Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Maak Herinneringen met de Beste Wegwerpcamera

Fact checked en geredigeerd door: Luca Nowak

3 min leestijd

Leg je meest waardevolle herinneringen vast met de ultieme wegwerpcamera! Ideaal voor bruiloften, vakanties en andere speciale gelegenheden. Maak je foto's tastbaar en beleef de magie opnieuw! Ontdek nu welke wegwerpcamera de hoogste kwaliteit biedt. Je wilt immers alleen het beste voor jouw onvergetelijke momenten. Lees snel verder!

Wat zijn de beste wegwerpcamera's van 2024

Dit zijn de top 5 beste wegwerpcamera's op basis van expertreviews en onderzoek van onze redactie.

Waarom Technerds vertrouwen? Ons team besteedt uren aan het onderzoek, schrijven, actualiseren en bewerken van onze artikelen. Klik hier voor meer informatie over onze redactionele richtlijnen.

Beste wegwerpcamera's van 2024

1. Fujifilm QuickSnap Flash 400

1. Fujifilm QuickSnap Flash 400

Belangrijke specificaties:

Aantal opnames: 27 stuk(s)

Als ik op zoek ben naar een eenvoudige en betrouwbare camera om herinneringen vast te leggen, dan is de Fujifilm QuickSnap Flash 400 wegwerpcamera een uitstekende keuze. Met zijn praktische flitsschakelaar waarmee je continu kunt flitsen, is het handig voor situaties met weinig licht, waardoor het geschikt is voor zowel daglicht als situaties met weinig licht. De 400 ISO-film en goede flitser van de camera versterken zijn veelzijdigheid, hoewel sommige gebruikers hebben opgemerkt dat huidtinten en witte kleuren neigen naar magenta. Ondanks dit wordt het sterk aanbevolen voor landschapsfotografie vanwege het gebruiksgemak en praktische functies. De ingebouwde flitser met een effectief bereik van 1m tot 4m draagt bij aan de aantrekkingskracht, waardoor het een uitstekende keuze is voor verschillende scenario's.

Zoals één recensie opmerkt, "De Fujifilm QuickSnap Flash 400 is een wegwerpcamera met 27 opnamen, die handige en eenvoudige functionaliteit biedt om herinneringen vast te leggen." Zijn eenvoud en beeldkwaliteit hebben positieve feedback ontvangen, wat wordt weerspiegeld in zijn beoordeling van 4,7 van de 5 sterren op Amazon. De afmetingen van de camera van 1,33 x 4,5 x 2,12 inch en een gewicht van 3,2 ounce maken het zeer draagbaar, wat aantrekkelijk is voor gebruikers die gemak en draagbaarheid hoog in het vaandel hebben staan. Bovendien is het uitgerust met een flitser voor situaties met weinig licht, wat bijdraagt aan zijn veelzijdigheid.

Voor een prijs van $22,99 voor een 2-pack, biedt de Fujifilm QuickSnap Flash 400 een uitstekende waarde, vooral met zijn meegeleverde 2 AA-batterijen en ISO 400-film. Zijn rangschikking als de #3 wegwerpcamera voor film op Amazon en de #1.812 best verkopende elektronica onderstreept zijn populariteit en aantrekkingskracht op een breed publiek. Het is echter belangrijk op te merken dat internationale klanten online kunnen winkelen op bestbuy.com en hun bestellingen kunnen laten verzenden naar elk adres of elke winkel binnen de VS, waardoor het toegankelijker wordt.

In vergelijking met andere wegwerpcamera's valt de Fujifilm QuickSnap Flash 400 op door zijn praktische flitsschakelaar, 400 ISO-film en ingebouwde flitser met een effectief bereik van 1m tot 4m. Hoewel het concurrentie kan ondervinden op het gebied van beeldkwaliteit en kleurnauwkeurigheid, maken het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid het tot een topkeuze voor degenen die een eenvoudige wegwerpcamera zoeken voor verschillende scenario's.

Tot slot blinkt de Fujifilm QuickSnap Flash 400 wegwerpcamera uit in het bieden van gebruiksvriendelijke functionaliteit, praktische kenmerken en betrouwbare prestaties, waardoor het een topkeuze is voor het vastleggen van herinneringen onder verschillende lichtomstandigheden. Zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak wegen op tegen eventuele mogelijke beperkingen, waardoor het de beste budgetoptie is voor degenen die eenvoud en gemak vooropstellen in een wegwerpcamera. 📸

Voordelen Fujifilm QuickSnap Flash 400
 • Praktische flitsschakelaar voor continu flitsgebruik bij weinig licht
 • 400 ISO-film en goede flits verbeteren de veelzijdigheid
 • Ingebouwde flitser met een effectief bereik van 1m tot 4m voor verschillende scenario's
Nadelen Fujifilm QuickSnap Flash 400
 • Neiging voor huidtinten en witte tinten om magenta te lijken

2. Optimaal voor zwart-witfotografie: Ilford XP2 Disposable Camera with

2. Optimaal voor zwart-witfotografie: Ilford XP2 Disposable Camera with

Belangrijke specificaties:

Aantal opnames: 27 stuk(s)

De Ilford XP2 Wegwerpcamera met zwart-witfilm (2-Pack) is een uitstekende keuze voor liefhebbers van zwart-witfotografie, met een mix van duurzaamheid, eenvoud en hoogwaardige beelden. Met een heldere plastic behuizing die de stevigheid en esthetiek verbetert, biedt het een moeiteloze opname-ervaring met 27 opnamen. Zoals opgemerkt in een recensie, "De camera produceert verrassend scherpe beelden, vooral bij gebruik van Ilford XP2 zwart-witfilm, bekend om zijn uitzonderlijke belichtingsbereik en lage korrel." Hoewel de camera geen handmatige scherpstelling heeft en mogelijk lensvervorming en wazigheid in de hoeken vertoont, blijft het een uitstekende optie voor buitengebruik in vol zonlicht, evenals voor degenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en gebruiksvriendelijke wegwerpcamera met eersteklas zwart-witfilmcapaciteiten.

In een markt vol opties die voldoen aan diverse fotografiebehoeften, steekt de Ilford XP2 uit als een gespecialiseerde keuze voor zwart-witfotografie. Zijn uitzonderlijke belichtingsbereik en lage korrel maken het een overtuigende optie voor degenen die de artistieke diepte van monochrome beelden prioriteren. Het is echter belangrijk om op te merken dat deze specialisatie gepaard gaat met compromissen, waaronder beperkingen in handmatige bediening en mogelijke lensvervormingsproblemen. In vergelijking met andere wegwerpcamera's onderscheidt de focus van de Ilford XP2 op zwart-witfotografie zich in een niche waar zijn unieke filmcapaciteiten echt kunnen schitteren.

Hoewel de Ilford XP2 uitblinkt in het leveren van prachtige zwart-witbeelden en een stijlvol, duurzaam ontwerp biedt, heeft het beperkingen op het gebied van handmatige bediening en mogelijke lensvervorming. Als gevolg hiervan draaien de optimale gebruiksscenario's rond buitenomgevingen met overvloedig zonlicht. Voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige, maar gespecialiseerde wegwerpcamera voor het vastleggen van boeiende zwart-witfotografie, staat de Ilford XP2 bovenaan. Voor degenen die meer veelzijdigheid nodig hebben of andere functies zoals waterdichte mogelijkheden of retro-ontwerp prioriteren, kunnen alternatieve opties uit de wegwerpcameramarkt meer geschikt zijn.

Voordelen Ilford XP2 Disposable Camera with
 • Prachtige zwart-wit beelden
Nadelen Ilford XP2 Disposable Camera with
 • Beperkte handmatige bediening
 • Mogelijke lensvervorming en wazigheid

3. Ilford Ilfocolor Rapid Retro

3. Ilford Ilfocolor Rapid Retro

Belangrijke specificaties:

Aantal opnames: 27 stuk(s)

De Ilford Ilfocolor Rapid Retro wegwerpcamera is een opvallende keuze in de wegwerpcameramarkt, met een uniek retro ontwerp en indrukwekkende prestaties. Ondanks de aanvankelijk lage verwachtingen, was een recensent van Shutter Junkies aangenaam verrast en merkte op: "Ik was onder de indruk van de opwindende en leuke gestileerde uitstraling van de foto's." De bouwkwaliteit van de camera en het vermogen om snel bewegende onderwerpen vast te leggen werden benadrukt, waardoor het een solide keuze is voor verschillende scenario's.

In vergelijking met zijn concurrenten onderscheidt de Ilford Ilfocolor Rapid Retro Edition zich door zijn retro ontwerp en het gebruik van Ilfocolor-film, waardoor het de fotografie uit de jaren 60 oproept. Het beschikt ook over een automatisch oplaadbare flitser, wat een vleugje gemak toevoegt aan zijn vintage uitstraling. Dit onderscheidt het van andere opties zoals de Kodak FunSaver en de Fujifilm Quicksnap Flash, die geliefd zijn om hun film- en flitseigenschappen.

De Ilford Ilfocolor Rapid Retro blinkt uit in het bieden van een unieke wegwerpcamera-ervaring, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor mensen die op zoek zijn naar iets anders dan de typische resultaten van wegwerpcamera's. Desalniettemin blijft de Kodak FunSaver de meest populaire optie, bekend om zijn ISO 800-film en krachtige flitser, geschikt voor een breed scala aan omstandigheden. Daarnaast wordt de Fujifilm QuickSnap Waterproof aanbevolen voor strandvakanties en onderwateractiviteiten, wat wijst op zijn specialiteit in specifieke omgevingen.

De sterke punten van de Ilford Ilfocolor Rapid Retro wegwerpcamera liggen in zijn retro ontwerp, unieke film en automatisch oplaadbare flitser, waardoor het een unieke ervaring biedt voor gebruikers. Zijn beperkingen kunnen naar voren komen in situaties waarbij specifieke film- of flitseigenschappen de voorkeur hebben, zoals te zien is bij de populariteit van de Kodak FunSaver vanwege zijn veelzijdige ISO 800-film en krachtige flitser. Ondanks dit, springt de Ilford Ilfocolor Rapid Retro eruit als een solide keuze, zoals bevestigd door de tevredenheid van de recensent met zijn prestaties en beeldresultaten.

Kortom, de Ilford Ilfocolor Rapid Retro wegwerpcamera is een overtuigende optie voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en gestileerde wegwerpcamera-ervaring. Zijn retro ontwerp, solide bouwkwaliteit en de opwindende uitstraling van de vastgelegde beelden maken het opvallend in de markt, en biedt een afwijking van de typische resultaten van wegwerpcamera's. Hoewel het misschien niet de eerste keuze is voor alle scenario's, maken zijn unieke kenmerken en prestaties het een opmerkelijke concurrent in het wegwerpcamera-landschap.

Voordelen Ilford Ilfocolor Rapid Retro
 • Uniek retro design
Nadelen Ilford Ilfocolor Rapid Retro
 • Mogelijk geen veelzijdige ISO 800-film zoals concurrenten

4. Topkeuze voor waterdichte wegwerpcamera's: AgfaPhoto LeBox Ocean

4. Topkeuze voor waterdichte wegwerpcamera's: AgfaPhoto LeBox Ocean

Belangrijke specificaties:

Aantal opnames: 27 stuk(s)

Ik ben dol op de AgfaPhoto LeBox Ocean 400 Wegwerpcamera, die zich onderscheidt als de beste keuze voor waterdichte wegwerpcamera's. Met een beoordeling van 3,9 van de 5 sterren uit 510 beoordelingen, heeft deze camera positieve aandacht gekregen voor zijn veelzijdigheid en prestaties, vooral in buiten- en watergerelateerde omgevingen.

Een van de opvallende kenmerken van de Agfa LeBox Ocean 400 is zijn waterdichte ontwerp, waardoor het een ideale metgezel is voor strandvakanties, zwembadfeestjes en outdoor avonturen. Zoals beschreven op Amazon, is de camera ontworpen voor eenmalig gebruik en wordt deze niet stopgezet door de fabrikant, wat betrouwbaarheid en beschikbaarheid garandeert voor gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare waterdichte wegwerpcamera.

De camera wordt geleverd met 27 opnamen, waardoor je genoeg foto's kunt maken om memorabele momenten vast te leggen. Daarnaast heeft het 2 AA-batterijen nodig, die de nodige stroom leveren voor langdurig gebruik. Zoals benadrukt in de productafmetingen (6.096 L x 3.556 H x 12.7 W centimeters), is de camera compact en draagbaar, waardoor hij naadloos in verschillende draagopties past voor fotografie onderweg.

De waterdichte mogelijkheden van de Agfa LeBox Ocean 400, gecombineerd met het gemak van gebruik en betrouwbare prestaties, maken het tot een uitstekende keuze voor mensen die specifiek op zoek zijn naar een wegwerpcamera voor water- en buitenactiviteiten. Zoals opgemerkt in een Amazon review, "Dit is de perfecte wegwerpcamera voor het strand of zwembad. Het is waterdicht, dus je kunt ermee onder water gaan."

In vergelijking met andere wegwerpcamera's in zijn categorie blinkt de Agfa LeBox Ocean 400 uit in zijn waterdichte functionaliteit, wat een concurrentievoordeel biedt voor gebruikers die een betrouwbare optie zoeken voor wateravonturen. Terwijl andere wegwerpcamera's tegemoetkomen aan diverse fotografiebehoeften, maakt de specialisatie van de Agfa LeBox Ocean 400 in waterdichte mogelijkheden het tot een topkeuze voor mensen die momenten willen vastleggen in watergerelateerde omgevingen.

Ondanks zijn sterke punten is de Agfa LeBox Ocean 400 misschien niet de optimale keuze voor gebruikers die een groot aantal opnamen nodig hebben, aangezien hij wordt geleverd met 27 opnamen. Echter, zijn waterdichte ontwerp, gemak van gebruik en betrouwbare prestaties maken het tot een aantrekkelijke optie voor mensen die duurzaamheid en functionaliteit prioriteren in watergerichte scenario's.

Samengevat, de AgfaPhoto LeBox Ocean 400 Wegwerpcamera bevestigt zijn positie als de beste keuze voor waterdichte wegwerpcamera's, met een balans van betrouwbaarheid, waterdichte mogelijkheden en gemak van gebruik. Zijn specialisatie in watergerelateerde scenario's onderscheidt hem van zijn tegenhangers, waardoor het een uitstekende optie is voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare camera voor wateravonturen.

Voordelen AgfaPhoto LeBox Ocean
 • Waterdicht ontwerp voor gebruik op het strand, bij het zwembad en buiten
 • Vooraf geladen met 27 opnames voor het vastleggen van memorabele momenten
 • Compact en draagbaar, past naadloos in verschillende draagopties
Nadelen AgfaPhoto LeBox Ocean
 • Mogelijk niet optimaal voor gebruikers die een groot aantal opnames willen maken

5. Opvallend retro-ontwerp: WeddingStar Vintage Disposable Camera

5. Opvallend retro-ontwerp: WeddingStar Vintage Disposable Camera

Belangrijke specificaties:

Met zijn onderscheidende retro-ontwerp roept de WeddingStar Vintage Wegwerpcamera nostalgie en charme op. In een markt gevuld met gerenommeerde concurrenten zoals de Kodak FunSaver, Fujifilm Quicksnap Flash en Ilford Ilfocolor Rapid Retro Edition, onderscheidt de WeddingStar Vintage Wegwerpcamera zich door zijn unieke esthetische aantrekkingskracht. Ondanks de nadruk van de concurrentie op filmkwaliteit en gebruiksgemak, excelleert de WeddingStar Vintage in het bieden van een retro-chique stijl die aan elke opname een uniek tintje toevoegt. Zoals een review terecht opmerkt: "De WeddingStar Vintage wegwerpcamera valt op door zijn kenmerkende retro-look, waardoor het een stijlvolle keuze is voor het vastleggen van speciale momenten."

De belangrijkste aantrekkingskracht van deze wegwerpcamera is zijn vintage-geïnspireerde exterieur, waardoor het een ideaal accessoire is voor retro-themafeesten, bruiloften en evenementen, waar het naadloos aansluit bij de ambiance. De focus op esthetiek is een vertrekpunt van de mainstream nadruk op technische specificaties, en het zet de WeddingStar Vintage apart als een gespecialiseerd product. Het is echter belangrijk op te merken dat, hoewel het ontwerp van de camera een opvallende eigenschap is, de technische mogelijkheden, zoals het type film en het flitsbereik, ook cruciaal zijn bij het bepalen van de algehele prestaties.

De WeddingStar Vintage Wegwerpcamera richt zich op mensen die op zoek zijn naar een mix van stijl en functionaliteit. Hoewel het misschien niet dezelfde filmkwaliteit biedt als de Kodak FunSaver of de Fujifilm Quicksnap Flash, verheft zijn unieke ontwerp de visuele aantrekkingskracht van de vastgelegde herinneringen. Dit onderscheidende verkoopargument positioneert het als het "beste budgetproduct voor vintage esthetiek" en bedient een nichepubliek dat stijl naast praktische bruikbaarheid prioriteert. Zoals een review suggereert: "De WeddingStar Vintage wegwerpcamera is een stijlvolle en betaalbare keuze voor degenen die een retro touch aan hun foto's willen toevoegen."

Vergeleken met gebruikers die veel belang hechten aan filmkwaliteit en technische specificaties, zouden de Kodak FunSaver en Fujifilm Quicksnap Flash een streepje voor kunnen hebben. De ISO 800-film van de Kodak FunSaver en krachtige flitser maken het een veelzijdige keuze voor verschillende omstandigheden, terwijl de voorgeladen ISO400 Fujifilm 35mm-film van de Fujifilm Quicksnap Flash en de ingebouwde flitser met een bereik van drie meter betrouwbare prestaties bieden. Maar voor degenen die op zoek zijn naar een onderscheidende vintage charme, komt de WeddingStar Vintage Wegwerpcamera naar voren als een overtuigende optie.

Tot slot presenteert de WeddingStar Vintage Wegwerpcamera een overtuigend voorstel voor personen die een wegwerpcamera zoeken met een onderscheidend retro-ontwerp. Hoewel het misschien niet dezelfde technische mogelijkheden heeft als sommige van zijn tegenhangers, maken de unieke esthetiek het een opvallende keuze voor degenen die hun foto's willen doordrenken met een vleugje vintage allure. Het specialisme ligt in het vastleggen van de essentie van vroeger, waardoor het een ideale keuze is voor evenementen en gelegenheden waar stijl evenveel betekenis heeft als functionaliteit.

Voordelen WeddingStar Vintage Disposable Camera
 • Onderscheidend retro ontwerp dat nostalgie en charme oproept.
 • Ideaal voor retro-thematische evenementen, bruiloften en feesten.
 • Richt zich op een niche publiek dat stijl boven praktischheid waardeert.
Nadelen WeddingStar Vintage Disposable Camera
 • Biedt mogelijk niet dezelfde filmkwaliteit als andere wegwerpcamera's.
 • Technische mogelijkheden zoals filmtypes en flitsbereik zijn mogelijk niet zo geavanceerd.
 • Concurrenten kunnen een voorsprong hebben qua filmkwaliteit en technische specificaties.

Hoe kies je de beste wegwerpcamera?

Als je niet bekend bent met analoge fotografie, dan is het moeilijk om de specificaties te begrijpen. Kies met behulp van deze koopgids een wegwerpcamera die aan je behoeften voldoet en fantastische foto's aflevert. Het is een ideale reiscamera! Wil je speciale gebeurtenissen filmen in plaats van fotograferen? Dan is de beste vlogcamera of een actioncamera een aanrader.

Wegwerpcamera's zijn geweldige eenmalig te gebruiken camera's voor als je kind wil leren fotograferen en goede foto's wil leren maken. Handig op vakantie waar er kans is op beschadiging van een digitale camera door zand of water.

Robin Dessureau, op Quora

Daarnaast zou je denken dat het tegenstrijdig is om een wegwerpcamera 'de beste' te noemen, toch? Een camera die één keer wordt gebruikt en vervolgens wordt weggegooid – die moet wel slechte kwaliteit leveren. Maar niets is minder waar! Lees snel verder. 1 Het Parool (2019). 'Wegwerpcamera's: Minder picture perfect en dat is juist relaxt'

Prijsklasse

Voor een wegwerpcamera van het huismerk betaal je minder dan een wegwerpcamera van een merk. Maar dit gaat ten koste van de kwaliteit! Voor het huismerk betaal je € 5 tot € 10. Voor een merk zoals Kodak zijn de kosten rond de € 20. Zelf kies ik altijd voor een merk zoals Kodak, omdat ik als fotograaf weet dat ze goede kwaliteit leveren.

Denk eraan dat het ontwikkelen van de foto's ook geld kost. Ga uit van 10 tot 15 cent per foto.

Wegwerpcamera voor onder water

Ga je naar het strand? Neem dan een waterdichte wegwerpcamera mee. De beste kwaliteit foto's maak je in helder water. 💧 Een wegwerpcamera voor onder water is altijd voorzien van een flitser.

Wil je meer functies en meer instelmogelijkheden? Zoek dan naar een goede onderwatercamera.

Man houdt wegwerpcamera met hoes als waterbescherming vast

Flitser

Let op het flitserbereik van de wegwerpcamera. Een goed bereik, bijvoorbeeld tot 3 meter, zorgt ervoor dat je ook in donkere omstandigheden duidelijke foto's maakt.

Aantal foto's

Een wegwerpcamera bevat een filmrolletje. Het filmrolletje kan maar een beperkt aantal opnamen bevatten. Zodra deze vol is, lever je de camera in. Meestal bevat een wegwerpcamera 27 of 39 foto's op 1 rolletje. 🎞️

Lever de camera in bij een winkel die analoge film ontwikkelt. De meeste drogisterijen en fotowinkels doen dit. Haal de film er niet uit, maar lever de camera in zijn geheel in. Zodra het fotolab klaar is met ontwikkelen, wordt de camera weggegooid of gerecycled.

Op de zijkant van de wegcamera is een datum te vinden. Dit is de houdbaarheidsdatum. Als de datum iets is verlopen, dan is het geen probleem. Gaan er jaren over heen, dan loop je het risico dat kleuren veranderen en het contrast minder hard uitvalt op de uiteindelijke foto's.

Lichtgevoeligheid

In een digitale camera bepaalt de ISO de lichtgevoeligheid van de sensor. Deze informatie is vooral handig als je in omstandigheden met weinig licht gaat fotograferen.

Hoe hoger de ISO, hoe meer ruis je foto echter ook bevat. Een analoge camera werkt met hetzelfde principe: de ASA bepaalt de lichtgevoeligheid van de film, dus niet van de sensor. Hoe hoger de ASA, hoe korrel.

Een wegwerpcamera is beschikbaar in 400 en 800 ASA. De 800 ASA is geschikt voor een zonsondergang. De 400 ASA is alleen geschikt voor overdag – tenzij de wegwerpcamera een flitser bevat. Dan schiet je tot zo'n 4 meter afstand van het object ook nog goedbelichte foto's.

Wat is volgens de Consumentenbond de beste wegwerpcamera?

Op dit moment is nog niet bekend wat de beste wegwerpcamera is volgens de Consumentenbond. Zodra we dit weten, vullen we het voor je aan!

Wat is volgens Tweakers de beste wegwerpcamera?

Op dit moment is nog niet bekend wat de beste wegwerpcamera is volgens Tweakers. Zodra we dit weten, vullen we het voor je aan!

Wat is volgens de New York Times de beste wegwerpcamera?

De beste wegwerpcamera volgens de New York Times is de Fujifilm QuickSnap Flash 400. Deze camera blinkt uit door zijn gebruiksgemak en kwaliteit. Met een ISO-waarde van 400 maakt hij heldere foto's, zelfs bij weinig licht. De ingebouwde flitser zorgt voor goede belichting tot 3 meter afstand. Ideaal voor snelle momentopnames, de QuickSnap Flash 400 levert consistente resultaten, of je nu binnen of buiten fotografeert.      

Veelgestelde vragen over wegwerpcamera's van onze lezers

We hebben nog geen vragen ontvangen over de beste wegwerpcamera

Stuur ons hieronder via het feedbackformulier vooral jullie vragen of opmerkingen door, zodat we deze hier kunnen doornemen!

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen

Auteur
Rowena is 30 jaar, woont in het zuiden van het land en is afgestudeerd aan de kunstacademie. Ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om zichzelf uit te dagen. Naast schrijven, is ze vooral druk met haar bedrijf in fotografie, webdesign en social media. In haar vrije tijd geniet ze vooral van haar hond en gamet ze graag op haar Xbox.
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross