Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Dit is Dé Beste Router voor Glasvezel

Fact checked en geredigeerd door: Luca Nowak

5 min leestijd

Als fervent internetgebruiker begrijp je ongetwijfeld hoe belangrijk het is om een router te hebben die naadloos aansluit op de snelheid en capaciteit van glasvezel. Wat is dan de beste router voor glasvezel? Geen zorgen, daar heb ik het antwoord op!

Ik ben op zoek gegaan naar de beste routers voor je glasvezelverbinding. En ik deel graag mijn bevindingen, zodat je binnenkort ook geniet van razendsnel internet!

Wat zijn de beste routers voor glasvezel van 2024?

Dit zijn de top 5 beste routers voor glasvezel op basis van expertreviews en onderzoek van onze redactie.

Waarom Technerds vertrouwen? Ons team besteedt uren aan het onderzoek, schrijven, actualiseren en bewerken van onze artikelen. Klik hier voor meer informatie over onze redactionele richtlijnen.

Beste routers voor glasvezels van 2024

1. Beste glasvezelrouter: AVM FRITZ!Box 4060 International

1. Beste glasvezelrouter: AVM FRITZ!Box 4060 International

Belangrijke specificaties:

Ik ben de AVM FRITZ!Box 4060 International, een geavanceerde wifi 6 router die zorgt voor een razendsnelle en stabiele wifi-verbinding in jouw huis. Met mij kun je probleemloos tientallen apparaten aansluiten op wifi zonder dat de verbinding instabiel wordt. Ik bied je ook nog eens extra functionaliteiten, zoals het aansluiten van een externe harde schijf voor netwerkopslag en het koppelen van meerdere DECT telefoons om te gebruiken als telefooncentrale. Oh, en niet te vergeten, ik fungeer ook nog eens als een smart home hub voor de slimme producten van AVM FRITZ.

Een van mijn beste eigenschappen is het gebruik van wifi 6, de nieuwste Wi-Fi standaard. Hierdoor ben ik in staat om een stabiel en snel netwerk te creëren, zelfs als er een groot aantal apparaten verbonden zijn. Dit is vooral handig in drukke huishoudens waar veel mobiele apparaten worden gebruikt. Ik beschik over een Simultaneous Tri-Band netwerk, wat betekent dat ik gelijktijdig op twee verschillende Wi-Fi netwerken kan opereren. Zo zorg ik ervoor dat het verkeer op jouw eigen netwerk en gastnetwerk elkaar niet in de weg zit. Bovendien kan ik een maximale totale Wi-Fi snelheid van 6000 Mbps bieden.

Wat betreft beveiliging zit je bij mij ook goed. Ik bied extra beveiligingsopties, zoals WPA3, waardoor je een veilige wifi-verbinding hebt. Daarnaast ondersteun ik ook MU-MIMO, wat ervoor zorgt dat de Wi-Fi snelheid behouden blijft, zelfs als er meerdere apparaten tegelijkertijd gebruik van maken. En als kers op de taart heb ik ook nog ouderlijke controle functies, waarmee je de internettoegang voor bepaalde apparaten kunt beperken.

Mijn gebruikers zijn over het algemeen erg tevreden over mij. Ze waarderen mijn eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke software-interface. Ook mijn snelheid en stabiliteit worden geprezen. Gebruikers merken op dat mijn bereik uitstekend is, zelfs op zolder, en dat ik ook nog eens weinig stroom verbruik. Er is wel één klein nadeeltje dat sommige gebruikers opmerken: de voet van mijn router kan niet worden verwijderd.

Kortom, ik ben de AVM FRITZ!Box 4060 International, een krachtige en veelzijdige wifi 6 router met extra functionaliteiten en uitstekende prestaties. Ik bied een stabiele en snelle wifi-verbinding, zelfs als er veel apparaten verbonden zijn, en ik heb een groot bereik. Ben jij op zoek naar een betrouwbare router voor jouw middelgrote woning of drukke huishouden met veel mobiele apparaten? Dan ben ik de perfecte keuze voor jou! 😉

Voordelen AVM FRITZ!Box 4060 International
 • Geavanceerde wifi 6 router met stabiele en snelle wifi-verbinding, zelfs bij een groot aantal verbonden apparaten.
 • Extra functionaliteiten zoals het aansluiten van een externe harde schijf voor netwerkopslag en het koppelen van meerdere DECT telefoons.
 • Werkt als een smart home hub voor de slimme producten van AVM FRITZ.
Nadelen AVM FRITZ!Box 4060 International
 • De voet van de router kan niet worden verwijderd.

2. ASUS TUF Gaming AX6000 Gaming

2. ASUS TUF Gaming AX6000 Gaming

Belangrijke specificaties:

MU-MIMO: Ja
Beamforming: Ja

Ik ben de ASUS TUF Gaming AX6000 en ik ben de perfecte gaming router voor jou! Met mij hoef je je geen zorgen te maken over haperingen of vertragingen tijdens het gamen of streamen. Zelfs als je meerdere apparaten tegelijk gebruikt, houd ik moeiteloos de snelheid op peil met mijn maximale snelheid van 6000 Mbps.

Ik maak gebruik van geavanceerde technologieën, zoals OFDMA en MU-MIMO, waardoor ik efficiënter werk en meerdere apparaten tegelijk kan bedienen zonder snelheid te verliezen. Zo kun jij ongestoord genieten van je favoriete games en films, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een trage verbinding.

Een van mijn unieke kenmerken is mijn ingebouwde beveiligingsfunctie genaamd AiProtection Pro. Deze functie beschermt je netwerk tegen virussen en malware en blokkeert schadelijke websites. Daarnaast kun je ook per apparaat zien welke websites er zijn bezocht. Handig, toch? Maar maak je geen zorgen, als je deze functie liever niet wilt gebruiken, kun je deze eenvoudig uitschakelen.

Wat betreft snelheid, presteer ik zowel bedraad als draadloos uitstekend. Gebruikers met gigabit internet kunnen snelheden tot wel 900-950 Mbps behalen, zowel bedraad als draadloos op de 5 GHz frequentie. Zelfs in de tuin en op de bovenverdieping kun je genieten van snelheden rond de 100 Mbps op de 5 GHz frequentie. Het bereik op de 2,4 GHz frequentie is iets beperkter, maar nog steeds prima.

Mijn design is niet alleen mooi, maar ook stevig gebouwd. Ik heb zelfs RGB-verlichting aan de bovenkant, wat een leuke touch geeft. Natuurlijk is mijn verlichting iets eenvoudiger dan wat je op een pc zou verwachten, maar het zorgt wel voor een leuke sfeer. Met de meegeleverde antennes wordt mijn bereik nog beter. En mijn software biedt veel opties, zoals het gemakkelijk instellen van IPTV.

Het instellen van mij op een telefoon kan wat lastiger zijn, dus het is het beste om dit op een laptop of pc te doen, of via de app. Maar eenmaal ingesteld, zul je geen spijt krijgen van je keuze voor mij. Ik bied een mooi bereik, goede koeling, hoge snelheden, gebruiksvriendelijke software en veel opties voor gamers. Natuurlijk zijn er enkele kleine nadelen, zoals de tijd die het kost om instellingen op te slaan en het belang van het direct updaten van mij om mogelijke bugs te vermijden. Maar over het algemeen ben ik een krachtige en betrouwbare router die perfect is voor gamers en gebruikers die het beste willen!

Dus waar wacht je nog op? Kies voor de ASUS TUF Gaming AX6000 en ervaar de ultieme gaming- en streamingervaring! 🎮

Voordelen ASUS TUF Gaming AX6000 Gaming
 • Indrukwekkende snelheden en breed bereik
 • Gebruik van technologieën zoals OFDMA en MU-MIMO voor efficiënte werking
 • Ingebouwde beveiligingsfunctie beschermt tegen virussen en malware
Nadelen ASUS TUF Gaming AX6000 Gaming
 • Tijd die het kost om instellingen op te slaan
 • Mogelijke bugs die vermeden kunnen worden door direct te updaten
 • Niet optimaal om de router op een telefoon in te stellen

3. AVM FRITZ!Box 6690 Kabel International

3. AVM FRITZ!Box 6690 Kabel International

Belangrijke specificaties:

De AVM FRITZ!Box 6690 Kabel International is echt een geweldig modemrouter! Het kan het standaardmodem van je provider vervangen en zorgt voor een stabiele en supersnelle verbinding. Met wifi 6 en een Simultaneous Dual-Band netwerk krijg je hogere wifi-snelheden en voorkom je gedoe met interferentie tussen verschillende netwerken. En weet je wat? Het ondersteunt zelfs Multi-User MIMO, zodat meerdere gebruikers tegelijkertijd kunnen genieten van razendsnel internet. Ideaal voor huishoudens met een heleboel slimme apparaten! 😊

De FRITZ!Box 6690 heeft een ingebouwd DOCSIS 3.1 kabelmodem en een 2,5-gigabit-LAN-poort, zodat je kunt genieten van gigabitsnelheden via de kabel van alle grote providers. Met vier ethernet-aansluitingen, waarvan één 2,5-gigabit-LAN-aansluiting, kun je ook bedrade gigabit ethernet-snelheden tot 1000 Mbps krijgen. Dat is serieus snel, toch?

Deze router biedt ook allerlei beveiligingsopties, zoals WPA3, en handige functies zoals ouderlijke controle, Quality of Service (QoS) en VPN-passthrough. En weet je wat nog cooler is? Je kunt zelfs een gastnetwerk opzetten en gebruikmaken van beamforming voor een betere Wi-Fi-dekking. Je zult versteld staan van het bereik!

Ik heb de reviews gelezen en gebruikers zijn echt heel tevreden met deze modemrouter. Ze merken een duidelijke verbetering in ontvangst en stabielere Wi-Fi-verbindingen op, plus er zijn tal van instelmogelijkheden. Eén ding om op te merken is dat dit modemrouter misschien meer geschikt is voor mensen met wat technische kennis, omdat de configuratie wat ingewikkelder kan zijn. Maar hé, als je eenmaal alles hebt ingesteld, ben je good to go!

Nu moet ik wel eerlijk zijn en zeggen dat Ziggo geen ondersteuning biedt voor andere modems, dus je zult het modem zelf moeten activeren. Dat is een kleine beperking, maar ik weet zeker dat je het kunt! Oh, en één gebruiker merkte op dat het geleverde modem al gebruikt was en dat de verpakking geopend was. Dat was een beetje jammer, maar gelukkig was het probleem opgelost door het modem naar de fabrieksinstellingen terug te zetten. Kleine hobbels op de weg, weet je wel.

Over het algemeen krijgt de AVM FRITZ!Box 6690 Kabel International veel lof voor zijn fantastische Wi-Fi-verbinding, tal van instelmogelijkheden en betere prestaties dan het standaard Ziggo-modem. Het is echt dé oplossing voor huishoudens met een heleboel apparaten en slimme producten. Het enige minpuntje is dat het misschien wat technische kennis vereist en dat het iets duurder is. Maar hey, het is het helemaal waard!

Voordelen AVM FRITZ!Box 6690 Kabel International
 • Stabiele en snelle verbinding
 • Ondersteunt wifi 6 en Simultaneous Dual-Band netwerk
 • Ondersteunt Multi-User MIMO, ideaal voor huishoudens met veel slimme apparaten
Nadelen AVM FRITZ!Box 6690 Kabel International
 • Vereist technische kennis voor configuratie
 • Duur
 • Ziggo ondersteunt geen andere modems, waardoor gebruikers zelf de modem moeten activeren

4. Netgear Orbi RBK853 Mesh Wifi

4. Netgear Orbi RBK853 Mesh Wifi

Belangrijke specificaties:

MU-MIMO: Ja
Beamforming: Ja

Ik ben enthousiast over de Netgear Orbi RBK853, een multiroom wifi-systeem met de nieuwste WIFI 6 / WIFI AX-technologie. Met een indrukwekkende dekking van 525 m2 en de mogelijkheid om tot 8 kamers te bedienen, is dit Orbi mesh-systeem echt een gamechanger. Met een router en twee satellieten die elk dienen als een krachtig wifipunt, kan ik mijn hele huis voorzien van één naadloos draadloos netwerk. Het systeem zorgt automatisch voor verbinding met het sterkste wifipunt, waardoor ik geen snelheidsverlies ervaar terwijl ik door mijn huis beweeg. Dankzij de geavanceerde WIFI 6-technologie kan het dataverkeer op een uiterst efficiënte manier worden verwerkt, wat resulteert in een indrukwekkende algehele prestatie.

De installatie van de Netgear Orbi RBK853 is super makkelijk. Met de gratis Orbi-app voor zowel iOS als Android kan ik de router eenvoudig en intuïtief instellen, direct vanaf mijn smartphone of tablet. Na de installatie beschik ik over één enkele wifi-naam (SSID) voor mijn hele woning, wat het beheer van mijn netwerk aanzienlijk vereenvoudigt. De LED-lampjes op de apparaten bieden handige visuele indicatoren voor de status van de verbinding, waardoor het eenvoudig is om eventuele problemen snel op te lossen.

Met een gecombineerde snelheid van 3000 Mbps en drie aparte wifi-banden, biedt de Netgear Orbi RBK853 indrukwekkende draadloze prestaties. Bovendien zijn er 3 extra Gigabit netwerkpoorten op het basisstation en 4 extra gigabit poorten op de satelliet, waardoor het systeem ook uitstekende bedrade prestaties levert.

De Netgear Orbi RBK853 biedt complete wifi-dekking met een basisstation en twee draadloos verbonden satellieten, zonder de noodzaak voor kabels trekken. Het enige wat ik hoef te doen, is het basisstation aansluiten op het modem en de satellieten in stopcontacten plaatsen, bij voorkeur centraal in mijn woning. Hierdoor wordt een naadloze wifi-dekking gecreëerd met één netwerknaam en automatische schakeling tussen de satelliet en de router.

In vergelijking met andere wifi-mesh-systemen, onderscheidt de Netgear Orbi RBK853 zich door zijn uitstekende prestaties, gebruiksgemak en ongeëvenaarde dekking. Het is ideaal voor huizen met meerdere verdiepingen, meerdere apparaten en meerdere kamers, en biedt een betrouwbare en snelle wifi-ervaring in het hele huis. Hoewel de initiële investering misschien wat hoger is, biedt de Netgear Orbi RBK853 een waardevolle upgrade voor iedereen die op zoek is naar een krachtig en betrouwbaar wifi-systeem. 📶

Voordelen Netgear Orbi RBK853 Mesh Wifi
 • Indrukwekkende dekking van 525 m2, geschikt voor maximaal 8 kamers.
 • Geavanceerde WIFI 6-technologie voor efficiënte dataverwerking en indrukwekkende algehele prestaties.
 • Gebruiksvriendelijke installatie met gratis Orbi-app voor eenvoudig beheer van het netwerk.
Nadelen Netgear Orbi RBK853 Mesh Wifi
 • Initiële investering kan wat hoger zijn in vergelijking met andere wifi-mesh-systemen.
 • Mogelijk overkill voor kleinere woningen of minder veeleisende netwerkbehoeften.
 • Beperkte behoefte aan bedrade aansluitingen door de draadloze opzet van het systeem.

5. Netgear Orbi RBK852 Mesh Wifi

5. Netgear Orbi RBK852 Mesh Wifi

Belangrijke specificaties:

MU-MIMO: Ja
Beamforming: Ja

📶 Mijn Netgear Orbi RBK852 is een krachtig multiroom wifi-systeem met de nieuwste WIFI 6 / WIFI AX-technologie. Met een bereik van 350 m2 biedt dit Orbi mesh-systeem een boost in dekking, snelheid en capaciteit, perfect voor huizen met meerdere verdiepingen en kamers. Met een router en satelliet werken ze naadloos samen om een uitgebreid draadloos netwerk te creëren. Met WIFI 6-technologie wordt dataverkeer efficiënt verwerkt voor een soepele internetervaring.

De Orbi RBK852 biedt eenvoudige installatie met de gratis Orbi app voor iOS en Android. Met één wifi-naam voor je hele huis en duidelijke LED-lampjes voor verbindingstatus, is het beheren van het systeem moeiteloos.

Met Tri-band netwerkoplossing en gecombineerde snelheden tot 3000 Mbps, levert de Orbi RBK852 indrukwekkende draadloze en bedrade prestaties. De extra Gigabit netwerkpoorten zorgen voor uitstekende bedrade prestaties.

Met het basisstation en twee draadloos verbonden satellieten heb je geen gedoe met kabels voor complete wifi-dekking en automatische schakeling tussen satelliet en router.

Hoewel de prijs een overweging kan zijn, is de Orbi RBK852 toch een topkeuze vanwege zijn uitstekende prestaties, naadloze roaming en eenvoudige installatie.

Voordelen Netgear Orbi RBK852 Mesh Wifi
 • Indrukwekkende dekking van 350 m2
Nadelen Netgear Orbi RBK852 Mesh Wifi
 • Hoge prijs

Hoe kies je de beste router voor glasvezel?

Je besluit om voor glasvezel te gaan en bent nu op zoek naar een goede router voor je glasvezelverbinding. Ga je voor een geavanceerde modem voor glasvezel, dan geniet je van meer voordelen.

Zo zijn ze vaak uitgerust met krachtige antennes, waardoor het bereik van het wifi-netwerk sterker wordt. Dat geeft een stabiele dekking in het gehele huis. Lees voor meer informatie ons artikel over beste wifi-antenne.

Speel je regelmatig games, dan is ons artikel over de beste gaming-router zeker een aanrader. Krijg je internet van Ziggo? Lees dan beste router voor Ziggo eens door. Of lees meer over wat een mifi-router precies doet. Heeft je router niet genoeg aansluitingen? Dan breid je deze uit met een netwerkswitch.

Hieronder geef ik tips en advies om je zoektocht naar een router voor glasvezel gemakkelijk te maken. Ook zet ik de beste opties voor je op een rijtje.

Snelheid: de kracht van snel glasvezelinternet

Wanneer je op zoek bent naar de beste router voor glasvezel, is snelheid een cruciale factor. Met snelheden die kunnen oplopen tot 1 Gbps (gigabit per seconde), kun je genieten van razendsnelle downloads en uploads. Hiermee kun je zonder haperingen 4K-video streamen, online gamen en grote bestanden in een oogwenk verzenden.

Frequentiebanden

Moderne glasvezelrouters bieden keuze uit dual-band of tri-band frequentieopties. Dual-band routers werken op zowel de 2,4 GHz- als de 5 GHz-frequentie, terwijl tri-band routers een extra 5 GHz-band toevoegen. Dit resulteert in minder interferentie en meer capaciteit voor al je draadloze apparaten.

Heb je een groot huis? Dan is ons artikel over de beste mesh-router wellicht interessant. Hiermee vergroot je het bereik van je wifi-netwerk, zonder een apart wifi-netwerk op te hoeven stellen. Of verdiep je in de mogelijkheden van goede multiroom-wifi.

MIMO

MIMO staat voor multiple input multiple output. Het geeft aan hoeveel kanalen de router, telefoon, laptop of ander apparaat gebruikt. Hoe meer kanalen, hoe sneller data verzonden en verstuurd wordt.

Je komt termen tegen als 4x4 MIMO of 2x2 MIMO. Een 4x4 heeft 4 kanalen en is daarmee sneller dan een 2x2 dat slechts 2 kanalen heeft. De meeste mobiele telefoons zijn 1x1 MIMO. Chromebooks en laptops zijn meestal 2x2 MIMO. Zakelijke en high-end laptops zoals de MacBook Pro zijn 3x3 MIMO. De allernieuwste smartphones zijn mogelijk 4x4 MIMO.

Het is handig om een router te kiezen die aansluit bij de apparatuur die je in huis hebt. Heb je bijvoorbeeld de nieuwste iPhone en MacBook Pro, dan is het raadzaam om voor 4x4 MIMO te gaan.

SU-MIMO en MU-MIMO

SU-MIMO en MU-MIMO zijn twee verschillende MIMO-varianten. SU-MIMO staat voor single user MIMO. Dit is een wat oudere versie waarbij elk apparaat in het netwerk moet wachten op verzenden en ontvangen van data. De kanalen worden slechts naar één apparaat gestuurd. Hoe meer apparaten, hoe langer de wachtrij.

MU-MIMO staat voor multi user MIMO. Het proces wordt aanzienlijk versneld, omdat de router nu in staat is om met meerdere apparaten tegelijk te communiceren.

Verschillende aansluitingen van een router

Beamforming

Beamforming is een technologie om de richting en sterkte van het draadloze signaal te optimaliseren. Met beamforming richt de router het signaal naar specifieke apparaten in plaats van het signaal gelijkmatig in alle richtingen te verspreiden. Dit resulteert in een sterkere en stabielere verbinding.

Quality of Service

Quality of Service, afgekort QoS, is een onmisbare functie wanneer je online games speelt of veel streamt. QoS geeft de mogelijkheid om prioriteit te geven aan bepaald netwerkverkeer. Hierdoor verdeel je de beschikbare bandbreedte optimaal en verlopen belangrijke activiteiten soepel, zelfs wanneer het netwerk druk is.

Dekking van de router

Controleer het bereik van de router voordat je deze aanschaft. Als je een groot huis hebt, zoek dan naar een router met sterke signaaldekking. Een router met meerdere antennes is hiervoor een goede keuze. Ik heb een redelijk groot huis, daardoor heb ik zelf een router gekozen met een flink bereik. Hierdoor heb ik ook boven nog steeds een sterk signaal!

Beveiliging

Het is belangrijk om je router goed te beveiligen. Zo voorkom je dat ongewenste gasten in je netwerk kunnen. Je wilt uiteraard niet dat je internetverbinding misbruikt wordt of dat men je gegevens kan inzien.

Gelukkig bieden goede routers verschillende beveiligingsopties aan om het netwerk veilig te houden.

 • Kom je de term 'Open' tegen, dan heeft de router geen beveiliging of versleuteling. WEP (Wired Equivalent Privacy) is inmiddels verouderd en is daardoor ook geen aanrader.
 • WPA (Wi-Fi Protected Access) is daarentegen een betere oplossing, want dit is moeilijker te kraken dan WEP. Echter is WPA nog steeds gevoelig voor verschillende soorten aanvallen.
 • WPA2 is een sterkere manier om je gegevens te beveiligen. Het maakt gebruikt van een ander soort encryptietechniek.
 • WPA3 biedt vervolgens weer verschillende verbeteringen vergeleken met WPA2. Zo voegt WPA3 beperkingen toe aan het aantal inlogpogingen binnen een bepaalde tijdsperiode om brute-force aanvallen te voorkomen.

Ook maakt WPA3 gebruik van Simultaneous Authentication of Equals (SAE) om een individuele sleutel voor elke client te creëren, waardoor 'woordenboekaanvallen' moeilijker worden. Een woordenboekaanval is een aanval waarbij automatisch verschillende wachtwoorden worden uitgeprobeerd om in je wifi-netwerk te komen.

Daarnaast heeft een goede router ook een firewall. De functie hiervan is het controleren en filteren van het dataverkeer dat in en uit je netwerk gaat.

Wat merk je eigenlijk als je router gehackt wordt? Wifi-experts geven uitleg hierover. Zo ervaar je onder ander een langzamere internetsnelheid, heb je ineens onbekende apps of programma's op je apparaten of je wifi-wachtwoord is ineens veranderd. Belangrijke signalen om op te letten! 1 Jona Jaupi, The Sun (2023). 'I'm a wifi-expert - don't ignore these 5 red flags your router is hacked by criminals and the first is a mysterious message'

Wat is volgens de Consumentenbond de beste router voor glasvezel?

De Consumentenbond heeft nog niet gedeeld wat volgens hun de beste router voor glasvezel is. Als daar verandering in komt, lees je het hier!

Wat is volgens Tweakers de beste router voor glasvezel?

Op dit moment is nog niet bekend wat de beste router voor glasvezel is volgens Tweakers. Zodra we dit weten, vullen we het voor je aan!

Een tienerjongen die geconcentreerd een video game aan het spelen is.

Veelgestelde vragen over routers voor glasvezel van onze lezers

Dit deel is speciaal toegewijd aan jullie vragen en opmerkingen. Maar ...

We hebben nog geen vragen ontvangen

Stuur ons hieronder via het feedbackformulier vooral jullie vragen of opmerkingen door, zodat we deze hier kunnen doornemen!

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen

Auteur
Rowena is 30 jaar, woont in het zuiden van het land en is afgestudeerd aan de kunstacademie. Ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om zichzelf uit te dagen. Naast schrijven, is ze vooral druk met haar bedrijf in fotografie, webdesign en social media. In haar vrije tijd geniet ze vooral van haar hond en gamet ze graag op haar Xbox.
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross