Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Gemak met de Beste Slimme Stekkers van Nu!

Fact checked en geredigeerd door: Luca Nowak

5 min leestijd

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om je huis slimmer te maken? De beste slimme stekkers zijn een fantastische en toegankelijke oplossing om je dagelijks leven te vereenvoudigen.

Door gewone apparaten in slimme apparaten te veranderen, geven ze je de mogelijkheid om verlichting, apparatuur en zelfs je koffiezetapparaat te bedienen met je smartphone of stem. In dit artikel ontdek je hoe slimme stekkers werken, hoe je ze installeert en hoe ze je leven comfortabeler kunnen maken.

Wat zijn de beste slimme stekkers van 2024?

Dit zijn de 5 beste [product meervoud] volgens onderzoek van onze redactie en expertreviews:

Waarom Technerds vertrouwen? Ons team besteedt uren aan het onderzoek, schrijven, actualiseren en bewerken van onze artikelen. Klik hier voor meer informatie over onze redactionele richtlijnen.

Beste slimme stekkers van 2024

1. Ondersteunt Matter voor slimme huizen: Kasa Smart Plug Mini with

Ik ben enthousiast over de Kasa Smart Plug Mini met Energiemonitoring. Met zijn compatibiliteit met Alexa, Google Home en IFTTT biedt deze Wi-Fi-stekker naadloze spraakbesturing, energiemonitoring, planning en beheer op afstand via de Kasa-app. De veiligheidskenmerken, waaronder oververhittingsbeveiliging en een vlamvertragende behuizing, zorgen voor gemoedsrust. Het is compact en licht van gewicht, waardoor het niet onnodig veel ruimte inneemt. Met een indrukwekkende beoordeling van 4,4 van de 5 sterren uit 16.542 beoordelingen, is het duidelijk dat gebruikers het betrouwbaar en efficiënt vinden.

De nadruk op energiemonitoring maakt de Kasa Smart Plug Mini tot een uitblinker. Het onderscheidt zich van de concurrentie door zijn energiemonitoring, waardoor gebruikers energieverbruik kunnen bijhouden en analyseren, wat een aanzienlijk voordeel is voor energiebesparing en het verlagen van de energierekening.

Wat deze slimme stekker onderscheidt, is de naadloze integratie met verschillende slimme thuissystemen en spraakassistenten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende opstellingen. Ondanks het ontbreken van bepaalde geavanceerde functies blijft de Kasa Smart Plug Mini met Energiemonitoring een sterke concurrent in het landschap van slimme stekkers, met een balans van essentiële functies en betrouwbare prestaties.

Al met al is de Kasa Smart Plug Mini met Energiemonitoring een bewonderenswaardige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een slimme stekker die energiemonitoring, naadloze integratie met spraakassistenten en een gebruikersvriendelijke ervaring prioriteert. Met zijn concurrerende prijs, compacte ontwerp en robuuste app is het een levensvatbare optie voor gebruikers die hun slimme thuissysteem willen uitbreiden zonder de bank te breken. 🌟

Voordelen Kasa Smart Plug Mini with
 • Naadloze integratie met belangrijke spraakassistenten
Nadelen Kasa Smart Plug Mini with
 • Afwezigheid van bepaalde geavanceerde functies
2. Beste slimme stekker: TP-Link Kasa Smart Wi-Fi Power

Belangrijke specificaties:

De TP-Link Kasa Smart Wi-Fi Power Strip (HS300) is een opvallend product in de categorie slimme stekkers, met een uitgebreid scala aan functies die het naar de top van de markt brengen. Met individuele stopcontactbediening, op afstand beheer via de Kasa Smart app, overspanningsbeveiliging, energiemonitoring en planningsmogelijkheden is dit de "beste slimme stekker" voor uitgebreide huisautomatisering en energiebeheer. De mogelijkheid om zes stopcontacten individueel of gezamenlijk vanaf elke locatie via een smartphone te bedienen, samen met de optie om elk stopcontact te plannen, biedt ongekende flexibiliteit. Bovendien verbetert de toevoeging van drie USB-poorten en energieverbruiksmonitoring de bruikbaarheid, waardoor het een veelzijdige en krachtige toevoeging is aan elke slimme thuisopstelling. Zoals een recensie opmerkt: "De Kasa Smart Wi-Fi Power Strip is een gamechanger, waardoor ik meerdere apparaten vanaf elke locatie kan bedienen, en de energiemonitoring is een geweldige bonus."

De evolutie van deze slimme stekker van eerdere modellen is duidelijk te zien in de uitgebreide reeks functies, die het onderscheiden van zijn concurrenten. De toevoeging van USB-poorten, overspanningsbeveiliging en energiemonitoring onderscheidt het van andere slimme stekkers op de markt, waardoor het een alles-in-één oplossing is voor slimme thuisstroombeheer. De compatibiliteit met spraakassistenten zoals Alexa en Google Assistant, evenals het ruimtebesparende ontwerp en eenvoudige installatie, versterken zijn positie als de beste slimme stekker in zijn klasse. Het is echter vermeldenswaardig dat de Kasa Smart Wi-Fi Power Strip alleen werkt op de 2,4 GHz-band, wat kan leiden tot connectiviteitsproblemen als deze in een andere kamer dan de router wordt geplaatst, zoals vermeld in een recensie: "Het enige nadeel is dat het alleen werkt op de 2,4 GHz-band, wat connectiviteitsproblemen kan veroorzaken in grotere ruimtes."

In vergelijking met zijn tegenhangers, zoals de TP-Link Kasa Smart Wi-Fi Plug Slim KP105, blinkt de Kasa Smart Wi-Fi Power Strip uit in zijn uitgebreide reeks functies, met overspanningsbeveiliging, energiemonitoring en individuele stopcontactbediening, terwijl de laatste zich richt op compactheid en eenvoud. Hoewel de KP105 responsieve prestaties en naadloze bediening via de app biedt, maken de extra functies van de HS300 het de voorkeurskeuze voor degenen die op zoek zijn naar een complete slimme stroombeheeroplossing.

Concluderend, de TP-Link Kasa Smart Wi-Fi Power Strip (HS300) bevestigt zijn positie als de beste slimme stekker die beschikbaar is, met ongeëvenaarde bediening, energiemonitoring, overspanningsbeveiliging en compatibiliteit met spraakassistenten. Zijn evolutie van eerdere modellen wordt gekenmerkt door zijn alles-in-één mogelijkheden, waardoor het zich onderscheidt van concurrenten. De beperking tot de 2,4 GHz-band kan echter connectiviteitsproblemen opleveren in grotere ruimtes. Desalniettemin maken zijn uitgebreide reeks functies en veelzijdigheid het een ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme slimme stekker voor huisautomatisering en energiebeheer.

Voordelen TP-Link Kasa Smart Wi-Fi Power
 • Individuele stopcontactregeling voor flexibiliteit
 • Overspanningsbeveiliging en energiemonitoring voor veiligheid en efficiëntie
 • Compatibiliteit met spraakassistenten zoals Alexa en Google Assistent
Nadelen TP-Link Kasa Smart Wi-Fi Power
 • Werkt alleen op de 2,4 GHz-band, wat leidt tot connectiviteitsproblemen in grotere ruimtes

3. Philips Hue Smart Plug

3. Philips Hue Smart Plug

Belangrijke specificaties:

Voor binnen of buiten: Voor binnen
Bediening via mobiele app: Ja
Smart Home Platform: Alexa Amazon, Apple HomeKit, Google Assistant, IFTTT, KlikAanKlikUit, Philips Hue, SmartThings

Hey, ik ben de Philips Hue Smart Plug! Voor $29.99 / £29.99 / AU$64.95 ben ik misschien aan de prijzige kant, maar ik ben een naadloze toevoeging aan jouw Hue slimme verlichtingssysteem. Met mijn compacte design, discrete LED-indicator en handmatige aan/uit knop ben ik een onopvallende toevoeging aan elke omgeving. Ik gebruik Bluetooth voor lokale controle en vereis een Hue Bridge voor op afstand toegang en geavanceerde functies zoals geofencing en integratie met spraakassistenten. Mijn installatieproces is eenvoudig en ik bied directe controle via de app of spraakassistent. Helaas, ik heb geen energiemonitoringsfuncties.

Volgens Tom's Guide behoren de beste slimme stekkers van 2024 tot de Wemo Smart Plug en de TP-Link Kasa Smart Wi-Fi Mini Plug. De Wemo Smart Plug wordt geprezen om zijn compacte design, fysieke bedieningsknop en compatibiliteit met spraakassistenten zoals Alexa, Google Assistent en HomeKit. Aan de andere kant wordt de TP-Link Kasa Smart Wi-Fi Mini Plug geprezen om zijn betaalbaarheid, compatibiliteit met Alexa en Google Assistent, en robuuste app met automatiseringsfuncties. Beide concurrenten bieden verschillende voordelen, waarbij de Wemo Smart Plug zich richt op fysieke bediening en compatibiliteit, terwijl de TP-Link Kasa Smart Wi-Fi Mini Plug zich richt op betaalbaarheid en een robuuste app.

TechRadar merkt op dat de Philips Hue Smart Plug geoptimaliseerd is voor het Philips Hue verlichtingssysteem, waardoor het een naadloze integratie biedt voor gebruikers die hun slimme verlichtingsopstelling willen uitbreiden. Mijn gebruik van Bluetooth voor lokale controle en de vereiste van een Hue Bridge voor op afstand toegang maken mij een ideale keuze voor degenen die al geïnvesteerd zijn in het Hue-ecosysteem. Bovendien maakt mijn compacte design en compatibiliteit met spraakassistenten mij een handige toevoeging aan slimme huizen.

Mijn belangrijkste gebruiksscenario is het uitbreiden van het Philips Hue-ecosysteem, waardoor gebruikers niet-Hue lampen kunnen integreren in hun opstelling. Mijn belangrijkste kenmerken zijn mijn compatibiliteit met spraakassistenten, compacte design en naadloze integratie met het Philips Hue-ecosysteem. Echter, mijn hogere prijs en het ontbreken van energiemonitoringsfuncties kunnen beperkende factoren zijn voor sommige gebruikers.

Samengevat bied ik, de Philips Hue Smart Plug, een naadloze oplossing voor het integreren van bestaande lampen in het Philips Hue slimme verlichtingssysteem. Mijn compacte design, compatibiliteit met spraakassistenten en naadloze integratie met het Hue-ecosysteem maken mij een ideale keuze voor Hue-gebruikers. Echter, mijn hogere prijs en het ontbreken van energiemonitoringsfuncties maken mij mogelijk minder aantrekkelijk voor degenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke optie of geavanceerde energiebeheermogelijkheden.

Voordelen Philips Hue Smart Plug
 • Naadloze integratie met het Philips Hue-systeem
 • Compact ontwerp
 • Compatibiliteit met spraakassistenten
Nadelen Philips Hue Smart Plug
 • Hogere prijsklasse
 • Gebrek aan energiemonitoringsfuncties

4. Optimaal voor energietracering en compatibiliteit met Apple HomeKit: Eve Energy Smart Plug (Matter)

4. Optimaal voor energietracering en compatibiliteit met Apple HomeKit: Eve Energy Smart Plug (Matter)

Belangrijke specificaties:

Bediening via mobiele app: Ja
Smart Home Platform: Apple HomeKit

De Eve Energy Smart Plug, een baanbrekend apparaat in de Matter smart home standaard, integreert naadloos met grote platforms, waaronder Apple Home, Google Home, Amazon Alexa en SmartThings. De stekker blinkt uit in energiemonitoring en biedt een uitgebreid inzicht in het energieverbruik. Het delen van toegang tot de stekker kan echter enkele complexiteiten met zich meebrengen, zoals benadrukt in beoordelingen. Eve's toewijding aan Matter is duidelijk te zien in hun uitbreiding naar producten zoals slimme jaloezieën, waaruit hun toewijding aan het smart home ecosysteem blijkt.

In een uitgebreide gids voor slimme stekkers wordt de Eve Energy Smart Plug uitgelicht als de beste voor energiemonitoring. De compatibiliteit met de Matter-standaard plaatst het op de voorgrond van het evoluerende smart home-landschap. De integratie van het product met Matter, Thread en energiemonitoring onderscheidt het, waarbij de toewijding van Eve aan innovatie en compatibiliteit wordt benadrukt.

Volgens The Verge is "The Eve Energy Smart Plug de beste slimme stekker voor energiemonitoring," waarbij de onderscheidende functie wordt benadrukt. Dit toont zijn superioriteit op een specifiek gebied aan, waardoor het een ideale keuze is voor gebruikers die zich richten op efficiënt energieverbruik.

In vergelijking met andere slimme stekkers valt de Eve Energy Smart Plug op vanwege zijn Matter-compatibiliteit en energiemonitoringmogelijkheden. Hoewel het installatieproces en het delen van toegang uitdagingen kunnen opleveren, maken zijn unieke verkoopargumenten het een overtuigende keuze voor consumenten die inzicht willen krijgen in hun energieverbruik.

De TP-Link Tapo slimme stekker, ook Matter-compatibel, biedt naadloze integratie met grote platforms. Het installatieproces en het delen van toegang zijn echter gemeld als complex, wat wijst op mogelijke gebruiksvriendelijkheidsproblemen. In tegenstelling hiermee blinkt de Eve Energy Smart Plug uit in energiemonitoring, wat het onderscheidt in de slimme stekker categorie.

Kortom, de Eve Energy Smart Plug schittert als de beste slimme stekker voor energiemonitoring, waardoor het een uitstekende keuze is voor gebruikers die zich richten op energie-efficiëntie. De naadloze integratie met Matter en de toewijding om hun productlijn uit te breiden in de smart home ruimte bevestigen zijn positie als koploper in de evoluerende slimme stekkermarkt. Hoewel er uitdagingen kunnen bestaan bij het delen van toegang, maken de onderscheidende kenmerken en Matter-compatibiliteit van de Eve Energy Smart Plug het een overtuigende optie voor degenen die gedetailleerde energie-inzichten willen in hun smart home setup.

Voordelen Eve Energy Smart Plug (Matter)
 • Naadloze integratie met grote platforms, waaronder Apple Home, Google Home, Amazon Alexa en SmartThings.
 • Uitstekende energiemonitoringmogelijkheden, biedt uitgebreid inzicht in stroomverbruik.
 • Toewijding aan het uitbreiden van het productassortiment in de smart home ruimte, toont toewijding aan innovatie en compatibiliteit.
Nadelen Eve Energy Smart Plug (Matter)
 • Uitdagingen in toegangsdeling kunnen complexiteiten voor gebruikers opleveren.

5. Voordelige buitenstekker met Alexa-compatibiliteit: Wyze Plug Outdoor

5. Voordelige buitenstekker met Alexa-compatibiliteit: Wyze Plug Outdoor

Belangrijke specificaties:

Ik ben super enthousiast over de Wyze Plug Outdoor! Deze slimme stekker is niet alleen betaalbaar, maar integreert ook naadloos met Alexa, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte oplossing voor thuisautomatisering. Met twee stopcontacten met individuele aan/uit knoppen en een lichtsensor voor automatische controle op basis van omgevingslicht, valt deze stekker echt op door zijn eenvoud, de mogelijkheid om schema's in te stellen en de betaalbaarheid.

Wat dit product echt onderscheidt van andere slimme stekkers is de naadloze integratie met Alexa, waardoor het een veelzijdige optie is voor gebruikers die al investeren in het Amazon-ecosysteem. Zijn compatibiliteit met belangrijke slimme assistenten voegt nog meer veelzijdigheid toe, waardoor gebruikers het gemakkelijk kunnen integreren in hun bestaande slimme huis systemen. Bovendien versterken het compacte ontwerp en de krachtige app met automatiseringsfuncties zijn waardepropositie nog verder.

Hoewel dit product uitblinkt in zijn kosteneffectiviteit en integratie met Alexa, kunnen er mogelijke beperkingen ontstaan voor gebruikers die sterk investeren in andere slimme huis ecosystemen, zoals Google Assistant of Apple HomeKit. Maar voor degenen die op zoek zijn naar een betaalbare slimme stekker voor buiten met krachtige planningsfuncties en integratie met Alexa, is de Wyze Plug Outdoor een overtuigende optie. Zoals benadrukt door Tom's Guide, "De Wyze Outdoor Plug wordt aanbevolen als de beste algemene keuze vanwege zijn betaalbaarheid, eenvoud en planningsfuncties."

Kortom, de Wyze Plug Outdoor biedt een overtuigende mix van kosteneffectiviteit en naadloze integratie met Alexa, waardoor het een uitstekende keuze is voor gebruikers die hun buitenautomatisering willen verbeteren zonder de bank te breken. Zijn krachtige planningfuncties, eenvoud en compatibiliteit met belangrijke slimme assistenten positioneren het als een sterke concurrent in de markt voor slimme stekkers voor buiten. 🌿

Voordelen Wyze Plug Outdoor
 • Naadloze integratie met Alexa
 • Betaalbare maar efficiënte thuisautomatiseringsoplossing
 • Robuuste planningsfuncties
Nadelen Wyze Plug Outdoor
 • Beperkingen voor gebruikers die sterk geïnvesteerd zijn in andere slimme thuisecosystemen
Slimme stekker in stopcontact, vooraanzicht

Hoe kies je een goede slimme stekker?

Je vindt tegenwoordig steeds meer slimme stekkers in de winkel. Waar let je precies op bij aankoop? Lees het hieronder.

Compatibiliteit met smartphones en apps van slimme stekkers

Een van de belangrijkste kenmerken van slimme stekkers is hun compatibiliteit met smartphones en bijbehorende apps. Deze functionaliteit transformeert je smartphone in een afstandsbediening voor elk apparaat dat is aangesloten op de slimme stekker. Hier zijn enkele aspecten die deze compatibiliteit benadrukken:

 • Brede ondersteuning. De meeste slimme stekkers (en ook slimme verlichting en goede deursloten) zijn ontworpen om te werken met zowel iOS- als Android-apparaten. Dit betekent dat je ongeacht het type smartphone dat je hebt, de stekker kunt bedienen via een app.
 • Gebruikersinterface. De apps bieden een intuïtieve gebruikersinterface waar je gemakkelijk apparaten kunt toevoegen, benoemen en bedienen. Je kunt de status van elk apparaat zien (aan/uit) en deze met één tik wijzigen. Dit is bij een slimme thermostaat ook belangrijk.
 • Aanpassingsmogelijkheden. Veel apps bieden uitgebreide aanpassingsopties. Je kunt bijvoorbeeld schema's instellen voor wanneer apparaten automatisch in- of uitgeschakeld moeten worden. Dit is ideaal voor het beheren van verlichting of het koffiezetapparaat in de ochtend.
 • Real-time monitoring. Sommige apps bieden real-time monitoring van het energieverbruik. Dit is niet alleen handig om te zien hoeveel stroom een apparaat verbruikt, maar helpt je ook om energie-efficiënter te zijn.
 • Pushmeldingen: Je kunt ook pushmeldingen instellen om op de hoogte te blijven van de status van je apparaten. Bijvoorbeeld, je kunt een melding krijgen als een apparaat wordt in- of uitgeschakeld.
 • Eenvoudige installatie: Het koppelen van de slimme stekker aan je smartphone is meestal een kwestie van de app downloaden, een account aanmaken en de stekker via wifi met de app verbinden.

Door deze compatibiliteit met smartphones en apps bieden slimme stekkers een hoge mate van gemak en controle, waardoor ze een essentiële toevoeging zijn aan elk slim huis.

De impact van spraakbesturing op het gebruik van slimme stekkers

De beste slimme stekkers ondersteunen spraakbesturing via assistenten, zoals Alexa en Google Assistant. Met eenvoudige spraakopdrachten kun je apparaten in- en uitschakelen, wat zorgt voor een handige en toegankelijke bediening.

Energieverbruiksmonitoring: cruciaal voor slimme stekkers

Een cruciale functie van slimme stekkers is het monitoren van energieverbruik. Ze bieden gedetailleerde inzichten in het stroomverbruik van aangesloten apparaten, wat helpt bij het beheren van je energierekening en het verlagen van je ecologische voetafdruk.1Milieucentraal (n.d.). 'Gemiddeld energieverbruik'

Programmeerbaarheid en timers voor slimme stekkers

Slimme stekkers bieden de mogelijkheid om apparaten in je huis te programmeren, wat betekent dat je specifieke tijden kunt instellen waarop apparaten automatisch aan- of uitgaan. Deze functie is bijzonder handig voor dagelijkse routines, zoals het inschakelen van je koffiezetapparaat in de ochtend of het uitschakelen van lampen 's nachts.

De timerfuncties in slimme stekkers zijn niet beperkt tot eenvoudige aan/uit-schema's. Je kunt complexere schema's instellen, zoals verschillende tijden voor weekdagen en weekenden, of zelfs meerdere aan/uit-cycli per dag. Dit biedt een ongekend niveau van controle en aanpassing aan je persoonlijke levensstijl.

Wifi vs. Bluetooth voor slimme stekkers

Deze stekkers verbinden met je thuisnetwerk via wifi of Bluetooth. Wifi-stekkers hebben een groter bereik, terwijl Bluetooth-stekkers ideaal zijn voor eenvoudigere, lokale bediening. Ik ga er hieronder dieper op in.

Wifi-connectiviteit in slimme stekkers

Wifi slimme stekkers bieden een uitgebreid bereik binnen je huis. Met wifi kun je de stekker bedienen, ongeacht waar je bent, zolang je maar verbonden bent met het internet. Dit betekent dat je je apparaten vanaf elke locatie kunt beheren, zelfs als je niet thuis bent.

Wifi-stekkers zijn ideaal voor complexe huisautomatiseringssystemen en werken naadloos samen met andere slimme apparaten in je netwerk. Ze ondersteunen vaak hogere datasnelheden, wat resulteert in snellere reactietijden bij het bedienen van je apparaten.

Bluetooth-connectiviteit in slimme stekkers

Bluetooth-slimme stekkers zijn daarentegen perfect voor lokale bediening. Ze zijn ideaal als je een eenvoudige, directe verbinding met een apparaat zonder de noodzaak van een wifi-netwerk wilt. Bluetooth-stekkers hebben een beperkter bereik, meestal rond de 10 meter, wat betekent dat je dicht bij het apparaat moet zijn voor bediening.

Ze zijn een uitstekende keuze voor eenvoudige taken en kleinere ruimtes. Bovendien verbruiken Bluetooth-stekkers over het algemeen minder energie, wat ze efficiënter maakt voor apparaten die je vaak gebruikt.

Maximale belastingscapaciteit van je slimme stekker

Let op de maximale belastingscapaciteit van de slimme stekker. De meeste stekkers kunnen apparaten tot ongeveer 10-15 ampère aan, wat voldoende is voor de meeste huishoudelijke apparaten.

Wist je dat sommige slimme stekkers geavanceerde energiemonitoring bieden, waarmee je precies kunt zien hoeveel stroom elk aangesloten apparaat verbruikt? Dit helpt niet alleen bij het besparen op je energierekening, maar ook bij het identificeren van apparaten die onverwacht veel energie verbruiken. Bovendien integreren sommige modellen zelfs met zonnepaneelsystemen, waardoor ze nog efficiënter en milieuvriendelijker zijn in gebruik.
Twee slimme stekkers op witte achtergrond, vooraanzicht

Welke merken maken goede slimme stekkers?

TP-Link en Ledvion zijn toonaangevende merken als het gaat om slimme stekkers, bekend om hun kwaliteit en innovatie.

TP-Link

TP-Link slimme stekkers zijn enorm populair vanwege hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als gerenommeerd merk in netwerkapparatuur gebruikt TP-Link hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een lange levensduur en stabiele prestaties. Dit maakt ze een betrouwbare keuze voor het slim maken van je huis.

De gebruiksvriendelijkheid van TP-Link slimme stekkers is een ander groot voordeel. Ze zijn eenvoudig te installeren en te bedienen met de Kasa-app, die beschikbaar is voor iOS en Android. Deze app biedt functies zoals energiemonitoring, waardoor je het stroomverbruik van je apparaten gemakkelijk kunt beheren.

Daarnaast zijn TP-Link slimme stekkers compatibel met veelgebruikte spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant, wat het mogelijk maakt om apparaten met spraakopdrachten te bedienen.

Gecombineerd met sterke beveiligingsfuncties, bieden deze stekkers een uitgebalanceerde mix van functionaliteit, gemak en veiligheid, waardoor ze een favoriete keuze zijn voor consumenten die hun huis willen automatiseren.

Ledvion

Ledvions slimme stekkers zijn populair vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze bieden betrouwbare functionaliteit tegen een betaalbare prijs, wat ze toegankelijk maakt voor een breed publiek dat zijn huis slim wil maken.

Deze stekkers blinken uit in gebruiksgemak. Ze zijn eenvoudig te installeren en te bedienen via een intuïtieve app, waardoor het beheren van huishoudelijke apparaten en het instellen van schema's gemakkelijk is.

Bovendien zijn Ledvions slimme stekkers compatibel met populaire spraakassistenten, zoals Google Assistant en Amazon Alexa. Dit voegt een extra laag van gemak toe, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor consumenten die op zoek zijn naar moderne en efficiënte slimme huisoplossingen.

Wat is volgens de Consumentenbond de beste slimme stekker met energiemeetfunctie?

De beste slimme stekker met energiemeetfunctie volgens Consumentenbond is de TP-Link Tapo P115. Deze stekker onderscheidt zich door zijn nauwkeurige energieverbruiksmonitoring en gebruiksvriendelijke app. Met zijn eenvoudige installatie en betrouwbare prestaties is de Tapo P115 een topkeuze voor consumenten die hun energieverbruik efficiënt willen beheren.

Veelgestelde vragen over slimme stekkers van onze lezers

Dit deel is speciaal toegewijd aan jullie vragen en opmerkingen. Maar ...

We hebben nog geen vragen ontvangen

Stuur ons hieronder via het feedbackformulier vooral jullie vragen of opmerkingen door, zodat we deze hier kunnen doornemen!

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen

Auteur
Jonathan is een computerexpert met een passie voor computers. Hij heeft dan ook informatica gestuurd aan de UvA, en werkt inmiddels al tien jaar in de IT-sector. Hij schrijft over de nieuwste technologieën, reviewt hardware en software, en beantwoordt dringende vragen over computerproblemen. En als hij daar niet mee bezig is, vind je hem met een VR-headset op in zijn favoriete game. 👓
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross