Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Ontdek de Beste Actieve Speakers voor Jouw Muziek

Fact checked en geredigeerd door: Luca Nowak

5 min leestijd

In de wereld van geluid en muziek zijn actieve speakers de onbetwiste kampioenen van gemak en kwaliteit. Heb je je ooit afgevraagd welke actieve speaker jouw luisterervaring naar een hoger niveau kan tillen? Duik in ons artikel en ontdek de beste actieve speakers van dit moment - jouw perfecte geluidservaring wacht op je!

Wat zijn de beste actieve speakers van 2024?

Dit zijn de 5 beste actieve speakers volgens onderzoek van onze redactie en expertreviews:

Waarom Technerds vertrouwen? Ons team besteedt uren aan het onderzoek, schrijven, actualiseren en bewerken van onze artikelen. Klik hier voor meer informatie over onze redactionele richtlijnen.

Beste actieve speakers van 2024

1. Luxueus stereogeluid in een compact formaat: Ruark Audio MR1 Mk2

1. Luxueus stereogeluid in een compact formaat: Ruark Audio MR1 Mk2

Belangrijke specificaties:

Geluidsweergave: Stereo
Totaal uitgangsvermogen: 20 W
Minimale frequentie: 55 Hz
Maximale frequentie: 25000 Hz
Bluetooth versie: Bluetooth 4.1
Streaming opties: Airplay, Google cast, Spotify connect
Koppelbaar: Ja

<h3>Ruark Audio MR1 Mk2 draadloos stereo muzieksysteem.</h3> <p> De Mk2 versie van de MR1 is de opvolger van de oorspronkelijke MR1. Allereerst valt het opgefriste uiterlijk op, met een nieuw doek voor de speakers. Er zijn twee varianten beschikbaar: zachtgrijs gelakt, en rijk walnootfineer. </p> <p> De Ruark MR1 Mk2 beschikt ook over een extra input. De muziekbeleving is verbeterd door het filter en de versterking te verfijnen. Ook de MR1 Mk2 werkt naadloos samen met het Backpack II powerpack zodat de muziek zonder beperkingen van het stroomnet in volle glorie kan worden afgespeeld. </p> <p> Het ontwerpteam van Ruark Audio gelooft dat goede muziekweergave niet alleen voorbehouden moet zijn aan grote, woonkamer vullende hifi-systemen. Muziek is voor iedereen en het liefst overal, maar dan wel in een kwaliteit die de meest veeleisende oren doet spitsen. Dat Ruark Audio die kunst volledig onder de knie heeft is met de fraai gelijnde R1, R2 en R4 radio's meer dan bewezen. </p> <p> Ruark Audio’s jongste telg, de Ruark Audio MR1, gaat nog een stap verder en speelt muziek van alle denkbare bronnen zonder dock of verbindingskabel. Een tablet of smartphone van Apple, Samsung, HTC, of elk ander merk – een PC, laptop of televisie – de Ruark Audio MR1 herkent ze allemaal. Daarmee is het nieuwste product van Ruark Audio misschien wel het meest open-minded muzieksysteem van dit moment. Je koppelt de compacte luidsprekers simpelweg draadloos via Bluetooth. Geen kabels, geen gedoe. Ruarks’ jarenlange ervaring als luidspreker fabrikant zorgt hierbij voor een klank die je volledig verrast. </p> <p> </p> <h3><b>SPECiFiCATiES</b></h3> <ul> <li>Super Stereo Sound</li> <li>Handgemaakte klankkasten</li> <li>Ruark Audio longthrow 75 mm woofer met neodymium magneet</li> <li>Ruark Audio 20 mm dome tweeter met neodymium magneet</li> <li>Bluetooth aptX voor CD kwaliteit audio</li> <li>Klasse AB versterker 20 Watt</li> <li>Hoogwaardige audio componenten</li> <li>Inclusief compacte afstandsbediening</li> <li>Fraai stoffen speakerdoek</li> <li>2 meter verbindingskabel voor tussen de speakers</li> <li>Subwoofer uitgang</li> <li>Optische ingang met instelbare gevoeligheid</li> <li>Ingang met instelbare gevoeligheid (ook geschikt voor draaitafels met pre-amp en tv's).</li> <li>Automatische standby functie</li> <li>Gekleurde LED laat diverse modi zien</li> <li>Compatible met de BackPack II accu</li> <li>Loudness functie</li> <li>Auto mono functie</li> <li>H170 x B130 x D135mm per stuk</li> <li>3,5 kg samen</li> </ul>

2. Elac Debut 2.0 B6.2

2. Elac Debut 2.0 B6.2

Belangrijke specificaties:

Geluidsweergave: Stereo
Totaal uitgangsvermogen: 120 W
Minimale frequentie: 44 Hz
Maximale frequentie: 35000 Hz
Bluetooth versie: Geen Bluetooth
Streaming opties: Geen streamingoptie
Koppelbaar: Nee

Ik ben erg enthousiast over de Elac Debut 2.0 B6.2 actieve speakers. Ze hebben een volwassen en ingetogen ontwerp en bieden een trouwe en onverkleurde geluidsweergave. Met een grotere mid/bas unit met verbeterde stijfheid en demping, samen met een verbeterde tweeter voor een betere spreiding en top-end respons, leveren deze speakers een goed uitgebalanceerd frequentiebereik, voldoende bas en een pittige, ritmische prestatie. Volgens What Hi-Fi? zijn ze "een meer volwassen paar speakers dan hun prijskaartje zou suggereren," wat hun volwassenheid, transparantie en ongecompliceerdheid met betrekking tot volume weerspiegelt.

De B6.2 heeft een eersteklas bouwkwaliteit, een retro ontwerp met een slanker profiel en verbeterde componenten, zoals opgemerkt door CNET. De 6,5-inch aramidevezel woofer en 1-inch zijden dome tweeter, samen met extra versteviging en een frontale baspoort, resulteren in verminderde sonische verkleuring en een levendiger, helderder geluid. Met een frequentierespons van 44Hz-35kHz is het geschikt voor kleine tot middelgrote kamers en biedt het een groter, meer driedimensionaal geluidsbeeld in vergelijking met zijn voorganger, waardoor het een opmerkelijke upgrade is.

De ELAC Debut 2.0 B6.2 actieve speakers, geprezen door AudioFi vanwege hun eerlijke en muzikale prestaties, beschikken over opnieuw ontworpen drivers voor verbeterde middenbereik en hoge frequenties. De verplaatsing van de dubbele uitlopende baspoort naar de voorkant vergemakkelijkt de plaatsing tegen muren of boekenplanken, en de speakers bieden een meeslepende en gedetailleerde luisterervaring. Het is echter vermeldenswaard dat ze slechts in één kleur verkrijgbaar zijn, wat als saai kan worden ervaren.

Dit product is ook uitgebreid beoordeeld door Audio Science Review, wat potentiële kopers helpt om geïnformeerde beslissingen te nemen door uitgebreide informatie te bieden over de prestaties, functies en technische analyse.

In vergelijking met zijn voorganger vertegenwoordigt de B6.2 een significante verbetering op het gebied van geluidskwaliteit en ontwerp, met een volwassen, transparante en onverkleurde geluidsweergave. De verbeterde stijfheid, verbeterde drivers en frontale baspoort onderscheiden de speaker verder van zijn concurrenten.

Hoewel de ELAC Debut 2.0 B6.2 uitblinkt in het leveren van een volwassen, transparant geluid en verbeterd ontwerp, ligt de beperking in het aanbieden van slechts één kleuroptie. Desalniettemin maken de evolutie van eerdere modellen, verbeterde componenten en eersteklas bouwkwaliteit het tot een overtuigende keuze voor degenen die actieve speakers zoeken die een trouwe en onverkleurde geluidsweergave bieden.

Voordelen Elac Debut 2.0 B6.2
 • Volwassen en ingetogen ontwerp
 • Verbeterde stijfheid en verminderde resonantie voor gebalanceerd frequentiebereik en krachtige prestaties
 • Verbeterde componenten en eersteklas bouwkwaliteit
Nadelen Elac Debut 2.0 B6.2
 • Komt slechts in één kleur

3. Dayton Audio B652-AIR

3. Dayton Audio B652-AIR

Belangrijke specificaties:

Totaal uitgangsvermogen: 40 W

De Dayton Audio B652-AIR actieve luidsprekers zijn een budgetvriendelijke optie die indrukwekkende geluidskwaliteit levert, waardoor ze een overtuigende keuze zijn voor degenen die op zoek zijn naar een betaalbare audio-oplossing. Met een focus op het leveren van helder en gedetailleerd geluid, hebben deze luidsprekers een Air Motion Transformer (AMT) tweeter, die bijdraagt aan hun opmerkelijke prestaties in de hoge frequenties. Volgens Sound and Vision waardeerden gebruikers de "heldere en gedetailleerde hoge tonen" en prezen ze de AMT-tweeter vanwege zijn rol in de algehele geluidskwaliteit. Deze ontwerpkeuze zet de B652-AIR apart van andere budgetluidsprekers en biedt een voorsprong in het leveren van een heldere en gedetailleerde audiobeleving.

De luidsprekers zijn veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan muziekgenres en gebruiksscenario's. Stereophile merkt op dat de B652-AIR luidsprekers "indrukwekkende prestaties, met name in het hoge frequentiebereik" bieden, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende muzikale voorkeuren. Bovendien wordt de algehele waarde voor de prijs benadrukt, waardoor deze luidsprekers een solide optie zijn voor prijsbewuste kopers. Deze opvatting sluit aan bij de beoordeling van Sound and Vision, waar de B652-AIR wordt geprezen voor het bieden van "uitstekende waarde voor de prijs".

Hoewel de luidsprekers uitblinken in het produceren van heldere en gedetailleerde hoge tonen, vonden sommige gebruikers ruimte voor verbetering in de basprestaties. Het is belangrijk om op te merken dat, zoals vermeld in de review van CNET, de luidsprekers moeite kunnen hebben met luide volumes bij baszware nummers. Bovendien werd de vormgeving van de luidsprekerroosters bekritiseerd vanwege het ontbreken van aantrekkingskracht. Echter, de ontspannen aard van de B652-AIR, zoals benadrukt door CNET, maakt het ideaal voor akoestische nummers en zorgt ervoor dat er geen luistervermoeidheid optreedt, wat de aantrekkingskracht ervan voor lang luistersessies vergroot.

In de markt voor budgetvriendelijke actieve luidsprekers onderscheidt de Dayton Audio B652-AIR zich door zijn AMT-tweeter, die bijdraagt aan zijn indrukwekkende prestaties in de hoge frequenties. Zijn waarde voor de prijs is een sterk verkoopargument en spreekt degenen aan die op zoek zijn naar een kosteneffectieve audio-oplossing zonder concessies te doen aan de geluidskwaliteit. Echter, individuen die prioriteit geven aan basprestaties bij hogere volumes of die specifieke esthetische voorkeuren hebben voor luidsprekerroosters, zouden de B652-AIR op die gebieden tekort kunnen vinden.

Tot slot bieden de Dayton Audio B652-AIR actieve luidsprekers een opmerkelijke balans tussen betaalbaarheid en geluidsprestaties, waardoor ze een opmerkelijke keuze zijn voor prijsbewuste kopers die op zoek zijn naar heldere en gedetailleerde geluidsweergave. Hoewel de basprestaties en ontwerpelementen verbetering behoeven, maken zijn waardepropositie en prestaties in de hoge frequenties het tot een overtuigende optie in de categorie budgetluidsprekers.

Voordelen Dayton Audio B652-AIR
 • Indrukwekkende hoge frequentieprestaties met AMT-tweeter
 • Veelzijdig en geschikt voor verschillende muziekgenres en gebruiksscenario's
 • Uitstekende waarde voor de prijs
Nadelen Dayton Audio B652-AIR
 • Ruimte voor verbetering in basprestaties, vooral bij hogere volumes
 • Ontwerp van luidsprekerroosters ontbreekt aan aantrekkingskracht

4. Monolith by Monoprice Encore B6

4. Monolith by Monoprice Encore B6

Belangrijke specificaties:

De Monolith by Monoprice Encore B6 Actieve luidsprekers bieden een overtuigende mix van prestaties en waarde, waardoor ze een opmerkelijke toevoeging zijn aan elke opstelling. Met een prijs van ongeveer $179 USD per stuk, hebben deze luidsprekers een glanzend boven- en onderkant die onverwacht is voor hun prijsklasse. De Klippel's Near-Field Scanner biedt uitgebreide metingen, zodat potentiële kopers "alleen de feiten" over de prestaties van de luidspreker krijgen. Het luidsprekersysteem maakt deel uit van de Monolith Encore-lijn, bekend om zijn neutrale ontwerp en indrukwekkende geluidskwaliteit tegen een instapprijs.

Wat betreft prestaties, leveren de Monolith Encore B6 Actieve luidsprekers een sonisch vlakke respons, krachtige bas en solide constructie. Volgens een recensie waardeerden gebruikers de "uitzonderlijke geluidskwaliteit" en "krachtige bas" die deze luidsprekers bieden. Het systeem staat bekend om zijn vermogen om een geweldige luisterervaring te bieden, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor kopers van thuisbioscopen in het middensegment. Het is echter belangrijk om op te merken dat de luidsprekers relatief groot zijn, wat misschien niet geschikt is voor kleinere ruimtes.

De Monolith Encore B6 Actieve luidsprekers maken deel uit van een groter luidsprekersysteem dat toren-, center- en boekenplankluidsprekers omvat, waardoor een uitgebreide thuisbioscoopopstelling mogelijk is. De Monolith M-12 V2 subwoofer, ontworpen om het luidsprekersysteem aan te vullen, wordt geprezen om zijn hoge waarde, natuurlijk geluid en diepe, weinig vervormde bas. De recensent suggereert dat de subwoofer zou kunnen profiteren van een kleiner totaalformaat en grotere voeten voor tapijten, waardoor inzichten worden geboden voor mogelijke verbeteringen.

In vergelijking met andere opties op de markt, springen de Monolith Encore B6 Actieve luidsprekers eruit vanwege hun overtuigende combinatie van prestaties en prijs. Ze bieden indrukwekkende geluidskwaliteit en een volledige thuisbioscoopopstelling tegen een instapprijs, waardoor Monolith een topmerk is voor kopers in dit segment. Het vermogen van het systeem om een geweldige luisterervaring te bieden zonder de noodzaak van een extra subwoofer voor muziek is een opmerkelijk voordeel, waardoor het een sterke concurrent is in de categorie actieve luidsprekers.

Samenvattend zijn de Monolith by Monoprice Encore B6 Actieve luidsprekers een solide keuze voor liefhebbers die op zoek zijn naar een veelzijdig en hoogwaardig luidsprekersysteem. Met zijn indrukwekkende geluidskwaliteit, neutraal ontwerp en uitgebreide thuisbioscoopopstelling, zijn de Monolith Encore B6 Actieve luidsprekers goed gepositioneerd om te voldoen aan kopers van thuisbioscopen in het middensegment. Hoewel de grotere afmetingen van de luidsprekers misschien niet ideaal zijn voor kleinere ruimtes, maken hun prestaties en waarde ze tot een overtuigende optie voor degenen die hun audiobeleving willen verbeteren.

Voordelen Monolith by Monoprice Encore B6
 • Indrukwekkende geluidskwaliteit en krachtige bas
 • Uitgebreide home theater opstelling met toren-, center- en boekenplankspeakers
 • Neutraal ontwerp en solide constructie
Nadelen Monolith by Monoprice Encore B6
 • Relatief grote omvang is mogelijk niet geschikt voor kleinere ruimtes
 • Subwoofer zou baat kunnen hebben bij een kleinere algehele omvang en grotere voeten voor tapijten

5. Q Acoustics 3030i

5. Q Acoustics 3030i

Belangrijke specificaties:

Totaal uitgangsvermogen: 75 W
Minimale frequentie: 46 Hz
Maximale frequentie: 30000 Hz
Bluetooth versie: Geen Bluetooth
Streaming opties: Geen streamingoptie
Koppelbaar: Nee

De Q Acoustics 3030i actieve speakers uit de 3000i serie bieden een overtuigende optie voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een betaalbare maar hoogwaardige luidspreker. Met een 6,5-inch woofer, 1-inch dome tweeter en innovatieve functies zoals P2P steunen om trillingen te verminderen, combineren deze luidsprekers modern design en optimale geluidskwaliteit. De matte afwerking van de behuizing, verkrijgbaar in vier kleuropties, draagt bij aan de esthetische aantrekkingskracht. Zoals opgemerkt door Crackling Sound, bieden de 3030i speakers een "uitstekende prijs-kwaliteitverhouding" en zijn ze uitgerust met speciale in-house ontwikkelingen en een speciaal ontworpen tweeter, waardoor ze zich onderscheiden in hun prijscategorie.

Op het gebied van geluidsprestaties bieden de 3030i speakers een dynamische en samenhangende prestatie, uitblinkend met aanstekelijke, energieke tracks en baszware materialen. Volgens CNET leveren de luidsprekers "veel dreun" en bieden ze een "krachtige, openhartige prestatie", waardoor ze een overtuigende keuze zijn voor muziekliefhebbers. Het is echter belangrijk op te merken dat ze te veel detail kunnen extraheren, waardoor sommige nummers hun samenhang verliezen, zoals benadrukt in dezelfde review. Desalniettemin zijn de Q Acoustics 3030i speakers een competitieve optie in hun prijscategorie, met een modern design, innovatieve functies en solide geluidsprestaties.

Als we de 3030i speakers vergelijken met de KEF LSX II, die wordt geprezen om zijn uitgebalanceerde geluidsprestaties en diverse connectiviteitsopties, is het duidelijk dat de Q Acoustics speakers een meer budgetvriendelijk alternatief bieden zonder in te leveren op kwaliteit. Hoewel de LSX II uitblinkt in premium functies en gemak, bieden de 3030i speakers een sterke prijs-kwaliteitverhouding en een krachtige, dynamische prestatie, zoals benadrukt door Audio Science Review. Dit plaatst de Q Acoustics 3030i als een aantrekkelijke optie voor degenen die op zoek zijn naar actieve luidsprekers die zowel op design als geluidsprestaties scoren binnen een meer budgetbewuste range.

Samenvattend zijn de Q Acoustics 3030i actieve speakers een solide keuze voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een betaalbare maar hoogwaardige optie. Met een modern design, innovatieve functies en een krachtige geluidsprestatie bieden deze luidsprekers een competitieve optie in hun prijscategorie. Hoewel ze enkele beperkingen kunnen vertonen wat betreft het te veel extraheren van detail, maken hun algehele waarde en prestaties ze een overtuigende keuze voor degenen die actieve luidsprekers zoeken die betaalbaarheid en kwaliteit in balans brengen.

Voordelen Q Acoustics 3030i
 • Moderne vormgeving met matte afwerking in vier kleuropties
 • Innovatieve functies zoals P2P-verstevigingen om trillingen te verminderen
 • Solide geluidsprestaties met dynamische en coherente weergave
Nadelen Q Acoustics 3030i
 • Tendens om te veel details te extraheren, waardoor sommige nummers hun eenheid verliezen

Hoe kies je goede actieve speakers?

Ben je verdwaald in de wereld van speakers? Onze koopgids voor actieve speakers is jouw heldere kompas in deze audiojungle. Laat me je helpen naar de speaker die precies past bij jouw wensen en behoeften! Op zoek naar een goede microfoon? Ook daar hebben we over geschreven.

Frequentierespons: hoe hoorbaar is je actieve speaker?

De frequentierespons wordt gemeten in Hertz (Hz). Een goede speaker heeft een breed bereik, meestal tussen 20 Hz (diepe bassen) en 20.000 Hz (hoge tonen). Dit zorgt ervoor dat je alle nuances in muziek of geluiden helder hoort.

Hoe de gevoeligheid van een speaker de geluidskwaliteit beïnvloedt

De gevoeligheid wordt uitgedrukt in decibel (dB). Een speaker met een hogere gevoeligheid, bijvoorbeeld 90 dB of meer, levert meer geluid per watt. Dit betekent dat je minder versterkervermogen nodig hebt voor hetzelfde geluidsniveau, wat efficiënter en kostenbesparend is.

Harmonische vervorming (THD) van actieve speakers

Harmonische vervorming is een ander belangrijk aspect en moet zo laag mogelijk zijn. Een total harmonic distortion (THD) van minder dan 1% is ideaal. Dit zorgt dat het geluid dat je hoort zo dicht mogelijk bij het origineel blijft, zonder vervorming.

Impedantie: 6 tot 8 ohm is de norm bij thuisspeakers

Impedantie wordt gemeten in ohm. De meeste thuisluidsprekers hebben een impedantie van 6 tot 8 ohm. Zorg dat je versterker compatibel is met de impedantie van je speaker om de beste prestaties te garanderen.

De impact van de bouwkwaliteit op je speakers geluidskwaliteit

Let op de bouwkwaliteit van de speaker. Materialen als MDF (medium-density fibreboard) voor de behuizing en hoogwaardige componenten voor de interne circuits dragen bij aan een betere geluidskwaliteit en duurzaamheid.

Drie boekenplankspeakers in rood en lichtblauw en turquoise op een standaard op een tafel

Het vermogen van je actieve speaker

Vermogen in de context van luidsprekers is een essentieel aspect dat je geluidservaring bepaalt. Laten we het hebben over wattage, de maat voor vermogen. Een gemiddelde thuisluidspreker heeft vaak een vermogen tussen 15 en 100 watt. Dit is voldoende voor een heldere en volle geluidsweergave in een standaard woonkamer. Denk hierbij aan boekenplankspeakers of zelfs autospeakers.

Voor grotere ruimtes of buitengebruik, kijk je naar speakers met een hoger wattage, bijvoorbeeld 150 tot 500 watt. Dit zorgt voor een krachtigere geluidsoutput, essentieel voor het vullen van grotere ruimtes of openluchtomgevingen met geluid.

Een belangrijk detail is de verhouding tussen het vermogen van de speaker en de versterker. Zorg dat de versterker niet meer vermogen levert dan de speaker aankan. Een speaker met een maximaal vermogen van 100 watt gekoppeld aan een versterker van 50 watt is een veilige combinatie. Dit voorkomt overbelasting en potentiële schade aan de speaker.

Aansluitmogelijkheden: van aux tot Bluetooth

Aansluitmogelijkheden bij luidsprekers zijn een sleutelfactor voor jouw audio-ervaring. Laten we de verschillende opties doornemen.

 1. De bekende 3,5mm-jack-aansluiting, ook wel aux, is compatibel met de meeste smartphones en laptops, ideaal voor alledaags gebruik.
 2. Dan hebben we RCA-aansluitingen, vaak gevonden op home-audiosystemen en ook niet ongebruikelijk bij een goede home-cinemaset. Deze bieden een betrouwbare verbinding voor stereo geluid. Ook handig wanneer je naar de radio luistert via een FM-antenne of DAB+ antenne.
 3. Voor een professionelere set-up, zijn XLR-aansluitingen de standaard. Ze bieden een gebalanceerd signaal, wat resulteert in minder ruis en interferentie, vooral over langere afstanden.
 4. Bluetooth-connectiviteit is ook essentieel in het huidige draadloze tijdperk van Bluetooth-speakers. Het stelt je in staat om muziek te streamen vanaf je apparaten zonder fysieke speakerkabel. Let op de Bluetooth-versie; versie 4.0 of hoger garandeert een stabielere verbinding en betere geluidskwaliteit. PC-speakers bijvoorbeeld, geven de voorkeur aan een draadloze verbinding.1Redactie, InfoCasa (2019). 'Wat is bluetooth?'
 5. Usb-aansluitingen zijn handig voor het direct afspelen van muziek vanaf USB-drives en kunnen ook dienen voor het opladen van apparaten. Sommige speakers bieden zelfs WiFi-connectiviteit voor netwerkstreaming en multiroom setups: dit zijn wifi-speakers.

Bij het kiezen van een speaker, overweeg welke aansluitmogelijkheden je nodig hebt voor jouw specifieke gebruik. Heel anders, maar wanneer je een bureaustoel kiest, kies je deze ook specifiek voor jouw gebruik.

Een combinatie van deze aansluitingen biedt flexibiliteit en gemak, waardoor je speaker compatibel is met een breed scala aan apparaten (denk aan een subwoofer) en gebruiksscenario's. Smartspeakers zijn de volgende stap; deze bedien je via je smartphone of met je stem!

Welke merken maken goede actieve speakers?

Hieronder vertel ik je meer over twee merken die bekend staan om hun kwaliteit.

Canton

Canton actieve speakers staan hoog aangeschreven vanwege hun superieure geluidskwaliteit en strakke design. Ze zijn populair bij zowel audiofielen als gewone muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een rijke en heldere geluidsbeleving in hun huis. Canton combineert geavanceerde technologie met een stijlvolle uitstraling, wat ze een favoriete keuze maakt voor een breed publiek. Canton maakt ook goede subwoofers voor in de auto.

Teufel

Teufel actieve speakers zijn enorm populair vanwege hun indrukwekkende geluidskwaliteit en moderne design. Ze zijn een hit bij mensen die thuis een bioscoop- of concertzaalervaring willen creëren. Teufel staat bekend om zijn innovatieve benadering van geluidstechnologie, wat resulteert in krachtige en heldere audio, verpakt in een stijlvol jasje.

Boekenplankspeaker op een witte boekenplank met boeken ernaast

Wat is volgens de Consumentenbond de beste grote draadloze speaker?

De beste actieve speaker heeft de Consumentenbond niet gedeeld, maar wél de beste grote draadloze speaker. Dat is de Marshall Woburn III. Deze speaker valt op door zijn krachtige geluid en iconische design. Met zijn geavanceerde componenten levert de Woburn III een helder en diep geluid, perfect voor zowel muziekliefhebbers als voor het creëren van een thuisbioscoopervaring.

De connectiviteitsopties, waaronder Bluetooth en Wi-Fi, maken het gemakkelijk om je muziek draadloos te streamen. De Marshall Woburn III combineert uitstekende geluidskwaliteit met een stijlvol uiterlijk, waardoor het een topkeuze is in zijn categorie.

Wat zijn de beste actieve speakers volgens Kieskeurig?

De beste actieve speakers volgens Kieskeurig zijn de Edifier S2000MKIII surround set. Deze set staat bekend om zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit en diepe, rijke bassen, ideaal voor zowel muziekliefhebbers als filmenthousiasten.

Met een vermogen van 130W per speaker leveren ze een krachtige en heldere audio-ervaring. De combinatie van geavanceerde technologie en een stijlvol design maakt deze Edifier set een topkeuze voor iedereen die op zoek is naar superieure geluidsprestaties in huis.

Veelgestelde vragen over actieve speakers van onze lezers

Dit deel is speciaal toegewijd aan jullie vragen en opmerkingen. Maar ...

We hebben nog geen vragen ontvangen

Stuur ons hieronder via het feedbackformulier vooral jullie vragen of opmerkingen door, zodat we deze hier kunnen doornemen!

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen

Auteur
Jonathan is een computerexpert met een passie voor computers. Hij heeft dan ook informatica gestuurd aan de UvA, en werkt inmiddels al tien jaar in de IT-sector. Hij schrijft over de nieuwste technologieën, reviewt hardware en software, en beantwoordt dringende vragen over computerproblemen. En als hij daar niet mee bezig is, vind je hem met een VR-headset op in zijn favoriete game. 👓
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross