Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Ga op Pad met de Beste Pocketprinter 🖨️

Fact checked en geredigeerd door: Luca Nowak

5 min leestijd

Je gaat op reis en neemt mee ... de beste pocketprinter! Waarom zou je een grote Polaroid-camera rondzeulen, als je ook vanaf je smartphone on-the-go je favoriete kiekjes kunt uitprinten? Ja, de nostalgie-factor mist een beetje, maar ik spreek uit ervaring en als liefhebber van mijn smartphone-camera en spiegelloze camera met wifi: handig is het wel.

Wat zijn de beste pocketprinters van 2024?

Dit zijn de 5 beste pocketprinters volgens onderzoek van onze redactie en expertreviews:

Waarom Technerds vertrouwen? Ons team besteedt uren aan het onderzoek, schrijven, actualiseren en bewerken van onze artikelen. Klik hier voor meer informatie over onze redactionele richtlijnen.

Beste pocket printers van 2024

1. Beste pocketprinter: Polaroid Hi-Print

1. Beste pocketprinter: Polaroid Hi-Print

Belangrijke specificaties:

Betaalde diensten vereist: Nee
Bluetooth vereist: Ja
Kan zelfstandig met internet verbinden: Nee

Als ik kijk naar de Polaroid Hi-Print 2x3 Pocket Printer, valt deze direct op als een compact en draagbaar apparaat dat via Bluetooth verbonden is en gebruikmaakt van dye-sub-technologie voor hoogwaardige prints in minder dan 50 seconden. Met deze zakformaat printer heb je draadloos en moeiteloos foto's printen en kun je ze aanpassen via de Polaroid Hi-Print mobiele app. Gebruikers zijn lovend over het gebruiksgemak, de kwaliteit van de foto's en de printresultaten. Belangrijk om te weten is dat de printer uitsluitend compatibel is met Polaroid Hi-Print Paper, wat het onderscheidt van printers die compatibel zijn met Zink Paper. De printer is oplaadbaar, wat ideaal is voor onderweg, en wordt geleverd met een alles-in-één 2x3” fotopapiercartridge met kleurenlint en 10 vellen zelfklevend fotopapier.

Volgens een review op PCMAG is de Polaroid Hi-Print 2x3 Pocket Printer een veelzijdig apparaat dat aantrekkelijk is voor gebruikers die op zoek zijn naar een handige en hoogwaardige printervaring. De compacte afmetingen en het vermogen om levendige 2x3 inch prints te produceren maken het een uitstekende keuze in de categorie draagbare printers. Zoals een recensent opmerkt, "De Polaroid Hi-Print is een via Bluetooth verbonden 2x3 zakformaat fotoprinter die dye-sub-technologie gebruikt om hoogwaardige prints te produceren in minder dan 50 seconden."

In vergelijking met andere draagbare printers onderscheidt de nadruk van de Polaroid Hi-Print op levendige kleuren en het compacte zakformaat het van de rest. De printer concurreert met apparaten zoals de KODAK Step Wireless Mobile Photo Mini Color Printer en de Fujifilm Instax Mini Link 2 Smartphone Printer, en biedt een voorsprong op het gebied van dye-sub-printfuncties en snelle printmogelijkheden.

Toch is de Polaroid Hi-Print niet de enige speler op het gebied van draagbare printers. Het artikel op Digital Camera World benadrukt andere opties, zoals de Canon Selphy Square QX10, bekend om zijn uitzonderlijke beeldkwaliteit en draagbaarheid. De focus van de Canon-printer op vierkante foto's en duurzame prints onderscheidt het van de specialisatie van de Polaroid Hi-Print in 2x3 inch prints. Zoals de review benadrukt, wordt de Canon Selphy Square QX10 aanbevolen vanwege de uitstekende printkwaliteit, waardoor het de beste keuze is voor vierkante foto's.

De Polaroid Hi-Print 2x3 Pocket Printer blinkt uit als draagbare printoplossing, met levendige en hoogwaardige prints voor onderweg. De compatibiliteit met de Polaroid Hi-Print mobiele app, de dye-sub-technologie en het gebruiksvriendelijke ontwerp maken het een topkeuze in de categorie draagbare printers. Hoewel het misschien concurrentie heeft van printers die zich richten op specifieke printformaten of technologieën, maken het gemak en de kwaliteit het tot een overtuigende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een veelzijdige zakformaat printer.

Voordelen Polaroid Hi-Print
 • Compact en draagbaar
Nadelen Polaroid Hi-Print
 • Exclusieve compatibiliteit met Polaroid Hi-Print Paper
 • Concurrentie van printers die zich richten op specifieke printformaten of technologieën

2. Instax Mini LiPlay

2. Instax Mini LiPlay

Belangrijke specificaties:

3. Ideaal voor liefhebbers van scrapbooking: Fujifilm instax Instax Square Link

Belangrijke specificaties:

Betaalde diensten vereist: Niet van toepassing
Bluetooth vereist: Ja
Kan zelfstandig met internet verbinden: Nee

Hey daar! Ik ben de Fujifilm Instax Square Link pocket printer, en ik ben jouw nieuwe beste vriend als het gaat om direct afdrukken. Met mijn compacte formaat en eenvoudige bediening ben ik perfect voor iedereen die houdt van de klassieke stijl van afdrukken of een nostalgische esthetiek waardeert. Mijn afdrukkwaliteit is top, met een glanzende afwerking en ik maak gebruik van het Instax Square-formaat. Met Bluetooth-verbinding duurt het slechts 12 seconden om elke afbeelding af te drukken, dus ik ben perfect voor onderweg. Mijn ontwerp is strak en modern, met een oplaadbare batterij en een USB Type C oplaadpoort, ideaal voor gebruikers die waarde hechten aan draagbaarheid en gemak.

Volgens Tom's Guide wordt ik aanbevolen voor liefhebbers van de klassieke afdrukstijl of een nostalgische esthetiek. Mijn strakke afwerking en bewerkingstools worden benadrukt, maar de app heeft nog wat verbetering nodig, zoals vermeld in de review van Tech Advisor. Ik bied een resolutie van 12,5 stippen/mm (318 dpi, 80 μm stipafstand) en beschik over Bluetooth- en USB-C-connectiviteit, wat perfect is voor gebruikers die moderne verbindingsmogelijkheden zoeken. Ik heb ook exclusieve functies zoals AR Print en Instax Connect, waarmee augmented reality-effecten en elektronische berichten aan afbeeldingen kunnen worden toegevoegd, zoals gedetailleerd beschreven door Digital Camera World.

Ik ben met name geschikt voor liefhebbers van plakboeken, omdat ik een nostalgisch en leuk element toevoeg met direct afdrukken, zoals vermeld in de review van The Verge. Er zijn echter zorgen geuit over de toenemende gebruikskosten vanwege de prijzige filmpakketten, die ongeveer $20 kosten voor 20 stuks film, zoals aangegeven in de review van Tom's Guide. De app van de printer heeft af en toe problemen met koppelen en er is ruimte voor verbetering qua tekstgrootte en navigatie, dus potentiële kopers moeten deze zaken zorgvuldig overwegen, vooral degenen die sterk vertrouwen op de bijbehorende app voor bewerking en afdrukken.

In vergelijking met mijn concurrenten val ik op door mijn strakke ontwerp, moderne verbindingsmogelijkheden en de mogelijkheid om augmented reality-effecten toe te voegen aan afgedrukte afbeeldingen. Toch heb ik te maken met concurrentie op de markt voor pocketprinters vanwege de toenemende gebruikskosten en de noodzaak voor appverbeteringen, zoals benadrukt in de review van Tech Advisor.

Kortom, de Fujifilm Instax Square Link pocket printer is een ideale keuze voor individuen die waarde hechten aan draagbaarheid en de klassieke directe afdrukstijl, vooral voor liefhebbers van plakboeken. Mijn moderne functies, zoals Bluetooth- en USB-C-connectiviteit, samen met de unieke mogelijkheid om augmented reality-effecten toe te voegen aan afgedrukte afbeeldingen, maken mij een overtuigende optie. Potentiële kopers moeten echter zorgvuldig de gebruikskosten en de huidige beperkingen van de app overwegen. 😊

Voordelen Fujifilm instax Instax Square Link
 • Goede printkwaliteit met een glanzende afwerking
Nadelen Fujifilm instax Instax Square Link
 • Toenemende bedrijfskosten als gevolg van prijzige filmverpakkingen
 • Af en toe koppelingsproblemen en ruimte voor verbetering in app-navigatie en tekstgrootte
4. Compact en mobielvriendelijk foto's printen: Fujifilm instax Instax Mini Link

Belangrijke specificaties:

Ik ben super enthousiast om de Fujifilm Instax Mini Link 2 pocket printer met jullie te delen! Voor €129,99 is dit de perfecte oplossing voor het afdrukken van foto's, waar je ook bent. Met zijn draagbare en stijlvolle ontwerp en hoge kwaliteit prints, steekt deze printer met kop en schouders boven de rest uit. Ik ben vooral dol op de vele bewerkingsmogelijkheden in de app en het feit dat hij perfect werkt met Fujifilm's instant film.

Het is super handig dat deze printer via Bluetooth werkt en compatibel is met de meeste moderne smartphones. De officiële app is beschikbaar voor zowel iOS als Android en biedt allerlei bewerkingsmogelijkheden, zoals kaders, stickers, filters, en zelfs bewegingsbesturing! En wist je dat je zelfs foto's kunt afdrukken vanaf een Fujifilm X-S10 camera en zelfs vanaf een Nintendo Switch met een speciale app?

Volgens PCMag biedt de Fujifilm Instax Mini Link 2 printer nieuwe bewegingsfuncties en behoudt het belangrijke functies van het originele model. Dit laat zien dat Fujifilm toegewijd is aan het verbeteren van de gebruikerservaring met innovatieve functies, terwijl de kernfunctionaliteiten behouden blijven. Maar let op: Tech Advisor merkt op dat de nieuwe InstaxAir-functie misschien verwarrend is om te gebruiken en dat het apparaat verouderde MicroUSB-oplaadmogelijkheden heeft, wat potentiële beperkingen zijn voor sommige gebruikers.

In vergelijking met zijn concurrenten valt de Instax Mini Link 2 op door zijn unieke compatibiliteit met Fujifilm's instant film, waarmee het een nostalgisch en tastbaar aspect aan het afdrukken toevoegt. De bewegingsfuncties en de mogelijkheid om QR-codes voor videoweergave af te drukken, bieden nieuwe dimensies aan de afdrukervaring, waarmee het zich onderscheidt van conventionele zakprinters. Ondanks mogelijke beperkingen, zoals de leercurve voor de nieuwe InstaxAir-functie en de verouderde MicroUSB-oplaadmogelijkheden, is zijn compacte ontwerp, hoge kwaliteit prints en uitgebreide bewerkingsmogelijkheden maken het tot een sterke concurrent in de markt voor zakprinters.

Al met al, de Fujifilm Instax Mini Link 2 pocket printer is geweldig voor gebruikers die de tastbare ervaring van instant film afdrukken waarderen. Met zijn innovatieve functies, uitgebreide bewerkingsmogelijkheden en compatibiliteit met verschillende apparaten, is het een aantrekkelijke optie voor het vastleggen en delen van herinneringen onderweg. Maar let op: potentiële kopers moeten rekening houden met de leercurve voor nieuwe functies en het apparaat dat verouderde MicroUSB-oplaadmogelijkheden gebruikt en hoge operationele kosten heeft. Desondanks maken de unieke verkoopargumenten het tot een overtuigende keuze voor degenen die een mix van nostalgie en moderne functionaliteit zoeken in een zakprinter. 📸

Voordelen Fujifilm instax Instax Mini Link
 • Hoge kwaliteit afdrukken
 • Brede scala aan bewerkingstools in de app
 • Compatibiliteit met Fujifilm's direct-klaar film
Nadelen Fujifilm instax Instax Mini Link
 • Leercurve geassocieerd met de nieuwe InstaxAir functie
 • Afhankelijkheid van verouderde MicroUSB opladen
 • Hoge lopende kosten
5. Geoptimaliseerd voor grootformaat printen van draagbare foto's: Fujifilm instax Instax Link Wide

Belangrijke specificaties:

Betaalde diensten vereist: Nee
Bluetooth vereist: Ja
Kan zelfstandig met internet verbinden: Nee

De Fujifilm Instax Link Wide Printer biedt een unieke ervaring in direct printen, waarmee ik bredere formaten afbeeldingen op Fujifilm's directe film kan produceren. Het is uitgerust met een scala aan aanpassingsfuncties, waaronder QR-code printen, collage creatie en beeldaanpassingen via de Instax Link WIDE app. De printer, compatibel met moderne smartphones, maakt gebruik van Bluetooth voor beeldoverdracht en kan ook afbeeldingen afdrukken van een digitale camera of Nintendo Switch. Een opmerkelijke functie is het QR-code printen, waarmee veelzijdige toepassingen zoals het koppelen aan websites, kaartlocaties, audio-opnamen of verborgen berichten mogelijk zijn. De collage- en templatefuncties van de app worden geprezen om hun gebruiksgemak en vermogen om afdrukken te verbeteren. Ondanks mogelijke beperkingen in beeldkwaliteit, compenseert de Instax Link Wide Printer met zijn aanpassingsfuncties, waardoor een spannende en veelzijdige printervaring wordt geboden.

Volgens Digital Camera World "kan de printer tekortschieten in beeldkwaliteit, maar compenseren de aanpassingsfuncties dit, waardoor een spannende en veelzijdige printervaring wordt geboden." Dit benadrukt de afweging tussen beeldkwaliteit en de diverse creatieve opties die de printer biedt.

De Instax Link Wide Printer wordt beschreven als draagbaar en gebruiksvriendelijk, met handige draadloze connectiviteit en een verscheidenheid aan creatieve functies via de bijbehorende app. Hoewel de afdrukkwaliteit over het algemeen goed is, hebben sommige gebruikers mogelijke problemen met kleurnauwkeurigheid opgemerkt. Bovendien maakt het compacte en lichtgewicht ontwerp het ideaal voor onderweg printen. Zoals vermeld in een YouTube-review, "Over het algemeen wordt het aanbevolen voor degenen die van directe fotografie houden en een veelzijdige en compacte printer willen."

In vergelijking met andere zakprinters op de markt, valt de Instax Link Wide Printer op vanwege zijn unieke vermogen om bredere formaten afbeeldingen op Fujifilm's directe film af te drukken. De QR-code printfunctie, samen met de collage- en template-functionaliteiten van de app, onderscheidt het op het gebied van veelzijdigheid en creatieve expressie. Potentiële kopers moeten echter overwegen dat het niet altijd nauwkeurig kleuren kan vastleggen en de beeldkwaliteit misschien niet van de hoogste standaard is in vergelijking met andere zakprinters.

Kortom, de Fujifilm Instax Link Wide Printer biedt een unieke printervaring, vooral voor liefhebbers van directe fotografie. Zijn opvallende kenmerken zijn het afdrukken van bredere formaten op Fujifilm's directe film, QR-code printen en veelzijdige creatieve opties via de app. Hoewel het beperkingen kan hebben in beeldkwaliteit, maken zijn aanpassingsfuncties en draagbaarheid het tot een aantrekkelijke keuze voor degenen die een veelzijdige en compacte zakprinter zoeken.

Voordelen Fujifilm instax Instax Link Wide
 • Wijdere formaatafdruk op Fujifilm's directklaar film
 • QR-code afdrukfunctie
 • Veelzijdige creatieve opties via de app
Nadelen Fujifilm instax Instax Link Wide
 • Mogelijke problemen met kleurnauwkeurigheid
 • Beperkingen in beeldkwaliteit
Pocketprinter met geprinte foto's eromheen op een tafel

Hoe kies je een goede pocketprinter?

Met een goede pocketprinter heb je in principe een soort mini-fotoprinter. Hoe je de beste uit de top 5 kiest voor jou, leer je door stil te staan bij enkele belangrijke producteigenschappen!

Printpapier: formaat en compatibiliteit

Wanneer je zoekt naar printpapier voor pocketprinters, kom je verschillende soorten tegen:

Beide soorten zijn ideaal voor snelle, inktvrije afdrukken. Let op: ZINK-papier is specifiek ontworpen voor printers die deze technologie ondersteunen.

De gangbare formaten voor pocketprinter papier variëren. Je vindt formaten als 2x3 inch (5x7,6 cm), ideaal voor kleine foto's en stickers, tot 4x6 inch (10x15 cm) voor grotere afdrukken. Sommige pocketprinters ondersteunen ook speciale formaten, zoals vierkante of panoramische afdrukken, of specifiek Fujifilm Instax voor Polaroids.

Afhankelijk van waar je de foto's wilt bewaren – op je koelkast, in een plakboek of in een lijstje – selecteer je een pocketprinter op basis van een passend formaat dat deze kan printen.

Sommige pocketprinters hebben de mogelijkheid om op stickerpapier te printen. Deze mini-printers zijn populair voor het maken van gepersonaliseerde stickers, labels en decoratieve foto's. Bij het kiezen van een pocketprinter, is het belangrijk om te controleren of deze compatibel is met stickerpapier.

Merkcompatibiliteit is ook cruciaal. Niet al het papier is universeel: sommige merken vereisen hun eigen specifieke soorten papier. Bijvoorbeeld: Polaroid ZIP-printers werken het beste met Polaroid ZINK-papier.

Printmethoden van pocketprinters: met of zonder inkt?

De beste printers in deze categorie, vooral de nieuwere modellen, hebben geen traditionele inktcartridges nodig. Ze gebruiken vaak ZINK-technologie (Zero Ink), waarbij alle benodigde kleurstoffen al in het speciale papier zitten. Dit betekent dat je geen extra kosten hebt voor inktcartridges, wat op lange termijn voordelig kan zijn.

Echter, sommige pocketprinters, zoals de HP Sprocket-printers, werken nog steeds met inktcartridges. Als je zo'n model kiest, houd dan rekening met de terugkerende kosten van het vervangen van deze cartridges. Deze kosten kunnen oplopen, afhankelijk van hoe vaak je print en de prijs van de specifieke cartridges die je specifieke printer gebruikt.

Nee, het gaat niet om de grote cartridges die je in bijvoorbeeld een inkjetprinter, de beste all-in-one printer of zelfs de beste fotoprinter vindt, maar om mini-varianten hiervan. Toner kom je in pocketprinters niet tegen. Daarvoor moet je bij de beste laserprinter zijn.

In het algemeen geldt: als je kiest voor een pocketprinter zonder inktcartridges, zoals een ZINK-printer, bespaar je op de kosten van inkt. Maar vergeet niet dat ZINK-papier vaak duurder is dan gewoon printpapier.

Pocketprinters op een groene tafel met een fotolijst erachter en een smartphone ernaast

Printresoluties van pocketprinters

De printresolutie van pocketprinters, uitgedrukt in DPI (dots per inch), varieert meestal tussen 200 en 300 DPI. Voor simpele tekstdocumenten is een resolutie van 200 DPI vaak voldoende. Je krijgt duidelijke, leesbare tekst, wat ideaal is voor alledaags gebruik, zoals het printen van e-mails of tickets.

Voor het afdrukken van foto's is een hogere DPI wenselijk. Pocketprinters met een resolutie van 300 DPI leveren scherpere, gedetailleerdere afbeeldingen. Dit is vooral belangrijk als je foto's wilt printen die je wilt bewaren of inlijsten.

Connectiviteitsopties: gebruiksgemak en interface

Pocketprinters bieden zowel draadloze als bedrade connectiviteitsopties. Draadloze verbindingen, zoals Bluetooth en wifi zijn enorm populair vanwege hun gebruiksgemak. Met beide koppel je snel je smartphone of tablet aan de printer, waarbij wifi doorgaans een groter draadloos bereik biedt.

Wifi-connectiviteit biedt het voordeel van netwerkprinten, waardoor je vanaf meerdere apparaten kunt printen. Als je erg handig bent, zou je de pocketprinter zelfs aan een printerserver kunnen toevoegen en gebruiken als een wifi-printer, zodat meerdere mensen in je huishouden hem kunnen gebruiken als de printer binnenshuis is.

Apps spelen een cruciale rol bij draadloze pocketprinters. Ze voegen aanzienlijke functionaliteit toe aan het printproces. Met deze apps bewerk je foto's, pas printinstellingen aan en print je zelfs direct vanuit sociale media of cloudopslag.

De meeste van deze apps zijn gebruiksvriendelijk, ontworpen met een intuïtieve interface voor een soepele gebruikerservaring. Ze maken het printen niet alleen gemakkelijker maar ook leuker, met functies als filters, tekst en andere toevoegingen.

Bedrade opties zijn niet zo gangbaar, maar sommige modellen ondersteunen usb-c. Dit biedt een snelle, stabiele verbinding en is ideaal voor situaties waar draadloze verbindingen onbetrouwbaar zijn. Dit is ook handig voor het snel opladen van je printer!

Batterijlevensduur en oplaadmethoden van pocketprinters

De batterijduur van pocketprinters is een cruciale factor voor mobiel printen. Gemiddeld bieden deze printers een batterijduur die genoeg is om tussen de 20 en 50 pagina's af te drukken op één lading, afhankelijk van of je in kleur of zwart-wit print, hoelang de printer ondertussen in standby-modus staat en de algehele batterijcapaciteit.

Pocketprinters laad je vervolgens meestal op via een microUSB- of usb-c-aansluiting. USB-C is de nieuwere standaard en biedt enkele voordelen. Het ondersteunt sneller opladen, wat betekent dat je printer sneller gebruiksklaar is. Usb-c is ook omkeerbaar, wat het gemakkelijker maakt om de kabel zonder gedoe aan te sluiten.

Hoewel microUSB nog steeds veel gebruikt wordt en betrouwbaar is, biedt usb-c een meer toekomstbestendige en efficiënte oplaadervaring. Controleer dus bij het kiezen van een pocketprinter welk type oplaadpoort het heeft, vooral als je waarde hecht aan snelle oplaadtijden en gebruiksgemak.

Witte pocketprinter met enkele foto's ernaast op een zwarte tafel

Welke merken maken goede pocketprinters?

Sommige merken staan bekend om de kwaliteit van hun pocketprinters. ⤵️

Polaroid

Polaroid, bekend om zijn rijke geschiedenis in instant fotografie, biedt pocketprinters die uitblinken in het produceren van levendige, kleurrijke foto's. Hun printers, zoals de Polaroid Zip, gebruiken ZINK-technologie, wat betekent dat je geen inktcartridges nodig hebt. Dit maakt ze milieuvriendelijk en onderhoudsarm.

Ook zijn ze populair vanwege hun gebruiksgemak en de nostalgische waarde die ze toevoegen aan het printen van foto's.

HP

HP is een gerenommeerde naam in de wereld van printtechnologie en hun pocketprinters, zoals de HP Sprocket, zijn geen uitzondering. Deze printers zijn klein, stijlvol en gebruikersvriendelijk, met een sterke nadruk op sociale media-integratie.

HP Sprocket maakt het gemakkelijk om foto's direct vanaf je smartphone te printen, en de bijbehorende app biedt diverse bewerkingsopties. HP's pocketprinters zijn ideaal voor mensen die waarde hechten aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

Als je op zoek bent naar een grootse print, moet je juist bij een goede A3-printer zijn.

Wat is volgens de Consumentenbond de beste pocketprinter?

Het is nog niet bekend wat volgens de Consumentenbond de beste pocketprinter is. Zodra hier meer over bekend is, vind je dat hier terug!

Wat is volgens Tweakers de beste pocketprinter?

Ook Tweakers heeft nog niets gepubliceerd over wat volgens hun de beste pocketprinter is. Als dit wel gebeurt, lees je het hier!

Wat is volgens Techradar de beste pocketprinter?

De beste pocketprinter volgens Techradar is de Brother PocketJet PJ-773. Dit merk, ook bekend voor zijn goede scanners, heeft een printer gemaakt die opvalt door zijn uitzonderlijke draagbaarheid en hoge afdrukkwaliteit. Met een resolutie van 300 dpi levert hij scherpe, duidelijke documenten. Hij ondersteunt diverse connectiviteitsopties, waaronder Wi-Fi en USB, wat hem zeer veelzijdig maakt. De PJ-773 is ideaal voor professionals onderweg die betrouwbare, mobiele printoplossingen nodig hebben.       

Veelgestelde vragen over pocketprinters van onze lezers

Dit onderdeel is toegewijd aan al jullie vragen en opmerkingen, maar ...

We hebben nog geen vragen ontvangen

Dus als je onbeantwoorde vragen over pocketprinters of mini-printers hebt, laat ze dan hieronder achter!

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen

Auteur
Jonathan is een computerexpert met een passie voor computers. Hij heeft dan ook informatica gestuurd aan de UvA, en werkt inmiddels al tien jaar in de IT-sector. Hij schrijft over de nieuwste technologieën, reviewt hardware en software, en beantwoordt dringende vragen over computerproblemen. En als hij daar niet mee bezig is, vind je hem met een VR-headset op in zijn favoriete game. 👓
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross