Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Jonathan Rijksma

Jonathan is een computerexpert met een passie voor computers. Hij heeft dan ook informatica gestuurd aan de UvA, en werkt inmiddels al tien jaar in de IT-sector. Hij schrijft over de nieuwste technologieën, reviewt hardware en software, en beantwoordt dringende vragen over computerproblemen. En als hij daar niet mee bezig is, vind je hem met een VR-headset op in zijn favoriete game. 👓
Rol: Redacteur
Expertise: Computersoftware, virtual reality, netwerkmanagement, machine-learning, data-analyse
Opleiding: Universiteit van Amsterdam

Over Jonathan Rijksma

Ervaring

Jonathan liep tijdens zijn studie al stage bij een groot IT-bedrijf, waar hij bijdroeg aan softwareontwikkeling, -testen en de integratie ervan. Dit gaf hem een praktisch inzicht in het werken in een professionele IT-omgeving en leerde hem de vaardigheden die hem verder hebben beracht in deze sector. Zo ontwikkelde hij zich gaandeweg verder door te werken aan projecten waarin hij data-analyse en *machine-learning*-algoritmen toepaste om bedrijfsproblemen op te lossen. Zijn liefde voor technologie en innovatie kwamen tot uiting in deze projecten, waarin hij zijn programmeer- en algoritmekennis benutte om tastbare oplossingen te bieden voor reële ondernemingsuitdagingen. Na zijn afstuderen ging Jonathan aan de slag als IT-consultant, waarbij hij bedrijven ondersteunde (en nog steeds ondersteunt!) bij het identificeren en implementeren van technologische oplossingen om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Zijn achtergrond in softwareontwikkeling en data-analyse verschaft hem daarin het vermogen om bedrijven te adviseren over de meest doeltreffende technologische oplossingen die aansluiten op hun behoeften en doelstellingen.

Opleiding

Jonathan heeft in 2021 zijn opleiding informatica aan de Universiteit van Amsterdam afgerond.

Artikelen door Jonathan Rijksma

Hieronder staan alle artikelen van Jonathan Rijksma.
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross