Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Luca Nowak

Luca is onze head of content en afgestudeerd psycholoog, en spendeert zijn vrije tijd aan zijn favoriete games en programmeercursussen. Zijn werk en studie hebben hem tot nu toe al het nodige over grammatica, syntax en het onderzoeken van allerlei onderwerpen geleerd – en deze skills ontwikkelt hij al doende verder bij Technerds!
Rol: Hoofdredacteur
Expertise: Pc-hardware, domotica, statistiek, Python en SQL
Opleiding: The Open University

Over Luca Nowak

Highlights ✨

  • Luca begon bij ons als psychologiestudent, maar is inmiddels afgestudeerd
  • Hij onderhoudt maar wat graag zijn talenknobbel – op dit moment via cursussen Turks en enkele programmeercursussen

Ervaring

Computers bouwen was een van Luca's eerste hobby's als tiener, en zijn interesse in pc's is meegegroeid met de ontwikkelingen in deze industrie. Zijn grootste interesse binnen de tech-niche is dan ook computerhardware. Je kunt hem alles vragen over videokaarten, processors en werkgeheugen, en een toegankelijk antwoord verwachten! Dat moet ook wel, want hij speelt maar wat graag de mooiste RPG's in zijn vrije tijd, en dat vraagt om sterke hardware. Verder heeft hij gedurende zijn opleiding geleerd kritisch te kijken naar zijn onderzoeksproces en de rest van zijn werk, waardoor hij na een geleidelijke klim als hoofdredacteur aan de slag mocht gaan. In de jaren waarover deze groei plaatsvond, heeft hij zijn kennis over tech continu bijgespijkerd, mede dankzij enkele geliefde techtubers en artikelen van zijn teamleden. Op het moment spendeert hij zijn vrije tijd vooral aan verder leren. Zo is hij bezig met enkele programmeercursussen, een tekencursus en een paar taalcursussen. Daarbuiten gamet hij graag, en is hij om de dag in de sportschool te vinden.

Opleiding

Luca heeft zijn bachelor psychologie (Hons) bij de Engelstalige The Open University gehaald, en bereidt hij zich voor op een master in industrial and organisational psychology.

Artikelen door Luca Nowak

Hieronder staan alle artikelen van Luca Nowak.
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross