Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

De Beste 40 Inch Tv Past Naadloos in Ieder Interieur

Fact checked en geredigeerd door: Luca Nowak

5 min leestijd

De beste 40 inch tv heeft niet veel ruimte nodig, en is daarmee zelfs geschikt voor de kleinere leefruimtes. Zelf heb ik jarenlang geteerd op een 40 inch tv, voor ik na een verhuizing de overstap waagde naar een groter model. Maar hoe vind je nu, vandaag de dag, het beste model van dit formaat? Lees het hier!

Wat zijn de beste 40 inch tv's van 2024?

Dit zijn de 5 beste 40 inch tv's volgens onderzoek van onze redactie en expertreviews:

Waarom Technerds vertrouwen? Ons team besteedt uren aan het onderzoek, schrijven, actualiseren en bewerken van onze artikelen. Klik hier voor meer informatie over onze redactionele richtlijnen.

Beste 40 inch tv's van 2024

1. SAMSUNG 65-Inch QLED (QN65Q80C)

1. SAMSUNG 65-Inch QLED (QN65Q80C)

Belangrijke specificaties:

Maximale resolutie stand: Ultra HD/4K
Beeldscherm verversing snelheid: 50 Hz
Type LED-LCD: QLED
Smart TV Platform: Tizen

De Samsung Q80C TV biedt indrukwekkende beeldkwaliteit met zijn directe LED-verlichting en Quantum Dot-kleursysteem, waardoor het een overtuigende optie is voor consumenten in het middensegment. Met een startprijs van $799 voor de 50-inch versie, beschikt het over vier HDMI-poorten met gaming mogelijkheden en wordt het aangedreven door de Neural Quantum Processor 4K-beeldmotor van Samsung. Zoals opgemerkt door TechRadar, "hoewel het misschien niet hetzelfde aantal dimzones heeft als de vlaggenschip-tv's van Samsung, levert het nog steeds uitstekende prestaties tegen een relatief betaalbare prijs." Het Object Tracking Sound-systeem vult de beelden aan en biedt een meeslepende ervaring, en functies zoals Dolby Atmos-ondersteuning, op Tizen gebaseerde smart TV-functionaliteit, en een full-array met lokale dimming versterken verder de aantrekkingskracht.

De Q80C valt op in het QLED TV-landschap vanwege de balans tussen prestaties en betaalbaarheid. Het maakt geen gebruik van Samsung's mini-LED- of Quantum Dot OLED-technologieën, maar levert toch indrukwekkende beeldkwaliteit en gaming mogelijkheden. Zijn full-array local dimming-technologie verbetert zwartniveaus en contrast, wat bijdraagt aan verbeterde beeldkwaliteit, zoals benadrukt in de review van CNET. Het slanke ontwerp van de tv, de gebruiksvriendelijke afstandsbediening en de ondersteuning voor meerdere spraakassistenten, waaronder Bixby, Amazon Alexa en Google Assistant, dragen bij aan de veelzijdigheid en aantrekkingskracht. Bovendien maken de prijs en functies het een sterke concurrent in het middensegment, met uitstekende waarde voor de prijs.

In vergelijking met andere QLED TV's concurreert de Samsung Q80C gunstig met zijn uitgebreide functies en prestaties. Het heeft misschien niet hetzelfde aantal dimzones als vlaggenschip-tv's, maar zijn betaalbaarheid en indrukwekkende beeldkwaliteit maken het een overtuigende keuze voor consumenten die een middensegment optie zoeken. De ondersteuning voor gaming-mogelijkheden van de tv, samen met zijn full-array local dimming-technologie, positioneert het als een veelzijdige keuze voor entertainment- en gamingliefhebbers.

Het is echter belangrijk op te merken dat de Q80C mogelijk niet de geavanceerde displaytechnologieën heeft die te vinden zijn in hogere modellen, zoals mini-LED of Quantum Dot OLED. Hoewel het uitstekende prestaties levert voor zijn prijs, kunnen degenen die op zoek zijn naar de allerbeste displaytechnologie kiezen voor hogere modellen. Bovendien kan de 40-inch versie van de Q80C mogelijk iets andere prestatiekenmerken hebben in vergelijking met grotere formaten, dus potentiële kopers moeten dit aspect overwegen op basis van hun gebruiksscenario's.

Samengevat is de Samsung Q80C 40-inch TV een sterke optie in het middensegment, met indrukwekkende beeldkwaliteit, gamingmogelijkheden en een rijk smart TV-platform. Zijn betaalbaarheid en prestaties maken het een overtuigende keuze voor consumenten die een balans zoeken tussen kwaliteit en waarde. Zoals TechRadar opmerkt, "ondanks het niet gebruiken van Samsung's mini-LED- of Quantum Dot OLED-technologieën, levert [de Q80C] nog steeds uitstekende prestaties tegen een relatief betaalbare prijs."

2. Vizio V-Series

3. Samsung Q60B QLED TV (QN70Q60BAF)

3. Samsung Q60B QLED TV (QN70Q60BAF)

Belangrijke specificaties:

Maximale resolutie stand: Ultra HD/4K
Beeldscherm verversing snelheid: 50 Hz
Type LED-LCD: LED
Smart TV Platform: Tizen

De 40-inch Samsung Q60B QLED TV is een degelijke keuze voor gemengd gebruik, met indrukwekkende zwarte uniformiteit en diepe zwarttinten, waardoor het geschikt is om tv-programma's te kijken in heldere kamers vanwege zijn geweldige SDR piekhelderheid. Het heeft echter ook nadelen, zoals een smalle kijkhoek en merkbare bewegingsonscherpte, vooral bij sport en gaming. Volgens Rtings is "de Samsung Q60B QLED TV beoordeeld als redelijk voor gemengd gebruik, met indrukwekkende zwarte uniformiteit en diepe zwarttinten, maar het ontbreekt aan lokale dimming en heeft een smalle kijkhoek."

Deze TV biedt geweldige helderheid en Quantum Dot-kleuren tegen een relatief lagere prijs in vergelijking met andere QLED-sets, met een strak ontwerp, uitgebreid smart systeem en goede bouwkwaliteit. TechRadar merkt op dat het indrukwekkende helderheid en kleurkracht heeft, maar moeite heeft met vlakke, grijze donkere scènes en bewegingsproblemen. Het Tizen smart systeem levert een breed scala aan streaming-apps met HDR en 4K-ondersteuning. Het staat echter voor stevige concurrentie in de VS, maar blijft een van de beste tv's onder £1000 in het VK. TechRadar voegt toe: "De Q60B is verkrijgbaar in verschillende maten en is de goedkoopste serie Samsung-tv's in de Quantum Dot 'QLED'-categorie."

De Samsung Q60B QLED TV wordt aanbevolen voor gamers en voor gebruik in logeerkamers, volgens Tom's Guide, en is verkrijgbaar in verschillende maten. De TV maakt indruk met zijn kleurnauwkeurigheid en dekking van kleurengamuts, maar schiet tekort in het hanteren van de bredere HDR-gamut. Tom's Guide merkt ook op dat de TV niet voldoet aan de geavanceerdere HDMI 2.1-standaard en beschikt over een eenvoudig ontwerp met minimale poorten.

Deze instap-QLED TV voor 2022 van Samsung biedt een 4K-resolutie, dual LED-display met quantum dots, HDR10 en HDR10+ ondersteuning, en een 60Hz native verversingssnelheid. Het bevat ook functies zoals eARC-ondersteuning, Game Bar 2.0, Filmmaker Mode, Samsung Health, Multi View, Ambient Mode+ en spraakassistent-compatibiliteit met Amazon Alexa, Google Assistant en Bixby. Het ontbreekt echter aan HDMI 2.1-ondersteuning en heeft in plaats van vier slechts drie HDMI-poorten. USA Today zegt: "De Samsung Q60B wordt beschouwd als een redelijk voorstel voor degenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke QLED TV, zolang ze bereid zijn compromissen te sluiten op bepaalde prestaties en gaming-mogelijkheden."

In vergelijking met zijn tegenhangers, concurreert de Samsung Q60B goed op het gebied van prijs en Quantum Dot-technologie, met een uitgebreid smart systeem en strak ontwerp. Het schiet echter tekort in het hanteren van bredere HDR-gamuts, en zijn bewegingsprestaties zijn mogelijk niet zo sterk als die van sommige concurrenten. Hoewel het bepaalde gamingfuncties mist, biedt het nog steeds een redelijk voorstel voor degenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke QLED TV.

Tot slot is de Samsung Q60B QLED TV een sterke concurrent in de categorie van 40-inch tv's, met indrukwekkende zwarte uniformiteit en geweldige helderheid voor heldere kamers. Het heeft echter beperkingen op het gebied van bewegingsprestaties, het hanteren van bredere HDR-gamut en gamingfuncties, waar potentiële kopers rekening mee moeten houden. Als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke QLED TV met solide prestaties voor dagelijks gebruik, is de Samsung Q60B het overwegen waard.

Voordelen Samsung Q60B QLED TV (QN70Q60BAF)
  • Indrukwekkende zwarte uniformiteit en diepe zwartwaarden
Nadelen Samsung Q60B QLED TV (QN70Q60BAF)
  • Beperkte kijkhoek en merkbare bewegingsonscherpte
  • Gebrek aan lokale dimming en geavanceerde HDMI 2.1-standaard
  • Moeite met vlakke, grijze donkere scènes en bewegingsproblemen

4. TCL 4-Series (S455)

4. TCL 4-Series (S455)

Belangrijke specificaties:

Maximale resolutie stand: Ultra HD/4K
Beeldscherm verversing snelheid: 100 Hz
Type LED-LCD: QLED
Type High Dynamic Range: HDR10+, HLG
Smart TV Platform: Google TV

De TCL 4-Series (S455) 40 inch TV is een overtuigende optie, vooral voor degenen die op zoek zijn naar een betaalbaar maar competent scherm. Met een 4K-scherm en Roku's intuïtieve smart TV-interface biedt het handige toegang tot streamingdiensten en aansluitingen, zoals opgemerkt door CNET: "Het opvallende kenmerk van de TV is de gebruiksvriendelijke Roku-interface, waarmee gemakkelijk toegang tot streamingdiensten en aansluitingen wordt geboden." Het is echter belangrijk om op te merken dat terwijl de connectiviteit van de TV voldoende HDMI-ingangen en ARC-ondersteuning omvat, de afstandsbediening goedkoop aanvoelt en vertrouwt op infraroodsignalen, wat het gemak van Wi-Fi- en Bluetooth-afstandsbedieningen mist.

Wat prestaties betreft, maakt de TV indruk met zijn native contrast, lage invoervertraging voor gaming, en automatische aanpassing aan 24 frames per seconde content voor vloeiendere beweging, zoals benadrukt door rtings.com. Desalniettemin schiet het tekort in piekhelderheid en kleurnauwkeurigheid, wat van invloed is op de geschiktheid voor het kijken van shows en sporten: "Het is niet erg helder en heeft een beperkte kijkhoek, wat van invloed is op de prestaties voor het kijken van shows en sporten." De TV is het meest geschikt voor het kijken van films in een donkere kamer vanwege zijn hoge contrastverhouding en zwarte uniformiteit, waardoor het een solide budgetoptie is voor home theater-opstellingen.

Als we het vergelijken met zijn tegenhangers, steekt de TCL 4-Series (S455) 2022 boven de TCL S4/S450G uit, met verbeterde zwarte uniformiteit en hoger contrast, waardoor het geschikter is voor het kijken in een donkere kamer. Aan de andere kant blinkt de S4/S450G uit in beeldverwerking, waardoor het een voorkeurskeuze is voor het bekijken van lage kwaliteit of lage resolutie content, zoals oude tv-shows.

Hoewel de TCL 4-Series (S455) 40 inch TV zijn beperkingen heeft, zoals zijn lagere piekhelderheid die de HDR-prestaties beïnvloedt en de beperkte kijkhoek, is het belangrijk om zijn sterke punten te erkennen als een budgetvriendelijke optie met prijzenswaardig contrast en game-mogelijkheden. Zoals consumerreports.org suggereert, kan de Q8-Class met Mini LED-achtergrondverlichting een verbeterde beeldkwaliteit bieden, maar de TCL 4-Series (S455) 2022 is een solide keuze voor degenen die op zoek zijn naar een instap 4K TV met een gebruiksvriendelijke interface.

Voordelen TCL 4-Series (S455)
  • 4K scherm
Nadelen TCL 4-Series (S455)
  • Lagere piekhelderheid voor HDR-prestaties
  • Nauwe kijkhoek
  • Goedkope afstandsbediening

5. Vizio M-Series 5.1.2 Premium Soundbar

Ik ben enthousiast over de Vizio M-Series 5.1.2 Premium Soundbar, een veelzijdig TV-geluidssysteem van 40 inch dat wordt geprezen om zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit, vooral met Dolby Atmos-ondersteuning. Gebruikers zijn lovend over de eenvoudige installatie en de toevoeging van achterluidsprekers, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor een meeslepende thuis-audio-ervaring. Het strakke ontwerp en de bouwkwaliteit van de soundbar zijn ook benadrukt, waardoor het opvalt in de markt.

Een opvallende eigenschap van de Vizio M-Series 5.1.2 Premium Soundbar is zijn vermogen om heldere vocale weergave en goede surround prestaties te leveren, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen, waaronder vocale TV-shows, muziek en films. Het geluidsprofiel wordt beschreven als redelijk gebalanceerd, met de toegevoegde mogelijkheid van aanpassingsgereedschappen voor bas- en hoge tonen, zoals opgemerkt door Rtings. Het is echter belangrijk om te overwegen dat de soundbar geen volledige grafische equalizer heeft voor aanpassing over het hele bereik, wat een beperking kan zijn voor sommige gebruikers.

De toevoeging van Bluetooth-connectiviteit voor streaming vanaf mobiele apparaten voegt een laag van gemak toe, maar het is het vermelden waard dat de soundbar geen Wi-Fi, AirPlay of Chromecast ondersteunt, zoals vermeld in de Rtings-review. Hoewel de Vizio M-Series 5.1.2 Premium Soundbar goed presteert met gangbare surround sound formaten zoals Dolby Digital en Dolby Atmos, kan het niet dezelfde cinematografische ervaring bieden als meer premium opstellingen, zoals benadrukt in de review. Bovendien hebben meerdere updates en hertesten met firmwareversies bevestigd dat er geen significante veranderingen zijn in geluid met echte content.

In vergelijking met zijn concurrenten valt de Vizio M-Series 5.1.2 Premium Soundbar op door zijn indrukwekkende geluidskwaliteit en Dolby Atmos-ondersteuning, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor degenen die een meeslepende audiobeleving prioriteren. Echter, het gebrek aan bepaalde geavanceerde connectiviteitsfuncties en een volledige grafische equalizer kan beperkingen opleggen voor gebruikers die uitgebreidere aanpassings- en streamingopties zoeken.

Al met al biedt de Vizio M-Series 5.1.2 Premium Soundbar een overtuigend pakket met opmerkelijke geluidsprestaties, eenvoudige installatie en strak design. Het is een uitstekende keuze voor personen die hun home entertainment-ervaring willen verbeteren met meeslepend geluid. Potentiële kopers moeten echter rekening houden met de beperkingen van het product op het gebied van connectiviteit en aanpassingsfuncties, vooral in vergelijking met hoger geprijsde alternatieven op de markt. Zoals Wired treffend zegt, "De Vizio M-Series 5.1.2 Soundbar System lijkt een populaire keuze te zijn voor degenen die een meeslepende thuisaudio-ervaring zoeken."

Persoon kijkt naar kleine tv

Hoe kies je een goede 40 inch tv?

Het goede nieuws is dat je al duidelijk hebt welke maat je wilt hebben! Naast formaat doen enkele andere zaken er echter ook toe. Tijd om die te bespreken, zodat je aan het einde van de rit duidelijk hebt welke eigenschappen aansluiten op jouw gebruiksscenario!

Geschikte resoluties voor 40 inch tv's: Full HD en 4K

Bij het kiezen van een 40 inch tv kom je verschillende schermresoluties tegen. De meest voorkomende zijn Full HD (1920 × 1080 pixels) en 4K (3840 × 2160 pixels).

Full HD biedt goede beeldkwaliteit op een paneel van 40 inch, maar 4K, met vier keer zoveel pixels, levert scherpere en gedetailleerdere beelden. Hoe hoger de resolutie, hoe meer details je ziet, vooral belangrijk bij grotere schermen.

De relatie tussen schermgrootte en resolutie is cruciaal. Bij een 40 inch tv is 4K-resolutie ideaal. Waarom? Omdat je bij deze schermgrootte het verschil in scherpte tussen Full HD en 4K echt kunt zien, vooral als je dichtbij zit.

Een hogere resolutie op een groter scherm – zoals bij een 85 inch tv, een goede 65 inch tv, of zelfs een 55 inch tv of de beste 50 inch tv – betekent meer pixels per inch (PPI), wat resulteert in een scherper en helderder beeld.

Denk eraan: bij een goede kleine tv, zoals 40 inch of een 27 inch tv, is de impact van 4K minder opvallend dan bij grotere schermen, maar het biedt nog steeds een merkbare verbetering ten opzichte van Full HD. Kies dus voor 4K voor de beste kijkervaring op een 40 inch tv.

Overzicht schermtechnologieën voor 40 inch tv's: Led en qled; zelden oled

In 40 inch tv's kom je verschillende schermtechnologieën tegen, voornamelijk led-varianten. Standaard led-tv's gebruiken een achtergrondverlichting van led-lampjes achter het scherm. Dit zorgt voor een helder beeld, maar kan soms leiden tot minder diepe zwarttinten en contrast.

Een geavanceerdere versie is qled, of quantum dot led. Qled-tv's, zoals die van een Samsung tv, gebruiken een laag quantum dots (nanokristallen) die licht omzetten in levendigere kleuren dan de gebruikelijke lcd-laag in led-tv's. Dit resulteert in een breder kleurenspectrum en betere helderheid vergeleken met standaard led-tv's.

Oled, een andere populaire technologie, is minder gebruikelijk in 40 inch tv's. Waarom? Omdat Oled-schermen duurder zijn om te produceren, vooral in kleinere maten. Oled-tv's hebben pixels die individueel licht uitstralen, wat leidt tot perfecte zwarttinten en een hoger contrast. Echter, vanwege de hogere productiekosten en technische uitdagingen, vind je oled meestal in grotere tv's.

Dus: bij een 40 inch tv kom je vooral led en qled tegen. Qled biedt een betere kijkervaring met rijkere kleuren en helderheid, terwijl standaard led een meer betaalbare optie is. Oled is zeldzamer in deze grootte, voornamelijk vanwege de hogere kosten en productiecomplexiteit.

Het belang van HDR in 40 inch tv's: Verschillende standaarden

HDR, of high dynamic range, verbetert de beeldkwaliteit van tv's door een hoger contrast en een breder kleurenspectrum te bieden. Dit betekent dat je helderdere witten, diepere zwarttinten en rijkere kleuren ziet. Er zijn verschillende HDR-standaarden, elk met hun eigen kenmerken:

HDR-standaardVoordelenNadelen
HDRStandaard HDR-formaat dat een betere beeldkwaliteit biedt dan niet-HDR. Compatibel met zo'n beetje iedere HDR-tv.Biedt niet de geavanceerde functies van nieuwere HDR-formaten.
HDR10+Dynamische metadata die het beeld per scene optimaliseert. Wordt ondersteund door sommige streamingdiensten en Blu-rayspelers.Niet zo wijdverspreid als Dolby Vision; niet alle tv's ondersteunen het.
Dolby VisionOndersteunt dynamische metadata voor de beste beeldkwaliteit per scene. Wordt breed ondersteund door streamingdiensten.Vereist compatibele hardware en content; kan meer kosten.
HLGOntworpen voor live-uitzendingen. Compatibel met bestaande uitzendstandaarden.Biedt niet de volledige HDR-ervaring, zoals Dolby Vision of HDR10+.

Elke HDR-standaard heeft zijn eigen sterke punten. HDR is de basis en biedt al een aanzienlijke verbetering. HDR10+ en Dolby Vision bieden geavanceerdere technologieën voor een nog betere kijkervaring, met Dolby Vision als de meest geavanceerde optie. HLG is ideaal voor live tv-uitzendingen!

Vrouw kijkt naar tv-instellingen op een slimme televisie

Smart tv-besturingssystemen voor 40 inch tv's: Een vergelijking

In Nederland en Vlaanderen kom je bij 40 inch smart tv's verschillende besturingssystemen tegen. Hier is een overzicht van de populairste opties:

BesturingssysteemKenmerken
Tizen (Samsung-tv)Gebruiksvriendelijk, goede integratie met Samsung-apparaten, uitgebreide app-selectie.
webOS (LG-tv's)Intuïtieve interface, Magic Remote voor eenvoudige navigatie, brede app-ondersteuning.
Android TV (Sony, Philips, TCL)Toegang tot Google Play Store, goede integratie met Google-diensten, ondersteunt spraakbesturing via Google Assistant.
Fire TV (Toshiba, Insignia)Naadloze integratie met Amazon-diensten, spraakbesturing met Alexa, gepersonaliseerde aanbevelingen.

Deze besturingssystemen bieden elk unieke functies. Zoek je een tv die naadloos samenwerkt met je Samsung-smartphone of -tablet? Dan is Tizen altijd een goede keuze. Voor toegang tot een breed scala aan apps en integratie met Google-diensten, zijn Android TV en WebOS ideaal. Fire TV is perfect als je al gebruikmaakt van Amazon's ecosysteem.

Slimme functionaliteiten die ik zelf zeer nuttig vind in zo'n smart tv zijn spraakbesturing, toegang tot een breed scala aan streamingdiensten zoals Netflix en Disney+, en de mogelijkheid om je tv te verbinden met andere slimme apparaten in huis.

Denk ook aan functies als ingebouwde Chromecast of AirPlay om eenvoudig content te delen vanaf je mobiele apparaten. Kies het besturingssysteem dat past bij jouw voorkeuren en levensstijl.

40 inch tv's voor gamers: let op input lag en verversingssnelheid

Zoek je de beste gaming-tv van dit formaat, dan zijn twee specificaties cruciaal: input lag en verversingssnelheid. Input lag is de vertraging tussen het moment dat je een commando geeft (bijvoorbeeld met een gamecontroller) en wanneer dit zichtbaar is op het scherm.

Gemeten in milliseconden (ms), is een lagere input lag beter voor gaming. Idealiter zoek je naar een tv met een input lag van minder dan 20 ms voor een responsieve game-ervaring.

Verversingssnelheid, uitgedrukt in hertz (Hz), verwijst naar hoe vaak het beeld per seconde wordt ververst. Een hogere verversingssnelheid, zoals 120 Hz, zorgt voor vloeiendere bewegingen en is vooral belangrijk in snelle games.

Dit helpt ook om 'screen tearing' te voorkomen, een probleem waarbij het scherm niet synchroon loopt met de grafische kaart, wat resulteert in een gespleten beeld.1Stephen Mash, HP (2023). 'What Is Screen Tearing and How to Fix it'

Voor gamers zijn deze twee specificaties essentieel. Een lage input lag zorgt voor snellere reactietijden, wat cruciaal is in competitieve games. Een hoge verversingssnelheid biedt een vloeiendere en meer meeslepende visuele ervaring, wat vooral bij snelle actiespellen een verschil maakt.

Wat is volgens de Consumentenbond de beste 39-43 inch tv?

De beste 39-43 inch tv volgens Consumentenbond is de LG OLED42C3. Deze tv blinkt uit met zijn 42 inch oled-scherm, dat zorgt voor diepe zwarttinten en levendige kleuren. Met een resolutie van 3840 × 2160 pixels biedt het haarscherpe beelden.

De LG OLED42C3 ondersteunt geavanceerde HDR-formaten, zoals Dolby Vision, wat zorgt voor een indrukwekkende kijkervaring. Daarnaast is deze tv ideaal voor gamers door de lage input lag en HDMI-2.1-ondersteuning, wat vloeiend gamen in 4K op 120 FPS mogelijk maakt.       

Wat is volgens Tweakers de beste 39-43 inch tv?

Tweakers heeft geen officiële tests gedaan en hier resultaten over gedeeld. Je leest het hier als daar verandering in komt!

Wat is volgens ZDNET de beste 40 inch tv?

De beste 40 inch tv volgens ZDNET is de Samsung Q60C. Deze TV valt op door zijn Quantum Dot-technologie, die zorgt voor levendige en nauwkeurige kleuren. Met een 4K-resolutie (3840 x 2160 pixels) biedt het een haarscherp beeld.

De Q60C is uitgerust met Tizen OS, wat een gebruiksvriendelijke en intuïtieve ervaring biedt, vooral als je graag streamingdiensten gebruikt. Deze TV is een uitstekende keuze voor jou als je op zoek bent naar kwaliteit en functionaliteit in een compact formaat.       

Veelgestelde vragen over 40 inch tv's van onze lezers

Dit onderdeel is toegewijd aan al jullie vragen en opmerkingen, maar ...

We hebben nog geen vragen ontvangen

Dus laat al je vragen over 40 inch tv's hieronder achter!

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen

Auteur
Jonathan is een computerexpert met een passie voor computers. Hij heeft dan ook informatica gestuurd aan de UvA, en werkt inmiddels al tien jaar in de IT-sector. Hij schrijft over de nieuwste technologieën, reviewt hardware en software, en beantwoordt dringende vragen over computerproblemen. En als hij daar niet mee bezig is, vind je hem met een VR-headset op in zijn favoriete game. 👓
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross