Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Het Mooiste Geluid met de Beste Dolby Atmos-Soundbar

Fact checked en geredigeerd door: Luca Nowak

11 min leestijd

Op zoek naar de beste Dolby Atmos-soundbar? Het kiezen van de juiste kan voelen als het vinden van een naald in een hooiberg. Wist je dat Dolby Atmos je letterlijk 'boven' en 'rondom' geluid laat ervaren, alsof je midden in de actie zit? Ik leid je door de jungle van specificaties en functies, zodat je niet alleen hoort, maar ook voelt wat je mist zonder de juiste soundbar.

Wat zijn de beste Dolby Atmos-soundbars van 2024?

Dit zijn de top 5 beste Dolby Atmos-soundbars op basis van expertreviews en onderzoek van onze redactie:

 1. Samsung HW-Q800C - Beste allround-soundbar met Dolby Atmos.
 2. Samsung HW-Q700C – Beste midrange soundbar met Dolby Atmos.
 3. Sony HT-A7000 – Beste soundbar met Dolby Atmos voor gamers.
 4. Bose Smart Soundbar 600 – Beste compacte soundbar met Dolby Atmos.
 5. Ultimea - Soundbar – Beste soundbar met Dolby Atmos voor een klein budget.

Waarom Technerds vertrouwen? Ons team besteedt uren aan het onderzoek, schrijven, actualiseren en bewerken van onze artikelen. Klik hier voor meer informatie over onze redactionele richtlijnen.

De beste Dolby Atmos-soundbars, gedetailleerd


#1 Samsung HW-Q800C

Beste allround soundbar met Dolby Atmos van 2024

Afmeting (b × h × d): 111.07 cm × 60.4 mm × 120 mm
Streamingopties: Google cast | Spotify connect
Draadloos: Nee
Bluetooth: Ja
Aantal HDMI-ingangen: 1
Wifi: Ja
Kan zelfstandig met internet verbinden:
Ja

 

Samsung soundbar met subwoofer, schuin vooraanzicht

Als je op zoek bent naar een Dolby Atmos-soundbar met een krachtige prestatie die zijn prijskaartje overstijgt, dan is de Samsung HW-Q800C mijn topkeuze. De HW-Q800C ondersteunt Dolby Atmos en DTS:X, met twee omhoog gerichte drivers om de hoogtekanalen te leveren.

Tijdens de tests bleek dat de Q800C indrukwekkend krachtig geluid overlegt. De kanaalsturing voor films en tv-shows is daarnaast uitstekend: de bas is diep, de dialogen zijn helder, en ruimtelijke effecten zijn, zelfs zonder achterluidsprekers, overtuigend.

De soundbar heeft het een industriële look. Het hoofdcomponent van de Samsung HW-Q800C ziet daarmee niet al te opmerkelijk uit, en met een breedte van 111 cm, neemt hij niet te veel plaats in beslag. De soundbar is precies de breedte van een 50 inch tv.

Ondersteuning voor verschillende audioformaten

De Q800C ondersteunt een indrukwekkend scala aan geluidsformaten, van Dolby Atmos- en DTS:X- multikanaalsmixen tot basissurroundsound, stereo en een breed scala aan muziekbestandsformaten, inclusief FLAC, AIFF, AAC, ALAC, WAV, WMA, OGG en MP3.

Ook behoren Spotify Connect, Apple AirPlay 2 en Tidal Connect tot de opties, waarbij de draadloze connectiviteit van de soundbar zich uitstrekt tot Samsungs draadloze Dolby Atmos-transmissiesysteem. Hiermee ontvangt de soundbar draadloos Dolby Atmos-signalen van compatibele Samsung-tv's. Heb je een compatibele Samsung-tv, dan heb je geen HDMI nodig.

Let op: de draadloze Atmos-signalen zijn in een gecomprimeerd formaat, in plaats van True HD Atmos-formaat. Een bedrade verbinding betekent (bijna) altijd hogere kwaliteit.

Adaptive Sound System

De Q800C is bovendien uitgerust met Samsung's nieuwste Adaptive Sound systeem, ontworpen om scènes in real-time te analyseren en hun geluid automatisch op de meest effectieve manier te presenteren. Deze belangrijkste nieuwe innovatie helpt stemgeluiden te verduidelijken bij lage volumes.

Er is zelfs meer stemversterking: Active Voice Amplifier. Deze analyseert continu de audio-omgeving van je kamer en legt automatisch nadruk op vocale tracks wanneer er veel omgevingsgeluid is.

Gamen, films kijken en muziek luisteren

Gamers zoals ik genieten van de nieuwe Game Mode Pro-functie van de Q800C, die de audiopresentatie aanpast om een dynamischer en driedimensionaal geluidsbeeld te creëren, waardoor het gemakkelijker wordt om te plaatsen waar specifieke geluiden vandaan komen. Erg handig wanneer je veel shooters speelt!

Ben je vooral op zoek bent naar een soundbar om films en tv-shows tot leven te brengen? Ook dan voldoet deze soundbar aan je eisen. Het is niet de meest prijsvriendelijke keuze, maar deze soundbar is voordeliger dan zijn concurrenten en levert krachtige en impactvolle prestaties.

Wat vinden wij goed:

 • Fenomenale kracht en kwaliteit
 • Upgrade-mogelijkheden voor volledige surround
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Wat vinden wij minder:

 • Geen 4K/120Hz HDMI passthrough
 • Niet de beste op het gebied van muziek

#2 Samsung HW-Q700C

Beste midrange soundbar met Dolby Atmos van 2024

Afmeting (b × h × d): 111.07 cm × 60.4 mm × 120 mm
Streamingopties: Google cast | Spotify connect
Draadloos: Nee
Bluetooth: Ja
Aantal HDMI-ingangen: 1
Wifi: Ja
Kan zelfstandig met internet verbinden: 
Ja

Samsung 700Q soundbar, schuin vooraanzicht

Samsung heeft zijn HW-Q700C precies in het midden van de Dolby Atmos-soundbar markt gepositioneerd, dus als je budget niet ver genoeg reikt voor de Samsung HW-Q800C , dan voldoet deze soundbar aan jouw eisen.

Het geluid van de HW-Q700 voelt nog steeds ongelooflijk indrukwekkend dankzij de 3.1.2 geluidskanalen, afkomstig van een centrale speaker, twee breedbereik-tweeters, twee speciale omhoog gerichte drivers en een draadloze 6,5 inch subwoofer.

Je krijgt nog steeds geluid van topkwaliteit met de HW-Q700C. Deze soundbar vulde mijn kamer met intens geluid en tijdens Avengers: Endgame, in het belangrijkste, epische gevecht aan het einde, klonken de geluiden van verschillende ruimteschepen en andere wereldse beesten alsof ze van mijn kant of achter mij kwamen. Het voelde alsof ik deel uitmaakte van dit gevecht.

Functie en connectiviteitsopties

Deze soundbar biedt een indrukwekkende reeks functies, waaronder verschillende connectiviteitsopties, zoals wifi, Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay 2 en Tidal Connect. Daarnaast ondersteunt het high-resolution geluidsformaten, waaronder FLAC, AAC, ALAC, WAV, WMA en MP3.

Hoewel het niet helemaal kan tippen aan ons topmodel, de HW-Q800C, is dat wel te verwachten. De HW-Q700C mist fysieke achterluidsprekers, wat het een behoorlijke uitdaging maakt om een ruimte volledig met geluid te vullen met slechts de twee omhoog gerichte drivers.

Gezien het prijsverschil is dit echter maar een klein minpuntje. Persoonlijk was ik echt onder de indruk van hoe de Q700C mijn kamer vulde met kwalitatief goed geluid, zelfs op een relatief laag volume. Toen ik het volume een paar keer opdraaide om te testen wat het echt in zijn mars had, was ik opnieuw verrast door de enorme kracht.

Muziek

Muzikaal gezien presteert de Q700C ook goed, hoewel ik merkte dat het niet zonder problemen was. Allereerst kon ik geen muziek streamen van mijn iPhone of MacBook via Apple AirPlay. AirPlay herkende de soundbar als een apparaat, maar kon geen verbinding maken. Het is me niet gelukt dit probleem op te lossen.

Om muziek te luisteren, streamde ik muziek van Apple Music via een verbonden Apple TV. Ik begon met het tweede album van Taylor Swift, Fearless, dat in Dolby Atmos streamt. Hetzelfde moeiteloze geluid dat mijn huiskamer vulde terwijl ik films keek, vulde wederom mijn hele huiskamer en stelde de Q700C ook in staat om zijn ritmische bekwaamheid te bewijzen.

Als je overstapt naar 'gewone' muziekweergave voor nummers die niet beschikbaar zijn in Dolby Atmos of Spatial Audio, wordt die hoogte verwijderd. De Q700C gaat echter nog steeds goed om met muziek, en ik zou zeggen dat het vrijwel gelijk is aan zijn Q800C broertje wanneer je de Adaptive Sound Mode activeert.

Wat vinden wij goed:

 • Krachtig geluid
 • Heldere vocals

Wat is er minder aan:

 • De bijbehorende app werkte niet altijd even naadloos

#3 Sony HT-A7000 

Beste soundbar met Dolby Atmos voor gamers

Afmeting (b × h × d): 130 cm × 8 mm × 14.2 mm
Streamingopties: Google cast | Spotify connect | AirPlay
Draadloos: Nee
Bluetooth: Ja
Aantal HDMI-ingangen: 1
Wifi: Ja
Kan zelfstandig met internet verbinden: 
Ja

Sony soundbar, schuin vooraanzicht

In de wereld van home-entertainment en gaming is de keuze van een soundbar belangrijk. De Sony HT-A7000, hoewel gepositioneerd op een weloverwogen derde plaats in mijn lijst, verdient speciale aandacht, vooral voor de gamers onder ons.

Ondanks zijn hogere prijskaartje in vergelijking met bijvoorbeeld de Samsung HW-Q800C, rechtvaardigen de geavanceerde functies en de veelzijdigheid van deze soundbar de investering voor de serieuze gamer.

Waarom de HT-A7000 uitmuntend is voor gamers

Deze soundbar onderscheidt zich door zijn bijzondere geschiktheid voor gamers. De aanwezigheid van twee HDMI 2.1-poorten maakt het mogelijk om de nieuwste gaming consoles aan te sluiten, wat essentieel is voor het ervaren van hoge resolutie en snelle frame rates.

Dit draagt bij aan een meeslepende gaming ervaring, versterkt door technologieën als Auto Low Latency Mode (ALLM) die zorgen voor een vloeiender en responsiever spel.

Het geluid speelt een onmisbare rol in de immersie en realisme van gaming. De HT-A7000 creëert een driedimensionaal geluidsveld dat acties en effecten in de game ruimtelijk plaatst. De omhoog gerichte drivers versterken dit effect door een overtuigende hoogte in het geluid te creëren. Het voelde alsof ik me midden in het spel bevond.

Voor gamers die ook waarde hechten aan muziek, blinkt de HT-A7000 uit met zijn uitstekende stereo-imaging en kamer vullend geluid, ondersteund door Sony's 360 Reality Audio.

Flexibiliteit en toekomstbestendigheid

De brede reeks aan connectiviteitsopties, waaronder HDMI, 3.5mm-aux, Bluetooth, usb, en integratie met streamingdiensten, zoals Spotify, Chromecast, en Amazon Music, biedt gamers flexibiliteit in hoe ze hun audio-ervaring willen opzetten. De mogelijkheid om de set-up uit te breiden met optionele units maakt de HT-A7000 een veelzijdige keuze voor de toekomst.

Wat vinden wij goed:

 • De mogelijkheid uit te breiden
 • Veel audioformaten
 • Twee HDMI-ingangen

Wat is er minder aan:

 • De prijs

#4 Bose Smart Soundbar 600

Bose Smart Soundbar 600 van 2024

Afmeting (b × h × d): 69 cm × 55 mm × 100 mm
Streamingopties: Geen streamingopties
Draadloos: Nee
Bluetooth: Ja
Aantal HDMI-ingangen: 1
Wifi: Nee
Kan zelfstandig met internet verbinden:
Nee

Bose soundbar, vooraanzicht

Na mijn ervaring met de Bose Smart Soundbar 600, ben ik ervan overtuigd dat dit model de beste keuze is voor wie zoekt naar een compacte soundbar met Dolby Atmos.

De manier waarop Bose het voor elkaar heeft gekregen om zo'n rijk en ruimtelijk geluid te verpakken in een relatief klein apparaat, is werkelijk indrukwekkend. Het biedt een audio-ervaring die je normaal gesproken zou verwachten van veel grotere systemen.

De integratie van Dolby Atmos in dit slanke ontwerp zorgt voor een meeslepende luisterervaring die je echt het gevoel geeft in het midden van de actie te zijn, ongeacht of je nu een film kijkt, naar muziek luistert, of een game speelt. Het meest opvallende is hoe goed de soundbar hoogte-effecten en een breed geluidsveld levert, waardoor geluiden uit alle richtingen lijken te komen.

Wat betreft connectiviteit, biedt de Bose Smart Soundbar 600 een naadloze integratie met verschillende apparaten dankzij wifi, Bluetooth, en Apple AirPlay 2 ondersteuning.

De mogelijkheid om stemassistenten als Google Assistent en Amazon Alexa te gebruiken, verhoogt het gebruiksgemak aanzienlijk, waardoor je je entertainment kunt bedienen zonder ooit een afstandsbediening nodig te hebben.

Wat vinden wij goed:

 • Het formaat
 • De prijs

Wat is er minder aan:

 • Geen streamingopties

#5 Ultimea - Soundbar

Beste soundbar met Dolby Atmos voor een klein budget van 2024

Afmeting (b × h × d): 40 cm × 3.8 mm × 76 mm
Streamingopties: Geen streamingopties
Draadloos: Nee
Bluetooth: Ja
Aantal HDMI-ingangen: 1
WIFI: Nee
Kan zelfstandig met internet verbinden:
Nee

Als je op zoek bent naar een manier om je TV-avonden een significante upgrade te geven zonder de bank te breken, dan is de Ultimea Soundbar met Subwoofer jouw perfecte match. 

Ultimea soundbar en subwoofer met verpakking ernaast, vooraanzicht

Na uitgebreid testen en vergelijken met andere soundbars in dezelfde prijsklasse, ben ik ervan overtuigd dat de Ultimea niet alleen een budgetvriendelijke optie is, maar ook een die een uitzonderlijke waarde biedt voor zijn prijs.

Dolby Atmos Technologie

Een van de meest opvallende kenmerken van de Ultimea Soundbar is de integratie van Dolby Atmos technologie. Deze functie creëert een meeslepend 3D-geluidsveld dat je letterlijk in het midden van de actie plaatst, of je nu je favoriete film kijkt, een serie bingewatcht of geniet van muziek.

Het is zeldzaam om deze technologie te vinden in soundbars in deze prijsklasse, wat de Ultimea een stap voor geeft op de concurrentie in deze prijsklasse.

Bluetooth Connectiviteit

De mogelijkheid om draadloos te streamen vanaf al je apparaten is tegenwoordig een must. De Ultimea Soundbar biedt moeiteloze Bluetooth-connectiviteit, waardoor je gemakkelijk je smartphone, tablet of laptop kunt koppelen om je favoriete muziek of podcasts af te spelen. Deze functie verhoogt de veelzijdigheid en het gebruiksgemak van de soundbar aanzienlijk.

De bijgeleverde subwoofer is een gamechanger. Tijdens het testen was ik onder de indruk van de diepe, rijke bastonen die elke explosie en beat tot leven brachten. Voor films en muziek maakt deze diepe bas een wereld van verschil, waardoor je een volledige audio-ervaring krijgt die je normaal alleen in de bioscoop zou verwachten.

Surround Sound Systeem

De Ultimea Soundbar creëert een effectief surroundsound systeem dat geluid in elke hoek van de kamer projecteert. Dit zorgt voor een omhullende luisterervaring die de manier waarop je content beleeft, transformeert. Het is alsof je een privébioscoop in je eigen woonkamer hebt.

Technische specificaties

De veelzijdige aansluitmogelijkheden, waaronder HDMI, optische ingang, USB en AUX, zorgen dat je de soundbar met vrijwel elk apparaat kunt verbinden. Bovendien maakt de meegeleverde afstandsbediening en de eenvoudige installatie het gebruik van de soundbar een fluitje van een cent.

Conclusie

Na uitvoerig testen, is het duidelijk dat de Ultimea Soundbar & Subwoofer een uitzonderlijke waarde biedt binnen het budgetsegment. Vanzelfsprekend: de kwaliteit staat niet gelijk aan bijvoorbeeld de Samsung HW-Q800C, maar je krijgt hier waar voor je geld.

De combinatie van Dolby Atmos, draadloze connectiviteit, diepe bas met subwoofer, en een echt surround sound systeem, maakt het een onverslaanbare keuze voor iedereen die zijn thuisentertainment naar een hoger niveau wil tillen zonder een fortuin uit te geven.

Wat vinden wij goed:

 • Prijs-kwaliteitsverhouding
 • Surround sound

Wat is er minder aan:

 • Geen wifi
 • Geen streamingopties

Soundbar closeup op een houten tv tafeltje

Veelgestelde vragen over Dolby Atmos-soundbars

Hier beantwoord ik de vragen over Dolby Atmos-soundbars. Als je zelf nog vragen hebt over Dolby Atmos-soundbars, dan kun je deze in het onderstaande formulier kwijt!

Wat is volgens de Consumentenbond de beste Dolby Atmos-soundbar?

De beste Dolby Atmos-soundbar volgens Consumentenbond is de Samsung HW-Q800C. Deze soundbar blinkt uit met zijn geavanceerde 3.1.2-kanaalssysteem, waardoor je een rijke en diepe geluidservaring krijgt, perfect voor zowel films als muziek.

Met een totaal vermogen van 330 W, ondersteuning voor zowel Dolby Atmos als DTS:X, en de unieke Q-Symphony functie die synchroniseert met Samsung-tv's, biedt de HW-Q800C een ongeëvenaarde audio-ervaring. De ingebouwde spraakassistenten zoals Alexa maken het gebruiksgemak compleet. Kies voor de Samsung HW-Q800C voor een topklasse geluidservaring zonder compromissen.

Wat is volgens TechRadar de beste Dolby Atmos-soundbar?

De beste Dolby Atmos-soundbar volgens TechRadar is de Samsung HW-Q800C. Deze soundbar levert een indrukwekkende 3D-audio-ervaring met zijn 11.1.4-kanaals geluidssysteem, inclusief up-firing en side-firing speakers voor een meeslepend geluid.

Met een vermogen van 330W, Q-Symphony voor naadloze integratie met Samsung TV's, en ondersteuning voor zowel Dolby Atmos als DTS:X, biedt de HW-Q800C een rijke en dynamische audio-ervaring.

De ingebouwde Alexa-ondersteuning maakt het eenvoudig om de soundbar met je stem te bedienen, terwijl de Adaptive Sound-technologie het geluid automatisch aanpast aan de content. Dit maakt de Samsung HW-Q800C niet alleen de beste keuze voor film- en muziekliefhebbers, maar ook een veilige investering voor een toekomstbestendig thuisbioscoopsysteem.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een Dolby Atmos-soundbar ten opzichte van een traditionele soundbar?

De belangrijkste voordelen van een Dolby Atmos-soundbar ten opzichte van een traditionele soundbar zijn:

 • 3D-geluidservaring. Dolby Atmos creëert een ruimtelijk geluid dat beweegt in drie dimensies. Dit betekent dat geluiden niet alleen van links naar rechts, maar ook van boven naar beneden kunnen komen, waardoor je het gevoel hebt midden in de actie te zitten. Zelfs de beste PS5-monitor creëert niet dat mooie geluid.
 • Verbeterde immersie. Door het toevoegen van hoogtekanalen voel je de diepte en de hoogte van geluiden, wat zorgt voor een meer meeslepende kijk- en luisterervaring.
 • Compatibiliteit met geavanceerde content. Veel moderne films en games zijn gemixt in Dolby Atmos, waardoor je met een Atmos-soundbar kunt genieten van de content zoals deze bedoeld was.
 • Eenvoudige installatie. In tegenstelling tot traditionele surroundsoundsystemen, die vaak meerdere speakers en kabels vereisen, biedt een Dolby Atmos-soundbar een vereenvoudigde oplossing met minder componenten en gemakkelijke installatie.
 • Flexibiliteit in plaatsing. Door de geavanceerde technologie kunnen Atmos-soundbars effectief geluid in de ruimte verspreiden, zelfs als ze niet ideaal zijn geplaatst, wat meer flexibiliteit biedt in de opstelling van je thuisbioscoop.

Hoe belangrijk is het vermogen (in watt) voor de geluidskwaliteit van een Dolby Atmos-soundbar?

Het vermogen, uitgedrukt in watt, speelt een belangrijke rol bij de geluidskwaliteit van een Dolby Atmos-soundbar, maar het is niet het enige dat telt. Hier zijn enkele punten om te overwegen:

 • Vermogen bepaalt volume. Meer watt betekent dat je soundbar harder kan zonder vervorming. Dit is vooral belangrijk in grotere ruimtes.1Essent, (n.d.). 'Het verband tussen watt, kilowatt en kilowattuur'
 • Kwaliteit boven kwantiteit. Een hoger wattage staat niet altijd gelijk aan betere geluidskwaliteit. De precisie in geluidsverwerking en speakerontwerp is cruciaal.
 • Balans is sleutel. Voor een optimale Dolby Atmos ervaring is een balans tussen vermogen en geluidsverwerking nodig om heldere, ruimtelijke audio te leveren.
 • Luisteromgeving. De grootte van je kamer en de akoestiek spelen ook een rol in hoe het vermogen van de soundbar wordt ervaren.

Kortom, het vermogen is belangrijk voor het bereiken van een hoog volume zonder kwaliteitsverlies, maar voor de beste Dolby Atmos ervaring moet je ook letten op de algehele audiokwaliteit en hoe de soundbar past bij je luisteromgeving.

Kunnen Dolby Atmos-soundbars echt een 3D geluidservaring bieden zonder extra speakers?

Ja, Dolby Atmos-soundbars kunnen echt een 3D-geluidservaring bieden zonder extra speakers. Dit wordt mogelijk gemaakt door geavanceerde audiotechnologieën die geluidsgolven op slimme wijze reflecteren tegen muren en plafonds, waardoor het effect van geluid dat van boven en rondom komt, gecreëerd wordt.

Deze soundbars beschikken over ingebouwde, naar boven gerichte luidsprekers die de essentiële hoogtekanalen leveren voor de Dolby Atmos ervaring. Hierdoor voel je de diepte, richting en hoogte van geluiden, alsof je midden in de actie zit.

Het vermogen van deze soundbars varieert, maar de kwaliteit van de 3D audio-ervaring hangt meer af van de verwerking en plaatsing van de luidsprekers dan van het pure wattage. Zo bieden ze een indrukwekkende surroundsoundervaring zonder dat je je woonkamer hoeft vol te zetten met extra speakers.

Wat is het verschil tussen een echte Dolby Atmos-soundbar en een soundbar die Atmos simuleert?

KenmerkEchte Dolby Atmos-soundbarSoundbar die Atmos simuleert
LuidsprekersHeeft ingebouwde omhooggerichte luidsprekers voor directe reflectie van geluid vanaf het plafond.Gebruikt algoritmes om een ruimtelijk geluidseffect te creëren zonder omhooggerichte luidsprekers.
GeluidservaringBiedt een authentieke 3D-geluidservaring met duidelijke hoogte, diepte en richting van geluiden.Creëert een virtuele 3D-geluidservaring die kan variëren in overtuigingskracht.
InstallatieKan complexer zijn vanwege de noodzaak van positionering voor optimale reflectie.Eenvoudiger te installeren zonder specifieke eisen voor positionering.
PrijsVaak duurder door de geavanceerde technologie en extra luidsprekers.Meestal goedkoper door het ontbreken van fysieke omhooggerichte luidsprekers.
RuimtevereistenWerkt het beste in kamers met een geschikt plafond voor geluidsreflectie.Kan in elke kamer worden gebruikt, ongeacht de plafondhoogte of -materiaal.

Een echte Dolby Atmos-soundbar biedt een ongeëvenaarde immersieve luisterervaring door directe geluidsreflectie, terwijl een soundbar die Atmos simuleert een toegankelijke optie is voor diegenen die een ruimtelijk geluid wensen zonder de complexiteit en kosten.

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen

Auteur
Jonathan is een computerexpert met een passie voor computers. Hij heeft dan ook informatica gestuurd aan de UvA, en werkt inmiddels al tien jaar in de IT-sector. Hij schrijft over de nieuwste technologieën, reviewt hardware en software, en beantwoordt dringende vragen over computerproblemen. En als hij daar niet mee bezig is, vind je hem met een VR-headset op in zijn favoriete game. 👓
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross