Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Scannen in Stijl: de Beste Scanners van 2024

Fact checked en geredigeerd door: Luca Nowak

5 min leestijd

Op zoek naar de beste scanner? Dit artikel belicht de beste scanners van nu, variërend van compacte mobiele tot geavanceerde flatbed modellen. Ontdek welke uitblinken in snelheid, kwaliteit en gebruiksgemak voor al jouw digitaliseringsbehoeften.

Wat zijn de beste scanners van 2024?

Dit zijn de 5 beste scanners volgens onderzoek van onze redactie en expertreviews:

Waarom Technerds vertrouwen? Ons team besteedt uren aan het onderzoek, schrijven, actualiseren en bewerken van onze artikelen. Klik hier voor meer informatie over onze redactionele richtlijnen.

Beste scanners van 2024

1. Canon CanoScan LiDE 300 2400

1. Canon CanoScan LiDE 300 2400

Belangrijke specificaties:

Draadloze verbinding: Nee
Systeemeisen: Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 SP189<br />De werking kan alleen worden gegarandeerd op een PC waarop Windows 7 of hoger vooraf is geïnstalleerd. <br />OS X 10.11.6, macOS 10.12〜macOS 10.13
Type scanner: Flatbed-scanner
Aanvullende functies: Geen
Scanresolutie (DPI): 2400 x 2400
Type input/output: USB

Ik ben razend enthousiast over de Canon CanoScan LiDE 300. Deze A4-flatbedscanner is echt een topper als het gaat om gebruiksgemak, snelheid en kwaliteit. Met zijn slanke en compacte ontwerp is hij perfect voor thuis of op kantoor, en met slechts 1,7 kg is hij lekker licht. Het enige wat hij nodig heeft, is een USB-aansluiting op je pc of laptop, superhandig toch?

Met vier EZ-scanknoppen is het scannen echt een eitje. Of ik nu wil scannen, kopiëren, e-mailen of een PDF wil maken, het gaat allemaal moeiteloos. En de snelheid is echt indrukwekkend. In slechts 10 seconden maak ik een A4-scan van 300 dpi. Dat bespaart me echt kostbare tijd en maakt me super efficiënt.

En de kwaliteit is ook top. De foto's en tekst zijn kristalhelder tot 2400 x 4800 dpi. En met functies zoals Auto Document Fix en Auto Photo Fix worden schaduwen veroorzaakt door boeken of tijdschriften verwijderd, waardoor mijn scans altijd perfect zijn.

Wat ik echt geweldig vind, is de Auto Scan-knop. Met één druk op de knop selecteer ik de juiste scaninstellingen voor documenten en foto's. Het scannen van verschillende soorten documenten en afbeeldingen gaat daardoor echt moeiteloos.

De Canon CanoScan LiDE 300 is perfect voor thuis, studenten of kleine kantoren die op zoek zijn naar een betaalbare, maar hoogwaardige scanoplossing. Het enige minpuntje is dat hij niet beschikt over geavanceerde functies zoals automatische documentinvoer, dus als je veel moet scannen kan dat een beperking zijn.

Al met al overtreft de Canon CanoScan LiDE 300 echt mijn verwachtingen. Zijn slanke ontwerp, snelle prestaties en uitstekende scanresultaten maken hem wat mij betreft een van de beste keuzes in de categorie flatbedscanners. 🌟

Voordelen Canon CanoScan LiDE 300 2400
 • Slank en compact ontwerp, perfect voor thuis of op kantoor
Nadelen Canon CanoScan LiDE 300 2400
 • Gebrek aan geavanceerde functies zoals automatische documentinvoer

2. Epson Perfection V39 II

2. Epson Perfection V39 II

Belangrijke specificaties:

Draadloze verbinding: Nee
Systeemeisen: Mac OS, Windows
Type scanner: Flatbed-scanner
Aanvullende functies: N.v.t.
Scanresolutie (DPI): 4800 x 4800
Type input/output: USB

Ik ben enthousiast over de Epson Perfection V39 II flatbedscanner, een must-have voor elk thuiskantoor of kleine zakelijke omgeving. Met een indrukwekkende resolutie van 4800 dpi levert deze scanner scherpe en gedetailleerde scans van documenten, foto's en zelfs 3D-objecten. Dankzij de meegeleverde filmhouder en ingebouwde klep voor boeken is het scannen van verschillende materialen een fluitje van een cent. En met de intuïtieve software voor automatische beeldverbetering en optische karakterherkenning (OCR) is het digitaliseren van documenten super eenvoudig en efficiënt.

Wat meteen opvalt aan de Epson Perfection V39 II is het compacte en stijlvolle ontwerp. En het beste van alles is dat je hem rechtop kunt opbergen, wat ruimte op je bureau bespaart. Met de micro-USB-aansluiting is het eenvoudig om hem op je computer aan te sluiten, en de USB-kabel fungeert ook meteen als voedingskabel - dus geen wirwar van kabels! En het los te halen deksel maakt het scannen van pagina's uit dikke boeken super makkelijk.

De 4 sneltoetsen maken veelvoorkomende scantaken een eitje, zodat je snel en gemakkelijk kunt scannen, kopiëren en foto's kunt delen als doorzoekbare pdf's. Ideaal voor het archiveren van oude foto's, bonnetjes en belangrijke documenten.

De Epson Perfection V39 II biedt verbeterde functionaliteit en gebruiksgemak in vergelijking met eerdere modellen, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor thuisgebruik en kleine kantoren. De focus op het leveren van scherpe en gedetailleerde scans, in combinatie met de veelzijdigheid om verschillende materialen te scannen, maakt deze scanner echt onderscheidend.

Hoewel de Epson Perfection V39 II vele voordelen biedt, zijn er enkele mogelijke beperkingen om in overweging te nemen. Voor gebruikers die op zoek zijn naar geavanceerde functies zoals automatische documentinvoer of netwerkconnectiviteit, kan deze scanner beperkt zijn. Desondanks blinkt de V39 II uit in zijn specialiteit: het leveren van hoogwaardige scans in een compact en gebruiksvriendelijk ontwerp.

Al met al biedt de Epson Perfection V39 II een uitstekende combinatie van functionaliteit, gebruiksgemak en ruimtebesparing, waardoor het een waardevolle investering is voor iedereen die regelmatig documenten, foto's en 3D-objecten moet scannen. 📷

Voordelen Epson Perfection V39 II
 • Indrukwekkende resolutie van 4800 dpi voor scherpe en gedetailleerde scans.
 • Meegeleverde filmhouder en ingebouwde klep voor boeken maken het scannen van diverse materialen moeiteloos.
 • Intuïtieve software voor automatische beeldverbetering en optische karakterherkenning (OCR) maakt digitaliseren eenvoudig en efficiënt.
Nadelen Epson Perfection V39 II
 • Beperkt voor gebruikers die geavanceerde functies zoals automatische documentinvoer of netwerkconnectiviteit nodig hebben.
 • Niet geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar geavanceerde functies zoals automatische documentinvoer of netwerkconnectiviteit.
 • Kan beperkt zijn in vergelijking met andere scanners voor specifieke behoeften.

3. Canon CanoScan LiDE 400

3. Canon CanoScan LiDE 400

Belangrijke specificaties:

Draadloze verbinding: Nee
Systeemeisen: Windows 10, Windows 8, Windows 7 SP189<br />De werking kan alleen worden gegarandeerd op een PC waarop Windows 7 of hoger vooraf is geïnstalleerd. <br />OS X 10.11.6, macOS 10.12〜macOS 10.13
Type scanner: Flatbed-scanner
Aanvullende functies: Geen
Scanresolutie (DPI): 4800 x 4800
Type input/output: USB

Ik ben enthousiast om de Canon CanoScan LiDE 400 aan je voor te stellen, een opvallende toevoeging aan de wereld van flatbedscanners. Met mijn geavanceerde snelheid en hoge resolutie ben ik een efficiënte oplossing voor thuisgebruik en op kantoor. In slechts acht seconden maak ik scans met een indrukwekkende resolutie van 4800 x 4800 dpi, dankzij mijn opvallende LiDE-technologie van Canon.

Mijn ruimtebesparende ontwerp biedt extra flexibiliteit, met de optie voor verticaal scannen en opbergen. Zo houd je je bureau vrij van overbodige apparatuur, terwijl mijn stijlvolle ontwerp zich naadloos aanpast aan elke thuis- of kantooromgeving.

Een ander onderscheidend kenmerk van mij is de verbeterde nauwkeurigheid die ik bied. Met slechts één druk op de knop maak ik uiterst nauwkeurige scans en kun je toegang krijgen tot je scans via de cloud. Zelfs omvangrijke documenten tot 21 mm dik kunnen professioneel worden gescand dankzij mijn dubbele scharnierfunctie van de klep.

Ik ben ontworpen voor eenvoud en snelheid. Mijn EZ-knoppen maken automatisch scannen, kopiëren, e-mailen en het maken van PDF-bestanden mogelijk, zodat je efficiënt kunt werken. Mijn slimme connectiviteit via de USB type-C-verbinding zorgt voor een probleemloze en snelle aansluiting op een pc of laptop, zonder dat een stopcontact nodig is.

Hoewel ik veel voordelen bied, zijn er ook enkele mogelijke beperkingen om in gedachten te houden. Ondanks mijn indrukwekkende snelheid en resolutie, kan het zijn dat gebruikers die op zoek zijn naar geavanceerde functies voor beeldbewerking en kleurcorrectie mogelijk aanvullende software nodig hebben.

Al met al bied ik een uitstekende combinatie van snelheid, nauwkeurigheid en ruimtebesparend ontwerp, waardoor ik een aantrekkelijke keuze ben voor gebruikers die op zoek zijn naar een hoogwaardige flatbedscanner. Met mijn verbeterde functies en slimme connectiviteit onderscheid ik mezelf als een krachtige en veelzijdige tool voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. 🖨️

Voordelen Canon CanoScan LiDE 400
 • Snel scannen in slechts 8 seconden met hoge resolutie van 4800 x 4800 dpi
 • Ruimtebesparend ontwerp met verticaal scannen en opbergen
 • Verbeterde nauwkeurigheid en dubbele scharnierfunctie voor scannen van dikke documenten
Nadelen Canon CanoScan LiDE 400
 • Mogelijk extra software nodig voor geavanceerde beeldbewerking en kleurcorrectie

4. Merkloos Professionele barcode scanner Zwart

4. Merkloos Professionele barcode scanner Zwart

Belangrijke specificaties:

Draadloze verbinding: Nee
Type scanner: Handscanner
Aanvullende functies: Geen
Scanresolutie (DPI): 0
Type input/output: USB

Ik ben een professional in het zwart met een USB-aansluiting, en ik ben onmisbaar voor bedrijven die dagelijks een groot aantal producten verwerken. Mijn betrouwbaarheid en snelheid zijn duidelijke pluspunten in vergelijking met draadloze modellen. Dankzij mijn directe verbinding met een PC of ander apparaat met een USB-ingang kan ik naadloos integreren met vrijwel alle gangbare programma's. Dit bevrijdt jou van zorgen over compatibiliteit met verschillende softwaretoepassingen.

Een opvallend kenmerk van mij is mijn compatibiliteit met zowel QWERTY-toetsenborden, veelgebruikt in Nederland, als met AZERTY-toetsenborden, populair in België en Frankrijk. Het wijzigen van mijn instellingen is eenvoudig, en mijn klantenservice staat klaar om hierbij te helpen indien nodig. Bovendien presteer ik uitstekend bij weinig licht, waardoor het mogelijk is om zelfs op minder verlichte locaties probleemloos te scannen.

Ik bied een aanzienlijke toegevoegde waarde voor bedrijven die streven naar efficiëntie en nauwkeurigheid bij het verwerken van producten. Mijn snelle en betrouwbare werking maakt het scannen van producten een moeiteloze taak, wat resulteert in een verbeterde productiviteit. Bovendien elimineer ik de behoefte aan tijdrovende aanpassingen of compatibiliteitsproblemen dankzij mijn probleemloze integratie met verschillende softwaretoepassingen.

Mijn mogelijke beperking kan zijn dat ik specifieke gebruiksscenario's niet volledig afdek. Bijvoorbeeld, in omgevingen waar draadloze mobiliteit noodzakelijk is, zou ik beperkingen kunnen opleggen. Desalniettemin, in situaties waar betrouwbaarheid, snelheid en nauwkeurigheid essentieel zijn, kom ik duidelijk naar voren als een uitstekende keuze.

Ik bied een overtuigende combinatie van betrouwbaarheid, snelheid, veelzijdigheid en nauwkeurigheid. Mijn compatibiliteit met verschillende toetsenbordindelingen en mijn uitstekende prestaties bij weinig licht maken mij een waardevolle investering. Voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte en betrouwbare barcode scanner, bied ik duidelijk een aantrekkelijke propositie. 🌟

Voordelen Merkloos Professionele barcode scanner Zwart
 • Betrouwbaarheid en snelheid bij verwerken van producten
 • Compatibiliteit met QWERTY- en AZERTY-toetsenborden
 • Uitstekende prestaties bij weinig licht
Nadelen Merkloos Professionele barcode scanner Zwart
 • Beperkingen in draadloze mobiliteitsscenario's

5. Staza Barcode Scanner Draadloos

5. Staza Barcode Scanner Draadloos

Belangrijke specificaties:

Draadloze verbinding: Ja
Systeemeisen: Geen
Type scanner: Handscanner
Aanvullende functies: Geen
Scanresolutie (DPI): 1200 x 6000
Type input/output: USB 3.0 A

Ik ben de Staza draadloze barcode scanner, een krachtige tool die moeiteloos voldoet aan allerlei scanbehoeften. Met een scansnelheid van 300 scans per seconde scan ik 1D- en 2D-barcodes, inclusief QR-codes op beeldschermen, nauwkeurig en snel. Mijn duurzame constructie van hoogwaardig ABS-, PC- en TPU-materiaal maakt me bestand tegen impact, stoten en vallen, met een IP42-certificering voor duurzaamheid op de lange termijn. Met mijn krachtige 2000 mAh lithiumbatterij kun je tot 10 uur ononderbroken werken, met een snelle oplaadtijd van slechts 2-3 uur.

Mijn ergonomische ontwerp, met een gewicht van slechts 142 gram, zorgt voor comfortabel gebruik, zelfs tijdens langdurige scansessies. Ik bied flexibele scanmodi, waaronder handmatige trigger, continu scannen of automatische detectiemodus, voor diverse taken. Mijn eenvoudige integratie via USB of draadloze dongel, met een draadloos bereik van 50 meter, zorgt voor plug-and-play gemak, zonder gedoe met extra software-installaties. Ik ondersteun verschillende soorten barcodes, waardoor ik ideaal ben voor verschillende bedrijfsscenario's.

Of je nu een kleine supermarkt of een magazijn beheert, ik stroomlijn jouw bedrijfsactiviteiten met nauwkeurigheid en precisie. Ik minimaliseer menselijke fouten en bespaar kostbare tijd bij het beheren van de inventaris. Bovendien bied ik slimme beheer en een gestroomlijnd proces voor het bijhouden van productvoorraden en het zorgen voor een georganiseerde administratie.

Hoewel mijn IP42-certificering beperkt kan zijn in omgevingen waar een hogere beschermingsgraad vereist is, overtreft ik in veel opzichten mijn concurrenten, vooral op het gebied van scansnelheid, batterijduur en duurzaamheid. Met mijn brede barcodeondersteuning, ergonomische ontwerp en eenvoudige integratie ben ik een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte scanoplossing. Kortom, ik ben een essentiële tool voor elk bedrijf dat streeft naar nauwkeurigheid, tijdsbesparing en verbeterde efficiëntie in hun operationele processen. 📦

Voordelen Staza Barcode Scanner Draadloos
 • Indrukwekkende scansnelheid van 300 scans per seconde
 • Duurzame en betrouwbare constructie van hoogwaardig ABS-, PC- en TPU-materiaal
 • Krachtige 2000 mAh lithiumbatterij met tot 10 uur ononderbroken gebruik
Nadelen Staza Barcode Scanner Draadloos
 • IP42-certificering kan beperkt zijn in omgevingen waar een hogere beschermingsgraad vereist is
Een printer in een zonovergoten thuiskantoor.

Hoe kies je een goede scanner?

Op zoek naar de ideale scanner voor thuis of op kantoor? Onderstaande koopgids helpt je de beste scanner te vinden die past bij jouw specifieke behoeften en budget.

Op zoek naar iets speciaals om je 3D-ontwerpen tot leven te brengen? Overweeg dan een 3D-printer!

Belang van scansnelheid bij het kiezen van een scanner

Scansnelheid is een cruciale factor bij het kiezen van een scanner. Deze meten we in pagina's per minuut (ppm).

 • Voor intensief gebruik in een kantooromgeving zoek je een scanner die snel meerdere pagina's kan verwerken, bijvoorbeeld 30 ppm of hoger.
 • Voor thuisgebruik is een lagere snelheid, zoals 10 ppm, voldoende.

Een hogere scansnelheid betekent echter meer efficiëntie, vooral bij het scannen van grote documenten. Foto's scannen gaat meestal langzamer dan het inscannen van documenten. Wil je ook foto's printen? Overweeg dan een goede inkjetprinter, of beter nog: een goede fotoprinter.

Beeldresolutie: essentieel voor scanhelderheid

Beeldresolutie, uitgedrukt in dots per inch (DPI), bepaalt hoe gedetailleerd je scans zijn. Kies een scanner met de juiste DPI-instellingen voor jouw specifieke behoeften om de beste beeldkwaliteit te garanderen. ⤵️

 • Een hogere DPI, zoals 1200 of 2400, is ideaal voor het scannen van foto's en gedetailleerde documenten.
 • Voor standaardtekstdocumenten is een lagere resolutie, zoals 300 of 600 DPI, vaak voldoende.

Heb je weinig ruimte? Overweeg dan een goede all-in-one printer. Ook deze bieden vaak een goede resolutie.

Kleurdiepte en kleurnauwkeurigheid in scanners

Kleurdiepte en kleurnauwkeurigheid zijn belangrijk voor het nauwkeurig vastleggen van kleuren in gescande afbeeldingen. Kleurdiepte, vaak 24-bit of 48-bit, beïnvloedt hoeveel kleuren de scanner kan vastleggen.

Een hogere kleurdiepte resulteert in meer levendige en nauwkeurige kleuren. Let op de kleurnauwkeurigheid, vooral als je kunstwerken of foto's scant, om te zorgen dat de gescande afbeeldingen zo dicht mogelijk bij de originelen blijven.

Ondersteunde formaten en typen in scanners

Bij het kiezen van een scanner is het belangrijk om te letten op het formaat en type documenten dat ondersteund wordt. Veel scanners kunnen standaard A4-documenten verwerken.

Ben je echter van plan om grotere formaten, zoals A3 of foto's en identiteitsbewijzen te scannen, zorg dan dat de scanner deze formaten aankan. Dit zorgt voor veelzijdigheid in gebruik en voorkomt dat je beperkt bent tot alleen standaard documenten. Om op A3-formaat te printen heb je vanzelfsprekend een goede A3-printer nodig.

Automatische documentinvoer voor efficiëntie

Een automatische documentinvoer (ADF) is een essentiële functie voor het efficiënt scannen van meerdere pagina's. Met een ADF kun je een stapel papieren in de feeder plaatsen, waarna de scanner automatisch elke pagina doorvoert en scant.

Dit bespaart tijd en moeite, vooral bij het scannen van grote documenten. Let op de capaciteit van de ADF; sommige kunnen 20 pagina's tegelijk aan, terwijl anderen tot 50 pagina's of meer kunnen verwerken.

Voordelen van dubbelzijdig scannen

Dubbelzijdig scannen, ook bekend als duplexfunctionaliteit, stelt je in staat om beide zijden van een pagina in één keer te scannen. Dit is superhandig voor het digitaliseren van dubbelzijdige documenten, zoals contracten of brochures.

Met duplexscannen bespaar je tijd en verminder je de noodzaak om pagina's handmatig om te draaien. Controleer of de scanner automatisch dubbelzijdig kan scannen, wat een aanzienlijke efficiëntieverhoging betekent.

Connectiviteitsopties van scanners

Connectiviteitsopties zijn essentieel voor het gemak en de flexibiliteit van een scanner. USB-aansluitingen bieden een betrouwbare en snelle verbinding met één apparaat, ideaal voor persoonlijk gebruik.

Wifi-connectiviteit maakt draadloos scannen mogelijk, wat handig is in een kantooromgeving of thuis waar meerdere apparaten gebruikmaken van de scanner. Denk hierbij aan een goede wifi-printer of pocketprinter.

Netwerkscanners bieden de mogelijkheid om de scanner op een lokaal netwerk aan te sluiten, waardoor meerdere gebruikers toegang hebben. Kies de connectiviteitsoptie die het beste past bij jouw gebruiksscenario. Een goede laserprinter op kantoor is hier een voorbeeld van.

Software en OCR-mogelijkheden in scanners

De meegeleverde software en OCR (optical character recognition)-mogelijkheden bepalen in grote mate de functionaliteit van je scanner. OCR-software zet gescande documenten om in doorzoekbare en bewerkbare tekst, wat essentieel is voor het digitaliseren van documenten.1Vlaanderen.be (n.d.). 'Hoe kan je OCR scannen?

Zoek naar scanners met krachtige OCR-software voor nauwkeurige tekstherkenning als je in staat wilt zijn om de tekst (via CTRL / CMD + F) te doorzoeken, en/of als je de tekst in het gescande document wilt kunnen aanpassen. De software moet ook gebruiksvriendelijk zijn, met opties voor het aanpassen van scaninstellingen en het eenvoudig opslaan of delen van bestanden.

Gebruiksgemak en interface van scanners

Het gebruiksgemak en de interface van een scanner zijn cruciaal voor een soepele gebruikservaring. Een intuïtieve interface met duidelijke knoppen en eenvoudige navigatie maakt het scannen minder tijdrovend en toegankelijker, zelfs voor mensen die niet technisch onderlegd zijn.

Touchscreens bieden een moderne en efficiënte manier om scanopdrachten te beheren. Let ook op de installatieprocedure en de beschikbaarheid van klantondersteuning voor het geval van vragen of problemen. Een gebruiksvriendelijke scanner verhoogt de productiviteit en vermindert frustraties bij het verwerken van documenten.

Welke merken maken goede scanners?

Canon en Epson zijn toonaangevende merken als het gaat om scanners en printers, bekend om hun kwaliteit en innovatie.

Canon

Canon biedt een breed scala aan scanners, van compacte mobiele scanners tot krachtige flatbedscanners. Ze staan bekend om hun hoge resolutie en nauwkeurige kleurweergave, wat ze een uitstekende keuze maakt voor professionals in de grafische industrie.

Epson

Epson is bekend om zijn veelzijdige scanners die geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen, van foto's scannen tot uitgebreide documentbeheeroplossingen. Hun scanners bieden hoge snelheden, uitstekende beeldkwaliteit en gebruiksgemak, wat ze populair maakt in zowel de zakelijke als de thuisomgeving.

Wat is volgens de Tweakers de beste scanner?

De beste scanner volgens Tweakers is de Canon CanoScan LiDE 300. Deze scanner onderscheidt zich door zijn hoge resolutie van 2400 × 4800 dpi, wat zorgt voor uiterst gedetailleerde scans. Met een scansnelheid van slechts 10 seconden per pagina ben je snel klaar.

Hij is compact en energiezuinig, aangezien hij via usb stroom ontvangt, wat handig is voor thuisgebruik. De LiDE 300 is gebruiksvriendelijk, met auto-scanmodus die automatisch de juiste instellingen kiest, ideaal voor jou als je snel en efficiënt wilt werken.

Wat is volgens TechRadar de beste scanner?

De beste scanner volgens TechRadar is de Fujitsu Image Scanner fi-800R. Deze scanner valt op door zijn compacte design en veelzijdigheid, ideaal voor zowel thuis als op kantoor.

Met een indrukwekkende scansnelheid van 40 pagina's per minuut en een automatische documentinvoer voor 20 vellen, bespaar je kostbare tijd. Hij ondersteunt verschillende documentformaten, waaronder paspoorten en ID-kaarten, wat hem uiterst praktisch maakt.

De fi-800R biedt ook uitstekende beeldkwaliteit met een resolutie tot 600 dpi, essentieel voor heldere en nauwkeurige scans. Met deze scanner kies je voor efficiëntie en betrouwbaarheid.

Man gebruikt scanner

Veelgestelde vragen over scanners van onze lezers

Dit deel is speciaal toegewijd aan jullie vragen en opmerkingen. Maar ...

We hebben nog geen vragen ontvangen

Stuur ons hieronder via het feedbackformulier vooral jullie vragen of opmerkingen door, zodat we deze hier kunnen doornemen!

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen

Auteur
Jonathan is een computerexpert met een passie voor computers. Hij heeft dan ook informatica gestuurd aan de UvA, en werkt inmiddels al tien jaar in de IT-sector. Hij schrijft over de nieuwste technologieën, reviewt hardware en software, en beantwoordt dringende vragen over computerproblemen. En als hij daar niet mee bezig is, vind je hem met een VR-headset op in zijn favoriete game. 👓
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross