Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Word Wakker met de Beste Wekkerradio ⏰

Fact checked en geredigeerd door: Luca Nowak

6 min leestijd

Niet iedereen is een ochtendmens, dat moge duidelijk zijn. De beste wekkerradio is gelukkig een optie voor zowel degenen die gemakkelijk het bed uit komen 's ochtend, als voor degenen die het liefst nog een keer (of twee, of drie) op 'snooze' drukken.

Wat zijn de beste wekkerradio's van 2024?

Dit zijn de 5 beste wekkerradio's volgens onderzoek van onze redactie en expertreviews:

Waarom Technerds vertrouwen? Ons team besteedt uren aan het onderzoek, schrijven, actualiseren en bewerken van onze artikelen. Klik hier voor meer informatie over onze redactionele richtlijnen.

Beste wekkerradio's van 2024

1. Beste wekkerradio: iHome Alarm Clock Radio

1. Beste wekkerradio: iHome Alarm Clock Radio

Belangrijke specificaties:

Ik ben dol op de iHome Alarm Clock Radio! Het is echt een topper in de wereld van klokradio's, vooral vanwege de handige oplaadmogelijkheid voor mijn smartphone. De i-box Energy Saving Cellphone Charging Clock Radio heeft veel lof ontvangen en is een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdige en functionele klokradio. Dankzij zijn unieke mix van features heeft de iHome Alarm Clock Radio echt een vooraanstaande plek veroverd in de markt. Volgens de uitgebreide review van Tech Gear Lab kan deze klokradio zich meten met gerenommeerde merken zoals Sony en Sangean, en valt hij op door zijn uitstekende oplaadmogelijkheden voor telefoons. Miya Tsudome en Ruth Bruckbauer hebben de gebruiksvriendelijkheid van de iHome Alarm Clock Radio getest en zijn onder de indruk van de eenvoud ervan, iets wat in deze categorie vaak ontbreekt.

In vergelijking met andere topradio's, zoals de Sony ICF-C1PJ en Sangean RCR-20, is de iHome Alarm Clock Radio een multifunctioneel apparaat dat perfect aansluit bij de oplaadbehoeften van de moderne gebruiker. De review van Don't Waste Your Money benadrukt dit en plaatst de i-box Energy Saving Cellphone Charging Clock Radio bovenaan de ranglijst met een indrukwekkende score van 9.5. De toevoeging van functies zoals USB-poorten en de projector versterkt het status van de iHome Alarm Clock Radio als een eersteklas product dat een complete oplossing biedt voor de behoeften van gebruikers. De multifunctionaliteit van de i-box Energy Saving Cellphone Charging Clock Radio, inclusief de USB-poorten en de projector, zet hem bovenaan als de beste keuze in de markt.

Hoewel de markt voor klokradio's volop keuzemogelijkheden biedt, onderscheidt de focus van de iHome Alarm Clock Radio op het opladen van smartphones hem van de concurrentie. De mogelijkheid om essentiële klokradiofuncties te bieden, gecombineerd met handige oplaadmogelijkheden, maakt hem tot de beste budgetkeuze voor gebruikers die veelzijdigheid en functionaliteit vooropstellen. Deze specialiteit maakt de iHome Alarm Clock Radio de ideale keuze voor personen die een complete oplossing zoeken voor zowel traditionele klokradio behoeften als moderne oplaadvereisten.

Kortom, de iHome Alarm Clock Radio is een multifunctionele en veelzijdige keuze in de markt voor klokradio's, met zijn uitstekende combinatie van essentiële klokradiofuncties en handige oplaadmogelijkheden voor smartphones. Zijn uitgebreide set aan functies en gebruiksvriendelijk ontwerp maken hem tot een topkeuze, vooral voor degenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke optie die niet inlevert op functionaliteit. Terwijl andere klokradio's misschien uitblinken op specifieke gebieden, zet de unieke mix van features en praktisch gebruik de iHome Alarm Clock Radio neer als een topkandidaat in de markt.

Voordelen iHome Alarm Clock Radio
 • Veelzijdige en rijk aan functies wekkerradio

2. JALL Wooden Digital Alarm Clock

Ik ben dol op de veelzijdige JALL houten digitale wekkerradio! Met de mogelijkheid om tot 60 zenders te zoeken, een aanpasbaar dimbaar display en vijf helderheidsinstellingen, is dit de perfecte aanvulling voor mijn nachtkastje. Met dubbele alarminstellingen, verschillende geluiden en een snooze-functie, word ik persoonlijk wakker. En met twee USB-oplaadpoorten, een koptelefoonaansluiting en onafhankelijke volumeregeling voor radio- en wekgeluiden, is het superhandig. En weet je wat? Het heeft zelfs een draadloze oplaadmogelijkheid voor mijn telefoon! 📱

In vergelijking met andere wekkerradio's biedt de JALL een unieke combinatie van moderne functionaliteit en klassiek design met zijn houten buitenkant. Met een prijs van maar $31.99 is dit model aantrekkelijk voor iedereen die een multifunctionele en mooie wekker zoekt. Maar let op: hij werkt niet op batterijen, dus niet zo handig voor onderweg.

Al met al biedt de JALL houten digitale wekkerradio een indrukwekkende reeks functies, waaronder draadloos opladen, dubbele USB-poorten en instelbare helderheid, waardoor het een veelzijdige en stijlvolle toevoeging is aan elke slaapkamer. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare wekker met moderne functies, zoals draadloos opladen en dubbele USB-poorten, is de JALL echt een uitstekende keuze.

Voordelen JALL Wooden Digital Alarm Clock
 • Aanpasbaar dimbaar display met vijf instelbare helderheidsniveaus
 • Dubbele USB-oplaadpoorten en hoofdtelefoonaansluiting voor gemak
 • Draadloze oplaadmogelijkheid voor compatibele mobiele telefoonmodellen
Nadelen JALL Wooden Digital Alarm Clock
 • Ondersteunt geen batterijwerking, wat de draagbaarheid beperkt

3. Sony ICF-C1PJ

3. Sony ICF-C1PJ

Belangrijke specificaties:

Afspelen van: Radio
Ontvangst: FM radio
WIFI: Geen Wi-Fi
NFC: Nee
Wekker opties: Week-/Weekend-alarm

De Sony ICF-C1PJ wekkerradio is een uitstekende keuze en verdient de titel "beste algeheel" in een uitgebreide review. Het heeft gebruiksvriendelijke functies en een strak design, waardoor het een topkeuze is voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en intuïtieve wekkerradio. Volgens experttesters blinkt dit model uit in functies, gebruiksgemak, geluidskwaliteit en design, waardoor het een alles-in-een optie is voor consumenten. De eenvoud en intuïtieve installatie van het apparaat werden in het bijzonder geprezen, waarbij het gebruiksvriendelijke ontwerp werd benadrukt. Als blijk van kwaliteit en waarde heeft het een hoge beoordeling van 4,3 van de 5 sterren op basis van 5816 klantbeoordelingen, waarbij de meerderheid van de klanten de kwaliteit, gebruiksgemak en waarde benadrukt.

"Het gebruiksvriendelijke ontwerp en de strakke vormgeving maken het een topkeuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en intuïtieve wekkerradio."

Het design en de functionaliteit van de Sony ICF-C1PJ onderscheiden het van zijn concurrenten. Met zijn dubbele alarmfunctie, AM/FM-radio en tijdsprojectie op de muur of het plafond, biedt deze wekkerradio een scala aan handige functies die de gebruikerservaring verbeteren. De geluidskwaliteit en intuïtieve bediening voegen verder toe aan de aantrekkingskracht, waardoor het een topkeuze is op de markt. In tegenstelling tot andere modellen die uitblinken in specifieke gebieden zoals geluidskwaliteit of telefoon-oplaadmogelijkheden, valt de Sony ICF-C1PJ op door zijn algehele prestaties en gebruiksvriendelijk ontwerp.

Met een dubbel-alarmsysteem en tijdsprojectie, dient de Sony ICF-C1PJ als een ideale metgezel voor naast het bed, waarbij gebruikers het gemak hebben om meerdere alarmen in te stellen en eenvoudig de tijd te zien zonder naar de klok te hoeven kijken. Zijn AM/FM-radiofunctionaliteit biedt gebruikers ook veelzijdige entertainmentopties. Echter, het product biedt geen telefoon-oplaadmogelijkheden, wat een nadeel kan zijn voor degenen die deze functie zoeken in een wekkerradio.

Concluderend komt de Sony ICF-C1PJ wekkerradio naar voren als een topkandidaat op de markt, met lof voor zijn gebruiksvriendelijk ontwerp, intuïtieve functies en algehele prestaties. Hoewel het niet zoals sommige concurrenten telefoon-oplaadmogelijkheden biedt, maken zijn veelzijdige eigenschappen het een uitstekende keuze voor consumenten die op zoek zijn naar een betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken wekkerradio.

Voordelen Sony ICF-C1PJ
 • Gebruiksvriendelijke functies en strak design
 • Dubbel alarm systeem en tijdsprojectie
 • AM/FM-radio functionaliteit
Nadelen Sony ICF-C1PJ
 • Biedt geen mogelijkheden voor het opladen van telefoons

4. Uitzonderlijke geluidskwaliteit in een wekkerradio: Sangean RCR-20

Als ik denk aan de Sangean RCR-20 klokradio, denk ik aan veelzijdigheid en geweldige geluidskwaliteit. Het is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar de nieuwste technologie en praktische functies. De radio heeft een prachtig, eenvoudig ontwerp en is compact en draagbaar. De basreflexontwerp verbetert de geluidskwaliteit nog meer.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Sangean RCR-20 is het extra grote HTN LCD-display met verstelbare verlichting en automatische tijdsinstelling, zodat je het helemaal naar eigen voorkeur kunt instellen. Het is super handig! Het geluidssysteem levert helder geluid en de radio biedt een zorgeloze batterijback-up, Bluetooth-connectiviteit en een ingebouwde USB-poort voor het opladen van mobiele apparaten. En met de mogelijkheid om het geluid aan te passen via bas, treble en balansregeling, is de audiobeleving echt top.

De Sangean RCR-20 onderscheidt zich door zijn geweldige geluidskwaliteit en multifunctionaliteit. Het is een geweldige keuze voor mensen die deze eigenschappen hoog in het vaandel hebben staan in een klokradio. Het is misschien niet zo slim als sommige andere modellen, maar als je geweldig geluid en veelzijdigheid belangrijk vindt, dan is dit absoluut een topkeuze.

Voordelen Sangean RCR-20
 • Veelzijdige digitale afstemmingsmogelijkheden en multifunctionaliteit
 • Krachtige audiotechnologie en Bluetooth-technologie
 • Praktisch, compact ontwerp met draagbaarheid
Nadelen Sangean RCR-20
 • Biedt mogelijk niet hetzelfde niveau van slimme functies als sommige andere modellen

5. Bevat een geleidelijke zonsopgangsimulatie: Hatch Restore Smart Alarm Clock

De Hatch Restore Smart Alarm Clock is een opvallende keuze op het gebied van slimme wekkers, met een scala aan functies die gericht zijn op het verbeteren van de ervaring van het wakker worden en slapen. De geleidelijke zonsopgangsimulatie, aanpasbare slaaproutine en naadloze bediening via aanraking of smartphone-app maken het een overtuigende optie voor wie op zoek is naar een moderne slaapoplossing. Zoals opgemerkt door Insider, beschikt het over "meer dan 25 geluiden en 20 lichtopties," waardoor een gepersonaliseerde en rustgevende overgang naar slaap en een zachtere ontwakingservaring wordt gegarandeerd. The Verge ging zelfs zo ver om het "het beste stukje slaaptechnologie" te noemen dat ze in een tijdje hadden getest, waardoor het zijn status als een eersteklas product in de categorie bevestigt.

De geleidelijke zonsopgangsimulatiefunctie is een belangrijk verkoopargument, omdat het een natuurlijk ontwaakproces nabootst dat aansluit bij de circadiane ritmes van het lichaam. Dit wordt benadrukt door de CNN-review, die de Hatch Restore prijst voor het nabootsen van zonsopgang en zonsondergang "zonder verstoring van de circadiane ritmes." De mogelijkheid om slaaproutines aan te passen en toegang te krijgen tot een breed scala aan rustgevende geluiden en meditaties via de Hatch Sleep-app is een opmerkelijk voordeel, dat tegemoet komt aan individuele voorkeuren en een meer ontspannen bedtimeroutine bevordert.

Het is echter belangrijk op te merken dat de Hatch Restore wel enkele beperkingen heeft. Volgens How-To Geek kunnen "sommige functies een betaald abonnement vereisen," wat de algehele eigendomskosten kan verhogen. Bovendien, zoals benadrukt door Insider, is het apparaat sterk afhankelijk van een stabiele Wi-Fi-verbinding en de bijbehorende app, wat een nadeel kan zijn voor gebruikers in gebieden met onbetrouwbare connectiviteit.

In vergelijking met zijn tegenhangers zoals de Philips SmartSleep Wake-Up Light, onderscheidt de Hatch Restore zich met zijn uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en een breder scala aan geluids- en lichtinstellingen, zoals benadrukt door How-To Geek. Hoewel het Philips-model een ingebouwde FM-radio en tal van helderheidsinstellingen biedt, geeft de focus van de Hatch Restore op gepersonaliseerde slaaproutines en een gevarieerde bibliotheek van geluids- en lichtopties het een voorsprong voor wie op zoek is naar een meer op maat gemaakte slaapervaring.

Al met al biedt de Hatch Restore Smart Alarm Clock een overtuigende optie voor wie zijn slaap- en wakkerwordgewoonten wil verbeteren. De geleidelijke zonsopgangsimulatie, uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en uitgebreide bibliotheek van rustgevende geluiden en lichtinstellingen maken het tot een opvallende keuze in de categorie slimme wekkers. Ondanks mogelijke beperkingen met betrekking tot abonnementsvereisten en afhankelijkheid van de bijbehorende app en Wi-Fi, positioneert de algehele prestatie en functieset van de Hatch Restore het als een eersteklas product, vooral voor wie wil investeren in slaaptechnologie die personalisatie en een zachte ontwakingservaring vooropstelt.

Voordelen Hatch Restore Smart Alarm Clock
 • Geleidelijke zonsopkomst simulatie voor een natuurlijk ontwaakproces
 • Aanpasbare slaaproutine en toegang tot een breed scala aan rustgevende geluiden en meditaties via de Hatch Sleep app
 • Uitgebreide aanpassingsopties en een diverse bibliotheek van geluiden en lichtinstellingen
Nadelen Hatch Restore Smart Alarm Clock
 • Sommige functies vereisen mogelijk een betaald abonnement, wat mogelijk de totale eigendomskosten verhoogt
 • Afhankelijkheid van een stabiele Wi-Fi-verbinding en de bijbehorende app, wat een nadeel kan zijn voor gebruikers in gebieden met onbetrouwbare connectiviteit
Een wekkerradio naast een horloge op een nachtkastje.

Hoe kies je een goede wekkerradio?

Je koopt een wekkerradio misschien niet met het oog op de allerbeste geluidskwaliteit, niet zoals bijvoorbeeld de beste internetradio of de beste bouwradio. Maar wat mag je dan wél van een wekkerradio verwachten? En hoe herken je een goed model? Dat lees je in deze koopgids!

Wat je kunt verwachten van de geluidskwaliteit van een wekkerradio

Als je op zoek bent naar een wekkerradio, is geluidskwaliteit een belangrijk aspect om te overwegen. Ik zal je uitleggen wat je redelijkerwijs kunt verwachten en welke factoren de geluidskwaliteit kunnen beïnvloeden.

De geluidskwaliteit van een wekkerradio hangt ten eerste sterk af van het formaat en het ontwerp van de luidspreker. Een grotere luidspreker biedt een rijker en voller geluid bieden, maar wekkerradio's zijn meestal compact, dus verwacht geen geluidskwaliteit die vergelijkbaar is met die van een high-end stereo-installatie.

De meeste wekkerradio's bieden een geluidsniveau dat voldoende is voor een slaapkamer, met een gemiddeld vermogen van ongeveer 5 tot 10 watt. Ofwel: het geluid kan hard genoeg om je te wekken, maar je zet niet de boel op stelten ermee, net zoals bij een goede doucheradio.

De aanwezigheid van een basversterker of equalizer-instellingen kan eveneens de geluidservaring verbeteren. Sommige modellen bieden instellingen om de bas of treble aan te passen, wat kan helpen bij het verfijnen van het geluid naar jouw voorkeur.

Let ook op de behuizing van de wekkerradio. Een stevige, goed ontworpen behuizing vermindert resonantie en verbetert zo de geluidskwaliteit. Plastic behuizingen zijn gangbaar, maar modellen met een houten of metalen behuizing leveren doorgaans een betere geluidskwaliteit.

Het belang van de radiotuner in je wekkerradio

In de onderstaande tabel zie je de verschillende soorten radiotuners die je in wekkerradio's kunt vinden, met hun respectievelijke voor- en nadelen.

FM en AM zijn de traditionele opties, met een breed bereik maar lagere geluidskwaliteit. DAB en DAB+ bieden een superieure geluidservaring en meer stations, maar zijn afhankelijk van de beschikbaarheid in jouw regio en vereisen een compatibele radio. Als je een wekkerradio kiest, overweeg dan welk type tuner het beste past bij jouw behoeften en locatie.

Radiotuner TypeVoordelenNadelen
FM (frequency modulation)- Bereikbaarheid: FM-stations zijn bijna overal beschikbaar.
- Diversiteit: Breed scala aan stations en genres.
- Geluidskwaliteit: Gevoelig voor storingen, zoals ruis en signaalverlies.
- Beperkingen: Minder zenders dan DAB/DAB+.
AM (amplitude modulation)- Lange afstand: Ontvangt ook signalen over lange afstanden.
- Nostalgie: Biedt toegang tot klassieke en gespecialiseerde stations.
- Geluidskwaliteit: Lager dan FM, gevoelig voor storingen en ruis.
- Beperkt aanbod: Minder muziekstations, meer gericht op praatradio.
DAB (digital audio broadcasting)- Geluidskwaliteit: Helderder en stabieler dan FM/AM.
- Meer stations: Toegang tot een groter aantal zenders.
- Dekking: Niet overal beschikbaar, afhankelijk van locatie.
- Compatibiliteit: Oudere wekkerradio's ondersteunen geen DAB.
DAB+ (geavanceerde versie van DAB)- Superieure geluidskwaliteit: Biedt de beste luisterervaring.
- Efficiëntie: Betere signaalcompressie en -overdracht.
- Extra informatie: Toont liedjestitels, artiesteninformatie, enzovoorts.
- Dekking: Net als DAB, afhankelijk van de locatie.
- Prijs: DAB+ radio's kunnen duurder zijn.
- Vereist een DAB+-compatibele radio: Niet alle DAB-radio's ondersteunen DAB+.

Extra connectiviteitsopties voor je wekkerradio

Soms wil je ook lekker ontspannen voor je gaat slapen. Met een beetje zelfgekozen achtergrondmuziek een boekje lezen klinkt niet slecht, toch? In dat geval zijn dit je opties:

 • Bluetooth-connectiviteit. Hiermee verbind je je smartphone of tablet draadloos met de wekkerradio – ideaal voor het streamen van muziek of podcasts. De meeste moderne wekkerradio's ondersteunen Bluetooth 4.0 of hoger, wat zorgt voor een stabiele verbinding binnen een bereik van ongeveer 10 meter.
 • Usb-aansluiting. Veel moderne wekkerradio's hebben een usb-poort, net als de beste DAB+-radio. Dit is niet alleen handig voor het opladen van je smartphone of tablet (meestal met een stroomsterkte van 1 tot 2 ampère), maar soms ook voor het afspelen van muziekbestanden direct vanaf een usb-stick.
 • AUX-ingang. Een 3,5mm-AUX-ingang is een nuttige functie voor het aansluiten van apparaten zonder Bluetooth. Hiermee kun je bijvoorbeeld een MP3-speler of een oudere telefoon verbinden voor het afspelen van audio.
Meerdere wekkerradio's op een houten tafeltje

Het nut van extra wekfuncties in een wekkerradio

Enkele wekfuncties zijn ontworpen om je wakker te maken op een manier die past bij jouw persoonlijke voorkeuren en levensstijl. Door de juiste instellingen te kiezen,zorg je dat je elke ochtend op een zo aangenaam mogelijke manier ontwaakt.

 • Moderne wekkerradio's bieden vaak de mogelijkheid om meerdere alarmen in te stellen. Dit is ideaal als je op verschillende tijden opstaat afhankelijk van of het een werkdag is of niet, of als meerdere personen de wekkerradio gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld doordeweeks een ander alarm instellen dan in het weekend.
 • Bijna elke wekkerradio heeft een snooze-knop. Na het afgaan van het alarm kun je deze knop indrukken om het alarm tijdelijk uit te stellen. De standaard snooze-periode is meestal 9 minuten, maar dit kan variëren afhankelijk van het model.
 • Veel wekkerradio's bieden een keuze aan wekgeluiden. Dit varieert van een standaardpieptoon tot natuurlijke geluiden, zoals vogelgezang of golven. Sommige modellen laten je zelfs wakker worden met je favoriete radiostation.
 • De mogelijkheid om het volume van het alarm in te stellen is een belangrijke functie. Dit zorgt dat je wakker wordt op een manier die comfortabel is voor jou, zonder te schrikken van een te hard alarm.
 • Draadloos opladen is ook een fijne functie voor degenen die smartphones hebben die draadloos opladen ook ondersteunen. Leg je telefoon op de spoel bovenop de wekker, en je wordt wakker met een telefoon die volledig is opgeladen. (Dat gezegd hebbende: het is niet aan te raden je telefoon de gehele nacht op te laten laden als je de batterijlevensduur wilt verlengen.1Eric Griffith, PCmag (2023). 'Charging Your Phone Overnight: Battery Myths Debunked' 😉)

De impact van het display op de gebruiksvriendelijkheid van je wekkerradio

Het display van een wekkerradio is een essentieel onderdeel. Je wilt dat de tijd duidelijk leesbaar is, zowel overdag als 's nachts. De lettergrootte speelt hierbij een grote rol; grotere cijfers zijn makkelijker af te lezen, vooral als je 's nachts snel de tijd wilt checken.

De verlichting van het display is ook belangrijk. Een te fel display kan storend zijn in een donkere kamer. Zoek naar een wekkerradio met instelbare helderheid of een nachtmodus, zodat je het licht kunt dimmen voor een comfortabele nachtrust.

Sommige wekkerradio's bieden extra informatie op het display, zoals de datum, de temperatuur of zelfs de titel van het nummer dat op de radio speelt. Dit kan handig zijn, maar zorg dat het display niet te druk wordt, wat de leesbaarheid kan verminderen.

Welke merken maken goede wekkerradio's?

Er zijn een aantal merken die bekend staan om het produceren van kwalitatief goede wekkerradio's. Hier zijn drie prominente merken:

Sony

Sony is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn innovatieve technologie en betrouwbaarheid. Hun wekkerradio's staan – net als hun autoradio's – bekend om hun uitstekende geluidskwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijke functies. Ze bieden vaak extra's zoals Bluetooth-connectiviteit en een stijlvol design.

Philips

Philips, een merk dat bekend staat om zijn diversiteit in consumentenelektronica, biedt wekkerradio's die vaak innovatieve functies combineren met gebruiksgemak. Hun modellen zijn vaak uitgerust met functies, zoals wake-up-lights, die een natuurlijke en geleidelijke manier van wakker worden simuleren, wat een unieke toevoeging is aan de standaard wekkerradio.

Wat is volgens de Consumentenbond de beste wekkerradio?

De Consumentenbond heeft nog wekkerradio's getest (of hier de resultaten van gedeeld). Zodra daar verandering in komt, delen we de resultaten hier!

Wat is volgens Tweakers de beste wekkerradio?

Tweakers heeft evenmin een favoriete wekkerradio. Als zij eenmaal een lijst publiceren met testresultaten, lees je daar hier over!

Veelgestelde vragen over wekkerradio's van onze lezers

Dit onderdeel is toegewijd aan al jullie vragen en opmerkingen, maar ...

We hebben nog geen vragen ontvangen

Dus heb jij wél nog vragen? Laat het dan aan ons weten via het formulier hieronder!

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen

Auteur
Jonathan is een computerexpert met een passie voor computers. Hij heeft dan ook informatica gestuurd aan de UvA, en werkt inmiddels al tien jaar in de IT-sector. Hij schrijft over de nieuwste technologieën, reviewt hardware en software, en beantwoordt dringende vragen over computerproblemen. En als hij daar niet mee bezig is, vind je hem met een VR-headset op in zijn favoriete game. 👓
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross