Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Groots Kijken: de Beste 65 Inch Tv's van 2024

Fact checked en geredigeerd door: Luca Nowak

6 min leestijd

Je vindt je 55 inch tv te klein en bent nu op zoek naar de perfecte 65 inch tv. Dit artikel gidst je door de topmodellen van 2024, met focus op beeldkwaliteit, smart functies en design. Vind de ideale grote tv voor jouw ultieme kijkervaring.

Wat zijn de beste 65 inch tv's van 2024?

Dit zijn de 5 beste 65 inch tv's volgens onderzoek van onze redactie en expertreviews:

Waarom Technerds vertrouwen? Ons team besteedt uren aan het onderzoek, schrijven, actualiseren en bewerken van onze artikelen. Klik hier voor meer informatie over onze redactionele richtlijnen.

Beste 65 inch tv's van 2024

1. Ultraheldere OLED met uitzonderlijke beeldkwaliteit: LG 65" G3 OLED 4K

1. Ultraheldere OLED met uitzonderlijke beeldkwaliteit: LG 65" G3 OLED 4K

Belangrijke specificaties:

Hallo daar! Ik ben super enthousiast om je de LG 65" G3 OLED 4K TV voor te stellen. Deze TV is echt een topper voor iedereen die op zoek is naar een ultra-heldere OLED TV met uitzonderlijke beeldkwaliteit. Met zijn slanke, muurvriendelijke design is deze TV perfect voor wandmontage en biedt hij geweldige contrasten, beeldkwaliteit vanuit verschillende hoeken en prestaties in lichte kamers. De bijna oneindige contrastverhouding zorgt voor perfecte zwarttinten en zijn extreem brede kijkhoek zorgt voor een geweldige visuele ervaring vanaf verschillende posities in de kamer. Volgens recensies wordt de LG G3 OLED TV geprezen om zijn ultra-helderheid en uitstekende beeldkwaliteit, waardoor hij echt opvalt in zijn categorie. 🌟

Een van de onderscheidende kenmerken van de LG G3 OLED TV is zijn uitzonderlijke piekhelderheid in SDR, waardoor hij ideaal is voor uiteenlopende toepassingen, waaronder het kijken van tv-programma's, sport en zelfs gaming. Gebruikers zullen de lage invoervertraging waarderen, die optimaal is voor gaming, en de uitzonderlijke responstijd van de TV zorgt voor heldere en scherpe beelden bij snelle content. Sommige gebruikers kunnen echter de agressieve ABL (Automatic Brightness Limiter) storend vinden bij grote heldere gebieden. Ondanks dit wordt de LG G3 OLED TV erkend als een veelzijdige en hoog presterende optie voor verschillende entertainmentbehoeften, met een algehele beoordeling van 9.1 voor gemengd gebruik, volgens rtings.com.

In vergelijking met zijn concurrenten, concurreert de LG G3 OLED TV met modellen als de Samsung QN65S90CAFXZA en de Sony XR-65A95L. Terwijl het Samsung-model indrukwekkende beeldkwaliteit en levendige kleuren biedt, valt de LG G3 OLED op door zijn ultra-helder display en uitzonderlijke piekhelderheid in SDR, waardoor het meer geschikt is voor heldere ruimteomgevingen. Aan de andere kant wordt de Sony XR-65A95L aanbevolen voor de beste thuisbioscoop-ervaring, maar de LG G3 OLED blinkt uit in zijn veelzijdigheid voor verschillende gebruiksdoeleinden, waaronder gaming en tv-programma's.

Ondanks zijn sterke punten heeft de LG G3 OLED TV ook enkele beperkingen. De hoge prijs kan voor de meeste kopers van high-end TV's mogelijk niet gerechtvaardigd zijn, vooral bij het overwegen van alternatieven zoals de Samsung S95C. Daarnaast is de afstandsbediening van de TV complex en is het opnieuw ontworpen menu-systeem rommelig met promotionele inhoud, terwijl de slimme TV-functies als minder nuttig worden beschouwd in vergelijking met externe streaming-apparaten zoals Roku of Apple TV, zoals vermeld in een review van CNET.

Kortom, de LG 65" G3 OLED 4K TV is een topkeuze voor iedereen die op zoek is naar een ultra-heldere OLED TV met uitzonderlijke beeldkwaliteit. Hoewel het misschien niet het beste budgetproduct in zijn categorie is, maken zijn uitstekende prestaties, brede kijkhoek en gamingvriendelijke functies het een overtuigende optie voor iedereen die op zoek is naar een hoog presterende en veelzijdige TV.

2. Beste 65 inch TV: Samsung Q60B QLED TV (QN70Q60BAF)

Samsung 75Q60B TV Qled 4K UHD 75 "(189 cm) Smart TV 3 Ports HDMI 2023

3. Hisense U8K ULED TV

3. Hisense U8K ULED TV

Belangrijke specificaties:

Ik ben enthousiast over de Hisense U8K ULED TV, verkrijgbaar in 55-inch, 65-inch en 75-inch configuraties, als een aantrekkelijke optie in de tv-line-up van 2023. Met een dikke behuizing die een Mini-LED-achtergrondverlichting herbergt, biedt het 65-inch model, geprijsd op $1,699, uitzonderlijke prestaties. Met een gewicht van 56,4 pond is deze TV goed uitgerust met vier HDMI 2.1-poorten, waarvan één eARC-compatibel, en twee USB-poorten, waardoor het aan verschillende connectiviteitsbehoeften voldoet.

Volgens beoordelingen levert de U8K TV levendige en kleurrijke beelden met uitstekende bewegingsverwerking en zwartniveaus. Het excelleert in helderheid in zowel SDR als HDR, met fantastische reflectieverwerking en superieur contrast, waardoor het geschikt is voor gaming en het kijken van HDR-films. Zoals benadrukt wordt, "De voordelen van de TV zijn onder meer de betaalbaarheid, algemene beeldkwaliteit en het Google TV-systeem waarmee het wordt geleverd," waardoor het een aantrekkelijke optie is voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige TV tegen een meer betaalbare prijs in vergelijking met haar concurrenten.

De prestaties van de Hisense U8K bij het weergeven van lage resolutie-inhoud en haar uitstekende selectie van gaming-functies zijn opmerkelijk, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen zoals tv-shows, sport, videogames en HDR-films. Het is echter belangrijk om op te merken dat de kijkhoek van de TV beperkt is, en er zijn af en toe problemen met beelddegradatie en bugs. Dit kan van invloed zijn op de geschiktheid voor brede zitopstellingen vanwege de beperkingen in de kijkhoek.

Wat het ontwerp betreft, wordt de U8K TV beschreven als basis, met een zware constructie en een standaard afstandsbediening met toegewijde profieltoetsen en snelkoppelingen naar streamingdiensten. Het Google TV-systeem op de U8K biedt een breed scala aan apps en functies, met snelle reacties en een strakke integratie met Google-apps. Sommige gebruikers geven echter misschien de voorkeur aan de eenvoud van de Roku-menu's. Ondanks kleine tekortkomingen zoals niet zo helder of dynamisch zijn als sommige concurrenten en het automatisch inschakelen van bewegingsvervaging in bepaalde beeldmodi, blijft de Hisense U8K ULED TV een sterke concurrent op de markt.

In vergelijking met haar tegenhangers biedt de U8K-serie een balans tussen beeldkwaliteit, grootte en prijs, waardoor ze zich positioneert als een sterke concurrent in de categorie van middelgrote TV's. Hoewel het misschien niet de breedste kijkhoek heeft, maken haar uitzonderlijke helderheid, contrast en gamingfuncties het een opvallende keuze voor degenen die deze aspecten prioriteren.

Al met al presenteert de Hisense U8K ULED TV, met name het 65-inch model, een aantrekkelijke optie voor consumenten die op zoek zijn naar een hoogwaardige TV met uitstekende prestaties in verschillende gebruiksscenario's, waaronder gaming en het kijken van HDR-content. Haar balans tussen beeldkwaliteit, grootte en prijs maakt haar een sterke concurrent in de markt van middelgrote TV's, ondanks enkele kleine beperkingen.

4. Superieure helderheid, diep zwart en eersteklas smart TV-ervaring: Sony XR-65A95K

4. Superieure helderheid, diep zwart en eersteklas smart TV-ervaring: Sony XR-65A95K

Belangrijke specificaties:

Ik ben trots om de Sony XR-65A95K 65-inch TV aan te kondigen, een baanbrekende toevoeging aan de markt met de allereerste QD-OLED beeldschermtechnologie. Deze innovatie belooft "helderdere beeldniveaus met behoud van perfecte zwarte niveaus en superieure kleurverzadiging en contrast vanuit elke hoek" (Digital Trends). Met een prijs van ongeveer $4,000, biedt dit vlaggenschipmodel van Sony's 2023 TV line-up een eersteklas smart TV-ervaring, met exclusieve functies zoals Dolby Vision Gaming ondersteuning, 4K/120 ondersteuning, en PlayStation 5 functies. Het ontwerp omvat een nieuwe standaard met bladvoeten, een minimalistische aluminium rand, en het gebruik van Sorplas materiaal om het gebruik van plastic te verminderen.

De superieure helderheid en diepe zwartwaarden maken het echt een klasse apart en zorgen voor een meeslepende kijkervaring. Zoals Trusted Reviews opmerkt, wordt verwacht dat het "een verbeterde kijkervaring en verbeterd energiebeheer" zal bieden door zijn innovatieve functies. De A95K wordt geleverd met een omkeerbare standaard, wat zorgt voor veelzijdigheid in esthetiek en een slank profiel bij wandmontage. Hij beschikt ook over vier HDMI-poorten, waarvan twee 4K/120Hz en VRR ondersteunen, waardoor het tegemoetkomt aan de behoeften van gamers en thuisbioscoopliefhebbers. Bovendien werkt de opnieuw ontworpen verlichte afstandsbediening met een kleine luidspreker aan de achterkant in samenwerking met Sony's nieuwe "afstandsbedieningzoeker" functie, wat gemak toevoegt aan de gebruikerservaring.

In vergelijking met andere modellen valt de Sony XR-65A95K op door zijn baanbrekende QD-OLED beeldschermtechnologie, die een nieuwe standaard zet voor beeldkwaliteit. Zijn diepe zwartwaarden en superieure helderheid maken het tot een koploper in het leveren van een meeslepende kijkervaring. Echter, zijn premium prijskaartje kan een beperking vormen voor prijsbewuste consumenten. Aan de andere kant biedt de 55-inch optie een meer budgetvriendelijk alternatief, waardoor het een potentiële keuze is voor degenen die een vergelijkbare eersteklas kijkervaring op kleinere schaal zoeken.

Samengevat, excelleert de Sony XR-65A95K 65-inch TV in het bieden van een ongeëvenaarde smart TV-ervaring, superieure helderheid en diepe zwartwaarden, en zet het een nieuwe maatstaf voor beeldkwaliteit. Hoewel zijn premium prijs een beperkende factor kan zijn voor sommigen, maken zijn innovatieve functies en uitzonderlijke beeldschermtechnologie het tot een uitstekende keuze voor degenen die het ultieme in home entertainment zoeken.

Voordelen Sony XR-65A95K
  • Pionierende QD-OLED-displaytechnologie voor superieure beeldkwaliteit
  • Superieure helderheid en diepe zwarttinten voor een meeslepende kijkervaring
  • Exclusieve functies zoals Dolby Vision Gaming-ondersteuning en 4K/120-ondersteuning
Nadelen Sony XR-65A95K
  • Premium prijskaartje kan de betaalbaarheid beperken voor prijsbewuste consumenten
  • De 55-inch optie biedt een meer budgetvriendelijk alternatief, maar met een kleiner formaat

5. Amazon Fire TV Omni QLED

Ik ben enthousiast over de Amazon Fire TV Omni QLED 65-inch TV vanwege zijn indrukwekkende functies en gebruiksvriendelijke interface. Met een ingebouwde Fire TV Stick en naadloze integratie van belangrijke streaming apps, biedt deze TV een geweldige kijkervaring. De QLED-technologie zorgt voor heldere beelden en levendige kleuren, waardoor het ideaal is voor het bekijken van HDR-content en gamen. De 65-inch versie heeft echter wat kritiek gekregen voor kleine beeldproblemen, zoals backlight blooming en beperkte zwartniveaus. Desondanks bieden beide modellen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, vooral omdat de 50-inch versie zelfs is afgeprijsd naar £400 / $350 en de 65-inch versie naar £680 / $590.

De Amazon Fire TV Omni QLED-serie 2022 wordt geprezen om zijn uitstekende contrastverhouding en uniforme zwartweergave, wat het ideaal maakt voor het kijken van films in een donkere ruimte en voor gaming. Het heeft echter beperkingen, zoals slechte kijkhoeken en problemen met het upscalen van lagere resolutie content. Ondanks deze tekortkomingen is het een veelzijdige optie voor gemengd gebruik, tv-programma's, sport, videogames en HDR-films.

In vergelijking met de Samsung The Frame TV valt de Amazon Fire TV Omni QLED 65-inch TV op vanwege zijn full array local dimming en aanwezigheidssensor, wat zorgt voor indrukwekkende beeldkwaliteit en functies. Beide tv's hebben kunstmodi, maar de Omni QLED bevat 1.500 gratis kunstwerken, terwijl The Frame 2.000 kunstwerken aanbiedt via een abonnement.

Ondanks enkele kleine tekortkomingen, zoals beperkte zwartniveaus en backlight blooming, biedt de Amazon Fire TV Omni QLED 65-inch TV een solide prijs-kwaliteitverhouding. Het is een veelzijdige optie voor verschillende gebruiksscenario's, zoals het kijken van films, gamen en het bekijken van HDR-content. Voordat je een aankoopbeslissing maakt, is het echter belangrijk om rekening te houden met de beperkingen, zoals slechte kijkhoeken en problemen met het upscalen van lagere resolutie content.

Een oled-tv met lijnen over het scherm en dus aan vervanging toe is.

Hoe kies je een goede 65 inch tv?

Een goede 27 inch tv, of een 40 inch tv is misschien ideaal voor in je keuken, maar niet voor je huiskamer. Op zoek naar de ideale 65 inch tv voor jouw thuisbioscoop? In deze koopgids help ik je de perfecte keuze te maken. 65 inch niet groot genoeg? Overweeg dan een 85 inch tv!

Kies de juiste resolutie voor jouw 65 inch tv

Als je een 65 inch tv kiest, is de resolutie cruciaal voor beeldkwaliteit. 4K, met 3840 × 2160 pixels, biedt vier keer de resolutie van Full HD, wat resulteert in scherpere en gedetailleerdere beelden.

8K, met 7680 × 4320 pixels, verdubbelt deze scherpte, ideaal voor grote schermen en toekomstbestendigheid. Hogere resolutie betekent meer details en een realistischer beeld, vooral belangrijk bij grotere schermformaten, zoals 65 inch.

Ontdek het beste schermtype voor 65 inch tv's

Schermtype bepaalt de beeldkwaliteit en kijkervaring. Oled-schermen staan bekend om hun diepe zwarttinten en hoge contrast, omdat elke pixel individueel verlicht wordt. Dit zorgt voor levendige kleuren en een perfecte kijkhoek.

Qled, een Samsung-innovatie, gebruikt een quantum-dot-laag voor helderdere en kleurrijkere beelden dan traditionele led-tv's. Led-tv's zijn energiezuiniger en bieden een goede beeldkwaliteit voor een lagere prijs, maar missen de contrastverhouding van oled en qled.

In de goedkopere modellen kom je echter ook nog de doodsimpele, 'normale' led-tv's tegen. Deze gebruiken geen quantum-dot-laag, maar een normale led-backlight, met een lcd-laag (liquid crystal display) ervoor. Niets mis mee, maar de kleuren zijn minder levendig dan bij qled, en het contrast minder natuurgetrouw dan bij oled. Het is daarmee wel de goedkoopste optie!

Hieronder vergelijk ik oled met qled en heb ik de bevindingen voor je in een tabel gezet:

AspectOledQled
BeeldkwaliteitSuperieur contrast en diepe zwarttinten.Helderder, ideaal voor verlichte ruimtes.
KleuraccuratesseUitstekende kleurnauwkeurigheid.Levendige kleuren, goed in helderheid.
LevensduurKorter door organische materialen.Langer, minder gevoelig voor schade.

Kijkhoek: voor een perfect zicht vanuit elke hoek

De kijkhoek van je tv is belangrijk, vooral als je vaak met een groep kijkt. Bij een brede kijkhoek behoudt het scherm zijn kleurconsistentie en helderheid, zelfs als je vanaf de zijkant kijkt.

Oled-tv's staan bekend om hun uitstekende kijkhoeken, vaak tot wel 178 graden. Bij lcd/led-tv's kan de beeldkwaliteit verminderen als je niet recht voor het scherm zit. Let op deze eigenschap als je tv-kijkervaring deelt met anderen.

Voor een 65 inch tv is de ideale kijkafstand ongeveer 2,5 tot 3 meter. Dit zorgt ervoor dat je comfortabel kunt kijken zonder dat het beeld te overweldigend is. Houd deze afstand in gedachten om het meeste uit jouw kijkervaring te halen.

Kleurweergave: levendigheid en realisme in beeld

Kleine tv, 50 inch tv of grote tv: goede kleurweergave zorgt voor levendige en realistische beelden. Zoek naar tv's met een breed kleurengamma, wat betekent dat ze een groter spectrum aan kleuren kunnen weergeven.

High Dynamic Range (HDR) ondersteuning verbetert dit nog verder door een hoger contrast en diepere kleuren. Oled-tv's bieden vaak superieure kleurweergave door hun vermogen om perfect zwart te tonen. Bij lcd/led-tv's, kijk naar modellen met quantum dot technologie, zoals qled van Samsung, voor verbeterde kleurprestaties.

Belang van HDR-ondersteuning in 65 inch tv's

High dynamic range (HDR) verbetert de beeldkwaliteit door hogere contrasten en een breder kleurenpalet. Dit betekent helderdere witten, diepere zwarttinten en rijkere kleuren. Let daarbij op specifieke HDR-formaten, zoals HDR10, HDR10+, Dolby Vision of HLG.

HDR10 past op ieder frame en op iedere scène exact dezelfde HDR-instellingen toe. HLG doet hetzelfde. HLG is bovendien vooral bedoeld voor nieuwsuitzendingen in het specifiek, op live-tv. HDR10+ en Dolby Vision daarentegen passen dynamisch per frame en per scène de instellingen aan op de belichting en het kleurbereik in de originele opnames.

Deze technologie zorgt dat je meer details ziet in zowel donkere als lichte delen van het beeld, wat een realistischer en meeslepender kijkervaring biedt. Vooral bij 65 inch tv's, waar details meer opvallen, is HDR een belangrijke eigenschap voor een superieure beeldkwaliteit.

Verversingssnelheid: essentieel voor vloeiende beelden

De vernieuwingsfrequentie, uitgedrukt in Hertz (Hz), bepaalt hoe vloeiend bewegingen op je scherm zijn. Een standaardsnelheid van 60 Hz is gebruikelijk, maar voor een echt soepele kijkervaring, vooral bij snelle actiefilms of sport, kies je voor een tv met 120 Hz. Dit betekent dat het scherm 120 keer per seconde ververst, wat resulteert in minder bewegingsonscherpte en een scherper beeld.

Smart-tv-functies: verrijk je kijkervaring

Smart tv's bieden toegang tot een wereld van content en gemak. Met een ingebouwd besturingssysteem kun je apps als Netflix, YouTube en Disney+ direct streamen.

Ook is een tv die compatibel met slimme huisapparaten, zoals Google Home of Amazon Alexa, voor steeds meer mensen ook supernuttig. Je kunt hiermee bijvoorbeeld de tv bedienen met je stem, of deze integreren in je huisautomatiseringssysteem.1iCulture (n.d.).'Amazon Alexa in Nederland gebruiken: zo werkt het'

Zo kun je scènes instellen waarbij de lichten dimmen als de tv aangaat. Zorg dat de tv compatibel is met het ecosysteem van jouw voorkeur voor een naadloze integratie.

Zoek naar tv's met spraakbesturing en aanpasbare interfaces om jouw kijkervaring te personaliseren. Denk aan functies als ingebouwde Chromecast of Apple AirPlay voor eenvoudige connectiviteit met je andere apparaten, maar sta ook absoluut stil bij het besturingssysteem van je tv. ⤵️

Besturingssysteem: het hart van je smart tv

Het besturingssysteem van je tv bepaalt hoe je interacteert met je toestel. Populaire systemen, zoals Android TV, Tizen (Samsung tv's) en webOS (LG) bieden een intuïtieve interface en toegang tot een breed scala aan apps. In de onderstaande tabel neem ik de voornaamste kenmerken van populaire besturingssystemen met je door!

BesturingssysteemKenmerken
Tizen (Samsung)Gebruiksvriendelijk, goede integratie met Samsung-apparaten, uitgebreide app-selectie.
webOS (LG)Intuïtieve interface, Magic Remote voor eenvoudige navigatie, brede app-ondersteuning.
Android TV (Sony, Philips, TCL)Toegang tot Google Play Store, goede integratie met Google-diensten, ondersteunt spraakbesturing via Google Assistant.
Fire TV (Toshiba, Insignia)Naadloze integratie met Amazon-diensten, spraakbesturing met Alexa, gepersonaliseerde aanbevelingen.
Persoon kijkt naar kleine tv

Connectiviteitsopties voor optimale verbinding

Connectiviteit is essentieel voor een moderne tv. HDMI-poorten zijn cruciaal voor het aansluiten van spelconsoles, blu-ray spelers of soundbars. Zoek naar een tv met minstens 3 HDMI-poorten. Usb-poorten zijn handig voor het afspelen van media vanaf externe schijven.

Wifi- en Bluetooth-ondersteuning zijn standaard voor draadloze verbindingen met het internet en randapparatuur, zoals draadloze koptelefoons. Denk ook aan een universele afstandsbediening.

Welke merken maken goede 65 inch tv's?

LG en Sony zijn toonaangevende merken als het gaat om 65 inch tv's, bekend om hun kwaliteit en innovatie.

LG

LG-tv's blinken uit met hun oled-technologie, die zorgt voor perfecte zwartwaarden en een indrukwekkend kleurenspectrum. Daarnaast biedt LG's AI ThinQ-technologie slimme functionaliteiten en spraakbesturing, wat bijdraagt aan een naadloze kijkervaring.

Sony

Sony is bekend om zijn uitstekende beeldverwerkingstechnologieën, zoals de X1 Ultimate processor in hun 65 inch tv's. Deze zorgen voor realistische beeldkwaliteit en vloeiende bewegingen, ideaal voor zowel films als gaming. Sony's consistentie in bouwkwaliteit en geluidstechnologie maakt hun tv's een betrouwbare keuze.

Wat is volgens de Consumentenbond de beste 65 inch tv?

De beste 65 inch tv volgens Consumentenbond is de LG OLED65C35LA. Deze tv onderscheidt zich door zijn superieure OLED-technologie, die zorgt voor perfecte zwarttinten en een rijk kleurenpalet.

Met een resolutie van 4K en ondersteuning voor diverse HDR-formaten, waaronder Dolby Vision, biedt het een ongeëvenaarde kijkervaring.

De OLED65C35LA is ook slim uitgerust met LG's AI ThinQ-technologie, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je favoriete streamingdiensten en slimme huisbesturing. De combinatie van uitstekende beeldkwaliteit, slimme functies en gebruiksvriendelijkheid maakt deze LG tv een topkeuze voor jou.

Wat is volgens de Techradar de beste 65 inch tv?

De beste 65 inch tv volgens Techradar is de Samsung S90C. Deze tv valt op door zijn geavanceerde qled-technologie, die zorgt voor heldere en levendige beelden. Met een 4K-resolutie en ondersteuning voor HDR10+, biedt de S90C een uitzonderlijke beeldkwaliteit.

De slimme functies, waaronder Tizen OS voor eenvoudige navigatie en toegang tot streamingdiensten, verhogen het gebruiksgemak. De combinatie van uitstekende beeldprestaties, slimme technologie en een stijlvol ontwerp maakt de Samsung S90C een topkeuze voor jou.

Een vrouw die 's avonds aan het gamen is op haar digitale tv.

Veelgestelde vragen over 65 inch tv's van onze lezers

Dit deel is speciaal toegewijd aan jullie vragen en opmerkingen. Maar ...

We hebben nog geen vragen ontvangen

Stuur ons hieronder via het feedbackformulier vooral jullie vragen of opmerkingen door, zodat we deze hier kunnen doornemen!

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen

Auteur
Jonathan is een computerexpert met een passie voor computers. Hij heeft dan ook informatica gestuurd aan de UvA, en werkt inmiddels al tien jaar in de IT-sector. Hij schrijft over de nieuwste technologieën, reviewt hardware en software, en beantwoordt dringende vragen over computerproblemen. En als hij daar niet mee bezig is, vind je hem met een VR-headset op in zijn favoriete game. 👓
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross