Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Groots in een Compacte Vorm: de Beste Kleine Tv

Fact checked en geredigeerd door: Luca Nowak

5 min leestijd

Op zoek naar de beste kleine tv? Ik help je navigeren door de wereld van compacte televisies. Laten we de mythe ontkrachten dat groter altijd beter is en de ideale kleine tv vinden die aan al jouw behoeften voldoet, van exact formaat tot resolutie en meer!

Wat zijn de beste kleine tv's van 2024?

Dit zijn de 5 beste kleine tv's volgens onderzoek van onze redactie en expertreviews:

Waarom Technerds vertrouwen? Ons team besteedt uren aan het onderzoek, schrijven, actualiseren en bewerken van onze artikelen. Klik hier voor meer informatie over onze redactionele richtlijnen.

Beste kleine tv's van 2024

1. Samsung 55QN90C

1. Samsung 55QN90C

Belangrijke specificaties:

Schermdiagonaal: 50 inch (127 cm)
Maximale resolutie stand: Ultra HD/4K
Type LED-LCD: Neo QLED
Type High Dynamic Range: HLG
Smart TV Platform: Tizen
VESA maat: VESA 200mm x 200mm

De Samsung QN90C Small TV uit de Neo QLED-lineup van 2023 biedt een overtuigende mix van verfijnd design, indrukwekkende prestaties en geavanceerde functies. Met prijzen variërend van $1.199,99 voor het 43-inch model tot $4.799,99 voor de 85-inch versie, biedt het een betaalbaardere optie in vergelijking met de QN95C, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor degenen die op zoek zijn naar hoogwaardige functies zonder de bank te breken.

Het opvallende kenmerk van de TV is de mini-LED-achtergrondverlichting, die zorgt voor een hoge helderheid en verfijnde lokale dimming, resulterend in indrukwekkende pieklichtopbrengst en diepe zwarttinten. Zijn slanke vorm, dunne rand en stevige zeshoekige plaatstandaard dragen bij aan zijn visuele aantrekkingskracht, terwijl de vier HDMI 2.1-poorten met ondersteuning voor eARC, Auto Low Latency Mode en Variable Refresh Rate het ideaal maken voor gaming met consoles zoals de PS5 en Xbox Series X.

"Ik ben uitstekend in helderheid, met 1987.34 nits in een 10% venster met HDR-content, waarmee ik het vorige generatiemodel overtreff en de LG C3 OLED TV overtreff," waardoor ik uitblink in mijn categorie. Ik scoor ook hoog qua kleurnauwkeurigheid en reproductie, waarbij ik 99.77% van de Rec 709-kleurruimte bestrijk en indrukwekkende upscaling-mogelijkheden bied dankzij Samsung's Neural Quantum Processor 4K.

Mijn audioprestaties zijn bovengemiddeld, met Object Tracking Sound Plus en ondersteuning voor Q-Symphony, wat de algehele kijkervaring verbetert. Mijn Tizen smart TV-interface biedt tal van aanpassingsopties, en de vier HDMI 2.1-poorten die 4K120Hz aankunnen maken mij tot een topkeuze voor gamingliefhebbers.

In vergelijking met zijn voorganger, de QN90B, biedt de QN90C verbeterde piekhelderheid, verbeterde gamingfuncties en een verfijnder design, waardoor het een overtuigende keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een premium kleine TV.

Hoewel ik uitstekende prestaties lever voor HDR-films en gaming, kan ik moeite hebben met het gladstrijken van macro-blocking in lage kwaliteitscontent. Mijn hoge contrastverhouding, brede kleurengamma en uitstekende reflectiebehandeling maken mij echter geschikt voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder groepsweergave en sport, met minimale afleiding.

In mijn prijsklasse spring ik eruit als een top mededinger, met een goed afgerond pakket van geavanceerde functies, verfijnd design en indrukwekkende prestaties. Mijn combinatie van hoge helderheid, sterke kleurnauwkeurigheid en gamingkracht maakt mij tot een veelzijdige kleine TV die aansluit bij een breed scala van gebruikersvoorkeuren.

Als je op zoek bent naar een kleine TV die zowel op prestaties als design scoort, is de Samsung QN90C een solide keuze die een balans biedt tussen betaalbaarheid en hoogwaardige functies, waardoor het een top mededinger is in zijn categorie.

2. LG LQ63

2. LG LQ63

Belangrijke specificaties:

Schermdiagonaal: 32 inch (81 cm)
Maximale resolutie stand: Full HD
Type LED-LCD: LED
Type High Dynamic Range: HDR10 Pro, HLG
Smart TV Platform: webOS
VESA maat: VESA 200mm x 200mm

Ik ben de LG LQ63, een compacte smart TV die concurreert in de markt voor kleine televisies. Met een focus op het verbeteren van de gebruikerservaring bied ik een mix van functies die voldoen aan diverse behoeften. Mijn levendige display en indrukwekkende smart-mogelijkheden maken mij aantrekkelijk voor degenen die op zoek zijn naar een kleine TV met een scala aan functionaliteiten. Mijn smart functies zorgen voor naadloze toegang tot streamingdiensten en apps, waardoor ik zorg voor een plezierige kijkervaring.

Volgens Best Products vervult de markt voor kleine televisies verschillende behoeften, waaronder beeldkwaliteit, gaming, design en gebruik in specifieke ruimtes zoals de keuken. Ik excelleer in het leveren van een scherp en helder beeld, waardoor ik geschikt ben voor diverse kijkvoorkeuren. Zoals opgemerkt door Rtings, had mijn voorganger, de LG LF6300, tekortkomingen in beeldkwaliteit, maar de LQ63 lijkt deze zorgen te hebben aangepakt, waardoor ik een bevredigendere visuele ervaring bied.

Ik positioneer mezelf als een veelzijdige optie en ga de strijd aan met modellen zoals de TCL 3-Series Roku Smart TV, VIZIO D-Series 24-Inch Smart TV en de Hisense A6 Series 4K UHD Smart Google TV. Hoewel deze modellen uitblinken in specifieke gebieden, val ik op als een gebalanceerde keuze, met geweldige smart functies en een overtuigende kijkhoek, zoals benadrukt door Rtings.

Het is echter belangrijk om op te merken dat mijn voorganger, de LG LF6300, kritiek kreeg vanwege slechte zwarttinten, hoge inputvertraging en overmatige bewegingsonscherpte. Hoewel ik een ander model ben, is het cruciaal om deze factoren in overweging te nemen bij het evalueren van mijn prestaties. Potentiële kopers moeten zich bewust zijn van deze beperkingen, vooral als ze prioriteit geven aan aspecten zoals gamen of het kijken naar HDR-content.

Als conclusie ben ik een bewonderenswaardige kleine TV die voldoet aan een breed scala van behoeften. Mijn smart functies en indrukwekkende display maken mij een sterke mededinger in de markt voor kleine televisies. Hoewel ik misschien niet het beste budgetproduct ben voor specifieke gebruikssituaties zoals gamen of HDR-content, maken mijn algehele prestaties en gebruiksvriendelijke interface mij een overtuigende keuze voor diverse scenario's. Zoals Best Products benadrukt, biedt de markt voor kleine televisies opties voor verschillende voorkeuren, en de LG LQ63 staat zeker zijn mannetje in dit competitieve landschap.

Voordelen LG LQ63
 • Levendig display
Nadelen LG LQ63
 • Mogelijke beperkingen voor gaming en HDR-inhoud
 • Zwarte niveaus, inputvertraging en bewegingsonscherpte

3. Beste budgetkeuze voor een 32-inch tv: Roku Select Series HD (32R2A5R)

De Roku Select Series HD (32R2A5R) is een uitstekende keuze voor een kleine tv, vooral voor gaming en sport. Volgens Rtings presteert het tv-scherm goed in verschillende situaties, met effectief contrast en helderheid voor het kijken van HDR-content in donkere kamers. De tv presteert ook goed in lichte en matig verlichte kamers, waarbij het effectief omgaat met schittering voor tv-programma's en sport. Het heeft echter een beperkte kijkhoek en teleurstellende beeldverwerking voor lagere kwaliteit content. Het opvallende kenmerk van de tv is zijn kracht als gaming-tv vanwege de lage inputvertraging en snelle responstijd. Het is helder genoeg om schittering in SDR te bestrijden en biedt fantastische kleurnauwkeurigheid met minimale aanpassingen. Aan de andere kant ontbreekt het aan ondersteuning voor bepaalde gamingfuncties zoals VRR en 1440p, en kan de responstijd in donkere scènes leiden tot zwarte vegen. Zoals samengevat door Rtings, "het is een goede keuze voor gaming en sport, maar de prestaties voor films en tv-programma's zijn gemiddeld."

De Roku Select Series HD (32R2A5R) heeft ook lof gekregen van Wirecutter en wordt aanbevolen als de beste keuze voor kleine tv's. Deze aanbeveling is gebaseerd op metingen van helderheid, contrast en kleurnauwkeurigheid, evenals smart-tv-prestaties en handige functies. Het is opmerkelijk dat de tv geprezen wordt om zijn beeldkwaliteit, geluidskwaliteit en helderheid door de meerderheid van klanten, met een hoge beoordeling van 4,7 van de 5 sterren op het platform van Best Buy. Specifieke nadelen werden echter niet gedetailleerd. De erkenning van de tv als de beste keuze door Wirecutter en de positieve klantbeoordelingen benadrukken zijn aantrekkingskracht in de categorie kleine tv's.

In vergelijking met andere kleine tv's valt de Roku Select Series HD (32R2A5R) op vanwege zijn gamingprestaties, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor gamers. Zijn kleurnauwkeurigheid en helderheid maken het ook een geschikte keuze voor sportliefhebbers. De beperktere kijkhoek en middelmatige prestaties met lagere kwaliteit content maken het echter misschien niet de beste keuze voor filmliefhebbers en tv-kijkers die een meer meeslepende ervaring willen.

Al met al is de Roku Select Series HD (32R2A5R) een sterke concurrent in de categorie kleine tv's, vooral uitblinkend in gaming en sport. Zijn fantastische kleurnauwkeurigheid, lage inputvertraging en effectieve schittering maken het een solide keuze voor die gebruiksscenario's. Zijn beperkingen in beeldverwerking en beperkte kijkhoek maken het echter misschien niet de meest geschikte optie voor filmliefhebbers en tv-kijkers die een meer meeslepende ervaring willen.

Voordelen Roku Select Series HD (32R2A5R)
 • Sterke gaming prestaties
Nadelen Roku Select Series HD (32R2A5R)
 • Beperkte kijkhoek
 • Matige prestaties bij lagere kwaliteit content

4. TCL 3-Series Roku TV (US)

4. TCL 3-Series Roku TV (US)

Belangrijke specificaties:

De TCL 3-Series Roku TV is een kleine tv die grootse functies biedt, waardoor het het beste budgetproduct is voor degenen die een betaalbare maar geavanceerde smart tv-ervaring zoeken. Met een prijs van $169,99 biedt deze 32-inch tv een full-HD-resolutie, 3 HDMI-poorten en de befaamde Roku TV-software, waardoor het een uitstekende keuze is. Ondanks zijn compacte formaat, evenaart het de mogelijkheden van grotere modellen in de serie, waardoor het geschikt is voor kleinere ruimtes. Met een eenvoudige V-vormige standaard en een scala aan connectiviteitsopties, waaronder een USB-poort, antenne poort, optische audio-uitgang en een hoofdtelefoonaansluiting, zorgt het voor naadloze integratie met diverse apparaten. De ondersteuning voor dual-band Wi-Fi verbetert verder de slimme functies, hoewel het wel ontbreekt aan een ethernetpoort.

De 1080p-resolutie van de TCL 3-Series Roku TV levert een indrukwekkende beeldkwaliteit en kleurnauwkeurigheid, waarbij het 98,2% van het sRGB-kleurengamma reproduceert, een functie die het plaatst als een van de top presteerders in zijn prijsklasse. Echter, snelle actiesequenties kunnen enige vervaging vertonen, wat een veelvoorkomende beperking is in deze categorie. Een review van Tom's Guide merkt op dat de tv goed omgaat met HD-content, maar tekortkomingen kan vertonen in donkere scènes met enig verlies van detail, waardoor het een ideale keuze is voor basis kijkbehoeften en het streamen van content. De 2021 iteratie van de tv blijft lof ontvangen voor zijn gestroomlijnde ontwerp, betrouwbare beeldkwaliteit en ingebouwde Roku-software, waardoor het een uitstekend waardevoorstel biedt.

In vergelijking met zijn tegenhangers onderscheidt de TCL 3-Series Roku TV zich door zijn geavanceerde slimme functies, waaronder het Roku-platform, Dolby Audio en compatibiliteit met spraakassistenten. Hoewel het bepaalde poorten en ingangen zoals HDMI 2.1 voor nieuwere apparaten kan missen, maken de betaalbaarheid en algehele prestaties het tot een sterke concurrent op de markt. In een landschap waar concurrenten zoals VIZIO, Samsung, Sony, Hisense en LG verschillende functies bieden zoals superkleine formaten, gamingkracht, betaalbaarheid en OLED-displays, onderscheidt de TCL 3-Series Roku TV zich als een veelzijdige optie die uitblinkt in het bieden van een allesomvattende smart tv-ervaring tegen een toegankelijke prijs.

Als conclusie is de TCL 3-Series Roku TV een opvallende kleine tv die betaalbaarheid combineert met geavanceerde slimme functies, waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die een budgetvriendelijke maar capabele smart tv zoeken. Hoewel het mogelijk enkele beperkingen kan vertonen in het omgaan met snel bewegende content en donkere scènes, maken zijn prestaties, connectiviteit en beeldkwaliteit het tot een overtuigende optie in zijn categorie. Als je op zoek bent naar een kleine tv die geen compromissen sluit op het gebied van functies of kwaliteit, is de TCL 3-Series Roku TV een topkandidaat die levert waar het het meest telt.

Voordelen TCL 3-Series Roku TV (US)
 • Full-HD resolutie
Nadelen TCL 3-Series Roku TV (US)
 • Kan tekortkomingen vertonen in donkere scènes
 • Snelle actiesequenties kunnen vervagen
 • Ontbreekt een ethernetpoort

5. Sony KD-43X85K

5. Sony KD-43X85K

Belangrijke specificaties:

Schermdiagonaal: 43 inch (109 cm)
Maximale resolutie stand: Ultra HD/4K
Type LED-LCD: LED
Type High Dynamic Range: Dolby Vision, HDR10, HLG
Smart TV Platform: Google TV
VESA maat: VESA 200mm x 200mm

Ik ben enthousiast om de Sony KD-43X85K aan te bevelen, een 43-inch 4K Ultra HD TV met indrukwekkende functies en prestaties. Met een native 120Hz verversingssnelheid, Motionflow XR-technologie en TRILUMINOS Pro levert het vloeiende en heldere beeldkwaliteit, levendige kleuren en gedetailleerd contrast. De toevoeging van Dolby Vision & Atmos zorgt voor een meeslepende kijkervaring, terwijl de ondersteuning voor Google TV en Google Assistent zorgt voor naadloze toegang tot verschillende streamingdiensten en AirPlay 2, waardoor het perfect is voor diverse entertainmentbehoeften.

Een van de opvallende kenmerken van de Sony KD-43X85K is zijn exclusieve gamingmogelijkheden voor PlayStation 5. Met HDMI 2.1-functies voor high-performance gaming en een speciaal Game Menu voor eenvoudig beheer van gaminginstellingen, is het de perfecte keuze voor gamers. De 4K XR-Reality PRO-technologie schaalt content verder op naar bijna 4K-resolutie, waardoor het ideaal is voor diverse soorten inhoud.

De Sony KD-43X85K onderscheidt zich van zijn concurrenten door zijn uitgebreide set functies, waaronder gaming-gerichte mogelijkheden, intelligent TV-processing en een breed scala aan streamingopties. Het is een veelzijdige keuze voor entertainmentliefhebbers. Echter, de beperkte toegang tot gedetailleerde expertrecensies kan de besluitvorming voor sommige consumenten beïnvloeden.

De sterke punten van de Sony KD-43X85K liggen in zijn vermogen om te voldoen aan diverse gebruiksscenario's, van meeslepende filmervaringen tot high-performance gaming. Het is een topkeuze voor diegenen die een kleine TV met high-end functies zoeken, ondanks de beperkte toegang tot gedetailleerde expertrecensies. Het biedt een overtuigend pakket en is een top mededinger in zijn categorie. 📺

Voordelen Sony KD-43X85K
 • Uitgebreide set functies, waaronder gaming-gerichte mogelijkheden, intelligente TV-verwerking en een breed scala aan streamingopties.
 • Veelzijdige keuze voor entertainmentliefhebbers met HDR Processor X1, Dolby Vision & Atmos en HDMI 2.1-functies.
 • Mogelijkheid om te voldoen aan diverse gebruiksscenario's, van meeslepende filmische ervaringen tot hoogwaardig gamen.
Nadelen Sony KD-43X85K
 • Abonnementsvereiste voor volledige toegang tot de deskundige review op Which.co.uk kan de toegankelijkheid van diepgaande evaluaties voor potentiële kopers beperken.
 • Mogelijke beperking van beperkte toegang tot gedetailleerde deskundige reviews kan het besluitvormingsproces voor sommige consumenten beïnvloeden.
 • Door geen specifieke beoordeling te geven, geeft de erkenning van Consumer Reports in de categorie TV's mogelijk interesse aan, maar ontbreekt gedetailleerde informatie.
Een kleine tv boven het aanrecht in een keukentje

Hoe kies je een goede kleine tv?

Een kleine tv is misschien niet zo'n grote financiële investering als de beste 65 inch tv, 55 inch tv, 50 inch tv, 40 inch tv, en al helemaal niet een goede 85 inch tv, maar het blijft een investering. Waar voor je geld is wat je wilt, en daar helpt deze koopgids je bij!

Definitie van kleine tv: Schermgroottes tussen 24 en 32 inch

In de wereld van televisies is de definitie van een 'kleine tv' niet vastomlijnd, maar ik houd hiervoor doorgaans schermgroottes tussen 24 en 32 inch aan. Deze maten zijn perfect voor compacte ruimtes, zoals slaapkamers, keukens of kleine woonkamers. Ik heb zelf jaren lang een 27 inch tv op mijn studentenkamer staan, en heb er eindeloos van genoten.

Een 24 inch tv, met een schermdiagonaal van ongeveer 61 cm, past perfect in een kleine hoek. Aan de andere kant biedt een 32 inch model, ongeveer 81 cm diagonaal, een groter scherm voor een meeslependere ervaring zonder te veel ruimte in beslag te nemen.

Deze afmetingen staan echter niet vast als de enige maten voor kleine tv's, maar ze bieden een praktische richtlijn voor je zoektocht naar de perfecte kleine tv.

Schermresoluties in kleine tv's: 720p tot 4K

Bij kleine tv's, variërend van 24 tot 32 inch, kom je vaak schermresoluties tegen als 720p (HD) en 1080p (Full HD). Voor een 24 inch tv is 720p vaak voldoende; het biedt een scherpe beeldkwaliteit voor dagelijks gebruik. Echter, als je naar een 32 inch tv kijkt, raad ik je aan te mikken op 1080p. Waarom? Omdat Full HD op dit formaat een merkbaar verschil maakt in beeldhelderheid en detail.

Dan is er nog 4K-resolutie, maar is het de moeite waard voor een kleine tv? Eerlijk gezegd: bij schermen kleiner dan 32 inch, is het verschil tussen 4K en 1080p niet zo duidelijk zichtbaar als bij grotere schermen. Dus, tenzij je heel dichtbij zit of specifieke content in ultrahoge definitie bekijkt, biedt een 1080p kleine tv vaak de beste balans tussen kwaliteit en prijs.

Schermtechnologieën in kleine tv's: Led vs. lcd

In kleine tv's zijn de meest voorkomende schermtechnologieën led en lcd. Oledis zeldzamer in deze categorie, voornamelijk vanwege de hogere productiekosten en uitdagingen bij het vervaardigen van kleinere oled-schermen. Hier is een overzicht van de voor- en nadelen van led en lcd in kleine tv's:

SchermtechnologieVoordelenNadelen
Led- Betere kleurweergave en contrast dan lcd
- Energiezuiniger dan lcd
- Dunner ontwerp mogelijk dan bij lcd
- Kan duurder zijn dan lcd
- Risico op inbranden bij statische beelden
Lcd- Over het algemeen goedkoper
- Geen risico op inbranden
- Consistente beeldkwaliteit
- Minder diepe zwartwaarden dan led
- Kan meer energie verbruiken
- Grotere kijkhoek kan kwaliteit verminderen

Oled, bekend om zijn uitstekende kleurcontrast en diepe zwarttinten, is niet gebruikelijk in kleine tv's. Dit komt doordat de productie van kleine oled-schermen technisch uitdagend en kostbaar is. Daarom vind je oled voornamelijk in grotere, premiummodellen.

Voor kleine tv's bieden led en lcd een goede balans tussen prijs, prestatie en energie-efficiëntie, waardoor ze een praktische keuze zijn voor dagelijks gebruik.

Belang van verversingssnelheid in kleine tv's

De verversingssnelheid van een tv, uitgedrukt in hertz (Hz), geeft aan hoe vaak per seconde het beeld op het scherm ververst wordt. In kleine tv's vind je vaak een standaard verversingssnelheid van 60 Hz. Dit is prima voor alledaags gebruik, zoals tv-kijken en het streamen van series of films.

Maar voor wie is het écht belangrijk? Gamers en sportliefhebber die ook meteen een game-tv zoeken! Waarom? Omdat een hogere verversingssnelheid, bijvoorbeeld 120 Hz, zorgt voor vloeiendere beelden en minder bewegingsonscherpte bij snelle acties.1Will Greenwald, PC Magazine (2022). 'TV Refresh Rates Explained: 60Hz, 120Hz, and Beyond'

HDR in kleine tv's: Verschillende formaten en hun impact

HDR (high dynamic range) verbetert de beeldkwaliteit van tv's door hogere contrasten en een breder kleurenspectrum te bieden. Dit betekent levendigere kleuren en diepere zwarttinten. In kleine tv's kom je verschillende vormen van HDR tegen. Hier is een vergelijkingstabel van de meest voorkomende HDR-formaten in kleine tv's, met hun voor- en nadelen:

HDR-formaatVoordelenNadelen
HDR10- Standaardformaat, ondersteund door de meeste bronnen en tv's
- Verbeterde kleuren en contrasten
- Statische metadata, waardoor scènes niet individueel geoptimaliseerd worden
HLG- Ontworpen voor live-uitzendingen
- Compatibel met niet-HDR tv's
- Niet zo wijdverspreid als HDR10
- Afhankelijk van de kwaliteit van de uitzending
Dolby Vision- Dynamische metadata voor scène-voor-scène optimalisatie
- Vaak beschouwd als de beste HDR-ervaring
- Niet alle tv's ondersteunen het
- Vereist compatibele content en apparatuur

Voor de gemiddelde kijker biedt HDR10 een aanzienlijke verbetering in beeldkwaliteit en is het breed compatibel. Als je echter de beste HDR-ervaring wilt en toegang hebt tot compatibele content, is Dolby Vision een uitstekende keuze, mits je tv dit ondersteunt. HLG is ideaal voor live sportevenementen en tv-uitzendingen, maar is minder gebruikelijk.

Vergelijking van besturingssystemen in kleine tv's

In kleine tv's in Nederland en Vlaanderen kom je vaak een paar gangbare besturingssystemen tegen. Hier is een overzichtstabel met de meest voorkomende systemen en hun voor- en nadelen:

BesturingssysteemVoordelenNadelen
Android TV- Grote selectie van apps via Google Play Store
- Integratie met Google Assistant en Chromecast
- Regelmatige updates
- Soms trager door complexiteit
- Kan overweldigend zijn voor nieuwe gebruikers
Tizen (Samsung)- Gebruiksvriendelijke interface
- Goede integratie met Samsung-apparaten
- Efficiënte en snelle navigatie
- Beperkter app-aanbod vergeleken met Android TV
- Enkel te vinden in een Samsung-tv
WebOS (LG)- Intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface
- Goede selectie van apps
- Efficiënte navigatie met de 'Magic Remote'
- Minder aanpasbaar dan Android TV
- Enkel te vinden in een LG-tv

Android TV is ideaal als je een breed scala aan apps en slimme functies wilt. Tizen van Samsung biedt een gestroomlijnde ervaring, vooral als je al Samsung-apparaten gebruikt. WebOS van LG staat bekend om zijn gebruiksgemak en efficiënte navigatie. De keuze hangt af van je persoonlijke voorkeuren en welke functies je belangrijk vindt in een smart tv-ervaring.

Welke merken maken goede kleine tv's?

Ik test veel kleine tv's, en weet inmiddels dat niet ieder merk gelijk geschapen is. Ik heb aardig wat eerstehandservaring en raad je vol vertrouwen de onderstaande merken aan. Kiezen tussen de beschikbare opties is niet zomaar gedaan, maar met deze heb ik altijd prettige ervaringen gehad!

Samsung

Samsung is een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn innovatieve technologie en hoogwaardige beeldkwaliteit, zelfs in kleinere tv-formaten. Hun kleine tv's bieden vaak slimme functies en een scherpe, heldere beeldweergave, wat ze ideaal maakt voor kleinere ruimtes zonder in te leveren op kwaliteit.

LG

LG staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame elektronica. Hun kleine tv's zijn geen uitzondering en bieden vaak unieke functies zoals AI-gedreven beeldoptimalisatie en gebruiksvriendelijke interfaces. LG's focus op innovatieve technologieën zorgt ervoor dat zelfs hun kleinere tv's een rijke kijkervaring bieden.

Wat is volgens de Consumentenbond de beste kleine tv?

De Consumentenbond heeft niet specifiek de beste kleine benoemd. Echter, als je op zoek bent naar een kwalitatieve 32 inch tv, dan raadt de Consumentenbond specifiek de Hisense 32A5KQ aan.

Deze tv staat bekend om zijn scherpe beeldkwaliteit en gebruiksvriendelijke interface. Met zijn compacte formaat en energie-efficiëntie is het een uitstekende keuze voor kleinere ruimtes. Vertrouw op de Hisense 32A5KQ voor een betrouwbare kijkervaring zonder compromissen.       

Wat is volgens Tweakers de beste kleine tv?

Tweakers heeft nog geen tests uitgevoerd met kleine tv's en daar de resultaten van gedeeld. Als daar verandering in komt, dan vind je die informatie hier terug!

Wat is volgens RTINGS de beste kleine tv?

Volgens RTINGS is de beste kleine tv de Samsung Q60C. Deze tv blinkt uit in zijn categorie dankzij de qled-technologie, die zorgt voor levendige kleuren en diepe contrasten. Met een formaat dat perfect past in kleinere ruimtes, biedt de Samsung Q60C een uitzonderlijke kijkervaring.

Zijn slimme functies en gebruiksvriendelijke interface maken het een topkeuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit in een compact formaat. Vertrouw op de Samsung Q60C voor een premium kijkervaring in jouw ruimte.       

Veelgestelde vragen over kleine tv's van onze lezers

Hier beantwoord ik al jullie vragen over kleine tv's. Echter …

We hebben nog geen vragen ontvangen

Wil je daar verandering in brengen? Stuur ons dan je vragen en/of opmerkingen via het onderstaande feedbackformulier; dan komen we hier terug op je ingezonden vraag zodra we dit artikel updaten.

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen

Auteur
Jonathan is een computerexpert met een passie voor computers. Hij heeft dan ook informatica gestuurd aan de UvA, en werkt inmiddels al tien jaar in de IT-sector. Hij schrijft over de nieuwste technologieën, reviewt hardware en software, en beantwoordt dringende vragen over computerproblemen. En als hij daar niet mee bezig is, vind je hem met een VR-headset op in zijn favoriete game. 👓
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross