Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Ga voor Ruisloos Geluid met de Beste FM-Antenne

Fact checked en geredigeerd door: Luca Nowak

6 min leestijd

Als je ooit hebt geprobeerd om je favoriete radiostation te vangen, maar alleen ruis vond, weet je hoe belangrijk de juiste FM-antenne is. Ik herinner me nog hoe mijn opa altijd grapte dat zijn oude antenne meer leek op een vishengel dan op technologie! In dit artikel deel ik dan ook hoe je vandaag de dag de beste FM-antenne kiest. Klaar voor de start?

Wat zijn de beste FM-antennes van 2024?

Dit zijn de 5 beste FM-antennes volgens onderzoek van onze redactie en expertreviews:

Waarom Technerds vertrouwen? Ons team besteedt uren aan het onderzoek, schrijven, actualiseren en bewerken van onze artikelen. Klik hier voor meer informatie over onze redactionele richtlijnen.

Beste FM-antennes van 2024

1. Bqeel Krachtige Binnen TV-Antenne, Versterkt

1. Bqeel Krachtige Binnen TV-Antenne, Versterkt

Belangrijke specificaties:

Ik ben super enthousiast om de Bqeel Krachtige Binnen TV-Antenne te introduceren! Met een bereik van 40 tot 120 mijl is deze antenne perfect voor mensen die ver van zendmasten wonen. En het beste van alles? Je kunt gratis 4K HD-kanalen ontvangen, waardoor je die dure digitale tv-abonnementen kunt vermijden. Met ondersteuning voor honderden digitale kanalen, inclusief lokale nieuws- en sportkanalen, biedt deze antenne een breed scala aan kijkopties zonder maandelijkse abonnementskosten. 📺

Maar dat is nog niet alles! De geïntegreerde signaalversterker zorgt voor een helderder beeld, minder ruis en een groter aantal beschikbare tv-kanalen. En met de 4,4 meter lange coaxkabel kun je de versterkermodus instellen in verschillende gebieden, zelfs in gebieden met zwakke tv-signalen.

De installatie is super eenvoudig - in slechts drie stappen kun je genieten van al je favoriete programma's. En de antenne is ook nog eens compatibel met Smart TV's en biedt Full HD beeldkwaliteit, voor een meeslepende kijkervaring.

Maar let op - het is belangrijk om te controleren of de locatie binnen het bereik van de antenne valt en of de antenne geschikt is voor de specifieke omgeving. En je moet de antenne mogelijk verplaatsen en opnieuw scannen om de beste signaalontvangst te garanderen, vooral in gebieden met potentiele storingsbronnen zoals airconditioning of magnetrons.

Al met al is de Bqeel Krachtige Binnen TV-Antenne een geweldige keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een kostenbesparende en kwalitatieve manier om toegang te krijgen tot een breed scala aan tv-kanalen. Met zijn indrukwekkende signaalversterking, eenvoudige installatie en compatibiliteit met Smart TV's, is het een krachtige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een verbeterde kijkervaring.

Voordelen Bqeel Krachtige Binnen TV-Antenne, Versterkt
 • Indrukwekkende ontvangst van tv-signalen van 40 tot 120 mijl
Nadelen Bqeel Krachtige Binnen TV-Antenne, Versterkt
 • Mogelijkheid om de antenne te verplaatsen en opnieuw te scannen voor beste signaalontvangst

2. PHILIPS TV Antenne SDV6227/12

2. PHILIPS TV Antenne SDV6227/12

Belangrijke specificaties:

De Philips TV Antenne SDV6227/12 is mijn keuze als je het beste uit je tv-ervaring wilt halen. Met geweldig beeld en geluid zorgt deze antenne voor een verbeterde kijk- en luisterervaring. Wat deze antenne echt onderscheidt, is het ruisreductiefilter. Geen last meer van storende GSM- en 4G-signalen, dus ongestoord televisie kijken zonder enige vorm van ruis. 📺

Een ander groot voordeel van de Philips TV Antenne SDV6227/12 is de signaalversterkingstechnologie. Hierdoor kan de antenne zwakkere signalen ontvangen en versterken, waardoor je gegarandeerd kristalheldere beelden krijgt. Dit is vooral handig in gebieden met een zwak signaal.

Wat deze antenne nog veelzijdiger maakt, is dat het niet alleen geschikt is voor digitale tv, maar ook voor analoge ontvangst en FM-radio-uitzendingen. Het is dus een alles-in-één apparaat dat aan al je entertainmentbehoeften voldoet.

Daarnaast heeft de Philips TV Antenne SDV6227/12 een strak en klassiek zwart ontwerp, waardoor het perfect past in elk interieur. Met de bijgeleverde stroomadapter en antennekabel kun je de antenne gemakkelijk aansluiten en eventueel verbergen. Met een lengte van 180 cm heb je genoeg flexibiliteit om de antenne op de ideale locatie te plaatsen.

Wat betreft specificaties heeft de Philips TV Antenne SDV6227/12 een antenne-uitgang van 75 ohm coaxiaal (IEC75) en een tunerbereik van UHF, VHF en HDTV. Daarnaast heeft het een handige groene LED-indicator voor de voeding en weegt het slechts 0,462 kg. Lichtgewicht en krachtig!

Over het algemeen zijn de gebruikersreviews zeer positief. Gebruikers zijn tevreden met de prestaties van de antenne en hebben geen enkel negatief punt opgemerkt. Dit bewijst dat de Philips TV Antenne SDV6227/12 een betrouwbare en hoogwaardige keuze is.

Kortom, de Philips TV Antenne SDV6227/12 biedt een superieure tv-ervaring met zijn ruisreductiefilter, signaalversterkingstechnologie en veelzijdige ontvangstmogelijkheden. Het strakke ontwerp en de eenvoudige installatie maken het perfect voor elk interieur. Het is belangrijk op te merken dat de prestaties van de antenne kunnen variëren afhankelijk van de signaalsterkte op jouw specifieke locatie. Dus als je op zoek bent naar de beste tv-ervaring, kies dan voor de Philips TV Antenne SDV6227/12!

Voordelen PHILIPS TV Antenne SDV6227/12
 • Superieure beeld- en geluidskwaliteit
 • Ruisreductiefilter voor ononderbroken kijkervaring
 • Signaalversterkingstechnologie voor verbeterde ontvangst
Nadelen PHILIPS TV Antenne SDV6227/12
 • Prestaties kunnen variëren afhankelijk van signaalsterkte

3. Hama DVB-T/DVB-T2-radio-telescoopantenne, Performance 15, passief

3. Hama DVB-T/DVB-T2-radio-telescoopantenne, Performance 15, passief

Belangrijke specificaties:

Maximale frequentie: 17400 Hz
Minimale frequentie: 174 Hz

Ik heb de Hama DVB-T/DVB-T2-radio-telescoopantenne, Performance 15, passief geprobeerd en ik moet zeggen dat mijn ervaring wisselend was. Deze antenne is bedoeld voor digitale tv-ontvangst (DVB-T/DVB-T2) en digitale radio-ontvangst (DAB/DAB+). Het idee is dat deze antenne een betere ontvangstkwaliteit biedt dan de standaard antenne die bij je radio wordt geleverd.

Maar eerlijk gezegd, ik heb gemengde resultaten gekregen. Sommige gebruikers zeggen dat ze geen verbetering hebben gemerkt in de ontvangst van het DAB+ signaal, en sommigen beweren zelfs dat de antenne slechter presteert dan de standaard antenne. Dat is teleurstellend, vooral als je hoopte op betere ontvangst met deze antenne.

Maar er zijn ook gebruikers die wel positieve ervaringen hebben gehad. Ze zeggen dat de ontvangstkwaliteit verbeterde toen ze de antenne op een andere plek plaatsten, bijvoorbeeld door een langere coaxkabel te gebruiken. Dit suggereert dat de prestaties van de antenne sterk afhankelijk zijn van waar je hem plaatst en de omgevingsfactoren.

Een ander punt van kritiek is dat deze antenne een extra voedingsadapter nodig heeft, wat sommige mensen als onhandig ervaren. Dat is iets om in gedachten te houden.

Het is ook goed om te weten dat er een andere versie van deze antenne beschikbaar is, de Hama DAB antenne 00054899, zonder FM-optie. Volgens een gebruiker presteert deze antenne beter dan de DVB-T/DVB-T2-radio-telescoopantenne.

Al met al is de Hama DVB-T/DVB-T2-radio-telescoopantenne, Performance 15, passief een product met gemengde beoordelingen. Het lijkt erop dat de prestaties sterk afhangen van waar je de antenne plaatst en de omgevingsfactoren. Je moet bereid zijn om wat te experimenteren met de plaatsing van de antenne om de beste ontvangst te krijgen. En het is belangrijk om te weten dat er andere versies van deze antenne beschikbaar zijn die mogelijk betere prestaties bieden.

Het is moeilijk om deze antenne aan te bevelen, gezien de gemengde beoordelingen en het feit dat er andere opties beschikbaar zijn. Als je op zoek bent naar een antenne voor digitale tv- en radio-ontvangst, is het verstandig om verder onderzoek te doen en andere producten te overwegen die betere prestaties en gebruikersbeoordelingen bieden. 💁‍️

Voordelen Hama DVB-T/DVB-T2-radio-telescoopantenne, Performance 15, passief
 • Verbeterde ontvangstkwaliteit bij plaatsing op andere locatie
Nadelen Hama DVB-T/DVB-T2-radio-telescoopantenne, Performance 15, passief
 • Wisselende prestaties, sommige gebruikers ervaren geen verbetering
 • Extra voedingsadapter nodig, wat als onhandig wordt ervaren
 • Gemengde beoordelingen en beschikbaarheid van andere opties

4. SImpuls S-Impuls FM Dipool Antenne

4. SImpuls S-Impuls FM Dipool Antenne

Belangrijke specificaties:

Maximale frequentie: 108 MHz
Minimale frequentie: 87.5 Hz

De S-Impuls - FM Dipool Antenne - Coax Connector Vrouwelijk - 1,8 meter is dé antenne voor het ontvangen van FM-signalen binnenshuis. Ik ben ontworpen om jouw favoriete FM-frequenties tussen 87,5 en 108,0 MHz moeiteloos op te pikken. Met een bereik van 0 tot 15 km ben ik perfect in combinatie met een tuner/versterker om jouw favoriete FM-radiozenders te ontvangen.

Nu, het belangrijkste om te weten, ik heb geen versterking (0 dB). Dit kan zowel een voordeel als een nadeel zijn, afhankelijk van jouw situatie. Sommige gebruikers hebben gemerkt dat het ontbreken van een 300 naar 75 Ohm converter (balun) een beperking kan zijn. Als je deze converter aanschaft, kun je echter meer radiozenders ontvangen en genieten van een betere signaal-ruisverhouding. Dus als je van plan bent om mij te gebruiken, raad ik je aan om zo'n converter apart aan te schaffen.

Wat betreft de reviews van gebruikers, zijn de meningen verdeeld. Sommige gebruikers vinden mij redelijk, maar niet meer dan dat. Ze zeggen dat ik een goedkope optie ben, maar niet de beste prestaties lever. Aan de andere kant zijn er gebruikers die teleurgesteld zijn in mijn kwaliteit. Ze hebben problemen gehad, zoals het afbreken van onderdelen tijdens het ophangen.

Het is belangrijk om te weten dat ik niet alleen maar positieve beoordelingen heb, maar ik kan nog steeds een goede keuze zijn voor bepaalde situaties. Ik ben ideaal voor mensen die FM-radiozenders willen ontvangen binnen een bereik van 15 km en die geen behoefte hebben aan extra versterking. Ik ben ook aantrekkelijk voor mensen met een beperkt budget, omdat ik een goedkope optie ben.

Kortom, de S-Impuls - FM Dipool Antenne - Coax Connector Vrouwelijk - 1,8 meter heeft zijn sterke en zwakke punten. Ik bied een eenvoudige en betaalbare oplossing voor het ontvangen van FM-signalen, maar het ontbreken van een 300 naar 75 Ohm converter kan een beperking zijn. Als je op zoek bent naar een goedkope antenne zonder extra versterking, dan ben ik de juiste keuze voor jou. Houd echter wel rekening met mogelijke kwaliteitsproblemen die sommige gebruikers hebben ervaren.

Voordelen SImpuls S-Impuls FM Dipool Antenne
 • Eenvoudige en betaalbare oplossing voor het ontvangen van FM-signalen
 • Ideaal voor mensen die FM-radiozenders willen ontvangen binnen een bereik van 15 km
 • Goedkope optie voor mensen met een beperkt budget
Nadelen SImpuls S-Impuls FM Dipool Antenne
 • Geen versterking (0 dB), wat een beperking kan zijn in sommige situaties
 • Ontbreekt een 300 naar 75 Ohm converter (balun), waardoor de ontvangst van radiozenders beperkt kan zijn
 • Mogelijke kwaliteitsproblemen, zoals het afbreken van onderdelen bij het ophangen

5. Quantis DAB+/DVB-T binnenantenne

5. Quantis DAB+/DVB-T binnenantenne

Belangrijke specificaties:

Type antenne: Binnen antenne

Ik ben blij je voor te stellen aan de Quantis DAB+/DVB-T binnenantenne, de perfecte toevoeging aan je digitale radio- en televisie-ervaring. Met zijn COAX male aansluiting is deze antenne compatibel met een breed scala aan ontvangers, waaronder de Quantis QE330. Plaats hem dicht bij een raam en weg van andere stralingsveroorzakende apparaten voor optimale prestaties.

Deze antenne is ontworpen met een focus op compatibiliteit en prestaties, waardoor je kunt genieten van betrouwbare signaalontvangst. In vergelijking met eerdere modellen is de Quantis DAB+/DVB-T antenne gemakkelijk te gebruiken en veelzijdig, waardoor het een waardevolle aanwinst is voor liefhebbers van digitale radio en televisie.

Met deze antenne geniet je van een verbeterde signaalontvangst en een grotere keuze aan beschikbare kanalen, waardoor je ultiem kunt genieten van je digitale kijk- en luisterervaring. Of je nu thuis, op kantoor of in een appartement bent, deze antenne biedt veelzijdige toepassingsmogelijkheden zonder gedoe met externe installaties.

Hoewel de antenne afhankelijk is van de signaalsterkte op jouw locatie, biedt hij duidelijke voordelen op het gebied van eenvoudige installatie, compatibiliteit en verbeterde signaalontvangst. Kortom, de Quantis DAB+/DVB-T binnenantenne is de ideale keuze voor wie op zoek is naar betere digitale signaalontvangst. Met aandacht voor compatibiliteit, prestaties en gebruiksgemak, onderscheidt deze antenne zich als een betrouwbare keuze voor digitale radio- en televisieliefhebbers. 📻

Voordelen Quantis DAB+/DVB-T binnenantenne
 • Eenvoudige installatie
Nadelen Quantis DAB+/DVB-T binnenantenne
 • Afhankelijkheid van beschikbare signaalsterkte
Een FM-antenne op een dak tegen een blauwe lucht aan

Hoe kies je een goede FM-antenne?

Hoe je een goede FM-antenne kiest, hangt van allerlei zaken af – zoals waar je hem gaat gebruiken (als aanvulling op een homecinema-set, of misschien op de beste autospeakers?). Daar blijft het echter niet bij, dus laten we er meteen in duiken!

Overweeg je de overstap naar DAB+? Klik hier om dan onze top 5 DAB+-antennes te zien.

Het belang van compatibiliteit met ontvangers voor FM-antennes

Bij het kiezen van de beste FM-antenne is de compatibiliteit met je ontvanger essentieel. Er zijn verschillende soorten ontvangers, zoals stereo-ontvangers, AV-ontvangers en draagbare radio-ontvangers. Fabrikanten vermelden doorgaans welke ontvangers compatibel zijn met hun antennes.

Denk eraan: de kwaliteit van je audio-ervaring hangt niet alleen af van de antenne, maar ook van andere componenten in je systeem. Goede actieve speakers of een boekenplankspeaker verbeteren het geluid van je radio-uitzendingen aanzienlijk. Ook is het belangrijk om te investeren in een kwalitatieve speakerkabel voor optimale signaaloverdracht.

Eenvoudige installatie van FM-antennes: Wat je moet weten

Bij het kiezen van een FM-antenne is het belangrijk om rekening te houden met het installatiegemak. Sommige antennes, zoals eenvoudige binnenantennes, zijn zeer gebruiksvriendelijk en installeer je zonder veel moeite; je hoeft ze alleen maar aan te sluiten op je ontvanger.

Anderzijds brengen buitenantennes, die vaak een betere ontvangst bieden, meer uitdagingen met zich mee. Ze kunnen montage op een dak of hoge plaats vereisen en soms is professionele installatie aanbevolen.

Denk eraan, de keuze van je antenne kan ook invloed hebben op andere onderdelen van je audio-set-up. Als je bijvoorbeeld pc-speakers gebruikt, zorg er dan voor dat je antenne compatibel is om interferentie te voorkomen. Voor degenen die de voorkeur geven aan draadloze oplossingen, zijn de beste wifi-speakers of een goede smartspeaker een goede aanvulling op je systeem.

En als je een diepe, rijke bas wilt toevoegen aan je audio-ervaring, overweeg dan de beste subwoofer te integreren in je set-up – zo ook de beste subwoofer voor auto's als je de antenne in je auto wilt gebruiken. Dit is vooral nuttig zijn als je FM-radio gebruikt voor muziek die baat heeft bij een krachtigere basweergave.

Optimaal frequentiebereik voor FM-antennes in Nederland en Vlaanderen

Bij het kiezen van een FM-antenne is het frequentiebereik een sleutelfactor, vooral in Nederland en Vlaanderen. Het ideale frequentiebereik voor FM-antennes in deze regio's is tussen 88 en 108 MHz. Dit bereik omvat alle standaard-FM-radiozenders die je wilt ontvangen.

Ik adviseer je om een antenne te kiezen die dit volledige frequentiebereik dekt. Dit garandeert dat je alle lokale en nationale zenders kunt ontvangen zonder signaalverlies. Een antenne met een breder bereik kan nuttig zijn voor het ontvangen van meer stations, maar het is essentieel dat het ten minste dit specifieke bereik bestrijkt.

Het is ook belangrijk om te overwegen dat sommige antennes beter zijn in het ontvangen van specifieke frequenties binnen dit bereik. Afhankelijk van je locatie en de specifieke zenders die je wilt ontvangen, is het nuttig om een antenne te kiezen die geoptimaliseerd is voor bepaalde delen van het FM-spectrum.

De invloed van antennelengte op FM-signaalontvangst

De lengte van een FM-antenne speelt een cruciale rol in de kwaliteit van de ontvangst die je krijgt. In principe geldt: hoe langer de antenne, hoe beter het signaal dat je ermee ontvangt. Dit komt doordat een langere antenne beter in staat is om de radiogolven op te vangen.

Echter, de fysieke grootte van de antenne kan ook een beperking zijn, vooral in stedelijke of compacte woonruimtes. In dergelijke gevallen zijn er compactere antennes beschikbaar die gebruikmaken van slimme ontwerpen om een goede ontvangst te bieden, ondanks hun kortere lengte.

Richtingsgevoeligheid bij FM-antennes: Hoe het je ontvangst beïnvloedt

Richtingsgevoeligheid bij FM-antennes is een belangrijk aspect dat bepaalt hoe goed de antenne signalen uit specifieke richtingen kan ontvangen.

Een antenne met hoge richtingsgevoeligheid is ontworpen om signalen uit een bepaalde richting beter op te vangen, terwijl het signalen uit andere richtingen vermindert of negeert. Dit is bijzonder nuttig als je weet dat het signaal dat je wilt ontvangen uit een specifieke richting komt.

De richtingsgevoeligheid beïnvloedt niet alleen de kwaliteit van de ontvangst, maar ook hoe goed de antenne storingen van andere bronnen vermijdt. In een omgeving met veel radiostoringen helpt een antenne met hoge richtingsgevoeligheid om een duidelijker signaal te krijgen door zich te concentreren op de gewenste zender.

Er is geen specifieke graad van richtingsgevoeligheid die voor iedereen ideaal is. Het hangt af van je specifieke situatie. Als je in een gebied woont waar je favoriete zenders vanuit verschillende richtingen komen, is een minder richtingsgevoelige of zelfs omnidirectionele antenne wellicht beter.

Maar als je in een gebied woont waar je favoriete zender vanuit een specifieke richting komt, of als je last hebt van veel interferentie, kan een antenne met hoge richtingsgevoeligheid de beste keuze zijn.

Een antenne bovenop een auto

Signaalversterking bij FM-antennes: Wat is ideaal?

Signaalversterking bij FM-antennes is een cruciaal kenmerk dat de kracht van het ontvangen radiosignaal verhoogt. In essentie verbetert een antenne met goede signaalversterking de kwaliteit van de radio-ontvangst door zwakkere signalen te versterken, wat resulteert in helderder en stabieler geluid.

Wanneer je een FM-antenne koopt, is het belangrijk om te zoeken naar een model met voldoende signaalversterking voor jouw specifieke situatie. De benodigde versterking hangt af van verschillende factoren, zoals de afstand tot de zendmast en de aanwezigheid van fysieke obstakels, zoals gebouwen of bomen, of eventueel storende factoren, zoals een Bluetooth-speaker.

Een algemene richtlijn is dat in gebieden dicht bij zendmasten, waar het signaal sterk is, minder versterking (0 tot 10 dB) nodig is. In meer afgelegen gebieden of plaatsen met veel obstakels, is een antenne met hogere signaalversterking (10 dB tot 20 dB of zelfs hoger) echter noodzakelijk zijn om een helder signaal te ontvangen.

Let wel op dat te veel versterking in gebieden met al sterke signalen leidt tot signaaloverbelasting, wat de ontvangstkwaliteit juist vermindert. Het is dus belangrijk om een balans te vinden die past bij je locatie.

Weerbestendigheid van FM-antennes: Een essentiële eigenschap

Weerbestendigheid is een essentiële factor voor FM-antennes, vooral als je van plan bent ze buiten te installeren. Weerbestendige antennes zijn ontworpen om bestand te zijn tegen diverse weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw, sterke wind en extreme temperaturen. Dit is essentieel om een consistente en betrouwbare ontvangst te garanderen, ongeacht het weer.

Bij het zoeken naar een weerbestendige FM-antenne, let op specifieke labels of certificeringen in de productbeschrijving. Zoek naar termen als 'waterbestendig', 'uv-bestendig', 'roestvrij' of 'weerbestendig'. Deze labels geven aan dat de antenne is getest en geschikt bevonden voor blootstelling aan de elementen.

Een ander belangrijk aspect is het materiaal waarvan de antenne is gemaakt. Materialen zoals roestvrij staal, aluminium of met uv-beschermde kunststoffen zijn ideaal voor buitengebruik, omdat ze beter bestand zijn tegen corrosie en uv-schade.

Welke merken maken goede FM-antennes?

Ik heb veel FM-antennes mogen testen, en weet inmiddels dat niet iedere fabrikant gelijk geschapen is. Ik heb genoeg merken en modellen getest en raad je vol vertrouwen de onderstaande merken aan. Kiezen tussen de beschikbare opties is niet altijd makkelijk, maar met deze merken heb ik veel fijne ervaringen gehad!

Terk

Terk is bekend om zijn innovatieve ontwerp in FM-antennes. Hun antennes staan bekend om hun vermogen om sterke signalen op te vangen, zelfs in gebieden met veel storingen. Dit maakt ze ideaal voor zowel stedelijke als landelijke gebieden.

Winegard

Winegard heeft een reputatie opgebouwd voor het produceren van duurzame en betrouwbare FM-antennes. Ze zijn vaak de keuze voor professionals vanwege hun consistente prestaties en de capaciteit om een breed scala aan frequenties te ontvangen.

Wat is volgens de Consumentenbond de beste FM-antenne?

Wat de Consumentenbond de beste FM-antenne vindt, is nog niet bekend. Als daar verandering in komt, dan delen we dat hier met je.

Wat is volgens Tweakers de beste FM-antenne?

Tweakers heeft nog geen FM-antennes getest en daar de resultaten van gedeeld. Komt daar verandering in, dan lees je dat hier

Veelgestelde vragen over FM-antennes van onze lezers

Dit onderdeel is toegewijd aan al jullie vragen en opmerkingen, maar …

We hebben nog geen vragen ontvangen

Wil je daar verandering in brengen? Stuur ons dan je vragen en/of opmerkingen via het onderstaande feedbackformulier; dan komen we hier terug op je ingezonden vraag zodra we dit artikel updaten!

Was dit artikel behulpzaam?

Auteur
Jonathan is een computerexpert met een passie voor computers. Hij heeft dan ook informatica gestuurd aan de UvA, en werkt inmiddels al tien jaar in de IT-sector. Hij schrijft over de nieuwste technologieën, reviewt hardware en software, en beantwoordt dringende vragen over computerproblemen. En als hij daar niet mee bezig is, vind je hem met een VR-headset op in zijn favoriete game. 👓
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross