Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

De Beste Internetradio Ontvangen Doe Je Zo!

6 min leestijd

Als je net als ik bent, houd je van muziek consumeren op zoveel mogelijk manieren. De ene dag heb je zin in radio, de dag erna wil je zelf bepalen welke nummers je luistert en slinger je Spotify aan. Een internetradio is een apparaat dat daar ideaal voor is. Maar wat is de beste internetradio? Ik heb dat voor je uitgezocht en in dit artikel vertel ik je wat je moet weten. Dus lees snel verder!

Wat zijn de beste internetradio's van 2024?

Dit zijn de 5 beste internetradio's volgens onderzoek van onze redactie en expertreviews:

Waarom Technerds vertrouwen? Ons team besteedt uren aan het onderzoek, schrijven, actualiseren en bewerken van onze artikelen. Klik hier voor meer informatie over onze redactionele richtlijnen.

Beste internetradio's van 2024

1. Beste internetradio: Tivoli Model One Digital Generation

De Tivoli Model One Digital Generation 2 is een premium Internetradio die op naadloze wijze moderne technologie combineert met een tijdloos design. Met een prijs van £299 ($350, AU$449) is het een bijgewerkte versie van de in 2017 uitgebrachte Model One Digital, met Apple AirPlay 2, Google Chromecast en een afstandsbediening. Dit product van echt hout is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en heeft een Class A/B-versterker die een enkele 3,5-inch full-range driver aanstuurt, met een stoere aluminium power/volume knop en bedieningsring. Het biedt FM/DAB, Bluetooth en Wi-Fi connectiviteit, met een kleine sleufbasreflexpoort, aux-in en DC-stroompoort aan de achterkant. Het instellen van het systeem voor Wi-Fi- en AirPlay-streaming is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. De afstandsbediening is volledig uitgerust en gebruiksvriendelijk, terwijl de geluidskwaliteit wordt omschreven als schoon, neutraal en modern, met heldere gesproken stemmen en indrukwekkende prestaties in de hoge tonen. Volgens What Hi-Fi? wordt het "geprezen om zijn kwaliteitsbouw, gebruiksgemak en indrukwekkende geluidsprestaties."

De Tivoli Model One Digital Generation 2 Wi-Fi Streaming Smart Radio is ontworpen voor verschillende ruimtes en biedt Chromecast, AirPlay 2 en Bluetooth connectiviteit, en FM-tuning. Het maakt het mogelijk om te streamen vanuit verschillende apps en diensten zoals Spotify, Apple Music en YouTube Music. Dit product combineert naadloos technologie met hoogwaardige materialen en minimalistische stijl, met hoogwaardige audio met enkele of meerdere drivers. De radio biedt ook toegang tot populaire streamingdiensten zoals Tidal, Spotify Connect en Deezer, waardoor het een veelzijdige optie is voor muziekliefhebbers.

De Tivoli Model One Digital Generation 2 is een significante evolutie ten opzichte van zijn voorganger, gericht op het verbeteren van connectiviteit en streamingmogelijkheden. De naadloze integratie met populaire streamingdiensten, naast het gebruiksvriendelijke ontwerp en indrukwekkende geluidskwaliteit, onderscheidt het in de markt. De prijs kan echter een beperkende factor zijn, zoals opgemerkt door sommige recensenten. Aangezien PCMAG verdere beveiligingscontroles vereist voordat ze doorgaan met hun recensie, is het duidelijk dat het product aandacht krijgt van verschillende op technologie gerichte platforms.

In vergelijking met andere internetradio's op de markt, valt de Tivoli Model One Digital Generation 2 op vanwege zijn hoogwaardige bouw, naadloze connectiviteitsopties en indrukwekkende geluidskwaliteit. De hogere prijs kan het echter meer geschikt maken voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige, rijk uitgeruste internetradio-ervaring. Voor degenen die op zoek zijn naar een voordeliger optie, kunnen andere producten op de markt een aantrekkelijker waardevoorstel bieden. Desondanks, als kwaliteit, gebruiksgemak en hoogwaardige functies de prioriteit zijn, is de Tivoli Model One Digital Generation 2 ongetwijfeld een topkandidaat.

Samenvattend biedt de Tivoli Model One Digital Generation 2 een premium internetradio-ervaring, met naadloze connectiviteit, indrukwekkende geluidsprestaties en een gebruiksvriendelijke interface. Hoewel de prijs voor sommigen een afschrikmiddel kan zijn, maken de kwaliteitsbouw en hoogwaardige functies het tot een topkeuze voor degenen die op zoek zijn naar een premium internetradio-ervaring.

Voordelen Tivoli Model One Digital Generation
 • Naadloze connectiviteit met Chromecast, AirPlay 2 en Bluetooth
 • Indrukwekkende geluidskwaliteit met schone, neutrale en moderne audio
 • Toegang tot populaire streamingdiensten zoals Spotify, Apple Music en Tidal
Nadelen Tivoli Model One Digital Generation
 • Hogere prijs in vergelijking met andere internetradio's op de markt
 • Mogelijk geen budgetvriendelijke optie voor wie op zoek is naar een betaalbare internetradio
 • Sommige recensenten hebben de prijs als beperkende factor genoemd

2. Roberts Stream 94L

De Roberts Stream 94L Internetradio komt naar voren als een topkandidaat in de "Beste Internetradio's 2024", met een uitgebreide set functies. Als bekroond model valt het op met zijn FM, DAB/DAB+, internetradio, Wi-Fi, Spotify Connect, Amazon Music, Deezer en Bluetooth mogelijkheden. Het onderscheidt zich door zijn aantrekkelijke ontwerp, een groot, goed leesbaar full-color display en uitstekende bouwkwaliteit. De radio levert een prettig geluid met een sterke focus op het middengebied en een nieuwe processor die zorgt voor een soepele, hoogwaardige audiobeleving. Zijn veelzijdigheid strekt zich uit tot het dienen als een bedradio met wekker- en timerfuncties, wat de praktische toepassing versterkt. De uitzonderlijke bouwkwaliteit en stijlvolle vormgeving van de Roberts Stream 94L, samen met zijn flexibele handvat voor draagbaarheid, verhogen verder de aantrekkingskracht.

Het opvallende kenmerk van de Roberts Stream 94L is zijn brede scala aan connectiviteitsopties, waaronder Bluetooth, Spotify Connect, Amazon Music en Deezer streamingdiensten. Volgens What Hi-Fi? biedt het een prettig geluid met een sterke focus op het middengebied, en de nieuwe processor zorgt voor een krachtige en gedetailleerde prestatie. Het is echter vermeldenswaardig dat terwijl de geluidskwaliteit van de radio prettig is, deze onveranderd blijft ten opzichte van het vorige model. Het product wordt ook geprezen om zijn duidelijke en gedetailleerde stationinformatie en is te bedienen via voorste knoppen, draaiknoppen of de Undok-app.

Een recensie op radiofidelity.com benadrukt de geavanceerde functies van de Roberts Stream 94L, zoals efficiënte Bluetooth-connectiviteit, Spotify Connect, een natuurlijke houten behuizing en toegang tot Deezer en Amazon Prime Music. Het wordt geprezen om zijn kristalheldere en hoogwaardige audiokwaliteit, evenals zijn gebruiksvriendelijke functies. Sommige gebruikers vinden het echter wat prijzig en merken af en toe Wi-Fi-connectiviteitsproblemen op.

De concurrenten van de Roberts Stream 94L, zoals de Ruark Audio R2 Mk4 en de Pure Elan Connect+, bieden elk hun eigen unieke sterke punten. De Ruark Audio R2 Mk4 is een premium internetradio die bekend staat om zijn hoogwaardige muzieksysteem, rijk geluid en indrukwekkende dynamiek. Aan de andere kant is de Pure Elan Connect+ een alles-in-één radio met een compact ontwerp en uitgebreide functies, waaronder Bluetooth-connectiviteit en toegang tot meer dan 25.000 internetradiozenders. Sommige gebruikers vinden echter dat de interface en app-integratie tekortschieten.

Wat betreft de prijs, de Roberts Stream 94L is verkrijgbaar voor £19,85 met een volledig terugbetaalbare garantie van 6 jaar indien ongebruikt. Dit plaatst het in een marktbereik dat verschillende audioproducten omvat, zoals het Ruark Audio R410 Wireless Music System, de Bluesound NODE Wireless Music Streamer en andere Roberts- en Ruark-modellen. Het prijspunt positioneert de Roberts Stream 94L als een aantrekkelijke optie voor wie op zoek is naar een mix van premium functies en betaalbaarheid.

Tot slot is de Roberts Stream 94L Internetradio een geduchte keuze, uitblinkend in geluidskwaliteit, diverse connectiviteitsopties en een gestroomlijnd, praktisch ontwerp. Hoewel het af en toe te maken kan hebben met Wi-Fi-verbinding problemen en door sommigen als relatief prijzig wordt beschouwd, maken de indrukwekkende reeks functies en gebruiksvriendelijke functionaliteit het tot een sterke concurrent in de internetradio-markt.

Voordelen Roberts Stream 94L
 • Uitgebreide set van functies, waaronder FM, DAB/DAB+, internetradio, Wi-Fi, Spotify Connect, Amazon Music, Deezer en Bluetooth mogelijkheden
 • Aantrekkelijk ontwerp, groot leesbaar full-color display en uitstekende bouwkwaliteit
 • Veelzijdig als wekkerradio met alarm- en timerfuncties
Nadelen Roberts Stream 94L
 • Geluidskwaliteit blijft onveranderd van het vorige model
 • Af en toe Wi-Fi-connectiviteitsproblemen
 • Door sommige gebruikers als relatief prijzig beschouwd

3. Verbeterde audioprestaties met een robuust ontwerp: Revo SuperConnect Stereo

3. Verbeterde audioprestaties met een robuust ontwerp: Revo SuperConnect Stereo

Belangrijke specificaties:

Afspelen van: Bluetooth, Radio
Ontvangst: DAB + radio, FM radio, Internetradio
Type radio: Tafelradio
Voedingstype: Adapter/ lichtnet
Totaal uitgangsvermogen: 30 W
Opladen via apparaat: Nee
IP-certificering: IP00 (Geen bescherming)
Sleep timer: Ja

Met de Revo SuperConnect Stereo krijg je een modern-retro internet radiosysteem met een mix van klassieke esthetiek en geavanceerde functionaliteit. Met een veelzijdig scala aan functies biedt deze internetradio toegang tot DAB, FM, internetradio, podcasts en muziekstreaming, waardoor het een uitgebreid muzieksysteem is. Het opvallende kenmerk van het apparaat is de ondersteuning voor verschillende streamingdiensten zoals Spotify, Deezer en Amazon Music, waardoor het aansluit bij diverse muziekvoorkeuren. Volgens Trusted Reviews levert de SuperConnect Stereo "groot, gedetailleerd en ruimtelijk geluid met consistente prestaties bij alle bronnen", wat zorgt voor een meeslepende luisterervaring. Bovendien verbetert de inclusie van de Undok-app voor muziekstreaming en EQ-opties de gebruikerscontrole en aanpassingsmogelijkheden.

Ondanks zijn indrukwekkende eigenschappen heeft de Revo SuperConnect Stereo een hogere prijs in vergelijking met traditionele radio's. Trusted Reviews merkt op dat het apparaat "duur is voor een 'radio'", wat budgetbewuste consumenten zou kunnen afschrikken. Verder zijn er opmerkingen over ongelijkmatige basoutput, wat wijst op een potentieel verbeterpunt voor toekomstige iteraties. Desalniettemin positioneren de integratie van het product met UNDOK-technologie voor bediening via iOS- en Android-apps, samen met zijn 30 watt Class D-versterker, het als een premium aanbod in de internetradio-markt.

In vergelijking met andere top internetradio's, concurreert de Revo SuperConnect Stereo met de Roberts Stream 94L en Ruark Audio R2 Mk4. Terwijl de Roberts Stream 94L wordt geprezen om zijn algehele prestaties en soepel, aangenaam geluid, onderscheidt de Revo SuperConnect Stereo zich met een modern-retro esthetiek en stereogeluid, wat aantrekkelijk is voor gebruikers die op zoek zijn naar een mix van tijdloos design en geavanceerde functionaliteit. Op dezelfde manier wordt de Ruark Audio R2 Mk4 geprezen om zijn hoogwaardige muzieksysteem en rijk geluid, maar de uitgebreide connectiviteitsopties en ondersteuning voor een breed scala aan streamingdiensten van de Revo SuperConnect Stereo bieden een overtuigend alternatief voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdige internetradio-oplossing.

Tot slot presenteert de Revo SuperConnect Stereo een overtuigende optie voor liefhebbers van internetradio, met een balans tussen klassiek design en moderne functies. Zijn brede scala aan streamingdiensten, ruimtelijk geluid en connectiviteitsopties maken het tot een premium keuze voor degenen die willen investeren in een uitgebreid muzieksysteem. Ondanks zijn hogere prijs en mogelijke zorgen over basoutput, maken de mix van esthetiek, functionaliteit en integratie met populaire streamingdiensten de SuperConnect Stereo tot een sterke speler in de internetradio-markt.

Voordelen Revo SuperConnect Stereo
 • Brede scala aan streamingdiensten
Nadelen Revo SuperConnect Stereo
 • Hogere prijs in vergelijking met traditionele radio's
 • Onevenwichtige basweergave

4. Ruark Audio R2 Mk4

4. Ruark Audio R2 Mk4

Belangrijke specificaties:

Afspelen van: Bluetooth, Radio
Ontvangst: DAB + radio, FM radio, Internetradio
Type radio: Tafelradio
Voedingstype: Adapter/ lichtnet
Totaal uitgangsvermogen: 20 W
Opladen via apparaat: Ja
IP-certificering: IP00 (Geen bescherming)
Sleep timer: Ja

De Ruark Audio R2 Mk4 is een veelzijdige draadloze luidspreker die naadloos klassieke radiofuncties integreert met geavanceerde streamingmogelijkheden, waardoor het een overtuigende optie is in zijn prijsklasse. Met een prijs van £479 / AU$899 biedt deze moderne maar klassiek ogende internetradio toegang tot wereldwijde internetradiostations, FM-analoog en DAB+ digitale radio, waarmee het zich onderscheidt van de meeste draadloze luidsprekers. "Het biedt een hoogwaardig streaming muzieksysteem met het extra voordeel van volledige radiofunctionaliteit." De R2 Mk4's polycarbonaat behuizing en houten lamellenrooster, verkrijgbaar in lichte crème of espresso afwerkingen, geven het een onderscheidend en aantrekkelijk ontwerp.

Het instellen van de R2 Mk4 is eenvoudig, dankzij de boven gemonteerde Rotodial bediening. Het beschikt over echte traditionele Class AB-versterking en stereoluidsprekers, wat zorgt voor indrukwekkende geluidskwaliteit. "Al met al wordt het aanbevolen vanwege zijn indrukwekkende audioprestaties en aantrekkelijk ontwerp." Het apparaat fungeert ook als draadloze luidspreker voor streaming van populaire diensten zoals Spotify, Deezer en Amazon Music, met ondersteuning voor Spotify Connect. Het ontbreekt echter aan ondersteuning voor Apple AirPlay en Google Chromecast voor directe streaming vanuit andere apps.

In vergelijking met zijn voorganger, de R1S, biedt de R2 Mk4 een superieure audiokwaliteit, vooral met streamingbronnen, en een meer open geluid met schonere, helderdere hoge tonen. Het 2,5-inch display en de fysieke bedieningselementen van de R2 Mk4 zijn gebruiksvriendelijk, maar sommige gebruikers vinden het menu systeem uitdagend om regelmatig te navigeren. Het apparaat biedt FM, DAB+ en internetradio, met installatie en voorkeuren beschikbaar via de app. "Het wordt beschouwd als een van de beste premium DAB/internetradio's die beschikbaar zijn."

Wat betreft de concurrentie, onderscheidt de Ruark R2 Mk4 zich door zijn combinatie van traditionele radiofunctionaliteit en geavanceerde streamingmogelijkheden, waardoor het een overtuigende optie is voor degenen die beide functies waarderen. "Als je het budget en de ruimte hebt, wordt de Ruark R2 Mk4 aanbevolen vanwege zijn indrukwekkende audioprestaties en aantrekkelijk ontwerp." Het staat echter voor enkele beperkingen, zoals het ontbreken van directe streamingondersteuning van bepaalde populaire platforms zoals Apple AirPlay en Google Chromecast.

Concluderend, de Ruark Audio R2 Mk4 dient als een veelzijdige en premium internetradio met een klassieke esthetiek, die een indrukwekkende combinatie biedt van traditionele radiofuncties en geavanceerde streamingmogelijkheden. Zijn aantrekkelijke ontwerp, hoogwaardige geluid en uitgebreide functionaliteit maken het een topkeuze voor degenen die een premium internetradio-ervaring zoeken.

Voordelen Ruark Audio R2 Mk4
 • Naadloze integratie van klassieke radiofuncties met geavanceerde streamingmogelijkheden
 • Hoogwaardig geluid met echte traditionele Class AB-versterking en stereoluidsprekers
 • Aantrekkelijk ontwerp met polymeerbehuizing en houten lamellen grille
Nadelen Ruark Audio R2 Mk4
 • Gebrek aan ondersteuning voor Apple AirPlay en Google Chromecast voor rechtstreeks streamen vanuit andere apps
 • Uitdagend menu systeem om te navigeren voor sommige gebruikers
 • Geprijsd op £479 / AU$899, wat voor sommige consumenten als hoog kan worden beschouwd

Hoe kies je een goede internetradio?

Nu je de beste internetradio's van dit moment uitvoerig hebt bestudeerd, ga ik je meer vertellen waarop deze keuzes zijn gebaseerd.

Connectiviteit

Radio-ontvangers

De meeste internetradio's ontvangen niet enkel radiozenders via het internet. Daar is een stabiele wifi-verbinding voor nodig en dat vind je niet overal. Daarom gaat een wifi-ontvanger meestal gepaard met een DAB+-ontvanger in een internetradio, zodat je ongestoord verder luistert wanneer de verbinding wegvalt.

In veel gevallen vind je ook met regelmaat nog internetradio's met ingebouwde FM-ontvangers. Echter, raad ik je aan dat je daar niet al te veel op let. FM-radio heeft zijn beste tijd wel gehad en komt qua kwaliteit niet eens in de buurt van de beste DAB+-radio.

Bluetooth en streaming

Soms heb je ook van die dagen dat je reclames en radio dj's die om hun eigen grappen lachen (je weet wie je bent) even zat bent. Dan wil je lekker muziek aanslingeren vanaf je telefoon via Bluetooth. Zelfs goede bouwradio's hebben tegenwoordig Bluetooth-opties, dus je moet je best doen wil je een internetradio vinden die dat niet heeft.

Het fijne van die internetverbinding is dat het ook de deur opent voor ondersteuning van streamingdiensten. Sommige internetradio's hebben opties voor veelgebruikte diensten als Spotify, Deezer en Tidal. Als dat je voorkeur heeft, let daar dan extra op bij de aanschaf.

Iemand die via Bluetooth muziek vanaf de smartphone afspeelt

Oldschool en analoog

Zoals gezegd heb je voor een goed werkende internetradio een stabiele internetverbinding nodig. Ik kan je vertellen dat niets stabieler is dan een ouderwetse netwerkaansluiting en bijbehorende netwerkkabel. Als je een internetradio kiest met zo'n aansluiting, ben je niet langer afhankelijk van de grillen van je wifi-verbinding.

In de meeste gevallen vind je daarbij een 3,5mm Aux-aansluiting op internetradio's. Dit is een essentiële noodoplossing voor wanneer het internet is uitgevallen en de Bluetooth het om een of andere reden niet wilt doen.

Ik ga zo nog wat dieper in op de twee types internetradio, maar wanneer je kiest voor een draagbare set is een usb-aansluiting een fijne toevoeging. Zoek naar een internetradio waarbij staat dat je je smartphone of tablet kunt opladen via de internetradio.

Tot slot is er een select groepje fijnproevers die genieten van het opzetten van een cd. Als liefhebber van lp's begrijp ik jullie helemaal! Een heel album van A tot Z uitluisteren heeft iets bijzonders. Als je dat met radiofuncties wilt combineren, zoek dan een internetradio met ingebouwde cd-speler.

Type

Draagbare internetradio: de voor- en nadelen

Er zijn twee types internetradio die je in je zoektocht tegenkomt: de draagbare internetradio en de tafelradio. De eerste is een compacte radioset die op batterijen of een accu werkt. Let daarom goed op de batterij/accuduur van de radio. Het minimum waar je naar moet zoeken is 12 à 15 uur.

Een draagbare internetradio neem je gemakkelijk mee naar het zwembad of de tuin, of gebruik je simpelweg als een doucheradio of als vervanging voor je autoradio. Het is misschien niet hetzelfde als de beste autoradio, maar beter dan niks toch?

Als je een internetradio kiest voor het gebruik tijdens het douchen of van plan bent hem mee te nemen naar het zwembad, is waterbestendigheid een must. Zoek dan een internetradio met een IP-certificering van minstens IPx4 of hoger. Dat betekent dat de radio tegen een spatje water kan.1International Electrotechnical Commission (n.d.). 'IP ratings'

Wat is een IP-certificering? – De IP-certificering geeft aan in hoeverre het apparaat bestand is tegen het binnendringen van stof en water. De IP-code bestaat uit twee cijfers: het eerste cijfer geeft de mate van bescherming tegen stof aan, en het tweede cijfer de bescherming tegen water. Hoe hoger het cijfer, hoe beter de bescherming.

Tafelradio: wat is dat dan precies?

Bij een tafelradio hoef je je niet zo'n zorgen te maken om de waterdichtheid. Een tafelradio is een vast radiosysteem dat je op een kast of tafel zet (vandaar de naam) en werkt op netstroom.

Het is over het algemeen een uitgebreidere set in vergelijking met een draagbare internetradio, met vaak mooier design en betere geluidskwaliteit. De wattage en het frequentiebereik van de speakers geven een globale indicatie van de geluidskwaliteit. Het zegt echter niet alles:

...ondanks dat het aantal Watt niet geheel onbelangrijk is bij een luidspreker, het toch vaak nietszeggend is. Het zegt namelijk niks over hoe hard een luidspreker kan en in hoeverre hij past bij het uitgangsvermogen van een versterker.

Bax Music

Bediening

Het is ook fijn als je de internetradio gemakkelijk bedient. Zij het met knopjes op de radio zelf of met een afstandsbediening of app. Met een internetradio met afstandsbediening of een bijbehorende app wissel je gemakkelijk van zender of modus zonder dat je elke keer naar het apparaat toe hoeft te lopen.

Een duidelijk display is daarbij wel van belang. Het is natuurlijk irritant als je bijna met je hoofd tegen de internetradio aan moet staan als je wilt lezen welke zender of welk liedje je aan hebt staan.

Zoek daarom een scherm van minstens 2,5 tot 4 inch groot is met een goede resolutie en schermhelderheid. Kijk hiervoor goed naar gebruikersrecensies. Zo krijg je een redelijk beeld van hoe het apparaat zich staande houdt in de praktijk.

Extra functies

De meeste internetradio's werken ook als wekkerradio. Als je de internetradio op die manier wilt gebruiken, zoek dan naar functies als meerdere wekkerinstellingen (bijvoorbeeld verschillende tijden doordeweeks en in het weekend), een snoozefunctie en een slaap timer (zodat de radio zichzelf na een bepaalde tijd uitschakelt).

Een extra fijne toevoeging is als de internetradio je rustig wakker maakt met een opkomende zon als begeleiding bij je favoriete muziek. In dat geval wil je een internetradio met ingebouwde wake up light, die de opkomende zon voor je simuleert in de ochtend.

Een laatste handige functie is de opslag van voorkeurzenders. Hiermee sla je met een druk op de knop je favoriete zender op je internetradio op. Zo voorkom je dat je elke keer door verschillende frequenties of mappen moet bladeren wanneer je van zender wilt wisselen.

Een wekkerradio naast een horloge op een nachtkastje.

Welke merken maken goede internetradio's?

In de zee van aanbieders van internetradio's, zijn er toch twee vissen die eruit springen: Roberts Radio en Sangean. Lees hieronder waarom dat zo is.

Roberts Radio

Roberts Radio uit het Verenigd Koninkrijk heeft een lange geschiedenis in het produceren van kwalitatief hoogwaardige radio's. Ze staan bekend om hun vakmanschap en de kwaliteit van hun producten.

Hun internetradio's combineren vaak traditioneel design met moderne technologie. Ze bieden functies zoals DAB/DAB+/FM-tuning, Wi-Fi-connectiviteit voor internetradio en vaak ook Bluetooth-streaming.

Gebruikers waarderen vaak de gebruiksvriendelijke interface, de uitstekende geluidskwaliteit en de robuuste bouwkwaliteit van Roberts Radio's. Het zit hem vast in de naam.😉

Sangean

Sangean is een Taiwanees bedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve en betrouwbare elektronische producten, waaronder internetradio's.

Sangean biedt een breed scala aan internetradio's met functies zoals DAB/DAB+/FM-radio, netwerkstreaming via Wi-Fi, en toegang tot een groot aantal internetradiostations.

Klanten prijzen Sangean voor de geluidskwaliteit, duurzaamheid en de gebruiksvriendelijke interfaces van hun radio's.

Wat is volgens de Consumentenbond de beste internetradio?

De Consumentenbond heeft op het moment van schrijven nog geen vergelijkende test gedaan op het gebied van internetradio's. Mocht dit veranderen, voegen we de resultaten van die test zo snel mogelijk toe op deze pagina.

Wat is volgens Tweakers de beste internetadio?

Volgens Tweakers is de Teufel Radio 3sixty de beste internetradio. Deze radio blinkt uit door zijn 360-graden geluid, krachtige bassen en heldere hoge tonen. Met ondersteuning voor DAB+, FM, en internetradio heb je toegang tot een breed scala aan stations. 


De Teufel Radio 3sixty biedt ook Bluetooth-connectiviteit en een handige app-bediening, waardoor hij zeer gebruiksvriendelijk is. Zijn moderne design past in elk interieur, wat hem een topkeuze maakt in zijn productgroep.

Wat is volgens Technologieradar de beste internetradio?

 Volgens Technologieradar is de Teufel Radio 3sixty de beste internetradio. Deze radio valt op door zijn uitstekende 360-graden geluidskwaliteit en veelzijdige connectiviteitsopties, waaronder DAB+, FM en internetradio. 


Je geniet van een rijke geluidservaring met diepe bassen en heldere hoge tonen. De Teufel Radio 3sixty is ook uitgerust met Bluetooth-functionaliteit en een gebruiksvriendelijke app, wat hem erg praktisch maakt in gebruik. Zijn stijlvolle design maakt hem tot een aanwinst voor elke ruimte.

Veelgestelde vragen over internetradio's van onze lezers

In dit stukje behandelen we al jullie vragen omtrent internetradio's. Er is alleen een klein dingetje:

We hebben nog geen vragen ontvangen

Dus mocht je na het lezen van dit artikel met vragen of opmerkingen zitten, vul dan het feedbackformulier onderaan deze pagina in en dan behandelen we binnenkort jouw vraag in dit artikel!

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen

Auteur
Robbert, uit Wognum (NH). is één van onze Content Creators. Samen met zijn voorliefde voor fotografie, videografie en monteren, is zijn grootste passie toch echt het luisteren, maar vooral het maken van muziek. Hij verzorgt al zes jaar de lead vocals bij tributeband Touch of Toto en maakt sinds vorig jaar ook deel uit van de formatie van feestband Cherry & The Sugarstuds. En alsof dat niet genoeg is is hij bezig met de studie Media Design bij de LOI. Dankzij die studie heeft hij kennis over de wereld van creatieve hard- en software en onderzoeksmethoden. Al doende groeit hij daar verder in tijdens het schrijven van artikelen voor Technerds.
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross