Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact
Foto van Pepita

Pepita Bossink

Pepita is vooral blij als ze over computers mag schrijven. Ze leert graag over nieuwe technologieën en hoe je het meeste uit zowel software als hardware haalt. Verder is ze altijd dol geweest op taal en schrijven - dus die passies passen perfect bij haar rol als contentschrijver voor Technerds! In haar vrije tijd houdt ze van bordspellen, gamen, deductiespellen en alles waar je een puzzel voor moet oplossen. Maar een wandeling, picknick en een goed boek, daar maak je haar ook heel blij mee.
Rol: Contentschrijver
Expertise: Technologische trends, open source software, gaming, Linux
Opleiding: Alfa-college

Over Pepita Bossink

Liefde voor taal begon bij Pepita al vroeg. Schrijven is al sinds de basisschool haar grootste hobby en ze droomde er in die tijd van om schrijver te worden. Later heeft ze de opleiding Bedrijfsadministratie gevolgd, maar ontdekte al snel dat ze veel liever met taal werkte dan met cijfers. Daarna heeft ze taalles gegeven, en intussen geniet ze van het schrijven van artikelen. Ook technologie heeft altijd een rol gespeeld in haar leven. Als kind experimenteerde ze graag met programma's die op de computer stonden - dat waren toen Word en Powerpoint. Ze gamede graag en kan zich goed herinneren hoe ze spaarde om de Sims 1 te kopen. Haar eerste website, in puur HTML, bouwde ze op haar 13e, zonder enig idee te hebben dat dit een waardevolle vaardigheid was. Die hobbies heeft ze nog steeds. Ze speelt nu graag modernere games. Om die reden knutselt ze graag met computers, en haar Steam Deck gaat overal mee naartoe. Ook leert ze graag bij over coderen, design, Linux en open source software. Pepita staat nooit stil. Dat blijkt wel uit haar diverse hobby's en interesses: van knutselhobby's en muziek maken tot coderen en design. En terwijl ze zichzelf uitdaagt met al deze activiteiten, blijft ze zich ook ontwikkelen in haar grootste passie, het schrijven. Haar werk bij Technerds is dan ook een natuurlijke pasvorm, waarbij ze haar liefde voor taal, schrijven, technologie en leren kan combineren.

Artikelen door Pepita Bossink

Hieronder staan alle artikelen van Pepita Bossink.
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross