Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Ultiem Rijplezier met de Beste Autoradio

6 min leestijd

Duik in de wereld van ultiem rijplezier door de beste autoradio te ontdekken. Ontdek de harmonie tussen geluidskwaliteit, geavanceerde functies en naadloze connectiviteit - je reis begint hier. Lees gauw verder!

Wat zijn de beste autoradio's van 2024?

Dit zijn de 5 beste autoradio's volgens onderzoek van onze redactie en expertreviews:

Waarom Technerds vertrouwen? Ons team besteedt uren aan het onderzoek, schrijven, actualiseren en bewerken van onze artikelen. Klik hier voor meer informatie over onze redactionele richtlijnen.

Beste autoradio's van 2024

1. Ideaal voor smartphone-integratie: Pioneer SPH-10BT - Autoradio met

1. Ideaal voor smartphone-integratie: Pioneer SPH-10BT - Autoradio met

Belangrijke specificaties:

Ingang voor achteruitrijcamera: Nee
Stuurwiel bediening: Nee
Bluetooth: Ja
WIFI: Geen Wi-Fi
Ontvangst: FM radio
Touchscreen: Nee

De Pioneer SPH-10BT is een autoradio die naadloos samengaat met je telefoon. Met deze autoradio luister je naar de radio of naar je favoriete muziek via bluetooth. De radio reageert op de spraakherkenning van je smartphone. Zo hoef je het scherm niet aan te raken en heb jij volle focus op de weg. Je richt het uiterlijk van de autoradio naar jouw behoefte in met de Pioneer Smart Sync applicatie. Gebruik je liever nog fysieke knoppen? Met één druk op de knop schakel je de navigatie van je telefoon in of lees je een gemist bericht terug. De telefoonhouder is te gebruiken met telefoons van 58 tot 170 millimeter hoog, 58 tot 87 millimeter breed en 4 tot 10 millimeter diep.

2. JVC KW-M745DBT

2. JVC KW-M745DBT

Belangrijke specificaties:

Ingang voor achteruitrijcamera: Ja
Stuurwiel bediening: Ja
Bluetooth: Ja
WIFI: Geen Wi-Fi
Ontvangst: DAB + radio, FM radio, AM radio
Touchscreen: Ja

Ik ben enthousiast om de JVC KW-M745DBT autoradio te introduceren, want deze tilt de in-car audio-ervaring naar een hoger niveau met geavanceerde functies. Het 6,8" resistieve touchscreen display, aanpasbare achtergrond en digitale hoekaanpassing zorgen voor een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke interface. De radio is compatibel met Apple CarPlay en Android Auto, waardoor naadloze integratie met smartphones mogelijk is voor handsfree bellen, audio streamen en spraakbesturing. Dankzij de K2-technologie geniet je van een verbeterde geluidservaring, terwijl de 13-bands equalizer en verschillende audio-/videofuncties zorgen voor gepersonaliseerde audio-instellingen.

De ontvanger beschikt over een uitgebreide handleiding die basisbediening, bronbesturing, Bluetooth, USB-gebruik, tunerbediening en probleemoplossing behandelt, waardoor het een uitstekende keuze is voor gebruikers die gedetailleerde begeleiding zoeken. Zoals een review benadrukt: "De handleiding biedt uitgebreide begeleiding over de functionaliteit, waaronder basisbediening, bronbesturing, Bluetooth- en USB-gebruik, tunerbediening en probleemoplossing". Daarnaast zorgen de ondersteuning voor de SiriusXM-satellietradio-ontvanger en compatibiliteit met navigatie-apps van derden voor nog meer veelzijdigheid.

In vergelijking met zijn voorganger valt de JVC KW-M745DBT op door de verbeterde connectiviteitsopties, waaronder ingangen voor achterste USB en A/V, en twee camera-ingangen. Het is echter vermeldenswaardig dat de ontvanger een bedrade verbinding met de parkeerrem vereist voor toegang tot bepaalde instellingen en functies, wat door sommige gebruikers als beperking kan worden gezien.

In vergelijking met de Pioneer SPH-EVO62DAB-UNI, een toonaangevend autosysteem voor Apple CarPlay, biedt de JVC KW-M745DBT vergelijkbare functies, zoals Apple CarPlay-compatibiliteit en een gebruiksvriendelijk touchscreen display. De JVC KW-M745DBT kan echter een voorsprong hebben voor gebruikers die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke optie, aangezien het geavanceerde connectiviteit en audiofuncties biedt tegen een relatief lagere prijs.

De JVC KW-M745DBT autoradio blinkt uit in het bieden van een functierijke en gebruiksvriendelijke interface voor naadloze integratie van smartphones, audiocustomization en entertainmentopties. De vereiste van een bedrade verbinding met de parkeerrem en het ontbreken van CD-afspelen kunnen echter als beperkingen worden beschouwd voor sommige gebruikers. Ondanks deze overwegingen is de JVC KW-M745DBT een veelzijdige en handige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een verbeterde in-car audio-ervaring.

Voordelen JVC KW-M745DBT
 • 6.8" resistief touchscreen display met aanpasbare achtergrond en digitale hoekaanpassing
 • Compatibel met Apple CarPlay en Android Auto voor naadloze integratie van smartphones en spraakbesturing
 • Uitgebreide handleiding en ondersteuning voor SiriusXM-satellietradio-ontvanger en navigatie-apps van derden
Nadelen JVC KW-M745DBT
 • Vereist een bedrade verbinding met de parkeerrem voor toegang tot bepaalde instellingen en functies
 • Gebrek aan CD-afspelen

3. Pioneer SPH-10BT

3. Pioneer SPH-10BT

Belangrijke specificaties:

Ingang voor achteruitrijcamera: Nee
Stuurwiel bediening: Nee
Bluetooth: Ja
WIFI: Geen Wi-Fi
Ontvangst: AM radio, FM radio
Touchscreen: Nee

De Pioneer SPH-10BT autoradio is een echte gamechanger voor iedereen die naadloze integratie van zijn smartphone in de auto wil. Met een speciale focus op smartphone-connectiviteit biedt deze single-DIN ontvanger een betaalbare manier om handsfree te bellen, navigeren en de entertainment te bedienen via een gekoppelde smartphone. De Pioneer Smart Sync app verbetert de rijervaring nog verder door naadloos te integreren met verschillende smartphonefuncties. GearBrain merkt op dat "de ontvanger effectief een smartphone verandert in een slim display voor oudere voertuigen met een 1DIN-stereosysteem."

Een van de opvallende kenmerken van de SPH-10BT is de ingebouwde houder voor smartphones en de ingebouwde Bluetooth, die zowel geschikt is voor iPhone- als Android-gebruikers. De toevoeging van Alexa, in combinatie met de Pioneer Smart Sync app, versterkt zijn aantrekkingskracht. Bovendien ondersteunt het apparaat het toevoegen van sensoren voor parkeerhulp, waardoor het een uitgebreid pakket biedt voor moderne auto-eisen.

De nadruk van het product op eenvoudige app-toegang en verbetering van de geluidskwaliteit is duidelijk te zien in de speciale harde knoppen voor favoriete apps, spraakherkenning voor veiliger rijden en compatibiliteit met Spotify, allemaal gericht op een veiligere en meer verbonden rijervaring. Zoals een Amazon-review het uitdrukt, is de SPH-10BT ontworpen om "een veiligere en meer verbonden rijervaring te bieden, met een focus op eenvoudige app-toegang en verbetering van de geluidskwaliteit."

In de wereld van autoradio's steekt de Pioneer SPH-10BT boven de rest uit als koploper in smartphone-integratie, waardoor het de ideale keuze is voor mensen die een verbonden rijervaring willen zonder de bank te breken. Zijn naadloze smartphone-connectiviteit, compatibiliteit met zowel grote besturingssystemen en het extra voordeel van Alexa-ondersteuning onderscheiden het van zijn concurrenten. Het vult een niche voor mensen die hun oudere voertuigen willen moderniseren zonder te investeren in een geheel nieuw entertainmentsysteem.

Echter, hoewel de SPH-10BT uitblinkt in smartphone-integratie en moderne functies, is het misschien niet de beste keuze voor audiofielen die streven naar het hoogste niveau van geluidskwaliteit. In situaties waar geluidskwaliteit van het allergrootste belang is, kunnen andere modellen met de focus op audioprestaties de leiding nemen.

Kortom, de Pioneer SPH-10BT autoradio is het budgetproduct bij uitstek voor iedereen die verlangt naar een verbonden rijervaring door naadloze smartphone-integratie. Zijn belangrijkste kenmerken, waaronder een houder voor smartphones, Alexa-ondersteuning en compatibiliteit met parkeerhulp, maken het tot een uitstekende keuze op de markt. Hoewel het misschien niet aan audiofielen voldoet die streven naar het toppunt van geluidskwaliteit, positioneert zijn focus op smartphone-connectiviteit en moderne functies het als een leider in zijn niche.

Voordelen Pioneer SPH-10BT
 • Naadloze integratie met smartphone voor handsfree bellen, navigatie en entertainment controle
Nadelen Pioneer SPH-10BT
 • Niet de beste keuze voor audiofielen die streven naar het hoogste niveau van audiokwaliteit

4. Extra groot scherm: Alpine iLX-F903

4. Extra groot scherm: Alpine iLX-F903

Belangrijke specificaties:

Ingang voor achteruitrijcamera: Ja
Stuurwiel bediening: Ja
Bluetooth: Ja
WIFI: Geen Wi-Fi
Ontvangst: DAB + radio, FM radio
Touchscreen: Ja

Ik ben dol op de Alpine iLX-F903 autoradio. Met zijn royale 9-inch display maakt het mijn ritjes echt een stuk leuker en gemakkelijker. Ik kan snel mijn favoriete apps openen dankzij de duidelijke pictogrammen en het naadloze smartphone-integratie met Apple CarPlay en Android Auto. En als muziekliefhebber vind ik het geweldig dat ik mijn muziek tot in detail kan aanpassen met de 5-band parametrische equalizer en 6-kanaals tijdcorrectietool.

Deze autoradio is echt veelzijdig dankzij de ondersteuning voor extra versterkers met drie sets echte 4V pre-uitgangen, waardoor ik mijn audio-opstelling naar een hoger niveau kan tillen. En ondanks al deze geweldige functies is hij ook nog eens compact en draagbaar, perfect voor autoliefhebbers zoals ik.

De Alpine iLX-F903 autoradio is echt een game-changer. Het 9-inch display, uitgebreide muziekaanpassingsmogelijkheden en ondersteuning voor extra versterkers maken het tot een topkeuze op de autoradiomarkt. Als je op zoek bent naar geavanceerde smartphone-integratie en audio-aanpassing, dan is dit echt een aanrader. Maar als je meer op zoek bent naar een alles-in-één ervaring, zijn er misschien betere alternatieven voor jou.

Voordelen Alpine iLX-F903
 • Het 9-inch scherm zorgt voor verbeterde zichtbaarheid en snelle selecties tijdens het rijden.
 • Compatibel met Apple CarPlay en Android Auto voor naadloze smartphone-integratie en handsfree bediening.
 • Ondersteunt extra versterkers met drie sets van echte 4V preamp-uitgangen voor uitgebreide geluidsinstallatie mogelijkheden.
Nadelen Alpine iLX-F903
 • Beperkte zelfstandige functies in vergelijking met sommige concurrenten.

5. Prominente fysieke controles: Sony XAV-AX100

5. Prominente fysieke controles: Sony XAV-AX100

Belangrijke specificaties:

Ingang voor achteruitrijcamera: Ja
Stuurwiel bediening: Nee
Bluetooth: Ja
WIFI: Geen Wi-Fi
Ontvangst: FM radio
Touchscreen: Ja

De Sony XAV-AX100-autoradio valt op door zijn prominente fysieke bedieningselementen, waardoor het een ideale keuze is voor gebruikers die de voorkeur geven aan tastbare bediening. Deze autoradio beschikt over spraakbesturing met Apple CarPlay en Android Auto, een responsief touchscreen van 6,4 inch en een 4 x 55 W Dynamic Reality-versterker voor krachtig geluid. Een opvallend aspect van deze autoradio is de ergonomische draaiknop, waardoor afleidingsvrije bediening mogelijk is - een functie die het onderscheidt van zijn tegenhangers. Zoals een recensie opmerkt, "Het heeft een draaiknop voor het volume voor eenvoudige bediening", waarbij de handigheid en gebruiksvriendelijke vormgeving van de fysieke bedieningselementen worden benadrukt.

Naast de intuïtieve bediening biedt de Sony XAV-AX100 ook de mogelijkheid voor een achteruitrijcamera voor moeiteloos parkeren en draadloze communicatietechnologieën, waardoor de functionaliteit wordt verbeterd. De toevoeging van Dynamic Stage Organizer voor virtuele luidsprekers draagt bij aan een meeslepende audiobeleving, terwijl het compacte achterchassis zorgt voor eenvoudige installatie en voldoende ruimte voor bekabeling en accessoires. De ontvanger zorgt ook voor krachtig en helder geluid, zelfs op hoog volume, met zijn 4 x 55 W versterking, zoals benadrukt in een recensie die vermeldt: "Het beschikt over een responsief 6,2 inch touchscreen, Apple CarPlay-connectiviteit en intelligente spraakbesturing voor navigatie en muziek."

In vergelijking met opvolgers zoals de XAVAX1000 en XAV-AX8100, valt de XAV-AX100 op als een meer budgetvriendelijke optie. Terwijl de XAV-AX8100 een groter 9-inch zwevend touchscreen en aanvullende functies biedt zoals resistief touchscreen met anti-reflectie en SiriusXM-gereedheid, blijft de XAV-AX100 een sterke concurrent met zijn praktische fysieke bedieningselementen en betrouwbare prestaties. Echter, de XAV-AX1000 introduceert Apple CarPlay en achteruitrijcamera-compatibiliteit, waardoor het een geschikt alternatief is voor degenen die op zoek zijn naar nieuwere verbindingsmogelijkheden.

De Sony XAV-AX100-autoradio is gericht op bestuurders die waarde hechten aan naadloze integratie met hun mobiele apparaten, intuïtieve fysieke bedieningselementen en krachtige geluidsprestaties. De voornaamste gebruiksscenario's zijn eenvoudige navigatie, handsfree bellen en meeslepende muziekervaringen tijdens het rijden. Sommige gebruikers kunnen echter de schermgrootte van 6,4 inch beperkend vinden in vergelijking met grotere alternatieven, en het ontbreken van bepaalde geavanceerde functies in duurdere modellen kan een nadeel zijn voor techliefhebbers.

Concluderend blinkt de Sony XAV-AX100-autoradio uit als een betrouwbare en gebruiksvriendelijke optie, vooral voor degenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke autoradio met prominente fysieke bedieningselementen. De combinatie van tastbare bediening, krachtige geluidsprestaties en essentiële verbindingsfuncties maakt het tot een overtuigende keuze voor bestuurders die gebruiksgemak en naadloze smartphone-integratie vooropstellen.

Voordelen Sony XAV-AX100
 • Duidelijke fysieke bedieningselementen voor tastbare bediening
 • Stembediening met Apple CarPlay en Android Auto
 • Ergonomische draaiknop voor afleidingsvrije bediening
Nadelen Sony XAV-AX100
 • Schermgrootte van 6,4 inch kan beperkend zijn voor sommige gebruikers
 • Afwezigheid van bepaalde geavanceerde functies die aanwezig zijn in duurdere modellen

Hoe kies je een goede autoradio?

Van geavanceerde functies tot naadloze connectiviteit, ontdek de essentiële criteria om de beste autoradio te kiezen die jouw rit naar nieuwe hoogten tilt.

Wil je altijd en overal goede muziek? Wat dacht je van een wekkerradio of de beste doucheradio? We schreven eerder ook al over de beste bouwradio en een goede internetradio.

Geluidskwaliteit

Geluidskwaliteit is een cruciale factor bij het kiezen van een autoradio. Ik adviseer je te letten op de frequentierespons, idealiter tussen 20 Hz en 20 kHz, voor een volledig hoorbare geluidsbeleving.

Een goede autoradio heeft een heldere bas en scherpe hoge tonen, zonder vervorming bij hogere volumes. Let op het RMS-vermogen, dat de continue kracht aangeeft, waarbij 15-25 watt RMS per kanaal zorgt voor een krachtige, heldere output.

Hoe verbeteren equalizer-instellingen de geluidservaring in de auto? Een ingebouwe equalizer laat je het geluidsprofiel van je autoradio aanpassen aan je voorkeuren. Je stelt de bas, treble en mid-tonen af voor een gebalanceerd geluid. Sommige autoradio's bieden voorgeprogrammeerde modi zoals 'Rock', 'Pop', of 'Jazz', waarmee je snel de ideale instellingen voor verschillende muziekstijlen selecteert.

dashboard en autoradio met scherm

Connectiviteit

Bluetooth

Bluetooth-connectiviteit in autoradio's is een gamechanger voor jouw rijervaring. Met deze functie koppel je moeiteloos je smartphone of ander Bluetooth-apparaat aan de autoradio. Dit biedt je de vrijheid om handsfree te bellen, wat niet alleen veiliger is, maar ook wettelijk verplicht in veel situaties.

Bovendien stream je via Bluetooth eenvoudig je favoriete muziek of podcasts. De meeste moderne autoradio's ondersteunen Bluetooth 5.0 of hoger, wat zorgt voor een stabiele verbinding. Let op de compatibiliteit met verschillende besturingssystemen zoals iOS en Android.

Ik raad je aan te kiezen voor een autoradio met een eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface voor het beheren van Bluetooth-verbindingen. Zo geniet je van optimaal gemak en een naadloze integratie van je mobiele apparaat met je autoradio.

Usb-aansluitingen

Hoe belangrijk zijn usb-aansluitingen bij het kiezen van de beste autoradio? Ze bieden onder andere veelzijdigheid en gemak. Met een usb-poort sluit je eenvoudig externe apparaten aan, zoals usb-sticks of smartphones, voor het afspelen van muziek. Dit betekent dat je toegang hebt tot een uitgebreide muziekcollectie, rechtstreeks vanaf je apparaat.

Bovendien ondersteunen usb-poorten meestal ook het opladen van apparaten, wat handig is tijdens lange ritten. Let op de usb-specificatie: usb 2.0 biedt een overdrachtssnelheid tot 480 Mbps, terwijl usb 3.0 snelheden tot 5 Gbps haalt. Dit maakt een snellere overdracht van bestanden en efficiënter opladen mogelijk.

Kies voor een autoradio met minstens één usb-aansluiting voor optimaal gebruiksgemak en functionaliteit tijdens het rijden.

AUX-ingang

Een AUX-ingang stelt je in staat om externe audiobronnen, zoals smartphones of mp3-spelers, direct aan te sluiten via een 3,5mm audiokabel. Dit biedt een eenvoudige en betrouwbare manier om je eigen muziekcollectie af te spelen, onafhankelijk van draadloze verbindingen.

AUX-ingangen zijn vooral handig als je apparaat geen Bluetooth-ondersteuning heeft of als je een stabielere verbinding zonder mogelijke interferentie wilt. Ze zijn daarnaast ideaal voor het behouden van geluidskwaliteit, aangezien er geen datacompressie plaatsvindt zoals bij draadloze transmissies.

Radio-ontvangst in autoradio's: FM, AM en DAB+

FM en AM zijn de traditionele frequenties, waarbij FM een betere geluidskwaliteit biedt. Een DAB+ radio (Digital Audio Broadcasting) is de geavanceerde optie, die kristalheldere geluidskwaliteit en meer zenderkeuze biedt zonder ruis. Ik koos zelf voor een autoradio met DAB+. De geluidskwaliteit is subliem en ik geniet iedere rit van een breed aanbod aan zenders.

Single-din of double-din

Single-din radio's hebben een standaardgrootte van ongeveer 180 mm breed en 50 mm hoog. Ze passen in de meeste oudere en compacte auto's en bieden basisfuncties zoals FM/AM-radio, CD-speler en soms Bluetooth-connectiviteit.

Double-din radio's zijn ongeveer 180 mm breed en 100 mm hoog, het dubbele van een single-din. Deze grotere radio's zijn populair in nieuwere auto's en bieden geavanceerdere functies zoals grotere touchscreens, geïntegreerde navigatie, en uitgebreide smartphone-integratie met Apple CarPlay of Android Auto. 1Robert Ferency-Viars, Crutchfield (n.d.). 'How to install a car stereo'

Scherm

De schermgrootte en -resolutie van autoradio's hebben invloed gebruiksgemak en visuele ervaring. Moderne autoradio's hebben schermen variërend van 6 tot 10 inch, wat navigatie en bediening tijdens het rijden vergemakkelijkt.

Een hogere resolutie, zoals 800x480 pixels of meer, zorgt voor scherpere beelden. Dit is vooral handig bij het gebruik van navigatiekaarten of het bekijken van media. Touchscreens bieden een intuïtieve bediening, vergelijkbaar met een smartphone.

Veel autoradio's bieden navigatie aan met geïntegreerde kaarten die updates via internet ontvangen. Sommige systemen bieden live verkeersupdates, alternatieve route-opties en points of interest. Kies voor een autoradio met een geïntegreerd navigatiesysteem voor een naadloze en stressvrije rijervaring.

Sommige autoradio's integreren met navigatiesystemen via Bluetooth of systemen zoals Apple CarPlay of Android Auto. Deze systemen spiegelen je smartphone-interface op het scherm van de autoradio, waardoor je toegang hebt tot apps, navigatie, muziek en contacten.

Stuurwielbediening compatibiliteit in autoradio's

Compatibiliteit met de stuurwielbediening in autoradio's verhoogt de veiligheid en het gemak tijdens het rijden. Met deze functie bedien je de autoradio direct vanaf het stuurwiel, zonder je handen van het stuur te halen. Dit omvat het wisselen van nummers, aanpassen van het volume, en het beantwoorden van oproepen als je autoradio is verbonden met je smartphone.

De meeste moderne autoradio's zijn ontworpen om naadloos te integreren met de bestaande stuurwielbediening van je auto. Dit vereist soms een extra module, afhankelijk van het merk en model van je auto.

Internettoegang en online functies in autoradio's

Internettoegang in autoradio's, zoals wifi en 5G, opent een wereld van mogelijkheden. Met wifi verbind je de autoradio met internet hotspots, ideaal voor het streamen van muziek of het updaten van navigatiekaarten.

5G-connectiviteit, vaak via een ingebouwde simkaart, biedt onafhankelijke internettoegang. Dit betekent dat je altijd verbonden bent, zelfs zonder Wi-Fi. Denk aan live verkeersupdates, online radio, en toegang tot streamingdiensten zoals Spotify. Let wel op je data-abonnement bij 5G-gebruik om onverwachte kosten te vermijden.

Welke merken maken goede autoradio's?

Voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar de ultieme geluidsbeleving op de weg, begint de reis met de keuze van de juiste autoradio. Maar welke merken leveren betrouwbare prestaties en een meeslepende luisterervaring?

JVC

JVC staat bekend om zijn autoradio's die een perfecte harmonie tussen kwaliteit en innovatie bieden. Met geavanceerde functies zoals hoogwaardige audioverwerking en intuïtieve bedieningssystemen, krijgen JVC-autoradio's lof in recensies voor hun helderheid, krachtig geluid en gebruiksvriendelijkheid.

Kenwood

Met een focus op helder geluid, innovatieve functies en gebruiksgemak, genieten Kenwood-autoradio's positieve beoordelingen. Recensies benadrukken vaak de verfijnde audioweergave, betrouwbaarheid en intuïtieve bediening.

Wat is volgens de Consumentenbond de beste autoradio?

Op dit moment is zijn er nog geen testresultaten van de Consumentenbond bekend. Zodra er meer informatie beschikbaar is, vind je hier de bevindingen!

Wat is volgens Tweakers de beste autoradio?

Volgens Tweakers is de Pioneer SPH-DA360DAB de beste autoradio in zijn klasse. Deze radio blinkt uit met zijn 6,8-inch touchscreen voor eenvoudige bediening en heldere weergave. Het ondersteunt Apple CarPlay en Android Auto, waardoor je smartphone naadloos integreert voor navigatie, muziek en handsfree bellen. Met DAB+ ontvangst geniet je van kristalheldere digitale radio.

Veelgestelde vragen over autoradio's van onze lezers

Dit gedeelte is gewijd aan al jullie vragen en opmerkingen, maar...

We hebben nog geen vragen ontvangen

Jouw nieuwsgierigheid is onze drijfveer! Aarzel niet en deel je vragen. Dus, wat wil je weten? Geef het aan ons door en wij gaan op zoek naar het antwoord.

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen

Auteur
Rowena is 30 jaar, woont in het zuiden van het land en is afgestudeerd aan de kunstacademie. Ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om zichzelf uit te dagen. Naast schrijven, is ze vooral druk met haar bedrijf in fotografie, webdesign en social media. In haar vrije tijd geniet ze vooral van haar hond en gamet ze graag op haar Xbox.
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross