Dankzij zijn talenknobbel weet hij ook informatie van buitenlandse bronnen te gebruiken. Tezamen met zijn muzikale talent heeft dit nog een leuke bijkomstigheid: Een creatieve manier van schrijven. Hij weet ons regelmatig te verrassen met leuke kwinkslagen en inventieve kopjes in onze artikelen. Dit geeft hem ook nog eens het voordeel dat hij spelling- en grammaticafoutjes eruit pikt met zijn haviksogen. Zo blijft onze content goed leesbaar en betrouwbaar. In zijn vrije tijd speelt Robbert graag gitaar, maakt hij een lekkere wandeling, luistert hij allerhande muziek of verzet hij zijn zinnen met een goede film, serie of interessante YouTube video's. Of die video's nu gaan over geschiedenis, Formule 1 of filmtechnologie, het maakt hem niet uit. Sinds Robbert vorig jaar voor ons begonnen is heeft hij niet alleen een bonte verzamelingen aan artikelen voor ons geschreven (waaronder how to's, productreviews en roundup-reviews), maar hij heeft ook met zijn Sony A7C al meer dan 200 foto's aangeleverd. Dit vult hij aan met het maken van promovideo's voor bands, hij weet dus zeker van de hoed en de rand waar het gaat om foto- en videografie.

Opleiding

Momenteel nog studerende bij de LOI voor een Associate Degree Media Design, heeft Robbert al geleerd over onder andere webdesign, grafische vormgeving, het testen en uitwerken van nieuwe concepten en game design. Het belangrijkste wat hij tot zover daar heeft geleerd - wat ons betreft - is effectief communiceren en het doen van gedegen onderzoek. Zo weet hij vele onderwerpen zich eigen te maken en te vertalen naar behapbare informatie. Dat is zeker geen onbelangrijke vaardigheid als je goede artikelen wilt schrijven voor Technerds.

Artikelen door Robbert van Tol

Hieronder staan alle artikelen van Robbert van Tol.
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross