Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Sluit Meerdere Apparaten aan op de Beste Usb-hub

Fact checked en geredigeerd door: Luca Nowak

5 min leestijd

Op zoek naar de beste usb-hub om je digitale leven te vereenvoudigen? Ik help je navigeren door de wereld van poorten en snelheden. Samen ontdekken we hoe je de perfecte usb-hub kiest die past bij jouw apparaten en behoeften, zonder verstrikt te raken in een wirwar van kabels.

Wat zijn de beste usb-hubs van 2024?

Dit zijn de 5 beste usb-hubs volgens onderzoek van onze redactie en expertreviews:

Waarom Technerds vertrouwen? Ons team besteedt uren aan het onderzoek, schrijven, actualiseren en bewerken van onze artikelen. Klik hier voor meer informatie over onze redactionele richtlijnen.

Beste usb-hubs van 2024

1. Beste USB-hub: EZQuest USB-C Multimedia 8-Port Hub

Ik ben verheugd om de EZQuest USB-C Multimedia 8-Port Hub aan te kondigen - een slank en veelzijdig accessoire met een prijskaartje dat zijn talrijke poorten en extra functies rechtvaardigt. Voor $69,99/£59,99 heeft deze hub een geanodiseerde aluminium afwerking die lijkt op het ontwerp van Apple en naadloos past in elke nette werkopstelling. Dankzij het compacte, lichtgewicht ontwerp is het eenvoudig mee te nemen in een laptoptas en voorziet het in verschillende laptopbehoeften met zijn acht poorten, waaronder twee USB-A 3.0-poorten, SDHC-kaartlezers en een Micro SDHC-kaartlezer. Volgens Laptop Mag: "Zijn functionaliteit en draagbaarheid maken het een opmerkelijk accessoire voor laptops."

In vergelijking met zijn tegenhangers wordt de Anker 341 USB C 7-in-1 beoordeeld als de beste algehele USB-hub, waarbij eenvoud, duurzaamheid en geschikte poorten voor dagelijks gebruik worden benadrukt. Aan de andere kant wordt de Yeolibo 9-in-1 USB C Multiport erkend als de beste waarde USB-hub, met talrijke poorten tegen een betaalbare prijs, zij het in een groter formaat. Daarnaast wordt de Hiearcool USB C 7-in-1 geprezen als de beste draagbare USB-hub, hoewel het meerdere USB C-poorten mist, wat de aantrekkingskracht voor sommige gebruikers kan beperken.

De EZQuest-hub valt op door zijn ondersteuning voor meerdere apparaten, slanke aluminium ontwerp, 4K-ondersteuning, dubbele SD-kaartlezers en 100W-stroomvoorziening. Het ontbreekt echter aan Thunderbolt 4 en ondersteuning voor dubbele schermen. Zoals opgemerkt door Laptop Mag: "De EZQuest USB-C Multimedia Hub is een slanke en veelzijdige hub die geschikt is voor professionals en casual consumenten, met meerdere poorten en 100W-stroomvoorziening, waardoor het een trouwe metgezel is voor werkopstellingen."

In de wereld van USB-C-hubs voldoet elke optie aan verschillende behoeften. De EZQuest-hub biedt veelzijdigheid, de Plugable-hub biedt betaalbaarheid en meerdere poorten, en de Kensington-hub benadrukt draagbaarheid en betrouwbare connectiviteit voor ultradraagbare laptops. Dit maakt de EZQuest USB-C Multimedia 8-Port Hub een overtuigende keuze voor degenen die een balans zoeken tussen functionaliteit, ontwerp en draagbaarheid in een USB-hub.

Voordelen EZQuest USB-C Multimedia 8-Port Hub
 • Strak en veelzijdig ontwerp
 • Ondersteunt meerdere apparaten en levert 100W vermogen
 • Compact, lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen
Nadelen EZQuest USB-C Multimedia 8-Port Hub
 • Mist Thunderbolt 4 en ondersteuning voor twee schermen
 • Hoger geprijsd dan sommige concurrenten

2. Compact en reisvriendelijk ontwerp: Kingston Nucleum USB-C Hub

2. Compact en reisvriendelijk ontwerp: Kingston Nucleum USB-C Hub

Belangrijke specificaties:

Ik ben enthousiast om de veelzijdige Kingston Nucleum USB-C Hub aan te bieden, die een handige oplossing biedt voor het uitbreiden van de connectiviteitsopties voor USB-C apparaten. Met HDMI-uitvoer, USB-A, SD- en MicroSD-kaartlezers, voldoet het aan een breed scala van connectiviteitsbehoeften. De mogelijkheid van de hub om meerdere apparaten te ondersteunen, samen met 4K-resolutie uitvoer, plaatst het als een competitieve optie op de markt. Dankzij het compacte ontwerp is het draagbaar en handig voor gebruikers onderweg.

De Nucleum USB-C Hub is aanbevolen door prominente tech-recensenten en influencers, wat de aantrekkingskracht ervan op verschillende gebruikerssegmenten onderstreept. Hoewel specifieke prijzen en gedetailleerde specificaties niet werden verstrekt, benadrukt de goedkeuring van het product door bekende persoonlijkheden in de tech-industrie de betrouwbaarheid en prestaties ervan.

In vergelijking met andere USB Type-C hubs op de markt, concurreert de Nucleum USB-C Hub gunstig met zijn uitgebreide connectiviteitsfuncties. De inclusie van HDMI-uitvoer en SD/MicroSD-kaartlezers onderscheidt het van sommige concurrenten en biedt gebruikers een breed scala aan opties voor het aansluiten van randapparatuur en externe schermen. Dit plaatst de Nucleum USB-C Hub als een veelzijdige en praktische keuze voor zowel professionals als casual consumenten.

Zoals "Laptop Mag" de sterke punten van verschillende USB Type-C hubs benadrukt, komen specifieke kenmerken zoals 4K-ondersteuning, stroomtoevoer en draagbaarheid naar voren als cruciale factoren voor gebruikers. De Nucleum USB-C Hub voldoet aan deze belangrijke criteria door 4K-uitvoermogelijkheden te bieden en een divers scala aan poortopties. Zijn vermogen om te voorzien in stroombehoefte, in combinatie met het compacte ontwerp, toont zijn geschiktheid voor diverse gebruikersvereisten.

Echter, in vergelijking met sommige van zijn concurrenten, ontbreekt het de Nucleum USB-C Hub aan gedetailleerde technische specificaties en diepgaande beoordelingen. Hoewel het een robuuste set functies biedt, zou een meer uitgebreide uitleg van zijn technische mogelijkheden potentiële gebruikers een duidelijker beeld kunnen geven van zijn prestatiekenmerken.

In conclusie, de Kingston Nucleum USB-C Hub valt op als een veelzijdige en praktische USB-hub, die een uitgebreide set connectiviteitsopties biedt, inclusief HDMI-uitvoer en kaartlezers. De goedkeuring door invloedrijke tech-persoonlijkheden draagt bij aan de aantrekkingskracht ervan en plaatst het als een sterke concurrent op de USB-hubmarkt. Hoewel het gunstig concurreert met zijn belangrijkste kenmerken, zou een meer gedetailleerde uitleg van zijn technische specificaties zijn aantrekkingskracht op potentiële gebruikers verder kunnen vergroten.

Voordelen Kingston Nucleum USB-C Hub
 • Uitgebreide connectiviteitsopties, waaronder HDMI-uitgang en kaartlezers
 • 4K-resolutie-uitvoer en ondersteuning voor meerdere apparaten
 • Compact en draagbaar ontwerp
Nadelen Kingston Nucleum USB-C Hub
 • Gebrek aan gedetailleerde technische specificaties en diepgaande beoordelingen in vergelijking met concurrenten

3. Dell DA300 USB-C Mobile Adapter

3. Dell DA300 USB-C Mobile Adapter

Belangrijke specificaties:

Aantal usb-poorten: 2
Aanvullende functies: Preboot Execution Environment (PXE)-ondersteuning, MAC-adres doorlaten, voeding via bus
Aantal HDMI-ingangen: 1
DisplayPort: 1

Ik ben de Dell DA300 USB-C Mobile Adapter, een compact en veelzijdig hub die een indrukwekkend scala aan poorten biedt, waardoor ik een geschikte optie ben voor verschillende connectiviteitsbehoeften. Met een prijs van $119 op de Dell-website, ben ik te vinden voor $79 op Amazon, en bied ik een uitgebreide 7-in-1 poortoplossing met onder andere DisplayPort, HDMI, VGA, en USB-C monitorondersteuning. Mijn multifunctionele MFDP USB Type-C poort maakt stroomlevering, gegevensoverdracht en externe monitorconnectiviteit mogelijk, waardoor ik aan diverse gebruikersvereisten voldoe. Zoals opgemerkt door Laptop Mag, "word ik aanbevolen voor degenen die een draagbare hub met een breed scala aan poorten en kracht nodig hebben." Mijn compacte ontwerp en snelle gegevensoverdrachtsnelheden via mijn USB-A en USB-C downstream poorten maken mij een handige en betrouwbare optie voor het aansluiten van verschillende apparaten op laptops en telefoons met een USB Type-C poort, zoals benadrukt door mijn positieve beoordelingen op Amazon.

Ik ben trots op mijn duurzame ontwerp, met een intrekbare USB 3.2 Gen 2 Type-C hostkabel die mijn draagbaarheid verbetert. Er zijn wel opmerkingen over het plastic chassis dat iets goedkoper aanvoelt en mogelijk niet goed bestand is tegen zware impact. Desalniettemin heb ik hoge beoordelingen gekregen, waarbij de meerderheid van de klanten mijn functionaliteit als dockingstation en mijn compatibiliteit met de meeste Dell-laptops prijst. Een gebruiker meldde dat ik een handig hulpmiddel was voor het opladen tijdens gebruik van de laptop en voor het werken aan projecten, terwijl een ander mij handig en veelzijdig vond voor dagelijks gebruik met een 15" MacBook Pro.

In vergelijking met alternatieven zoals de 13-in-1 Dual-HDMI + DP MST Dock van Monoprice en de 7-in-1 Hub van Plugable, val ik op door mijn uitgebreide poortaanbod, compatibiliteit met een breed scala aan apparaten, en betrouwbare prestaties. Daarnaast maken mijn ondersteuning voor 4K-schermen op 60Hz, ingebouwd kabelbeheer, en compatibiliteit met belangrijke besturingssystemen mij tot een competitieve keuze op de USB-C hub-markt.

Hoewel ik uitblink in het bieden van een breed scala aan connectiviteitsopties en snelle gegevensoverdrachtsnelheden, kan mijn iets hogere prijs en zorgen over de duurzaamheid van mijn plastic chassis worden beschouwd als beperkingen. Desalniettemin bevestigen mijn veelzijdigheid, compacte ontwerp, en positieve gebruikersfeedback mijn positie als een topkeuze voor degenen die op zoek zijn naar een draagbare hub met een uitgebreid scala aan poorten en stroomleveringsmogelijkheden.

Voordelen Dell DA300 USB-C Mobile Adapter
 • Volledige 7-in-1 poortoplossing inclusief DisplayPort, HDMI, VGA en ondersteuning voor USB-C monitoren.
 • Multifunctionele MFDP USB Type-C poort maakt stroomtoevoer, gegevensoverdracht en externe monitorconnectiviteit mogelijk.
 • Ondersteuning voor 4K-schermen op 60 Hz, ingebouwd kabelbeheer en compatibiliteit met belangrijke besturingssystemen.
Nadelen Dell DA300 USB-C Mobile Adapter
 • Iets hogere prijs in vergelijking met sommige alternatieven.
 • Opmerkingen over de plastic behuizing die mogelijk goedkoper aanvoelt en niet goed bestand is tegen zware impact.
 • Zorgen over de duurzaamheid van de plastic behuizing.

4. Anker 341 USB C 7-in-1

4. Anker 341 USB C 7-in-1

Belangrijke specificaties:

Anker A8346. Hostinterface: USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-C. Kleur van het product: Grijs, Compatibele geheugenkaarten: MicroSD (TransFlash), SD, Hub-interfaces: USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-C. Netvoeding: 100 W, Soort voeding: USB. Aantal per verpakking: 1 stuk(s). Snoerlengte: 0,18 m Hostinterface: USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-C USB Power Delivery MicroSD (TransFlash), SD

5. DockCase Visual Smart Hub

5. DockCase Visual Smart Hub

Belangrijke specificaties:

De DockCase Visual Smart Hub is een opvallende USB-hub met een uitgebreide set functies die voldoen aan verschillende behoeften van gebruikers. Met een prijs van €69,99 en een hoge beoordeling van 4,5 sterren uit 1680 recensies, is het 's werelds eerste USB-C visuele hub met HD-display. Het bevat herkenning van randapparatuur, real-time temperatuurbewaking, 4K@60Hz weergave en 100W PD 3.0 opladen, waardoor het een veelzijdige en krachtige toevoeging is aan elke setup.

Volgens Windows Central is "de hub gemaakt van een zinklegering en bevat drie USB-A 3.0 poorten, HDMI 2.0, SD- en microSD-kaartlezers, en een USB-C-poort voor doorvoerladen." Deze diverse selectie van poorten en functionaliteiten zorgt voor naadloze connectiviteit voor een breed scala aan apparaten, waardoor het een veelzijdige alles-in-één oplossing is voor veel gebruikers. Bovendien zorgt de toevoeging van een 1,3-inch LCD-scherm op de hub voor waardevolle real-time informatie, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd en een unieke touch aan het ontwerp wordt toegevoegd.

In vergelijking met de Sabrent HB-B7C3, die wordt aanbevolen als de beste desktop USB-hub door Tom's Hardware, valt de DockCase Visual Smart Hub op door de nadruk op visuele en real-time monitoring functies. Terwijl de Sabrent-hub uitblinkt in het bieden van individuele aan/uit-schakelaars voor elke poort en een duurzame constructie, onderscheidt de DockCase-hub zich door zijn nadruk op HD-weergave, temperatuurbewaking en geavanceerde oplaadmogelijkheden als een meer gespecialiseerde en visueel georiënteerde optie.

De DockCase Visual Smart Hub is ontworpen voor een scala aan apparaten, waaronder de MacBook Air/Pro, iPad Pro, Dell XPS, en meer, waardoor het een brede gebruikersbasis aanspreekt. Het biedt snelle bestandsoverdrachtssnelheden tot 5 Gbps en ondersteunt mediaweergave op resoluties tot 4K@60Hz, waardoor hoge prestaties en kwalitatieve visuele output worden gegarandeerd. De slimme warmteafvoerfunctie en de inclusie van een garantie van 12 maanden versterken verder de aantrekkingskracht, waarbij gebruikers worden gerustgesteld over de betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Het is echter vermeldenswaardig dat de prijs van ongeveer €100, zoals vermeld in de Windows Central-recensie, voor sommige gebruikers misschien wat aan de hoge kant is, vooral in vergelijking met andere USB-hubs op de markt. Gebruikers die op zoek zijn naar een meer budgetvriendelijke optie, zouden de Sabrent-hub, met zijn robuuste bouwkwaliteit en individuele aan/uit-schakelaars, een meer geschikte keuze kunnen vinden voor hun specifieke behoeften.

Samengevat, de DockCase Visual Smart Hub schittert als een innovatieve en visueel aantrekkelijke USB-hub, met geavanceerde functies die voldoen aan een divers scala van gebruikers. De nadruk op HD-weergave, real-time monitoring, en veelzijdige connectiviteitsopties positioneert het als een overtuigende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een USB-hub met een focus op visuele en interactieve elementen. 🌟

Voordelen DockCase Visual Smart Hub
 • Uitgebreide set functies die tegemoetkomt aan een verscheidenheid aan gebruikersbehoeften
 • Veelzijdige connectiviteitsopties voor een breed scala aan apparaten
 • Integreert realtime temperatuurbewaking en 4K@60Hz weergave
Nadelen DockCase Visual Smart Hub
 • Prijs kan als steil worden beschouwd in vergelijking met andere USB-hubs op de markt
zijkant van een kleine laptop met verschillende aansluitingen

Hoe kies je een goede usb-hub?

Hieronder vertel ik je meer over de belangrijkste kenmerken van een usb-hub.

Verschillende soorten poorten en hun aantal in usb-hubs

Het kiezen van een hub met de juiste mix van deze poorten zorgt dat je aan al je connectiviteitsbehoeften kunt voldoen. Deze tabel geeft een overzicht van de verschillende soorten poorten op een usb-hub en hun specifieke functionaliteiten en gebruiksscenario's.

PoorttypeFunctionaliteitGebruiksscenario
Usb-aGeschikt voor standaard usb-apparaten.Aansluiten van muizen, toetsenborden, usb-sticks.
Usb-cVoor nieuwere apparaten, snellere dataoverdracht.Aansluiten van moderne smartphones, laptops.
HDMIAansluiten van extra schermen.Uitbreiden van werkruimte, aansluiten van monitoren.
EthernetBiedt stabiele internetverbinding.Verzekeren van een betrouwbare netwerkverbinding.

Oplaadcapaciteit en stroomvoorzieningsopties van usb-hubs

De oplaadcapaciteit en stroomvoorziening zijn essentiële aspecten van een usb-hub. Een goede usb-hub moet niet alleen data overdragen, maar ook efficiënt je apparaten opladen.

Let op de maximale stroomsterkte, uitgedrukt in ampère (A) die de hub levert. Een hub met bijvoorbeeld een oplaadcapaciteit van 2 A of hoger is in staat om smartphones en tablets redelijk rap op te laden. Sommige geavanceerde hubs bieden zelfs power delivery (PD), waarmee je laptops en andere apparaten die meer vragen dan een smartphone kunt opladen.1Essent (n.d.). 'Uitleg over de ampère'

Daarnaast is het belangrijk dat de stroomvoorziening van de hub stabiel is om oververhitting of schade aan aangesloten apparaten te voorkomen. Een usb-hub met een goede oplaadcapaciteit en betrouwbare stroomvoorziening is een must-have voor een efficiënte en veilige werkplek.

Besturingssysteemcompatibiliteit van usb-hubs

Compatibiliteit met besturingssystemen is een sleutelfactor bij het kiezen van de juiste usb-hub. Een goede usb-hub moet naadloos samenwerken met diverse besturingssystemen, zoals Windows, macOS en Linux.

Dit betekent dat je de hub kunt aansluiten en direct kunt gebruiken zonder extra drivers of software te installeren. Controleer altijd de specificaties van de hub om zeker te zijn dat deze compatibel is met jouw besturingssysteem. Dit voorkomt compatibiliteitsproblemen en zorgt dat je optimaal gebruik kunt maken van alle functies van de hub.

Een usb-hub die breed compatibel is, biedt je de flexibiliteit om hem met verschillende apparaten en systemen te gebruiken, wat essentieel is in een veelzijdige digitale omgeving.

Het gemak van plug-and-playfunctionaliteit in usb-hubs

Plug-and-playfunctionaliteit in een usb-hub betekent dat je de hub eenvoudig kunt aansluiten en direct kunt gebruiken zonder ingewikkelde installatieprocessen. Zodra je de hub in een usb-poort steekt, herkent je computer of laptop deze automatisch, zonder dat je extra drivers of software hoeft te installeren.

Deze functie is vooral handig als je vaak van werkplek wisselt of de hub op meerdere apparaten gebruikt. Het zorgt voor een naadloze, gebruiksvriendelijke ervaring, waarbij je direct toegang hebt tot je aangesloten apparaten, zoals muizen, toetsenborden, printers of externe harde schijven.

Een usb-hub met plug-and-playfunctionaliteit is een essentiële tool voor iedereen die op zoek is naar gemak en efficiëntie in hun digitale werkzaamheden.

Data-overdrachtsnelheden van usb-hubs

De dataoverdrachtsnelheid is een cruciale factor bij het kiezen van de beste usb-hub. Deze snelheid, uitgedrukt in megabits per seconde (Mbps) of gigabits per seconde (Gbps), bepaalt hoe snel gegevens tussen je apparaat en de aangesloten usb-apparaten worden overgedragen.

De meest voorkomende snelheden op een rijtje:

 • usb-2.0-hubs bieden snelheden tot 480 Mbps, geschikt voor basisgebruik.
 • usb-3.0-hubs zijn aanzienlijk sneller dan usb-2.0-hubs, met snelheden tot 5 Gbps, wat ideaal voor het overzetten van grote bestanden.
 • usb-c-hubs bieden de hoogste snelheden, tot 10 Gbps of zelfs 40 Gbps met Thunderbolt 3, perfect voor hoge resolutie video's en data-intensieve taken.

Een hogere dataoverdrachtsnelheid zorgt voor efficiënter werken en tijdsbesparing.

Extra functies van usb-hubs: led-indicatoren en schakelaars

Extra functies op een usb-hub, zoals led-indicatoren en individuele schakelaars, verhogen het gebruiksgemak en de controle. Led-indicatoren geven visueel de status van elke poort aan, zodat je direct ziet welke in gebruik zijn.

Dit is handig bij het snel aansluiten of ontkoppelen van apparaten. Individuele schakelaars bieden de mogelijkheid om afzonderlijke poorten aan of uit te zetten zonder andere aangesloten apparaten te verstoren.

Dit is niet alleen praktisch, maar helpt ook om energie te besparen en de levensduur van je apparaten te verlengen. Deze extra functies maken een usb-hub niet alleen functioneler, maar ook efficiënter in het dagelijks gebruik.

Wist je dat de eerste usb-standaard in 1996 werd geïntroduceerd? Tegenwoordig kunnen geavanceerde usb-hubs niet alleen meerdere apparaten tegelijk opladen en verbinden, maar ook data overdragen met snelheden die de oorspronkelijke standaard ver overtreffen. Een moderne usb-hub is een klein technologisch wonder!

Welke merken maken goede usb-hubs?

Ik test veel usb-hubs, en ben er persoonlijk achter gekomen dat niet ieder merk gelijk geschapen is. Ik heb echter de nodige ervaring opgedaan en durf met dit in gedachten de onderstaande merken aan te raden. Kiezen tussen de beschikbare opties is niet altijd even simpel, maar met deze heb ik veel fijne ervaringen gehad.

Anker

Anker staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame usb-hubs, die vaak worden geprezen om hun hoge overdrachtssnelheden en kwaliteitsbouw. Hun hubs bieden meerdere poorten en ondersteunen vaak snelladen, wat ze ideaal maakt voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik.

Belkin

Belkin usb-hubs zijn populair vanwege hun geavanceerde technologie en strak design. Ze bieden een breed scala aan hubs, van eenvoudige modellen tot meer geavanceerde met extra functies als netwerkverbindingen en usb-c-ondersteuning.

Wat is volgens Tech Advisor de beste usb-hub?

De beste usb-hub volgens Tech Advisor is de Baseus 8-in-1 usb-C Hub. Deze hub onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid met acht verschillende poorten, waaronder usb 3.0, HDMI, SD-kaartlezers en een ethernetaansluiting.

Het compacte ontwerp maakt het ideaal voor onderweg, terwijl de usb-c-aansluiting zorgt voor snelle dataoverdracht en opladen. Met deze hub breid je eenvoudig de functionaliteit van je laptop of ander apparaat uit, perfect voor professionals en multitaskers.

Wat is volgens PCWorld de beste usb-hub?

De beste usb-hub volgens PCWorld is de Anker 7-in-1 usb-c-Hub. Deze hub blinkt uit door zijn combinatie van zeven poorten, waaronder usb-c, twee usb-a, een HDMI-poort, een SD- en microSD-kaartlezer en een ethernetaansluiting.

Het slanke, compacte ontwerp maakt het ideaal voor mobiel gebruik, terwijl de usb-C-aansluiting zorgt voor snelle dataoverdracht en opladen van apparaten. Deze Anker hub is perfect voor professionals die onderweg zijn en behoefte hebben aan uitbreidbare connectiviteit voor hun laptop of tablet.

Veelgestelde vragen over usb-hubs van onze lezers

Hier behandel ik al jullie vragen over usb-hubs. Maar …

We hebben nog geen vragen ontvangen

Wil je dat veranderen? Stuur ons dan je vragen en/of opmerkingen via het formulier hieronder; dan behandelen we hier je ingezonden vraag zodra we dit artikel updaten.

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen

Auteur
Jonathan is een computerexpert met een passie voor computers. Hij heeft dan ook informatica gestuurd aan de UvA, en werkt inmiddels al tien jaar in de IT-sector. Hij schrijft over de nieuwste technologieën, reviewt hardware en software, en beantwoordt dringende vragen over computerproblemen. En als hij daar niet mee bezig is, vind je hem met een VR-headset op in zijn favoriete game. 👓
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross