Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Uitslapen doe je met de Beste Slaaptrainer

Fact checked en geredigeerd door: Luca Nowak

3 min leestijd

Wist je dat een goede nachtrust essentieel is voor de ontwikkeling van je kind? Ik help je met het vinden van de perfecte slaaptrainer, rekening houdend met functies, zoals geluidsniveaus, lichtintensiteit en gebruiksgemak. Laten we samen de slaap van je kind verbeteren, zonder omwegen.

Wat zijn de beste slaaptrainers van 2024?

Dit zijn de 5 beste slaaptrainers volgens onderzoek van onze redactie en expertreviews:

Waarom Technerds vertrouwen? Ons team besteedt uren aan het onderzoek, schrijven, actualiseren en bewerken van onze artikelen. Klik hier voor meer informatie over onze redactionele richtlijnen.

Beste slaaptrainers van 2024

1. Numsy Lou Slaaptrainer Kinderen

1. Numsy Lou Slaaptrainer Kinderen

Belangrijke specificaties:

Met dimfunctie: Ja
Inclusief lichtbron: Ja
Voedingstype: Batterij, USB, Accu, Netstroom
Lumen per lichtpunt: 10 lm
IP waarde: Geen IP-waarde
Met nachtlampje: Ja

Recensie: Numsy Lou Slaaptrainer Kinderen - Slaapwekker met Nachtlampje - Kinderwekker

De Numsy Lou Slaaptrainer Kinderen is een geweldig apparaat dat mij helpt om het slapen en wakker worden van mijn kinderen op een speelse en effectieve manier te reguleren. Ik heb gemerkt dat het ontworpen is met feedback van duizenden tevreden gebruikers en slaapexperts, waardoor het de meest optimale slaaptrainer op de markt is.

Een van de unieke kenmerken van de Numsy Lou is dat ik twee verschillende alarmtijden kan instellen, één voor bedtijd en één voor het ontwaken. Dit maakt het gemakkelijk om een consistente slaaproutine te creëren voor mijn kind. Het scherm verandert van rood met een slaapgezicht naar groen met open ogen, waardoor mijn kind op een visuele manier kan begrijpen wanneer het tijd is om te slapen en wakker te worden.

Daarnaast heeft de Numsy Lou een nachtlampje met een instelbare ringlamp om een comfortabele slaapomgeving te creëren. De zonsopgang functie helpt mijn kind om zich voor te bereiden op het ontwaken door het licht geleidelijk aan te laten oplichten gedurende 30 minuten voor het alarm. Dit zorgt voor een natuurlijke en rustige overgang van slapen naar wakker worden.

De Numsy Lou is ook zeer gebruiksvriendelijk. Het instellen van de slaaptrainer is eenvoudig en kan binnen enkele seconden gebeuren. Bovendien is het apparaat betaalbaar, waardoor ik niet veel geld hoef uit te geven voor de luxe van een goede nachtrust. Het is gemaakt van niet-giftige materialen, waardoor het veilig is voor mijn kind.

De recensies van andere gebruikers bevestigen de kwaliteit van de Numsy Lou. Het apparaat wordt geprezen om zijn gebruiksvriendelijkheid en goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben dol op het schattige ontwerp en de rustgevende geluidjes die mijn kind helpen bij het in slaap vallen en wakker worden.

Een klein nadeel dat genoemd wordt in een van de recensies is de batterijduur. Sommige gebruikers hebben gemeld dat de batterij van de Numsy Lou snel leeg raakt, waardoor ze het apparaat vaak moeten opladen. Dit kan een beetje vervelend zijn, vooral als mijn kinderen het gewend zijn om de slaaptrainer de hele nacht te gebruiken.

Al met al is de Numsy Lou Slaaptrainer Kinderen een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een effectieve en gebruiksvriendelijke slaaptrainer voor hun kinderen. Het biedt een zachte overgang naar slaap en ontwaken, helpt bij het creëren van een consistente slaaproutine en zorgt voor een veilige en comfortabele slaapomgeving. Hoewel de batterijduur misschien een minpuntje is, wegen de vele voordelen en tevreden gebruikers zwaarder.

Voordelen Numsy Lou Slaaptrainer Kinderen
 • Reguleert het slapen en wakker worden van kinderen op een speelse en effectieve manier
 • Mogelijkheid om twee verschillende alarmtijden in te stellen voor bedtijd en ontwaken
 • Gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te stellen
Nadelen Numsy Lou Slaaptrainer Kinderen
 • Batterijduur kan snel leeg raken

2. Beste slaaptrainer: DAILY LOGIX Slaaptrainer Kinderwekker Slaapwekker

2. Beste slaaptrainer: DAILY LOGIX Slaaptrainer Kinderwekker Slaapwekker

Belangrijke specificaties:

Met dimfunctie: Ja
Inclusief lichtbron: Ja
Voedingstype: USB
Lumen per lichtpunt: 12 lm
IP waarde: Geen IP-waarde
Met nachtlampje: Ja

Ik heb dé oplossing gevonden voor ouders die worstelen met het slaapritme van hun kinderen: de Daily Logix slaaptrainer. Met deze slaaptrainer leren kinderen precies hoe laat ze 's ochtends uit bed mogen komen. Het schapen gezichtje op de slaaptrainer helpt hen om het tijdsbesef van volwassenen te begrijpen door middel van kleurige displays. Het schaapje slaapt en wordt wakker op de ingestelde tijd.

Een van de geweldige eigenschappen van de Daily Logix slaaptrainer is de mogelijkheid om de helderheid van het licht aan te passen. Met 7 verschillende niveaus van helderheid kan het licht gedimd worden, zodat kinderen niet wakker blijven door fel schijnend licht. En als extra bonus kan de slaaptrainer ook gebruikt worden als nachtlampje. Met verschillende helderheidsniveaus en het gezelschap van het schaapje is het een perfecte metgezel voor de nacht.

Om ervoor te zorgen dat kinderen niet per ongeluk de instellingen veranderen, is de slaaptrainer voorzien van een kinderslot. Zo voorkom je dat ze 's ochtends vroeg plotseling de kamer binnenstormen. Daarnaast heeft de slaaptrainer ook een wekkerfunctie. Het schapengezichtje wordt wakker met een vrolijk deuntje op de ingestelde tijd.

En het beste van alles is dat de Daily Logix slaaptrainer oplaadbaar is! Met een oplaadtijd van ongeveer 1,5 uur en een batterijduur van ongeveer 2 weken kun je de slaaptrainer overal mee naartoe nemen, zonder dat je in de buurt van een stopcontact hoeft te zijn.

De slaaptrainer is compact en licht van formaat, dus hij is super handig om mee te nemen. Ideaal voor logeerpartijtjes bij opa en oma, weekendjes weg of vakanties.

Gebruikers zijn dolenthousiast over de Daily Logix slaaptrainer. Ze zijn lovend over de gebruiksvriendelijkheid, de goede prijs-kwaliteitverhouding en de betaalbare prijs van de slaaptrainer. Daarnaast zijn ze tevreden over het compacte formaat en de mogelijkheid om de instellingen te vergrendelen.

De Daily Logix slaaptrainer onderscheidt zich van andere slaaptrainers op de markt door de mogelijkheid om de helderheid van het licht aan te passen, het kinderslot voor de instellingen en de oplaadbare batterij. Deze functies maken het gebruik van de slaaptrainer extra handig en flexibel.

Hoewel de Daily Logix slaaptrainer over het algemeen positieve beoordelingen ontvangt, hebben gebruikers één suggestie voor een toekomstige versie. Ze zouden graag de wekker via hun smartphone willen kunnen instellen, zodat ze het schaapje eerder kunnen laten slapen of later wakker kunnen laten worden.

Al met al is de Daily Logix slaaptrainer een echte aanrader voor ouders die hun kinderen een gezond slaapritme willen aanleren. Met handige functies zoals de instelbare helderheid van het licht, het kinderslot en de oplaadbare batterij biedt deze slaaptrainer een praktische en effectieve oplossing voor het slaapritme van kinderen. 💤

Voordelen DAILY LOGIX Slaaptrainer Kinderwekker Slaapwekker
 • Je kunt de lichtsterkte aanpassen.
 • Het heeft een kinderslot.
 • Het is oplaadbaar en heeft een lange batterijduur.
Nadelen DAILY LOGIX Slaaptrainer Kinderwekker Slaapwekker
 • Het kan niet via een smartphone worden ingesteld.

3. Vivex Slaaptrainer Slaaptrainer kinderen Kinderwekker

3. Vivex Slaaptrainer Slaaptrainer kinderen Kinderwekker

Belangrijke specificaties:

Met dimfunctie: Ja
Inclusief lichtbron: Ja
Voedingstype: Netstroom
Lumen per lichtpunt: 300 lm
IP waarde: Geen IP-waarde
Met nachtlampje: Ja

Review van de Vivex Slaaptrainer - Slaaptrainer kinderen - Kinderwekker - Slaapwekker - Nachtlampje - Gratis E-book + stickervel + adapter - Penny de Pinguïn

De Vivex Slaaptrainer - Penny de Pinguïn heeft ons gezin echt geholpen met het verbeteren van het slaapritme van onze kinderen. Eerder wisten ze nooit wanneer ze 's ochtends uit bed mochten komen en stonden ze vaak al voor onze eigen wekker aan ons bed. Maar dankzij Penny de Pinguïn is dat probleem nu opgelost.

Een van de gave dingen aan Penny de Pinguïn is dat het kinderen helpt om een gezond dag- en nachtritme aan te leren met behulp van simpele symbolen en kleuren. Het display van Penny verandert van kleur, zodat kinderen kunnen zien wanneer het tijd is om te slapen, wanneer ze nog even moeten wachten en wanneer het tijd is om uit bed te komen. Dit helpt kinderen om een beter besef van tijd te ontwikkelen.

Een ander groot voordeel van Penny de Pinguïn is dat het twee slaapinstellingen heeft. Je kunt een vast slaapritme instellen, maar ook een timer gebruiken voor een kort dutje. Dit is handig voor ouders die flexibiliteit willen in het schema van hun kinderen.

Wat ons ook opviel aan Penny de Pinguïn is dat het een geruisloze overgang heeft van nacht naar dag. Andere slaaptrainers kunnen soms lawaai maken, wat ervoor kan zorgen dat kinderen wakker worden. Maar Penny blijft stil wanneer het tijd is om uit bed te komen, zodat kinderen lekker kunnen blijven slapen.

Een ander handig kenmerk van Penny de Pinguïn is dat het scherm in meerdere standen gedimd kan worden. Dit betekent dat je de helderheid van het scherm kunt aanpassen aan de voorkeur van je kind. Bovendien kan Penny ook gebruikt worden als nachtlampje door het scherm helderder te zetten.

Een van de dingen die we opmerkten in de beoordelingen is dat de nachtlampfunctie van Penny de Pinguïn soms te fel kan zijn, waardoor kinderen te lang wakker blijven vanwege het licht. Hoewel de beschrijving op Bol.com aangeeft dat er een dimfunctie is, blijkt dit niet het geval te zijn. Gelukkig is het wel mogelijk om in te stellen dat de nachtlamp na een bepaalde tijd automatisch uitgaat.

Over het algemeen zijn we erg tevreden met de Vivex Slaaptrainer - Penny de Pinguïn. Het heeft ons geholpen om het slaapritme van onze kinderen te verbeteren en zorgt voor meer structuur in hun dag. De vele opties, zoals de verschillende kleuren en geluiden, maken het een leuke en effectieve slaaptrainer. Ondanks enkele kleine nadelen wegen de voordelen van Penny de Pinguïn zwaarder. We raden deze slaaptrainer dan ook zeker aan andere ouders aan.

Voordelen Vivex Slaaptrainer Slaaptrainer kinderen Kinderwekker
 • Helpt kinderen een gezond dag- en nachtritme aan te leren met behulp van simpele symbolen en kleuren.
 • Heeft twee slaapinstellingen, zodat ouders een flexibel schema kunnen hebben voor hun kinderen.
 • Heeft een muisstille overgang van nacht naar dag, waardoor kinderen lekker kunnen blijven slapen.
Nadelen Vivex Slaaptrainer Slaaptrainer kinderen Kinderwekker
 • De nachtlampfunctie kan te fel zijn, waardoor kinderen te lang wakker blijven door het licht.
 • De beschrijving op Bol.com geeft aan dat er een dimfunctie is, maar dit blijkt niet het geval te zijn.

4. Zazu Sam Slaaptrainer Schaap Bruin

4. Zazu Sam Slaaptrainer Schaap Bruin

Belangrijke specificaties:

Met dimfunctie: Nee
Inclusief lichtbron: Ja
Voedingstype: Netstroom
Lumen per lichtpunt: 15 lm
IP waarde: Geen IP-waarde

De Zazu Sam Slaaptrainer Schaap is echt een geweldige oplossing voor ouders zoals ik die te maken hebben met vroege vogels. Met dit geweldige product kunnen mijn kinderen leren wanneer ze op kunnen staan zonder mij te vroeg wakker te maken. Wat deze slaaptrainer echt onderscheidt van andere op de markt is de unieke functie om twee verschillende tijden in te stellen, bijvoorbeeld voor de ochtend en de middag. Dit is echt handig voor ouders zoals ik die hun kinderen willen helpen een vast slaap- en waakpatroon te ontwikkelen. En het wordt nog beter, want je kunt de slaaptrainer ook instellen op een bepaald tijdstip of na een bepaald aantal minuten, wat super handig is voor het middagslaapje.

Een ander fantastisch kenmerk van deze Zazu Sam Slaaptrainer Schaap is de mogelijkheid om het LCD-scherm als nachtlampje te gebruiken. Het schermpje kan de hele nacht aan blijven staan of automatisch na 5, 15 of 30 minuten uitschakelen. Dit zorgt echt voor een rustgevende sfeer in de slaapkamer van mijn kind. 🌙

Wat betreft de prestaties van deze geweldige Zazu Sam Slaaptrainer Schaap, zijn er enkele belangrijke cijfers die je kunnen helpen bij het nemen van een beslissing. Het schermpje blijft 15 minuten aan nadat de wekker is afgegaan. Dit geeft mijn kind genoeg tijd om rustig wakker te worden voordat het tijd is om op te staan. En het beste van alles is dat deze slaaptrainer getest is volgens de EU-regelgeving en geschikt is bevonden voor kinderen vanaf ongeveer 2,5 jaar. Dus ik hoef me geen zorgen te maken over de veiligheid van mijn kind.

De Zazu Sam Slaaptrainer Schaap heeft zoveel voordelen! Een van mijn favoriete dingen is dat de ogen van het schaap "kidsproof" zijn en niet gemakkelijk kunnen worden geopend door nieuwsgierige vingers. Dat geeft me echt gemoedsrust. En het wordt nog beter, want deze slaaptrainer werkt zowel op batterijen als op netstroom, dus hij blijft altijd functioneren, zelfs als ik per ongeluk de stekker eruit trek. En laten we het fraaie design van het schaap niet vergeten, het ziet er gewoon super schattig uit in de kinderkamer. En het beste van alles is dat je kunt kiezen of je geluid wilt of niet wanneer de ogen van het schaap opengaan. Zo veelzijdig!

Maar eerlijk is eerlijk, er zijn ook enkele beperkingen van de Zazu Sam Slaaptrainer Schaap. Een van de meest genoemde nadelen is de gebruiksaanwijzing, die soms als ingewikkeld wordt beschouwd en lastig te begrijpen is. Ik geef toe dat ik er even aan moest wennen, maar uiteindelijk kreeg ik het onder de knie. En een ander nadeel is dat het groene scherm altijd 30 minuten duurt voordat de ogen van het schaap opengaan. Dat kan voor sommige kinderen te lang zijn. Maar het goede nieuws is dat het wachten de moeite waard is!

Al met al kan ik zeggen dat de Zazu Sam Slaaptrainer Schaap een echt handig en effectief hulpmiddel is voor ouders zoals ik die hun kinderen willen helpen een gezond slaap- en waakpatroon te ontwikkelen. Het heeft zoveel unieke kenmerken die het onderscheiden van andere slaaptrainers op de markt, zoals de mogelijkheid om twee verschillende tijden in te stellen en het gebruik van het LCD-scherm als nachtlampje. Ja, er zijn enkele beperkingen, zoals de ingewikkelde gebruiksaanwijzing en de lange wachttijd van 30 minuten, maar de voordelen wegen zwaarder en maken deze Zazu Sam Slaaptrainer Schaap een geweldige keuze voor ouders zoals ik. Dus waar wacht je nog op? Probeer het eens en geniet van een goede nachtrust voor jou en je kind!

Voordelen Zazu Sam Slaaptrainer Schaap Bruin
 • Mogelijkheid om twee verschillende tijden in te stellen
 • Gebruik van het LCD-scherm als nachtlampje
 • Ogen van het schaap zijn 'kidsproof'
Nadelen Zazu Sam Slaaptrainer Schaap Bruin
 • Ingewikkelde gebruiksaanwijzing
 • Lange wachttijd van 30 minuten voordat de ogen van het schaap opengaan

5. Luvion Pinguïn Slaaptrainer Kinderwekker Slaapwekker

5. Luvion Pinguïn Slaaptrainer Kinderwekker Slaapwekker

Belangrijke specificaties:

Met dimfunctie: Ja
Inclusief lichtbron: Ja
Voedingstype: USB
Lumen per lichtpunt: 22 lm
IP waarde: Geen IP-waarde
Met nachtlampje: Ja

Ik ben zo enthousiast om je te vertellen over de Luvion Pinguïn Slaaptrainer! Dit geweldige product is niet alleen leerzaam, maar ook super handig. Het is de perfecte oplossing om je kinderen te leren wanneer het tijd is om uit bed te komen, vooral in die vroege ochtenduren wanneer ze nog geen klok kunnen lezen. Met deze slaaptrainer kun je de gewenste tijd instellen en een half uur van tevoren gaat er een lampje branden, zodat je kleintje weet dat het bijna tijd is om op te staan. En dan, na dat halve uurtje, wordt het lampje groen en weten ze dat de dag echt begonnen is. Het beste deel? Er gaat geen irritante wekker af, dus je kleintje wordt niet onnodig wakker. Zelfs als ze ervoor kiezen om wat langer te slapen, zal onze schattige pinguïn ze niet storen.

Maar dat is niet alles! Onze pinguïn is niet alleen een slaaptrainer, hij is ook een geweldig nachtlampje voor je kleintje. Het lampje is veilig voor kinderen dankzij het zachte siliconen materiaal en je kunt het eenvoudig bedienen met één aanraking. Het lampje schakelt automatisch uit na 20 minuten, maar de wekker blijft gewoon werken dankzij de vergrendelingsfunctie.

Deze slaaptrainer is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer twee tot drie jaar, afhankelijk van wanneer ze de uitleg begrijpen en ernaar willen luisteren. Het lampje kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel en schakelt automatisch uit om energie te besparen. Na 2 minuten inactiviteit wordt de eco-modus geactiveerd, waardoor het display uitgaat maar de slaaptrainer nog steeds werkt. Je kunt onze pinguïn wakker maken door op geluid te reageren of door hem te bewegen.

Ik ben blij te kunnen zeggen dat de Luvion Pinguïn Slaaptrainer veel positieve recensies heeft ontvangen. Gebruikers zijn erg tevreden omdat het product gemakkelijk te gebruiken is en duidelijk is voor kleine kinderen. Het instellen van de tijd en het licht is simpel en het kinderslot zorgt ervoor dat de wekker niet kan worden aangepast of uitgezet. Een klein minpuntje dat genoemd werd, is dat het licht 's ochtends erg fel kan zijn, waardoor sommige kinderen wakker kunnen worden. Maar we hebben een oplossing! Je kunt onze pinguïn een 'trui' aantrekken, zodat alleen het hoofd verlicht wordt.

Al met al zijn we ontzettend blij met de Luvion Pinguïn Slaaptrainer. Het helpt kinderen om een gezond dag- en nachtritme aan te leren en zorgt ervoor dat ze niet te vroeg uit bed komen. Het is ook een geweldig nachtlampje dat veilig kan worden gebruikt door kinderen. Het enige nadeel is het felle licht in de ochtend, maar dat kunnen we gemakkelijk oplossen. Dus, als je op zoek bent naar een geweldige manier om je kind te helpen een gezond slaapritme te ontwikkelen, dan is de Luvion Pinguïn Slaaptrainer de perfecte keuze voor jou! 🐧

Voordelen Luvion Pinguïn Slaaptrainer Kinderwekker Slaapwekker
 • Leerzaam en handig voor kinderen om te begrijpen wanneer het tijd is om uit bed te komen
 • Geen wekker die afgaat, waardoor de kleine niet onnodig wordt gewekt
 • Kan gebruikt worden als nachtlampje en is veilig en eenvoudig te bedienen
Nadelen Luvion Pinguïn Slaaptrainer Kinderwekker Slaapwekker
 • De lichtintensiteit in de ochtend kan erg hoog zijn, waardoor sommige kinderen wakker kunnen worden
Slapende baby, bovenaanzicht

Veelgestelde vragen over slaaptrainers

Hier behandel ik de vragen over slaaptrainers. Als je zelf nog vragen hebt omtrent dit onderwerp, dan horen we dat graag hieronder!

Wat is volgens Ouders van Nu de beste slaaptrainer?

De beste slaaptrainer volgens Ouders van Nu is de Luvion Pinguïn Slaaptrainer. Deze slaaptrainer helpt je kindje te leren wanneer het tijd is om uit bed te komen. Met een duidelijk display, duurzaamheid, en extra functies, zoals eco mode, biedt de Luvion een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Het is een draadloze slaaptrainer, beschikbaar in zowel een beer als een pinguïn variant, maar heeft geen geluidsfunctie. Dit maakt de Luvion Pinguïn Slaaptrainer een uitstekende keuze voor ouders die hun kinderen willen helpen beter te slapen met visuele signalen.

Wat is volgens Consumentenbond de beste slaaptrainer?

Sam het Schaapje is een populaire keuze onder ouders voor het bevorderen van een gezonde slaaproutine bij kinderen. Dit schaapje gebruikt kleurrijke displays en oogjes die open of dicht gaan om kinderen te leren wanneer het tijd is om te slapen of op te staan.

Met zijn eenvoudige bediening, geluidsalarm, en zowel analoge als digitale klok, biedt Sam een leuke en effectieve manier om slaaptijden te beheren.

Wat zijn de belangrijkste functies om naar te kijken bij het kiezen van de beste slaaptrainer?

Bij het kiezen van de beste slaaptrainer zijn er enkele cruciale functies waar je op moet letten:

 • Visuele indicatoren. Zoek naar een model met duidelijke, begrijpelijke visuele signalen die je kind helpen te begrijpen wanneer het tijd is om te slapen en wakker te worden.
 • Geluidssignalen. Een zachte geluidsfunctie is vooral nuttig om je kind zachtjes te wekken zonder schrik.
 • Gebruiksgemak. Kies een slaaptrainer die eenvoudig in te stellen is, zodat je zonder moeite routines kunt aanpassen.
 • Duurzaamheid. Een robuuste bouwkwaliteit zorgt dat de slaaptrainer bestand is tegen het onvermijdelijke handelen door kinderen.
 • Nachtlichtfunctie. Een zachte nachtlichtoptie doet dubbel dienst als slaaptrainer en nachtlampje, wat helpt bij kinderen die niet graag in het donker slapen.
 • Batterijduur. Overweeg of je een oplaadbare slaaptrainer wilt of een die werkt op batterijen, en controleer de levensduur van de batterij.
 • Extra functies. Sommige slaaptrainers bieden extra's, zoals slaapliedjes, temperatuurweergave of zelfs de mogelijkheid om via een app te bedienen.

Deze functies samen zorgen dat je een slaaptrainer kiest die niet alleen effectief is, maar ook een positieve bijdrage levert aan de slaaproutine van je kind. Een goed alternatief voor volwassenen is een wake-uplight!

Zijn er slaaptrainers met zowel visuele als auditieve signalen?

Ja, er zijn slaaptrainers die zowel visuele als auditieve signalen combineren om het slaapritme van je kind te verbeteren. Deze multifunctionele apparaten bieden:

 • Visuele signalen, zoals kleurveranderingen of symbolen die aangeven wanneer het tijd is om te slapen of op te staan.
 • Auditieve signalen. Denk aan zachte geluiden, muziekjes of verhaaltjes die helpen bij het slaapritueel of het zachtjes wekken in de ochtend. 🌞

De combinatie van visuele en auditieve signalen versterkt het begrip van slaaptijden en maakt de slaaptraining effectiever.

Dit type slaaptrainer is bijzonder nuttig voor kinderen die visuele cues nodig hebben om het concept van tijd te begrijpen en tegelijkertijd baat hebben bij auditieve ondersteuning om rustig in slaap te vallen of prettig wakker te worden. Het zorgt voor een gestructureerde en kalmerende slaapomgeving, essentieel voor een gezond slaappatroon.

Was dit artikel behulpzaam?

Auteur
Jonathan is een computerexpert met een passie voor computers. Hij heeft dan ook informatica gestuurd aan de UvA, en werkt inmiddels al tien jaar in de IT-sector. Hij schrijft over de nieuwste technologieën, reviewt hardware en software, en beantwoordt dringende vragen over computerproblemen. En als hij daar niet mee bezig is, vind je hem met een VR-headset op in zijn favoriete game. 👓
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross