Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact
Rowena Golob

Rowena Golob

Rowena is 30 jaar, woont in het zuiden van het land en is afgestudeerd aan de kunstacademie. Ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om zichzelf uit te dagen. Naast schrijven, is ze vooral druk met haar bedrijf in fotografie, webdesign en social media. In haar vrije tijd geniet ze vooral van haar hond en gamet ze graag op haar Xbox.
Rol: Content Creator
Expertise: Kunst, Fotografie, Fotobewerking, Film, Webdesign, Drukwerk
Opleiding: Algemene Beeldende Kunsten Maastricht

Over Rowena Golob

Ervaring

Al sinds de brugklas was Rowena druk bezig op haar computer. Dit wakkerde onder andere haar interesse voor fotografie en fotobewerking aan. Ze ontdekte al snel de kracht van digitale beeldbewerkingstools. Hardware is hierbij ontzettend belangrijk, want je hebt onder andere een goed gekalibreerd scherm en een krachtige computer nodig. Rowena leert graag nieuwe dingen en kan moeilijk stil zitten. Dit bracht haar ertoe om haar kennis uit te breiden naar andere gebieden, zoals schrijven, webdesign, film en drukwerk.

Opleiding

Rowena heeft eerst een toegepaste fotografie-opleiding gevolgd. Tijdens deze opleiding leerde ze onder andere  werken in een professionele fotostudio en leerde ze de vaardigheden die nodig zijn om hoogwaardige foto's af te drukken. Het voorzag haar van een solide basis in de technische aspecten van de fotografie. Vervolgens heeft ze haar Bachelor of Arts gehaald aan de Algemene Beeldende Kunsten Maastricht, waar ze een breed een breed scala aan artistieke technieken heeft geleerd.

Artikelen door Rowena Golob

Hieronder staan alle artikelen van Rowena Golob.
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross