Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Wees Altijd Verbonden met de Beste Smartwatch!

Fact checked en geredigeerd door: Luca Nowak

5 min leestijd

Op zoek naar de beste smartwatch? In dit artikel helpen we je stap voor stap om de smartwatch te vinden die perfect bij jouw levensstijl en behoeften past. Ontdek de topmodellen met geavanceerde functies voor gezondheid, fitness en connectiviteit, allemaal binnen handbereik.

Wat zijn de beste smartwatches van 2024?

Dit zijn de top 5 beste smartwatches op basis van expertreviews en onderzoek van onze redactie.

Waarom Technerds vertrouwen? Ons team besteedt uren aan het onderzoek, schrijven, actualiseren en bewerken van onze artikelen. Klik hier voor meer informatie over onze redactionele richtlijnen.

Beste smartwatches van 2024

1. Voordelig alternatief voor iPhone-gebruikers: Apple Watch SE 2022 Smartwatch

1. Voordelig alternatief voor iPhone-gebruikers: Apple Watch SE 2022 Smartwatch

Belangrijke specificaties:

Ik ben enthousiast over de Apple Watch SE 2022! Voor een voordelige prijs biedt deze smartwatch binnen het Apple-ecosysteem een indrukwekkende waarde. Het is perfect voor iPhone-gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare, maar toch volledig uitgeruste smartwatch. TechRadar prijst de naadloze integratie met andere Apple-producten, vooral op het gebied van fitness tracking en muziekweergave. Helaas wordt het ontbreken van een always-on display als een minpunt genoemd, en de batterijduur wordt als onvoldoende beschouwd, vooral met de toevoeging van slaaptracking.

De nieuwe Apple Watch SE 2022, geprijsd op $249 voor de 40mm GPS-only versie en $279 voor de 44mm GPS-only versie, heeft designelementen die doen denken aan de Apple Watch Series 4, met een groter display en een onderkast in bijpassende kleur van nylon composietmateriaal. De S8-chip verbetert de prestaties in vergelijking met de originele SE, terwijl veiligheidsfuncties zoals Emergency SOS, Fall Detection en Crash Detection behouden blijven. Bovendien draait het op watchOS 9, met nieuwe wijzerplaten, app-ondersteuning en bijgewerkte functies. Tom's Guide benadrukt de verbeterde gebruikerservaring, vooral met Family Setup.

In vergelijking met zijn voorganger heeft de SE 2 een lichter gewicht, een nieuwe processor, nieuwe kleuren en een lichte prijsdaling. TechRadar merkt op dat de SE 2 een goede balans biedt tussen functies en prijs, en een volledige Apple Watch-ervaring biedt zonder in te leveren op essentiële functies. Vooral het aanzienlijke kostenbesparingen ten opzichte van de Apple Watch Series 8 maken het een aantrekkelijke optie voor prijsbewuste consumenten.

Als we de SE 2 vergelijken met de Series 8, biedt de SE 2 een aantrekkelijk alternatief met essentiële functies tegen een lagere prijs. Hoewel de Series 8 extra gezondheidssensoren en een always-on scherm heeft, komt dit tegen een hogere prijs. De SE 2 springt er daarom uit als een veelbelovende optie voor degenen die een betaalbare smartwatch zoeken die diep geïntegreerd is met het Apple-ecosysteem.

Tot slot, de Apple Watch SE 2022 maakt indruk als een voordelige smartwatch voor iPhone-gebruikers, met een uitgebreide set functies binnen het Apple-ecosysteem tegen een budgetvriendelijke prijs. De naadloze integratie met Apple-producten, verbeterde prestaties en aantrekkelijke prijs maken het een aantrekkelijke keuze, vooral wanneer rekening wordt gehouden met de kostenbesparingen in vergelijking met duurdere modellen. Het ontbreken van een always-on display en zorgen over de batterijduur zijn echter het vermelden waard, vooral voor gebruikers die deze aspecten prioriteit geven.

2. Samsung Galaxy Watch 6

2. Samsung Galaxy Watch 6

Belangrijke specificaties:

De Samsung Galaxy Watch 6 is een topkeuze in de categorie smartwatches, met verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Met verbeterde verwerkingssnelheid, uitgebreide Samsung Wallet-functies en een snelle schermverversing biedt het een naadloze gebruikerservaring. De nieuwe optie voor aangepaste workouts en de opnieuw ontworpen slaap-app zijn opvallende kenmerken die de aantrekkingskracht vergroten. Verkrijgbaar in zowel Bluetooth-only als LTE-modellen, voldoet de watch aan diverse gebruikersvoorkeuren, met een startprijs van $299,99 voor het 40mm model in de VS. Bestaande eigenaars van de Samsung Galaxy Watch vinden de upgrade mogelijk minder overtuigend, zoals opgemerkt door TechRadar, dat suggereert dat het "een kleine verbetering ten opzichte van zijn voorganger" is.

Een nadeel is dat een recensie van Matt Evans benadrukt dat het apparaat binnen 20 uur gebruik moest worden opgeladen, wat mogelijk van invloed is op de bruikbaarheid voor langere periodes. Desalniettemin kunnen gebruikers verschillende tips en trucs gebruiken, zoals uiteengezet in een artikel van Android Central, om de functionaliteit van de smartwatch te optimaliseren. Van het aanpassen van wijzerplaten tot het maximaliseren van de batterijduur en het activeren van gezondheidstrackingfuncties, biedt de Samsung Galaxy Watch 6 een scala aan aanpassings- en gezondheidsgerichte mogelijkheden.

In het competitieve landschap van smartwatches onderscheidt de Samsung Galaxy Watch 6 zich door zijn verfijnde gebruikerservaring, verbeterde prestaties en uitgebreide gezondheidstrackingfuncties. Het staat echter voor stevige concurrentie op de markt, vooral van zijn voorganger en aanbiedingen van andere merken, wat de beslissing om te upgraden kan beïnvloeden. Hoewel de Watch 6 uitblinkt in het bieden van een soepele gebruikerservaring en geavanceerde gezondheidstrackingfuncties, kan de relatief kortere batterijduur een beperking vormen, met name voor intensieve gebruikers.

Samengevat is de Samsung Galaxy Watch 6 het meest geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar een smartwatch met verbeterde verwerkingssnelheid, robuuste gezondheidstrackingmogelijkheden en een verfijnde gebruikerservaring. De geleidelijke verbeteringen maken het een overweging waard, vooral voor degenen die nieuw zijn in het Samsung-ecosysteem of een upgrade zoeken. Potentiële kopers moeten echter zorgvuldig de functies afwegen tegen de batterijduur om ervoor te zorgen dat deze aansluit bij hun gebruikspatronen en voorkeuren.

Voordelen Samsung Galaxy Watch 6
 • Verbeterde verwerkingskracht
Nadelen Samsung Galaxy Watch 6
 • Relatief kortere batterijduur
 • Bestaande eigenaars van de Samsung Galaxy Watch vinden de upgrade mogelijk minder overtuigend

3. Apple Watch Series 9

3. Apple Watch Series 9

Belangrijke specificaties:

Meetwaarden: ECG functie, Hartslagfunctie, Inzicht in verschillende slaapfasen, Stappenteller, Temperatuurmeter, Tracking menstruatiecyclus, Zuurstofgehalte in bloed, Trappenteller
Geschikt voor besturingssysteem: iOS
Batterijduur wearable: 0.75
Waterdichtheid: 10 ATM (Zwemmen- & snorkelen)

De Apple Watch Series 9 is de nieuwste aanwinst van Apple, geprijsd op $ 399 voor het model met alleen GPS en $ 499 voor de GPS + Cellular-variant, met het grotere 44 mm-model vanaf $ 429. Deze iteratie introduceert het Double Tap-gebaar, een helderder scherm en Siri op het apparaat, waardoor het een indrukwekkende upgrade is voor de meeste gebruikers. Het ontwerp heeft een roze afwerking en meer gerecyclede materialen, met de Sport Loop die 82% gerecycled garen bevat. De Series 9-chip biedt een verbetering van 25% in efficiëntie en een 30% snellere GPU, resulterend in soepelere effecten en snellere Siri-prestaties. De nieuwe U2 ultra-wideband (UWB) chipset is ook inbegrepen, waardoor het technologische vooruitgang boekt. De gebruikersinterface is intuïtief en synchroniseert naadloos met iPhones, waardoor het een waardevolle metgezel is voor Apple-gebruikers.

De Apple Watch Series 9 heeft lof gekregen voor zijn verbeterde prestaties en verbeterde gebruikerservaring. Volgens NBC News werd het "Double Tap"-gebaar met name geprezen om zijn eenvoudige bediening, vooral voor het starten en stoppen van workouts, terwijl de op-apparaat Siri werd opgemerkt als functioneler dan ooit. Bovendien heeft het een kwalitatief scherm en biedt het nuttige fitness- en gezondheidsgegevens. Het is echter belangrijk op te merken dat de batterijduur op 18 uur blijft, ondanks de helderheid van het scherm die 2.000 nits bereikt, wat voor sommige gebruikers een nadeel kan zijn, zoals benadrukt in de recensie van NBC News. Dit zou een mogelijke beperking kunnen zijn, vooral voor degenen die gewend zijn aan een langere batterijduur in andere smartwatches.

In vergelijking met zijn voorgangers behoudt de Series 9 dezelfde batterijduur van 18 uur, maten, besturingssysteem en ontwerp, zoals vermeld in de recensie van TechRadar. Hoewel het opmerkelijke verbeteringen biedt, wordt de update als iteratief beschouwd, en individuen met de Series 8 of Series 7 vinden het misschien niet essentieel om te upgraden. Dit suggereert dat voor degenen die al de Series 8 of Series 7 bezitten, de marginale verbeteringen de upgrade misschien niet rechtvaardigen. Voor nieuwe gebruikers of degenen met oudere modellen biedt de Series 9 echter een aantrekkelijke optie met zijn vooruitgang in prestaties en functies.

In de smartwatch-markt onderscheidt de Apple Watch Series 9 zich door zijn naadloze integratie met het Apple-ecosysteem, geavanceerde gezondheids- en fitness-trackingmogelijkheden en het innovatieve Double Tap-gebaar. Zijn op-apparaat Siri en verbeterde prestaties, aangedreven door de Series 9-chip, positioneren het als een topconcurrent in de smartwatch-categorie. Hoewel de iteratieve aard van de upgrade misschien niet aanspreekt bij alle bestaande gebruikers, biedt het ongetwijfeld een aantrekkelijke keuze voor degenen die op zoek zijn naar het nieuwste op het gebied van smartwatch-technologie.

Tot slot blinkt de Apple Watch Series 9 uit in het leveren van een naadloze gebruikerservaring, geavanceerde gezondheids- en fitness-tracking, en opmerkelijke technologische vooruitgang. Zijn integratie met het Apple-ecosysteem, innovatieve functies zoals het Double Tap-gebaar, en verbeterde prestaties maken het tot een sterke concurrent op de smartwatch-markt. De batterijduur blijft echter onveranderd en kan een zorg zijn voor sommige gebruikers, vooral in vergelijking met andere modellen. Desalniettemin is de Series 9 een solide aanbod voor individuen die op zoek zijn naar een hoogwaardige smartwatch-ervaring.

Voordelen Apple Watch Series 9
 • Verbeterde prestaties en verbeterde gebruikerservaring
 • Innovatieve Double Tap-gebaar en on-device Siri
 • Naadloze integratie met het Apple-ecosysteem
Nadelen Apple Watch Series 9
 • Onveranderde 18-uurs batterijduur kan een zorg zijn voor sommige gebruikers

4. Optimale hartslagnauwkeurigheid en stijl voor Android-gebruikers: Google Pixel Watch 2 Smartwatch

4. Optimale hartslagnauwkeurigheid en stijl voor Android-gebruikers: Google Pixel Watch 2 Smartwatch

Belangrijke specificaties:

Meetwaarden: Afstandmeting, Stressmonitor, Barometer, Hartslagfunctie, Bewegingssensor, ECG functie, Inzicht in hoeveelheid slaap (uren), Inzicht in verschillende slaapfasen, Snelheidsmeter, Stappenteller, Tracking menstruatiecyclus, Zuurstofgehalte in bloed
Geschikt voor besturingssysteem: Android
Batterijduur wearable: 1
Waterdichtheid: 5 ATM (Regen- & Spatwaterdicht)

<h3>Google Pixel Watch 2: Innovatie en Stijl in één Smartwatch</h3> <p> <strong>Fitbit's Geavanceerde Gezondheids- en Fitnessfuncties</strong><br />De Pixel Watch 2 biedt uitgebreide gezondheidsfuncties, waaronder hartslagmonitoring en gepersonaliseerde gezondheidsinzichten, aangedreven door Fitbit's toonaangevende technologie. </p> <p> <strong>Naadloze Integratie met Google Services</strong><br />Verhoog je efficiëntie met Google Assistant, Maps, en Pay, allemaal toegankelijk vanaf je pols. Deze functies maken je dagelijkse leven gemakkelijker en georganiseerder. </p> <p> <strong>Stijlvol en Duurzaam Ontwerp</strong><br />Een modern, strak ontwerp gecombineerd met robuuste materialen maakt deze smartwatch geschikt voor elke gelegenheid en levensstijl. </p> <p> <strong>Uitgebreide Veiligheidsfeatures</strong><br />Geniet van extra gemoedsrust met ingebouwde veiligheidsfuncties die je verbonden en beschermd houden, waar je ook bent. </p> <p> <strong>Batterijduur voor de Hele Dag</strong><br />De Pixel Watch 2 is ontworpen om je bij te houden, met een batterijduur die de hele dag meegaat, ideaal voor een actieve en dynamische levensstijl. </p>

5. Fitbit Versa 3

5. Fitbit Versa 3

Belangrijke specificaties:

Meetwaarden: Inzicht in verschillende slaapfasen, Inzicht in hoeveelheid slaap (uren), Afstandmeting, Stappenteller, Trappenteller, Bewegingssensor, Snelheidsmeter, Zuurstofgehalte in bloed, Caloriemeting, Hartslagfunctie, Hoogtemeter, Stressmonitor, Barometer, Tracking menstruatiecyclus
Geschikt voor besturingssysteem: iOS, Android
Batterijduur wearable: 6
Waterdichtheid: 5 ATM (Regen- & Spatwaterdicht)

Als ik kijk naar de Fitbit Versa 3 smartwatch, zie ik een sterke speler in de wereld van draagbare technologie. Het blinkt uit in fitness tracking en biedt een scala aan indrukwekkende functies. Met geïntegreerde GPS en een groter AMOLED-display is het een uitstekende keuze voor fitnessliefhebbers, zoals opgemerkt door TechRadar, die het sterk aanbeveelt. De Versa 3 heeft nauwkeurige hartslagmonitoring, een batterijlevensduur van zes dagen en een SpO2-sensor, waardoor het een betrouwbare optie is voor het volgen van activiteiten, slaapmonitoring en stress tracking. Zoals TechRadar opmerkt, "wordt het beschouwd als een serieuze concurrent voor de beste fitness tracker gezien de betaalbare prijs en een breed scala aan fitness tracking mogelijkheden." Echter, sommige belangrijke functies bevinden zich achter de Fitbit Premium betaalmuur, wat een punt van discussie is voor potentiële gebruikers.

De evolutie van de Fitbit Versa 2 is opmerkelijk, met de Versa 3 die geïntegreerde GPS, een hogere resolutie display en bijgewerkte ontwerpelementen biedt, zoals benadrukt in vergelijkingen door TechRadar. Terwijl de Versa 2 muziekopslag heeft, introduceert de Versa 3 on-device Spotify controls, waardoor het tegemoetkomt aan verschillende gebruikersvoorkeuren. Bovendien brengt de Fitbit Versa 4, zoals gedetailleerd door Android Central, extra verbeteringen zoals een Pulse Ox-sensor, huidtemperatuurmonitoring en Google Wallet-ondersteuning, dankzij de invloed van Google na de overname. Dit plaatst de Versa 4 als een aantrekkelijk alternatief, vooral voor gebruikers die geneigd zijn naar het ecosysteem van Google.

Wat betreft primaire gebruiksscenario's, schittert de Fitbit Versa 3 als een betrouwbare fitness metgezel, die tegemoetkomt aan een breed scala van tracking behoeften. Zijn vermogen om naadloos activiteiten, hartslag en slaap te monitoren, gecombineerd met zijn waterbestendige ontwerp, maakt het geschikt voor dagelijks gebruik en diverse trainingsomgevingen. De toevoeging van Alexa en de aankomende firmware-update voor Google Assistent ondersteuning voegt een laag veelzijdigheid toe, waardoor het nut ervan wordt vergroot buiten fitness tracking.

Ondanks zijn sterke punten, heeft de Fitbit Versa 3 nadelen, zoals de verplaatsing van de zijknop, wat is opgemerkt als een usability frustratie. Bovendien kan de segmentatie van waardevolle informatie achter een betaalmuur sommige potentiële gebruikers afschrikken die een alomvattende ervaring zonder extra kosten zoeken.

In de smartwatch markt, concurreert de Fitbit Versa 3 fel, vooral tegen zijn voorganger, de Versa 2, en de aankomende Versa 4 met zijn door Google beïnvloede verbeteringen. De voorsprong van de Versa 3 ligt in zijn geïntegreerde GPS, groter display en verfijnd ontwerp, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor op fitness gerichte gebruikers die een balans zoeken tussen functies en betaalbaarheid. Echter, voor degenen die sterk geïnvesteerd zijn in het ecosysteem van Google, zou de aankomende Versa 4 misschien sterker in de smaak vallen vanwege de diepere integratie met Google-software en -diensten.

Tot slot, maakt de Fitbit Versa 3 smartwatch indruk met zijn uitgebreide fitness tracking mogelijkheden, verlengde batterijlevensduur en de toevoeging van geïntegreerde GPS, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor fitnessliefhebbers. Ondanks kleine usability problemen en functiesegmentatie, maken zijn algehele prestaties en functieset het tot een opmerkelijke optie in het smartwatch landschap.

Voordelen Fitbit Versa 3
 • Uitgebreide fitness tracking mogelijkheden
 • Verlengde batterijduur
 • Geïntegreerde GPS
Nadelen Fitbit Versa 3
 • Herpositionering van de zijknop kan voor frustratie zorgen bij het gebruik
 • Afscherming van waardevolle informatie achter een betaalmuur

Hoe kies je de beste smartwatch?

Smartwatches komen in alle vormen en maten. Welk horloge het beste werkt hangt van gebruik af. De belangrijkste functies die een smartwatch heeft bespreken we hier, om het kiezen makkelijker te maken!

De meetwaarden van een smartwatch

De mogelijkheid om vitale functies te meten zijn een groot verkooppunt van veel horloges. Niet elk horloge heeft echter dezelfde meetmogelijkheden. Kijk vooral naar wat jij belangrijk vindt. Zelf sport ik veel, en kies ik voor een smartwatch die mijn calorieën en afstand bijhouden.

Smartwatches hebben inmiddels bijna allemaal een hartslagmeter en een stappenteller. Deze meters helpen met het bijhouden van een gezonde levensstijl, want je ziet in een oogopslag of je genoeg beweegt op een dag. Dit zijn tevens functies van het beste sporthortloge of Fitbit.

Met een calorieteller houdt een smartwatch ook bij hoeveel calorieën je per dag verbrand – een topfunctie voor mensen die een bepaald gewicht willen bereiken of behouden. Voor mensen die veel sporten helpt een afstandsmeter, en een snelheidsmeter. Hiermee hou je wandelingen, fietstochten en hardlooprondes bij. Een goed hardloophorloge of activity tracker is ook een optie.

Om je gezondheid uitgebreid in de gaten te houden is een horloge met een slaaptracker en/of een stressmeter – die je erop wijst als je hartslag bijvoorbeeld erg hoog ligt – handig. Veel smartwatches meten tegenwoordig zelfs je bloeddruk en het zuurstofgehalte in bloed.

Hoe meet een smartwatch je slaap? Nagendra Srinivas Gubbal op Quora legt het uit: "De accelerometer wordt gebruikt om te detecteren wanneer je in bed ligt en wanneer je beweegt. De hartslagsensor wordt gebruikt om te bepalen wanneer je in diepe slaap, lichte slaap en wakker bent."

Een smartwatch met informatie op het beeldscherm

Besturingssysteem van de smartwatch

Zorg dat de smartwatch compatibel is met je smartphone. Kijk ook naar connectiviteitsopties zoals Bluetooth voor draadloze verbinding en NFC voor contactloos betalen. Een Apple Watch met WatchOS besturingssysteem werkt optimaal in combinatie met een iPhone.

Sterker nog: Apple Watches werken alleen maar met iPhones. Heb je een Android-telefoon, dan liggen de Apple Watches bij voorbaat buiten bereik.

Veel andere smartwatches, zoals de Samsung Galaxy Watch, werken met Wear OS van Google. Een hoop smartphones ondersteunen dit besturingssysteem, maar niet allemaal. Navigeer op je smartphone naar g.co/WearCheck om te zien of Wear OS hier goed mee samenwerkt!

Lcd vs. amoled

De meeste smartwatches gebruiken lcd- of amoled-beeldschermen. Beide schermen leveren mooie kleuren en een sterk contrast. Een lcd-scherm heeft wel een grotere impact op de batterijduur van het horloge: met dit scherm loopt de batterij sneller leeg. Een amoled-scherm verbruikt minder energie, maar kost ook meer.

Een touchscreen is handig om snel iets aan te tikken op je scherm, zoals een notificatie. Het beeldscherm op een smartwatch is wel redelijk klein. Daardoor loop je snel het gevaar dat het horloge niet elke aanraking herkent, of dat het irritant wordt om continu door je lijst met apps te scrollen.

Voor mensen die niet willen stuntelen met touch-besturing, werken sommige smartwatches alleen met knoppen, terwijl sommige knopbesturing met een touchscreen combineren. Hiermee heb je het gemak van beide systemen!

Type gps

Sommige smartwatches helpen met navigeren. Een smartwatch stuurt je met gemak naar je bestemming via aanwijzingen op het scherm of trilsignalen. De navigatie van een smartwatch komt in twee verschillende uitvoeringen. Sommige gps-systemen werken alleen in combinatie met een smartphone. Als je mobiel niet in de buurt is, werkt navigeren via de smartwatch niet.

Een smartwatch met zelfstandige gps kan dit wél. De navigatiefunctie van het horloge werkt dan zonder smartphone, maar let wel: de smartwatch heeft in dit geval een eigen internetverbinding nodig. Dit bereik je door een simkaartje met een data-abonnement erin te doen, indien mogelijk.

Hoewel gps misschien niet nodig is voor het navigeren wanneer je op zoek bent naar een smartwatch voor kinderen, het helpt wel bij het weergeven van de locatie van je kind.

Interne opslag

Hoeveel opslag een smartwatch nodig heeft, verschilt voor iedereen. Moet het apparaat alleen stappen tellen, dan is een kleine 8 GB al genoeg. Wil je op de smartwatch veel foto's opslaan, muziek en apps downloaden? Dan is een opslag van 16 GB of zelf 32 GB beter.

Waterdichtheid

De meeste smartwatches kunnen tegen spatwater. Wil je gaan zwemmen met een smartwatch, moet deze waterdicht zijn. We meten waterresistentie met drie verschillende systemen: IP-codes, de ATM-rating en de meteraanduiding. Welke certificatie je smartwatch moet hebben hangt af van waar, en hoe diep, je wilt zwemmen. In het algemeen is IP-X8 of 5 ATM het beste voor zwemmen.1Ilona van der Valk, Consumentenbond (2023). 'Douchen of zwemmen met je smartwatch, kan dat?'

Contactloos betalen?

Met een smartwatch met een NFC-chip betaal je contactloos via je pols, waarbij 'NFC' staat voor near field communication. Enkele horloges hebben zelfs een eigen betaal-app, zoals Garmin Pay, Fitbit Pay en Apple Pay.

Jammer genoeg werkt deze manier van betalen niet voor elke bank. Garmin Pay werkt alleen met een ABN-AMRO of Rabobank. Fitbit Pay en Apple Pay werken met ING, ABN-AMRO en de Rabobank. Voor veel andere banken werkt Google Pay, waardoor smartwatches met Android een streepje voor hebben.2Michel van 't Klaphek, Android Planet (2021). 'Betalen met je Android: zo werkt Google Pay in Nederland'

Batterijduur

Accuduur loopt sterk uit elkaar tussen smartwatches. Sommige halen net een dag, andere gaan meerdere weken mee. In het algemeen is een batterij die lang meegaat fijn om te hebben, maar niet per se noodzakelijk. Zoek naar een model dat minimaal 24 uur meegaat, zodat je niet elke dag hoeft op te laden.

Een horloge dat verder aan alles voldoet wat je nodig hebt, past niet meteen minder goed bij je door een korte accuduur, vooral niet als je hem toch elke avond aan de oplader kunt hangen. Laad het horloge wel op tijd op: met een lege accu werkt het horloge niet! Modellen die op lichaamsenergie werken, zijn helaas nog niet beschikbaar. 😅

Een smartwatch die de tijd aangeeft

Wat is volgens de Consumentenbond de beste smartwatch?

Perfect antwoord: Volgens Consumentenbond is de Samsung Galaxy Watch 4 BT de beste smartwatch op de markt. Deze smartwatch valt op door zijn nauwkeurige gezondheids- en fitness-tracking, inclusief hartslagmonitor en slaapanalyse. 

Met een stijlvol design, een helder amoled-scherm van 1,4 inch en een batterijduur van meer dan 40 uur, combineert de Galaxy Watch 4 BT functionaliteit met elegantie. Hij is ideaal voor zowel dagelijks gebruik als intensieve workouts, en biedt een naadloze integratie met andere Samsung-apparaten.

Wat is volgens Tweakers de beste smartwatch?

Volgens Tweakers is de Samsung Galaxy Watch 6 Classic de beste smartwatch op de markt. Deze smartwatch onderscheidt zich met zijn geavanceerde gezondheidsfuncties, waaronder een ECG-monitor en bloeddrukmeting. 

Het klassieke design met een roestvrijstalen behuizing en een helder amoled-scherm van 1,4 inch maakt het zowel stijlvol als functioneel. Met een verbeterde batterijduur van 50 uur en uitgebreide personalisatieopties is de Galaxy Watch 6 Classic perfect voor zowel dagelijks gebruik als sportieve activiteiten. De naadloze integratie met Samsung-smartphones en -apps biedt een gebruiksvriendelijke ervaring.

Wat is volgens Android Planet de beste smartwatch?

Ook volgens Android Planet is de Samsung Galaxy Watch 6 Classic de beste smartwatch die er momenteel te krijgen is. Deze smartwatch valt op door zijn elegante design, met een duurzame roestvrijstalen behuizing en een kristalhelder amoled-scherm van 1,4 inch. Hij biedt geavanceerde gezondheidsmonitoring, waaronder hartslagmeting en slaapanalyse, en heeft een indrukwekkende batterijduur van tot wel 50 uur. 

De Galaxy Watch 6 Classic is ideaal voor zowel dagelijks gebruik als voor sportieve activiteiten, dankzij zijn waterbestendigheid en robuuste bouw. Met zijn uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en naadloze integratie met Android-apparaten, biedt deze smartwatch een superieure gebruikerservaring.

Veelgestelde vragen over smartwatches van onze lezers

Dit deel is speciaal toegewijd aan jullie vragen en opmerkingen. Maar …

We hebben nog geen vragen ontvangen

Stuur ons hieronder via het feedbackformulier vooral jullie vragen of opmerkingen door, zodat we deze hier kunnen doornemen!

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen

Auteur
Victoria is 27 jaar en woont met haar vogel in de buurt van Rotterdam. Na een studie animatie op de kunstacademie, en een paar jaar werk, zocht ze een nieuwe uitdaging. Naast schrijven volgt ze een premaster jeugdliteratuur, en vult ze haar vrije tijd met tekenen en gamen.
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross