Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Julian Koops

Julian heeft reeds een master klinische neuropsychologie afgerond. Behalve het duiken in andermans hoofd, doet hij dat ook graag in het schrijven en tech. Inmiddels kan hij deze passies bundelen en schrijft hij al lange tijd voor Wifiwijs en Technerds.
Rol: 
Expertise: Gaming-gear, tv-hardware, audio-apparatuur
Opleiding: Rijksuniversiteit Groningen

Over Julian Koops

Ervaring

Julian schoof in 2021 aan bij Wifiwijs als content creator, en al snel voegde Technerds zich daar bij. Naast zijn interesse in technologie, vindt hij het belangrijk de nodige kennis over technologische snufjes te bezitten. De impact van technologie op ons dagelijks leven wordt steeds groter en groter, waardoor we gebaat zijn bij de nodige know-how. Voordat hij zich bezighield met het uitpluizen van tech-producten, schreef hij ook korte sportartikelen, met name over de Formule 1. Mede door het aanscherpen van zijn schrijfvaardigheden tijdens het werk, het schrijven van vele essays tijdens de studie en het aanscherpen van zijn kritisch denkvermogen, nam Julian uiteindelijk de rol van redacteur op zich. Inmiddels bewerkt hij al enkele jaren met veel plezier artikelen voor Wifiwijs en Technerds. Naast zijn huidige werk besteedt hij veel tijd aan film, muziek, het leren over nieuwe onderwerpen en staat hij regelmatig in de sportschool. Ook is hij niet vies van festivals en zwengelt hij regelmatig zijn Playstation aan.

Opleiding

Julian heeft zijn BSc. Psychologie (2020) en MSc. Klinische neuropsychologie (2022) aan de Rijksuniversiteit Groningen gehaald.  

Artikelen door Julian Koops

Hieronder staan alle artikelen van Julian Koops.
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross