Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

De Slimste Keuze: Top Smartwatches voor Kinderen in 2024

Fact checked en geredigeerd door: Luca Nowak

5 min leestijd

Op zoek naar de beste smartwatch voor je kind? Dit artikel belicht top smartwatches die zowel leuk als functioneel zijn, met functies zoals gps-tracking en educatieve apps. Ontdek de perfecte combinatie van duurzaamheid, gebruiksgemak en veiligheid voor jouw kind.

Wat zijn de beste smartwatches voor kinderen van 2024?

Dit zijn de 5 beste smartwatches voor kinderen volgens onderzoek van onze redactie en expertreviews:

Waarom Technerds vertrouwen? Ons team besteedt uren aan het onderzoek, schrijven, actualiseren en bewerken van onze artikelen. Klik hier voor meer informatie over onze redactionele richtlijnen.

Beste smartwatches voor kinderen van 2024

1. AyeKids Kinder Smartwatch - Bel

1. AyeKids Kinder Smartwatch - Bel

Belangrijke specificaties:

Meetwaarden: Stappenteller
Batterijduur tijdens gebruik GPS: 36 uur
Type GPS: Zelfstandige GPS
Smartphone functies: Berichten versturen, Camera, Notificaties ontvangen, Opnemen en ophangen, Volledige belfunctie
Met Valdetectie: Nee

Ik ben verheugd om de AyeKids Kinder Smartwatch - Bel Functie – SOS Knop – Incl. Simkaart - Zwart voor te stellen, een must-have voor ouders met actieve kinderen. Dit slimme horloge biedt een scala aan handige functies, waaronder berichten verzenden, bellen, een SOS-knop, een camera, en nog veel meer. En met zijn stijlvolle design en keuze uit verschillende kleuren, is het niet alleen praktisch maar ook aantrekkelijk voor kinderen. De toegevoegde waterdichtheid zorgt ervoor dat het horloge bestand is tegen de speelse aard van kinderen, terwijl de handige mobiele app ouders in staat stelt om berichten te sturen en meldingen te ontvangen wanneer de SOS-knop wordt ingedrukt.

Een van de meest opvallende kenmerken is de SOS-functie, die gemoedsrust biedt aan zowel kinderen als ouders. Door eenvoudigweg de knop aan de zijkant van het horloge 3 seconden in te drukken, kan het kind direct contact maken met zijn ouders in geval van nood. Bovendien biedt de smartwatch een scala aan leuke opties voor kinderen, waaronder het maken van foto's, het spelen van rekenspelletjes, het instellen van een wekker en het gebruik van een zaklamp.

Ouders kunnen het horloge ook beheren via de mobiele app, waardoor ze een tijdslot kunnen instellen voor wanneer het horloge vergrendeld moet zijn, bijvoorbeeld tijdens schooluren. De AyeKids Kinder Smartwatch heeft een batterijduur van 24 uur in stand-by modus, werkt op een 2G netwerk, en heeft een IP68 waterdichtheid. Het LCD-touchscreen en de 400 mAh batterij dragen bij aan de functionaliteit van het horloge, terwijl de CE-markering de productveiligheid waarborgt.

Het horloge wordt geleverd met een Lebara simkaart, wat belangrijk is om te onthouden, aangezien het alleen met deze simkaart werkt. Het is echter vermeldenswaard dat de smartwatch geen GPS-tracker bevat. Het feit dat de smartwatch compatibel is met zowel iOS als Android, maakt het een veelzijdige keuze voor ouders met verschillende apparaten.

Over het algemeen biedt de AyeKids Kinder Smartwatch een uitgebreid pakket aan functies die gericht zijn op zowel de veiligheid als het vermaak van kinderen. Ouders zullen waarderen hoe het horloge hen in staat stelt om in contact te blijven met hun kinderen, terwijwijl kinderen kunnen genieten van de verschillende leuke en interactieve mogelijkheden die het horloge biedt. Met zijn combinatie van functionaliteit, veiligheid en design, is de AyeKids Kinder Smartwatch een waardevolle toevoeging voor gezinnen met jonge avonturiers. 🌟

Voordelen AyeKids Kinder Smartwatch - Bel
 • SOS-knop voor direct contact in noodsituaties
 • Leuke opties voor kinderen, zoals foto's maken en spelletjes spelen
 • Ouderlijk beheer via mobiele app voor tijdslot instellingen
Nadelen AyeKids Kinder Smartwatch - Bel
 • Werkt alleen met specifieke Lebara simkaart
 • Geen GPS-tracker inbegrepen
 • Batterijduur van 24 uur in stand-by modus

2. Kiddowz Smartwatch kinderen Kinderhorloge 5

2. Kiddowz Smartwatch kinderen Kinderhorloge 5

Belangrijke specificaties:

Meetwaarden: Afstandmeting
Batterijduur tijdens gebruik GPS: 20 uur
Type GPS: Zelfstandige GPS
Smartphone functies: Berichten versturen, Camera, Muziekbediening vanaf smartwatch, Notificaties ontvangen, Opnemen en ophangen, Spraakbesturing, Volledige belfunctie
Met Valdetectie: Nee

Hey daar! Ik ben de Kiddowz Smartwatch, en ik ben de perfecte gadget voor jouw kinderen! Met mij kunnen ze tot wel 7 dagen plezier hebben met 26 educatieve spelletjes, een stappenteller, kalender, camera en nog veel meer. Ik ben speciaal ontworpen voor kinderen van 5 t/m 12 jaar, en ik zorg ervoor dat ze zowel vermaakt als educatief bezig zijn.

Een van mijn coolste kenmerken is mijn indrukwekkende batterijduur van 7 dagen, waardoor je kinderen de hele week kunnen genieten van al mijn leuke functies zonder zich zorgen te hoeven maken over opladen. Met 26 leuke spelletjes die speciaal gemaakt zijn voor kinderen, kunnen ze spelenderwijs nieuwe dingen leren. En mijn educatieve spelletjes stimuleren hun denkvermogen en creativiteit, terwijl jij als ouder controle houdt over hun veiligheid en privacy.

Wat mij ook onderscheidt, is dat ik geen GPS- of belfunctie heb, dus jij hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van je kinderen. Daarnaast heb ik een handige alarmfunctie, zaklamp, MP3-speler, stappenteller, camera, voice recorder, videospeler, kalender en ouderlijk toezicht. Ik ben gewoon de perfecte gadget voor jouw kinderen!

Sommige ouders vragen zich af hoelang mijn batterij meegaat, en het antwoord is gewoonweg geweldig: 7 dagen! Dat betekent minder zorgen voor jou en meer plezier voor je kinderen. Met 26 leuke spelletjes, educatieve spellen en andere leuke functies, bied ik gewoon zoveel vermaak en educatie voor kinderen.

In vergelijking met andere smartwatches voor kinderen onderscheid ik me door mijn uitgebreide functionaliteiten, lange batterijduur en focus op educatie en veiligheid. Ik bied een perfecte combinatie van vermaak en educatie, terwijl ik jou als ouder geruststel met mijn ouderlijk toezicht en het ontbreken van GPS- en belfuncties.

Hoewel ik misschien geen GPS- en belfunctie heb, ben ik nog steeds een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een gadget die zowel vermakelijk als educatief is voor hun kinderen. Met mijn brede scala aan functies, lange batterijduur en ouderlijk toezicht, bied ik gewoon een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en ben ik een waardevolle toevoeging aan het dagelijks leven van kinderen. 🌟

Voordelen Kiddowz Smartwatch kinderen Kinderhorloge 5
 • Indrukwekkende batterijduur van 7 dagen
Nadelen Kiddowz Smartwatch kinderen Kinderhorloge 5
 • Gebrek aan GPS en belfuncties

3. Kiddowz Smartwatch kinderen Kinderhorloge 5

3. Kiddowz Smartwatch kinderen Kinderhorloge 5

Belangrijke specificaties:

Meetwaarden: Caloriemeting, Stappenteller
Batterijduur tijdens gebruik GPS: 20 uur
Type GPS: Zelfstandige GPS
Smartphone functies: Berichten versturen, Notificaties ontvangen, Opnemen en ophangen, Spraakbesturing, Volledige belfunctie, Camera
Met Valdetectie: Nee

Ik ben super enthousiast om de Kiddowz Smartwatch voor kinderen aan te kondigen! Dit is echt een geweldige gadget die perfect is afgestemd op kinderen van 5 tot 12 jaar. Met 26 leuke spelletjes, een stappenteller, een camera met coole filters en een batterij die maar liefst 7 dagen meegaat, biedt dit horloge eindeloos speelplezier en functionaliteit. En wees gerust, ouders: dit horloge heeft geen GPS- of belfunctie, dus de privacy en veiligheid van je kinderen zijn gegarandeerd.

Het meest opvallende kenmerk is de batterijduur van 7 dagen, zodat kinderen zich geen zorgen hoeven te maken over opladen. Met 26 spelletjes, waaronder educatieve opties, stimuleert de smartwatch de ontwikkeling en creativiteit van kinderen terwijl ze plezier hebben. En met de camera kunnen ze hun creativiteit uiten en speciale momenten vastleggen met leuke filters en effecten.

Wat dit horloge echt onderscheidt, is de perfecte combinatie van vermaak en educatie, zonder de nadelen van GPS- of belfuncties. Dit zorgt voor een veilige en stimulerende speelomgeving. Ook fijn: ouders kunnen het gebruik van functies controleren en bepalen met het ouderlijk toezicht.

Hoewel de smartwatch geweldige voordelen biedt, moeten we ook eerlijk zijn over mogelijke beperkingen. Aangezien het horloge geen GPS- of belfunctie heeft, kan het beperkt zijn in termen van communicatie en locatietracking, wat voor sommige ouders misschien een nadeel is. Desondanks biedt de Kiddowz Smartwatch een uitgebreid scala aan functies die de verbeelding, educatie en speeltijd van kinderen stimuleren, terwijl het tegelijkertijd een veilige en privacygerichte ervaring biedt.

Al met al is de Kiddowz Smartwatch voor kinderen een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een gadget die zowel vermakelijk als educatief is, met de focus op veiligheid en privacy. Met zijn uitgebreide functionaliteiten en langdurige batterijduur is dit horloge een waardevolle toevoeging aan het dagelijks leven van kinderen, waarbij het hun ontwikkeling en speelplezier bevordert, zonder de nadelen van onnodige connectiviteit. 🌟

Voordelen Kiddowz Smartwatch kinderen Kinderhorloge 5
 • 26 spelletjes, waaronder educatieve opties
Nadelen Kiddowz Smartwatch kinderen Kinderhorloge 5
 • Beperkt in termen van communicatie en locatietracking

4. Keebies Smartwatch Kinderen 5 t/m

4. Keebies Smartwatch Kinderen 5 t/m

Belangrijke specificaties:

Meetwaarden: Stappenteller
Batterijduur tijdens gebruik GPS: 5 uur
Type GPS: Geen GPS
Smartphone functies: Camera
Met Valdetectie: Nee

Ik ben enthousiast om de Keebies Smartwatch Kinderen te introduceren, een geweldige toevoeging aan de wereld van kinderhorloges. Met een focus op vermaak en educatie biedt dit horloge een uitgebreid scala aan functies. De 300 pixel HD camera stelt kinderen in staat om prachtige foto's en video's te maken, waardoor ze hun creativiteit kunnen uiten en onvergetelijke momenten kunnen vastleggen.

Een opvallend kenmerk van de Keebies Smartwatch is de educatieve waarde. Met 13 verschillende alarmen kunnen kinderen eenvoudig routines ontwikkelen, zoals tandenpoetsen, zich klaarmaken voor school of sporten, en op tijd naar bed gaan. Dit draagt bij aan het stimuleren van regelmaat en discipline bij kinderen op een leuke en interactieve manier.

Met een 1.54 inch scherm en een resolutie van 240*280, biedt de smartwatch een helder en duidelijk display voor kinderen. De krachtige 500 mAh batterij gaat lang mee, waardoor kinderen de hele dag kunnen genieten van de vele functies zonder zich zorgen te hoeven maken over een lege batterij. Bovendien is de smartwatch gemaakt van duurzame en anti-breekbare materialen, wat zorgt voor een veilig gebruik, en is het product voorzien van CE-markering, waardoor het voldoet aan strenge Europese veiligheidsnormen.

Een ander aspect dat de Keebies Smartwatch onderscheidt, is de focus op taalontwikkeling. Hoewel het horloge alleen in het Engels, Portugees, Duits, Italiaans en Frans beschikbaar is, wordt benadrukt dat het gebruik van Engels bevorderlijk is voor de ontwikkeling van deze taal. Dit kan een unieke toegevoegde waarde zijn voor ouders die de taalvaardigheden van hun kinderen willen stimuleren.

Hoewel de smartwatch geen belfunctie of GPS heeft, overstijgt de Keebies Smartwatch deze beperkingen met zijn focus op vermaak, educatie en veiligheid. Het is een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een multifunctioneel en kindvriendelijk horloge voor hun kinderen.

Al met al biedt de Keebies Smartwatch Kinderen een breed scala aan functies gericht op het vermaken, educeren en veilig houden van kinderen. Met zijn duurzame materialen, krachtige batterij en educatieve waarde, is dit horloge een aanrader voor ouders die een veelzijdig en betrouwbaar smartwatch willen voor hun kinderen. 🌟

Voordelen Keebies Smartwatch Kinderen 5 t/m
 • Uitgebreid scala aan functies, waaronder camera, spelletjes, rekenmachine, alarmen
 • Educatieve waarde met 13 verschillende alarmen voor het aanleren van dagelijkse gewoontes
 • Duurzame materialen, krachtige batterij, en voldoet aan Europese veiligheidsnormen
Nadelen Keebies Smartwatch Kinderen 5 t/m
 • Ontbreken van belfunctie of GPS

5. DEPLAY 4G KidsWatch Smartwatch Kinderen

5. DEPLAY 4G KidsWatch Smartwatch Kinderen

Belangrijke specificaties:

Meetwaarden: Bloeddrukmeter, Hartslagfunctie, Stappenteller, Temperatuurmeter
Batterijduur tijdens gebruik GPS: 12 uur
Type GPS: Zelfstandige GPS
Smartphone functies: Volledige belfunctie
Met Valdetectie: Nee

Ik ben zo enthousiast over de DEPLAY 4G KidsWatch! Deze indrukwekkende smartwatch voor kinderen biedt ouders gemoedsrust met geavanceerde GPS-tracking, zodat je altijd weet waar je kind is. En dat is nog niet alles - het horloge heeft ook een hartslagmeter, bloeddrukmeter, thermometer, wifi, camera, SOS-knop, belfunctie en zelfs videobellen! En het is (spat)waterproof en stevig, perfect voor actieve kinderen.

Een groot pluspunt van de DEPLAY 4G KidsWatch is het gebruik van het 4G-netwerk, wat zorgt voor een sterke verbinding. In vergelijking met oudere modellen die werken op 2G-netwerken, is de DEPLAY KidsWatch toekomstbestendig en biedt het een brede dekking, zelfs in afgelegen gebieden. En met de nauwkeurige GPS-tracking hoef je je nooit meer zorgen te maken over het kwijtraken van je kind.

Het (spat)waterproof design zorgt ervoor dat je kind zorgeloos kan spelen, zelfs tijdens wateractiviteiten. Het horloge kan tegen een stootje en is bestand tegen water, waardoor ouders zich geen zorgen hoeven te maken tijdens het spelen bij water of op vakantie. Daarnaast heeft het een thermometer om de temperatuur van je kind te meten, wat vooral handig is in deze tijd.

Wat ik echt geweldig vind aan de DEPLAY 4G KidsWatch, is de mogelijkheid om de bloeddruk en hartslag van je kind te meten. Dit biedt ouders extra gemoedsrust door hen in staat te stellen de gezondheid van hun kind op afstand in de gaten te houden. En met de toegevoegde SOS-functie kan je kind snel contact opnemen met maximaal 3 vooraf ingestelde noodnummers in geval van nood.

Met de belfunctie en zelfs videobellen kan je als ouder gemakkelijk contact leggen met je kind. De DEPLAY 4G KidsWatch biedt ook andere handige functies, zoals een stappenteller, rekengame, zaklamp en foto galerij. En het wordt geleverd met een gratis simkaart met 5 euro tegoed en een ouder E-Book.

Hoewel de DEPLAY 4G KidsWatch veel voordelen biedt, is het belangrijk om op te merken dat het mogelijk vooraf geïnstalleerde apps van externe partijen kan bevatten, zoals Whatsapp, waarvoor DEPLAY niet verantwoordelijk kan worden gehouden als deze na verloop van tijd niet meer zouden werken.

Al met al is de DEPLAY 4G KidsWatch de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een geavanceerde smartwatch voor hun kinderen. Met zijn uitgebreide functionaliteiten, toekomstbestendige 4G-netwerk, nauwkeurige GPS-tracking en gezondheidscontrolefuncties biedt het horloge gemoedsrust en gemak aan ouders, terwijl het kinderen in staat stelt om veilig te spelen en in contact te blijven. 🌟

Voordelen DEPLAY 4G KidsWatch Smartwatch Kinderen
 • Gebruik van het 4G-netwerk voor sterke verbinding en toekomstbestendigheid
 • Accurate GPS-tracking voor het volgen van kinderen
 • (Spat)waterproof functie voor zorgeloos spelen en temperatuurmeting
Nadelen DEPLAY 4G KidsWatch Smartwatch Kinderen
 • Mogelijk vooraf geïnstalleerde apps van externe partijen waarvoor DEPLAY niet verantwoordelijk kan worden gehouden
Een kind laat haar paarsblauwe smartwatch zien aan de camera

Hoe kies je een goede smartwatch voor kinderen?

Op zoek naar de beste smartwatch voor je kind? In deze koopgids neem ik je mee door de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van een kindvriendelijke smartwatch.

(Ben je ook op zoek naar een goede smartwatch voor dames? Ook daar hebben we een koopgids voor!

Gps-tracking: Veiligheid en locatiegeschiedenis voor kinderen

Gps-tracking in kindersmartwatches stelt je in staat om altijd te weten waar je kind zich bevindt. Deze functie biedt real-time locatiegegevens die je via een app op je smartphone inziet, wat essentieel is voor de veiligheid van je kind.

Met locatiegeschiedenis bekijk je ook de routes die je kind gedurende de dag heeft afgelegd. Dit is niet alleen geruststellend voor ouders, maar ook handig als je kind de weg naar huis of school leert kennen.

SOS-noodknop: Snelle hulp voor kinderen in noodsituaties

Een SOS-noodknop is een cruciale veiligheidsfunctie in kindersmartwatches. Met één druk op de knop stuurt je kind direct een noodsignaal naar vooraf ingestelde contacten. Deze functie is ontworpen om snel te reageren in noodsituaties, waardoor ouders onmiddellijk gealarmeerd worden als er iets mis is.

Mogelijkheid tot bellen en berichten ontvangen

De mogelijkheid om te bellen en berichten te ontvangen op een kindersmartwatch zorgt voor een directe communicatielijn tussen jou en je kind. Dit betekent dat je kind je kan bereiken in geval van nood of wanneer hij of zij vragen heeft.

Het stelt kinderen ook in staat om op een verantwoorde manier te leren omgaan met technologie, terwijl ze toch bereikbaar blijven.

Let wel: bij dit soort smartwatches moet je ook een simkaart laten meeleveren, of apart bestellen bij een provider naar keus. Deze simkaart moet je vervolgens in de smartwatch doen. Vergeet vervolgens niet je nummer aan de contactenlijst van die simkaart toe te voegen, en het nummer van die simkaart aan de jouwe!

Waterbestendigheid en duurzaamheid: robuuste smartwatches voor kinderen

Waterbestendigheid is een belangrijke eigenschap van kindersmartwatches. Deze horloges zijn vaak bestand tegen spatten en soms zelfs onderdompeling in water, wat essentieel is voor actieve kinderen die graag buiten spelen of zwemmen. 💦

Duurzaamheid is ook cruciaal; een goede kindersmartwatch hoort bestand te zijn tegen stoten en vallen, dankzij robuuste materialen en een stevige constructie. Denk daarbij aan stevige randen die uit rubber bestaan. Zo weet je zeker dat de smartwatch de dagelijkse avonturen van je kind overleeft.

Batterijduur en oplaadmogelijkheden: Lange levensduur en oplaadgemak

Een lange batterijduur is essentieel voor kindersmartwatches, zodat ze niet midden op de dag opgeladen hoeven te worden. Zoek naar modellen met een batterijduur van minstens één dag, zodat je kind de hele dag door bereikbaar is.

De oplaadmogelijkheden moeten eenvoudig en veilig zijn, bij voorkeur met een magnetische oplader of een eenvoudig te gebruiken usb-kabel, zodat ook kinderen zelf hun horloge kunnen opladen.

Optimale weergave voor kindersmartwatches: Schermgrootte en resolutie

De schermgrootte en resolutie van een kindersmartwatch moeten afgestemd zijn op de behoeften en het gebruiksgemak van een kind. Een te klein scherm kan moeilijk af te lezen zijn, terwijl een te groot scherm onhandig kan zijn voor kleine polsen. Mik idealiter op eentje met een doorsnee van ongeveer 38 mm, afhankelijk van de leeftijd van je kind.

Een helder en scherp scherm met een goede resolutie zorgt daarnaast dat informatie gemakkelijk te lezen is, wat vooral belangrijk is bij het gebruik van educatieve apps of het lezen van berichten.

Gebruiksvriendelijke interface

Een gebruiksvriendelijke interface is essentieel voor kindersmartwatches. Het moet eenvoudig en intuïtief zijn, zodat kinderen zonder problemen toegang hebben tot verschillende functies.

Grote, duidelijke iconen en een responsief touchscreen maken het voor kinderen gemakkelijker om te navigeren. Ook spraakcommando's zijn een handige toevoeging zijn voor jongere kinderen die nog niet goed kunnen lezen of schrijven.

Compatibiliteit met ouderlijke controle-apps: Veiligheid en toezicht

Compatibiliteit met ouderlijke controle-apps is een belangrijke overweging. Deze apps stellen ouders in staat om de smartwatch en zijn functies te beheren, zoals het instellen van veilige zones (ofwel: als je kind deze zones verlaat, ontvang je een alarm), het monitoren van oproepen en berichten, en het beperken van de toegang tot bepaalde apps.

Dit zorgt voor een veilige gebruikservaring voor het kind, terwijl ouders gemoedsrust hebben over het gebruik van de smartwatch.

Draadloze connectiviteitsopties van een kindersmartwatch

Draadloze connectiviteitsopties als Bluetooth en wifi zijn cruciaal voor de functionaliteit van kindersmartwatches. Bluetooth-connectiviteit stelt de smartwatch in staat om te communiceren met andere apparaten, zoals een smartphone van een ouder.

Wifi-connectiviteit biedt toegang tot internet, wat handig kan zijn voor bepaalde apps of voor het ontvangen van updates. Het is belangrijk dat deze verbindingen stabiel en betrouwbaar zijn om een consistente en veilige ervaring te garanderen.

Welke merken maken goede smartwatches voor kinderen?

Vodafone Neo en Garmin Vivofit Jr. zijn toonaangevende merken als het gaat om smartwatches voor kinderen, bekend om hun kwaliteit en innovatie. ✨

Vodafone Neo

Vodafone Neo smartwatch is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt functies zoals bellen, locatie-tracking, en een ingebouwde camera. Het unieke aan deze smartwatch is de samenwerking met Disney, waardoor kinderen hun favoriete Disney-personages op het scherm kunnen hebben. De ouderlijke controle-app zorgt ervoor dat ouders de activiteiten kunnen monitoren.

Garmin Vivofit Jr.

Garmin Vivofit Jr. is gericht op het bevorderen van een actieve levensstijl onder kinderen. Deze smartwatch bevat activiteitentracking, slaapmonitoring en leuke, educatieve mobiele avonturen. Het is duurzaam, waterbestendig en heeft een batterijduur van een jaar, wat het ideaal maakt voor dagelijks gebruik door kinderen.

Wat is volgens Techgeek de beste smartwatch voor kinderen?

De beste smartwatch voor kinderen volgens Techgeek is de VUBIO Kinder Smartwatch. Deze smartwatch blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid en veiligheidsfuncties, wat essentieel is voor jonge gebruikers.

Met gps-tracking, een SOS-knop en de mogelijkheid om oproepen te maken en ontvangen, biedt het zowel ouders als kinderen gemoedsrust. Bovendien is de VUBIO Kinder Smartwatch duurzaam en waterbestendig, perfect voor het actieve leven van een kind.

Met educatieve spelletjes en een stappenteller wordt het ook een leuke en gezonde toevoeging aan hun dagelijkse routine.

Veelgestelde vragen over smartwatches voor kinderen van onze lezers

Dit deel is speciaal toegewijd aan jullie vragen en opmerkingen. Maar ...

We hebben nog geen vragen ontvangen

Stuur ons hieronder via het feedbackformulier vooral jullie vragen of opmerkingen door, zodat we deze hier kunnen doornemen!

Was dit artikel behulpzaam?

Auteur
Jonathan is een computerexpert met een passie voor computers. Hij heeft dan ook informatica gestuurd aan de UvA, en werkt inmiddels al tien jaar in de IT-sector. Hij schrijft over de nieuwste technologieën, reviewt hardware en software, en beantwoordt dringende vragen over computerproblemen. En als hij daar niet mee bezig is, vind je hem met een VR-headset op in zijn favoriete game. 👓
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross