Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Op Pad met het Beste Gps-Horloge voor Kinderen ⌚

Fact checked en geredigeerd door: Luca Nowak

7 min leestijd

Het beste gps-horloge voor kinderen is een leuke intrede in de wereld der tech voor je kind, en een geweldige manier om op de hoogte te blijven van waar hij of zij uithangt. Zo weet je je kind snel te vinden als hij of zij je nodig heeft – en heeft je kiddo een leuke gadget om de blits mee te maken!

Wat zijn de beste gps-horloges voor kinderen van 2024?

Dit zijn de 5 beste gps-horloges voor je kind volgens onderzoek van onze redactie en expertreviews:

Waarom Technerds vertrouwen? Ons team besteedt uren aan het onderzoek, schrijven, actualiseren en bewerken van onze artikelen. Klik hier voor meer informatie over onze redactionele richtlijnen.

Beste gps-horloges voor kinderen van 2024

1. Beste GPS kinderhorloge: Apple Watch SE (2nd generation)

1. Beste GPS kinderhorloge: Apple Watch SE (2nd generation)

Belangrijke specificaties:

2. Betrouwbare en kosteneffectieve smartwatch voor kinderen met robuust ouderlijk toezicht: Verizon Gizmo Watch 3

2. Betrouwbare en kosteneffectieve smartwatch voor kinderen met robuust ouderlijk toezicht: Verizon Gizmo Watch 3

Belangrijke specificaties:

Als ouder wil ik het beste voor mijn kind, en de Verizon Gizmo Watch 3 biedt precies dat. Met een Qualcomm Snapdragon Wear 4100-processor, 1GB RAM en 8GB intern geheugen, zorgt deze kinder-GPS-horloge voor verbeterde reactievermogen zonder concessies te doen aan de batterijduur. Voor slechts $150 of beschikbaar op een 36-maanden betalingsplan van $4.16, zijn er extra kosten van een $35 activeringsvergoeding en een maandelijkse verbinding van $10, exclusief voor Verizon.

Het horloge behoudt hetzelfde ontwerp als zijn voorganger, met opvallende toevoegingen zoals een camera, twee kleuropties (Teal Mint en Blue Clay) en uitgebreide communicatiefuncties. Met de toevoeging van een camera aan de voorkant kan het horloge videobellen en de entertainmentopties verbeteren, waardoor het een uitstekende keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een smartwatch voor hun kinderen. De Gizmo Watch 3 biedt ook een verbeterde batterijduur, met maximaal 3,6 dagen stand-bytijd en ongeveer twee dagen normaal gebruik, inclusief berichten, oproepen, stappentelling en locatiediensten.

Volgens XDA Developers "presteert de batterij beter dan veel andere smartwatches voor kinderen op de markt", wat de Gizmo Watch 3 tot een leider maakt op dit essentiële aspect. De communicatiefuncties van het horloge staan berichten, noodcontacten bellen en het tonen van medische noodinformatie via een SOS-knop toe. Het is echter vermeldenswaardig dat in tegenstelling tot sommige concurrenten zoals de Garmin Bounce, de Gizmo Watch 3 geen slaapregistratie bevat.

De evoluerende functies van het horloge, waaronder meer goedgekeurde contacten, extra veilige zones, gemakkelijkere buddy-toevoegingen en Bluetooth-connectiviteit naar oordopjes, maken het een voortdurend verbeterende optie voor ouders. Verizon's aanbod van $100 korting op een tweede apparaat versterkt zijn aantrekkingskracht verder, waardoor het een kosteneffectieve keuze is voor families die hun kinderen willen uitrusten met een betrouwbare smartwatch.

In de wereld van kinder-GPS-horloges komt de Verizon Gizmo Watch 3 naar voren als een uitstekende optie, met robuuste ouderlijke controle, verbeterde batterijduur en evoluerende functies die op maat zijn gemaakt voor kinderen. De concurrerende prijsstelling en voortdurend verbeterende functies maken het een betrouwbare en kosteneffectieve keuze voor ouders die een smartwatch voor hun kinderen zoeken. Voor degenen die specifiek op zoek zijn naar slaapregistratiefuncties, zijn alternatieve opties zoals de Garmin Bounce wellicht meer geschikt. Over het algemeen is de Verizon Gizmo Watch 3 uitstekend als een betrouwbaar en voortdurend verbeterend GPS-kinderhorloge met robuuste ouderlijke controle, waardoor het een toonaangevende keuze is voor families.

Voordelen Verizon Gizmo Watch 3
 • Robuuste ouderlijke controle
 • Kosteneffectieve prijsstelling
 • Verbeterde batterijduur
Nadelen Verizon Gizmo Watch 3
 • Bevat geen slaapregistratie

3. Forgoods TickTalk 4

3. Forgoods TickTalk 4

Belangrijke specificaties:

Als ouder wil ik dat mijn kind altijd veilig en verbonden is, en daarom ben ik zo enthousiast over de TickTalk 4 GPS kinderhorloge! Met een prijs van $150 tijdens de Kickstarter-lancering en $180 voor pre-orders, biedt dit horloge zoveel waar voor je geld.

Het heeft een grote behuizing met een krachtige luidspreker, twee camera's en een 1000mAh batterij, wat zorgt voor uitzonderlijke batterijprestaties. De verbeterde GPS-locatietracking en activiteitenmonitoring maken het een geweldige keuze voor kinderen, en met de vooraf geladen iHeartRadio Family app, is het zowel leuk als veilig.

Volgens Android Central heeft de TickTalk 4 grote verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, de TickTalk 3, wat te zien is in de functies, het ontwerp en de batterijduur. Met de bijbehorende app kunnen ouders stappendoelen en DND-tijd instellen, waardoor ze meer controle hebben. Zoals Forbes benadrukt, onderscheidt de TickTalk 4 zich door functies als video- en spraakoproepen en sms'en, samen met meer dan 20 ouderlijke controles, wat zorgt voor een veilige communicatie-ervaring voor kinderen.

Hoewel de Garmin Bounce wordt aanbevolen als de beste algehele optie, met geofencing, real-time locatietracking, tekst- en spraakberichten en optionele games, en de Angel Watch Series R geavanceerde functies biedt zoals video-oproepen, gezondheids- en slaaptracking en SIM-kaart- en Wi-Fi-ondersteuning, overtreft de TickTalk 4 deze opties met de nadruk op veilige communicatie en uitgebreide ouderlijke controles, waardoor het een evenwichtige en functierijke ervaring biedt voor zowel kinderen als ouders.

Hoewel de TickTalk 4 misschien niet over functies beschikt zoals games, toegang tot sociale media en webbrowsen, zoals Forbes opmerkt, richt het zich op het verbeteren van communicatie en het beperken van potentieel schadelijke inhoud, waardoor het een betrouwbare optie is voor ouders die een veilige smartwatch zoeken voor hun kinderen.

Kortom, de TickTalk 4 GPS kinderhorloge biedt een indrukwekkende reeks functies, een uniek ontwerp en krachtige ouderlijke controles, waardoor het een uitstekende keuze is in de categorie kinder smartwatches. Met de nadruk op veilige communicatie en geavanceerde functionaliteiten is het een overtuigende optie voor ouders die een functierijke, veilige en leuke smartwatch voor hun kinderen willen, waarmee het zijn concurrenten overtreft op deze specifieke gebieden. 🌟

Voordelen Forgoods TickTalk 4
 • Rijk aan functies en aanpasbare smartwatch voor kinderen
 • Indrukwekkende batterijduur
 • Verbeterde GPS-locatietracking en activiteitenmonitoring
Nadelen Forgoods TickTalk 4
 • Ontbreekt functies zoals games, toegang tot sociale media en webbrowsing

4. Cosmo JrTrack SE

De Cosmo JrTrack SE is een GPS-kinderhorloge dat een betrouwbare manier van communicatie en monitoring biedt voor ouders, en een beperkte smartphone-ervaring voor jongere kinderen. Met een prijs tussen de $50 en $60, beschikt het over 4G bellen, sms'en, verbeterde GPS en een vooraf geïnstalleerde SIM-kaart. Het horloge is verkrijgbaar in verschillende kleuren en bevat de Cosmo Mission Control app voor ouderlijk toezicht en monitoring, samen met verschillende draadloze serviceplannen. Het biedt een balans tussen communicatie en vrijheid, met 2-weg bellen, beperkt sms'en en GPS-tracking voor extra beveiliging. Omschreven als een "cyber-veiligheidsgordel voor kinderen die opgroeien in een digitale wereld," maakt het bellen, sms'en en spraakberichten mogelijk binnen een veilig netwerk voor het gezin, terwijl het games, sociale media en open internettoegang uitsluit. Het is volledig versleuteld en voldoet aan COPPA, wat gemoedsrust biedt voor ouders.

Volgens Smartwatches.org is "De Cosmo JrTrack 2 een kindersmartwatch die ouders een functionele en betrouwbare manier van communicatie en monitoring biedt voor hun kinderen." Dit benadrukt de primaire focus van het horloge op veiligheid en communicatie, waardoor het een betrouwbaar apparaat is voor ouders om verbonden te blijven met hun kinderen. Bovendien benadrukt het de beperkte smartphone-ervaring, wat aangeeft dat het geschikt is voor jongere kinderen die wellicht nog niet klaar zijn voor volwaardige smartphones.

Het opvallende kenmerk van het horloge is het vermogen om ouders inzichten en tips te bieden voor gezinnen over het gebruik van technologie en kinderveiligheid, zoals benadrukt door COSMO Technologies, Inc. Dit toont een holistische benadering van kinderveiligheid, die verder gaat dan alleen de functies van het horloge en zich uitstrekt tot begeleiding voor ouders over het benutten van technologie voor het welzijn van hun kinderen.

In vergelijking met andere GPS-horloges voor kinderen concurreert de Cosmo JrTrack SE met modellen zoals de TickTalk 4 en de XPLORA X5 Play, die ook bellen, berichten sturen en GPS-locatiefuncties bieden. Echter, de Cosmo JrTrack SE onderscheidt zich door de focus op het bieden van een veilige en beperkte digitale ervaring, waarbij functies zoals games en sociale media worden uitgesloten, en zo aansluit bij de behoeften van ouders die veiligheid en communicatie boven entertainment stellen.

De Cosmo JrTrack SE blinkt uit als een betrouwbare en functionele manier van communicatie en monitoring voor kinderen, met een balans van functies die tegemoetkomen aan de veiligheidsbehoeften van ouders. De focus op een beperkte smartphone-ervaring, gecombineerd met de veiligheidskenmerken, maakt het een ideale keuze voor ouders die op zoek zijn naar een GPS-horloge voor kinderen dat veiligheid en communicatie benadrukt boven entertainment. Echter, de beperkte functionaliteit kan minder aantrekkelijk zijn voor oudere kinderen die op zoek zijn naar een meer uitgebreide digitale ervaring.

Voordelen Cosmo JrTrack SE
 • Biedt betrouwbare communicatie en monitoring voor ouders.
Nadelen Cosmo JrTrack SE
 • Beperkte smartphone-ervaring kan oudere kinderen minder aanspreken.
 • Beperkte functionaliteit in vergelijking met volwaardige smartphones.

5. VTech KidiZoom Smartwatch DX3

De VTech KidiZoom Smartwatch DX3 is het perfecte tech-accessoire voor kinderen van 4 tot 12 jaar, met een mix van leuke en educatieve functies. Met dubbele camera's, basis smartwatch functionaliteiten en een kindvriendelijk ontwerp, springt het eruit in de categorie GPS kinderhorloges. De DX3 heeft een "levendig, kindvriendelijk ontwerp" dat kinderen aanspreekt met zijn "felgekleurde afwerking en geluidseffecten," wat zorgt voor een leuke en interactieve ervaring. Het "grote scherm en eenvoudig te navigeren bediening" maken het geschikt voor jonge gebruikers, zodat ze selfies kunnen maken, augmented reality spelletjes kunnen spelen en leren klokkijken.

De toevoeging van dubbele camera's en fotobewerkingstools stelt kinderen in staat om hun creativiteit te uiten, momenten vast te leggen met een fotoresolutie van 640 x 480 pixels en zelfs videobeelden op te nemen. Daarnaast biedt de smartwatch basisfunctionaliteiten zoals een rekenmachine en zaklamp, waardoor het naast zijn entertainmentfuncties ook praktisch is. De ingebouwde oplaadbare batterij en ouderlijke controle worden ook goed ontvangen, waardoor ouders gerustgesteld worden terwijl kinderen ononderbroken kunnen genieten. Het is echter belangrijk om op te merken dat het horloge niet waterdicht is, wat een beperking kan zijn voor sommige gebruikers.

In het veranderende landschap van kinder-GPS-horloges, valt de KidiZoom Smartwatch DX3 op door zijn uitgebreide functies en gebruiksvriendelijk ontwerp. Het concurreert gunstig met zijn voorgangers en tijdgenoten, met een naadloze mix van entertainment en educatieve elementen. Hoewel de DX3 misschien niet de meest budgetvriendelijke optie is, positioneert de prijs op Amazon, variërend van $38.67 tot $42.63, het als een overtuigende keuze voor ouders die een balans zoeken tussen kwaliteit en betaalbaarheid. In vergelijking met andere GPS kinderhorloges onderscheidt de DX3 zich door de nadruk op leuke leerelementen, dubbele camera's en ouderlijke controle.

De VTech KidiZoom Smartwatch DX3 blinkt uit in het bieden van een boeiende en educatieve ervaring voor kinderen, waardoor het een topkeuze is voor ouders die een veelzijdig tech-accessoire voor hun kinderen zoeken. Het levendige ontwerp, de dubbele camera's en de leermogelijkheden maken het tot een overtuigende optie in de categorie GPS kinderhorloges. Het ontbreken van waterdichtheid kan echter een nadeel zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar een robuustere optie voor actieve kinderen. Over het algemeen slaagt de VTech KidiZoom Smartwatch DX3 erin een lovenswaardige balans te vinden tussen entertainment en educatie, waardoor het een opmerkelijke keuze is voor technisch vaardige jongeren.

Voordelen VTech KidiZoom Smartwatch DX3
 • Levendig, kindvriendelijk ontwerp met felgekleurde afwerking en geluidseffecten
 • Dubbele camera's en fotobewerkingstools voor creativiteit en plezier
 • Ingebouwde oplaadbare batterij en ouderlijk toezicht voor gemoedsrust
Nadelen VTech KidiZoom Smartwatch DX3
 • Niet waterdicht, wat een beperking kan zijn voor sommige gebruikers
 • Prijsstelling is mogelijk niet de meest budgetvriendelijke optie
 • Beperkt tot basisfunctionaliteiten van een smartwatch
Kind zijn smartwatch voor kinderen zien

Hoe kies je een goed gps-horloge voor kinderen?

De top 5 is je nu bekend, maar hoe kies je hier de beste koop voor jou en je kind uit? Dat doe je ten eerste door je in te lezen over enkele belangrijke producteigenschappen, en af te wegen hoeveel deze ertoe doen voor jullie beiden. Een gps-tracker voor katten of een gps-tracker voor honden (of überhaupt een normale gps-tracker) is geen plaatsvervanger voor deze gadget!

Gps-nauwkeurigheid in gps-horloges

De nauwkeurigheid van gps in horloges voor kinderen varieert meestal tussen 5 en 15 meter, met uitschieters naar 1 meter en 25 meter. Dit betekent dat het horloge de locatie van je kind binnen een straal van maximaal 15 meter van de werkelijke positie weergeeft. Voor de meeste dagelijkse situaties is dit voldoende nauwkeurig.

Verschillende factoren beïnvloeden deze nauwkeurigheid. Satellietdekking is de belangrijkste. ⤵️

 • In gebieden met heldere, onbelemmerde zichtlijnen naar de hemel, zoals in parken of op open velden, is de gps-nauwkeurigheid beter.
 • In stedelijke gebieden met hoge gebouwen of in dichtbeboste gebieden kan de nauwkeurigheid echter afnemen.

De kwaliteit van de gps-ontvanger in het horloge speelt ook een rol. Duurdere modellen hebben vaak betere ontvangers die nauwkeurigere locatiegegevens kunnen leveren. Daarnaast verbetert de integratie van aanvullende technologieën, zoals GLONASS of Galileo, de nauwkeurigheid verder door meer satellieten te gebruiken voor locatiebepaling.1Expert World Travel (2023). 'GPS Vs. GLONASS Vs. Galileo: What’s The Best GNSS?'

Essentiële veiligheidsfuncties in gps-horloges voor kinderen

Bij het kiezen van een gps-horloge voor je kind, zijn veiligheidsfuncties van essentieel belang. Ik neem de belangrijkste met je door:

 1. De SOS-knop. Deze eenvoudige, maar levensreddende functie stelt je kind in staat om met één druk op de knop een noodsignaal naar de verbonden smartphone – waarschijnlijk die van jou – en/of een groep contactpersonen te sturen.
 2. Geofencing is een andere cruciale functie. Hiermee kun je veilige zones instellen, zoals thuis, school of een speeltuin. Hiermee ontvang je een melding als je kind deze zones betreedt of verlaat. De precisie van geofencing varieert afhankelijk van de gps-nauwkeurigheid, dus het belang van die nauwkeurigheid kan ik dan ook niet genoeg benadrukken!
 3. Real-time tracking is ook belangrijk. Dit stelt je in staat om de locatie van je kind op elk moment te zien, met updates die het horloge idealiter elke 5 minuten of sneller verstuurt. Hoe frequenter de updates, hoe beter je de bewegingen van je kind kunt volgen.
 4. Tweewegcommunicatie. Dit stelt je kind in staat om jou of andere vooraf ingestelde nummers te bellen in geval van nood. Controleer wel even of het horloge een simkaart nodig heeft en of er extra kosten zijn voor mobiele diensten.

Samenvattend: bij het kiezen van een gps-horloge voor je kind, focus je idealiter op een betrouwbare SOS-knop, nauwkeurige geofencing, real-time tracking, goede batterijduur en de mogelijkheid tot tweewegcommunicatie. Deze functies bieden een sterke basis voor de veiligheid van je kind.

Zelf heb ik geen kind, maar ik heb mijn zus al meermaals gps-horloges voor haar kids helpen uit te zoeken en gebruiken. Ik kan écht beamen dat zo'n SOS-knop met tweewegcommunicatie een redder in nood is. We hebben beiden een stuk sneller op menig valpartij kunnen reageren mede dankzij deze functies, samen genomen met real-time tracking.

Een meisje spreekt in een gps horloge

Opties voor ouderlijk toezicht in een gps-horloge voor je kind

Ouderlijk toezicht stelt je in staat om de functies van het gps-horloge van je kind te beheren en te monitoren. Dit is een redelijk algemene naam voor een hele set aan functies, waaronder ook de al besproken geofencing valt.

Een andere belangrijke functie is het beheren van contacten. Jij bepaalt wie je kind kan bellen of berichten sturen vanaf het horloge, en wie contact kan opnemen met je kind. Dit voorkomt ongewenste communicatie.

Je kunt ook toegang krijgen tot locatiegeschiedenis, waardoor je de bewegingen van je kind over een bepaalde periode kunt volgen. Dit is niet alleen nuttig voor veiligheid, maar ook om inzicht te krijgen in de dagelijkse routines en gewoonten van je kind.

Sommige gps-horloges bieden ook de mogelijkheid om gebruikstijden in te stellen, waardoor je voorkomt dat je kind tijdens schooluren of bedtijd het horloge gebruikt voor andere doeleinden dan veiligheid.

De voordelen van ouderlijk toezicht zijn duidelijk: je hebt meer controle over de veiligheid van je kind, terwijl je kind toch een zekere mate van vrijheid en onafhankelijkheid behoudt. Het stelt je in staat om discreet toezicht te houden, zonder de privacy van je kind onnodig te schenden.

Batterijduur: van cruciaal belang in een gps-horloge

Gemiddeld kun je verwachten dat de batterij van een gps-horloge voor kinderen tussen de 24 en 48 uur meegaat. Deze behoefte is wel afhankelijk van de gebruiksintensiviteit.

 • Bij continu gebruik van gps-tracking, zoals bij real-time locatie-updates, loopt de batterij sneller leeg.
 • Stel je hem via ouderlijk toezicht juist zo in dat hij gedurende schooltijd niet gebruikt kan worden (buiten de SOS-knop om), dan gaat hij meteen een stuk langer mee.

Het minimum dat je zou moeten zoeken in een gps-horloge is een batterijduur van 24 uur. Hiermee gaat het horloge een volledige dag mee, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over tussentijds opladen. Dit is vooral belangrijk als je kind het horloge gebruikt tijdens schooluren en buitenschoolse activiteiten.

Sommige geavanceerdere modellen bieden een langere batterijduur, tot wel 72 uur. Deze zijn ideaal als je niet elke dag wilt opladen. Let wel, de batterijduur kan beïnvloed worden door factoren, zoals de frequentie van locatie-updates, de helderheid van het scherm en het gebruik van andere functies, zoals bellen of berichten versturen.

Een smartwatch om de pols van een kind voor een kerstboom

Geïntegreerde activiteitentrackers in gps-horloges voor kinderen

GPS-horloges voor kinderen bieden vaak geïntegreerde activiteitentrackers, een functie die zowel nuttig als motiverend kan zijn. Ik vertel je welke activiteiten ze doorgaans tracken en waarom dit belangrijk is.

Deze horloges tracken meestal basisactiviteiten, zoals de hoeveelheid gezette stappen, afgelegde afstand en soms zelfs verbrande calorieën. Sommige modellen herkennen ook specifieke activiteiten, zoals rennen, fietsen of zwemmen, hoewel dit minder gebruikelijk is en je vooral in ware smartwatches tegenkomt.

Het tracken van deze activiteiten is echter nuttig om verschillende redenen:

 1. Het helpt bij het bevorderen van een actieve levensstijl bij kinderen, afhankelijk van hun leeftijd. Door inzicht te krijgen in hun dagelijkse activiteiten, kunnen kinderen gestimuleerd worden om meer te bewegen. Dit is cruciaal in een tijd waarin sedentaire levensstijlen steeds gebruikelijker worden – maar let wel: je wilt geen fixatie op lichaamsbeeld aanmoedigen.2Freederm (n.d.). 'Teen body image and self-esteemA practical guide for parents'
 2. Daarnaast is het voor ouders nuttig om inzicht te hebben in het activiteitenpatroon van hun kind. Dit kan helpen bij het waarborgen van een gezonde balans tussen rust en activiteit, wat belangrijk is voor de algehele gezondheid en ontwikkeling van het kind.

Het is echter belangrijk om te benadrukken dat de nauwkeurigheid van deze trackers varieert. Ze zijn niet altijd zo precies als gespecialiseerde fitness-trackers, een hardloophorloge of het beste sporthorloge. Desondanks bieden ze een goede indicatie van de algemene activiteitsniveaus van je kind.

Het belang van waterbestendigheid in gps-horloges voor kids

Kinderen zijn vaak actief en kunnen in situaties komen waarbij hun horloge nat wordt, zoals tijdens het handen wassen, in de regen spelen of bij activiteiten in de buurt van water. Een waterbestendig gps-horloge is daarom geen overbodige luxe; het beschermt het horloge tegen mogelijke waterschade, net zoals een goed outdoor-horloge of goed sporthorloge voor dames doet.

Voor een gps-horloge voor kinderen is een minimale IP-rating van IP67 aan te raden. Deze rating betekent dat het horloge volledig stofdicht is en tot 30 minuten lang in water van maximaal 1 meter diep kan worden ondergedompeld zonder schade op te lopen. Dit biedt voldoende bescherming voor de meeste alledaagse situaties waarin een kind zich kan bevinden.3Belsimpel (n.d.). 'Dossier stof- en waterdichtheid'

Een kind laat haar paarsblauwe smartwatch zien aan de camera

Welke merken maken goede gps-horloges voor kinderen?

Een merk met een goede reputatie wekt natuurlijk vertrouwen in je aankoop op. Hieronder vind je daarom enkele merken met een uitstekende reputatie als het op hun gps-horloges voor kinderen aankomt!

Garmin

Garmin staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare gps-technologie. Hun gps-horloges voor kinderen zijn niet alleen robuust en waterbestendig, maar bieden ook uitgebreide activiteitentracking en ouderlijk toezicht. Dit maakt ze ideaal voor actieve kinderen en geruststellend voor ouders.

AngelSense

AngelSense is specifiek gericht op extra veiligheid voor kinderen. Hun gps-horloges bieden gedetailleerde tracking en waarschuwingen, en zijn ontworpen voor kinderen met speciale behoeften. Met functies als meeluisteren en SOS-knoppen, zijn deze horloges bijzonder geschikt voor ouders die extra gemoedsrust zoeken.

Wat is volgens de Consumentenbond het beste gps-horloge voor kinderen?

De Consumentenbond heeft nog geen toegewijde tests uitgevoerd voor gps-horloges voor kinderen. Zodra dit gebeurt, lees je hier wat volgens hun het beste model is!

Wat is volgens Tweakers het beste gps-horloge voor een kind?

Ook Tweakers heeft nog niet gedeeld wat zij de beste gps-horloge voor kids vinden. Je leest het hier als daar verandering in komt!

Wat is volgens Parents.com het beste gps-horloge voor kinderen?

Volgens Parents.com is de Apple Watch SE het beste gps-horloge voor kinderen. Deze keuze is gebaseerd op de combinatie van gebruiksvriendelijkheid, betrouwbare gps-functionaliteit en de mogelijkheid tot ouderlijk toezicht. De Apple Watch SE biedt ook een reeks gezondheids- en fitnessfuncties, wat hem ideaal maakt voor het bijhouden van de dagelijkse activiteiten van je kind. Met zijn robuuste bouwkwaliteit en waterbestendigheid is hij geschikt voor het actieve leven van kinderen.       

Veelgestelde vragen over gps-horloges voor kinderen van onze lezers

Toch nog vragen over gps-horloges voor een kind? Dan ben je hier op de juiste plek, want hier behandelen we jullie ingestuurde vragen. Echter ...

We hebben nog geen vragen ontvangen

Dus stuur ons vooral je vragen via het onderstaande formulier!

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen

Auteur
Luca is onze head of content en afgestudeerd psycholoog, en spendeert zijn vrije tijd aan zijn favoriete games en programmeercursussen. Zijn werk en studie hebben hem tot nu toe al het nodige over grammatica, syntax en het onderzoeken van allerlei onderwerpen geleerd – en deze skills ontwikkelt hij al doende verder bij Technerds!
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross