Technerds logo
Menu
Onze categorieën
Over onsContact

Kijk naar Prachtige Kleuren op de Beste Qled-Tv

Fact checked en geredigeerd door: Luca Nowak

6 min leestijd

Ben je op zoek naar de beste qled-TV? In dit artikel nemen we je stap voor stap mee door de belangrijkste kenmerken en modellen, zodat je de perfecte qled-TV vindt die past bij jouw kijkbehoeften. Ontdek samen met ons de topmodellen die uitblinken in beeldkwaliteit, technologie en gebruiksgemak.

Wat zijn de beste qled-tv's van 2024?

Dit zijn de top 5 beste qled-tv's op basis van expertreviews en onderzoek van onze redactie.

Waarom Technerds vertrouwen? Ons team besteedt uren aan het onderzoek, schrijven, actualiseren en bewerken van onze artikelen. Klik hier voor meer informatie over onze redactionele richtlijnen.

Beste qled-tv's van 2024

1. Beste Qled tv: Hisense 75-Inch Class U7 Series

1. Beste Qled tv: Hisense 75-Inch Class U7 Series

Belangrijke specificaties:

Schermdiagonaal: 75 inch (191 cm)
Maximale resolutie stand: Ultra HD/4K
HDR: Ja

Hisense U7KQ 75U7KQ. Beeldschermdiagonaal: 190,5 cm (75"), Resolutie: 3840 x 2160 Pixels, HD type: 4K Ultra HD, Display technologie: ULED, Beeldscherm vorm: Flat, LED backlight-type: Direct-LED. Smart TV. Helderheid: 1000 cd/m², Responstijd: 9 ms, Typische contrastverhouding: 2500:1, Oorspronkelijke beeldverhouding: 16:9. Formaat digitaal signaal: DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2. Wifi, Ethernet LAN. Kleur van het product: Antraciet

2. Samsung Q60B QLED TV (QN70Q60BAF)

2. Samsung Q60B QLED TV (QN70Q60BAF)

Belangrijke specificaties:

Schermdiagonaal: 75 inch (191 cm)
Maximale resolutie stand: Ultra HD/4K
Beeldscherm verversing snelheid: 50 Hz
HDR: Ja
HDMI: 3
Smart TV Platform: Tizen

Samsung 75Q60B TV Qled 4K UHD 75 "(189 cm) Smart TV 3 Ports HDMI 2023

3. SAMSUNG 55-Inch QLED Q70C (QN55Q70C)

3. SAMSUNG 55-Inch QLED Q70C (QN55Q70C)

Belangrijke specificaties:

Schermdiagonaal: 55 inch (140 cm)
Maximale resolutie stand: Ultra HD/4K
HDR: Ja
HDMI: 3
Smart TV Platform: Tizen

De Samsung 55-Inch QLED Q70C (QN55Q70C) TV is een prachtige toevoeging aan de QLED-reeks, met het AirSlim-ontwerp met een slank profiel en een titanium grijze rand. Het Tizen 7.0-besturingssysteem biedt verschillende aanpasbare functies en speciale toepassingen, terwijl de Quantum Processor 4K zorgt voor goede ruisonderdrukking en beeldverbetering. Zoals benadrukt in een recensie van Tech Week Mag, "De geluidskwaliteit is gebalanceerd, en de TV kan instellingen in real time aanpassen aan de akoestiek van de kamer." Het ontbreekt echter aan Dolby Atmos-ondersteuning en volledige beeldverwerkingscontrole, en het VA-paneel mist lokale dimming en heeft een slechte uniformiteit.

Een van de opvallende sterke punten van de Samsung Q70C QLED TV, zoals aangegeven door Rtings, is de fantastische input lag, waardoor het geschikt is voor gaming en gebruik als PC-monitor. Het biedt zeer goede SDR-piekhelderheid en redelijke reflectiebehandeling, waardoor het geschikt is voor matig verlichte kamers bij het kijken naar sport of TV-shows. Zijn ondermaatse kijkhoek beperkt echter de aantrekkingskracht voor brede zitgedeeltes. Bovendien presteert de TV goed voor gaming, met een lage input lag en goede responstijd, maar het is misschien niet ideaal voor donkere scènewisselingen. Zijn beperkingen op het gebied van kijkhoek en HDR-prestaties moeten worden overwogen, zoals vermeld in de recensie.

De TV, zoals benadrukt door Digit Week, heeft een 4K-resolutie met HDR-ondersteuning, Dolby Atmos, eARC-ondersteuning, een native verversingssnelheid van 120Hz en een reeks gamingvriendelijke functies. Het biedt HDR10+ -ondersteuning maar mist Dolby Vision. De Q70C levert heldere en kleurrijke beelden voor dagelijkse kijkervaringen en wordt geprezen om zijn gamingvriendelijke functies, zoals volledige HDMI 2.1-ondersteuning op alle ingangen, Auto Low Latency Mode (ALLM), Variable Refresh Rate (VRR) en FreeSync Premium Pro. Het valt echter iets achter op het gebied van kleurhelderheid in vergelijking met sommige concurrenten.

In vergelijking met zijn tegenhangers blinkt de Samsung Q70C QLED TV uit in gaming en het bekijken van SDR-inhoud vanwege de fantastische input lag en zeer goede SDR-piekhelderheid. Het is een geschikte keuze voor gaming, met gamingvriendelijke functies en een 120Hz paneel voor bewegingshelderheid. Zijn beperkingen op het gebied van kijkhoek, HDR-prestaties en kleurhelderheid maken het echter minder aantrekkelijk voor degenen die een allesomvattende thuisbioscoopervaring zoeken met levendige kleuren en brede kijkhoeken.

Concluderend, de Samsung Q70C QLED TV is een solide keuze voor gaming en het bekijken van SDR-inhoud, met uitstekende inputlag en SDR-piekhelderheid. Zijn strakke ontwerp, aanpasbare functies en gamingvriendelijke kenmerken maken het een aantrekkelijke optie. Potentiële kopers moeten echter zijn beperkingen op het gebied van kijkhoeken en HDR-prestaties afwegen tegen zijn sterke punten. Zoals samengevat door Best Buy, biedt de Q70C QLED TV internationale klanten de mogelijkheid om producten van Best Buy in de Verenigde Staten te kopen, waardoor de toegankelijkheid wordt vergroot.

Voordelen SAMSUNG 55-Inch QLED Q70C (QN55Q70C)
 • Fantastische inputvertraging, geschikt voor gaming en pc-monitorgebruik
 • Zeer goede SDR-piekhelderheid
 • Gamingvriendelijke functies zoals HDMI 2.1-ondersteuning, ALLM, VRR en FreeSync Premium Pro
Nadelen SAMSUNG 55-Inch QLED Q70C (QN55Q70C)
 • Gebrek aan Dolby Atmos-ondersteuning en volledige beeldverwerkingsbediening
 • Matige kijkhoek beperkt de aantrekkingskracht voor brede zitplaatsen
 • Valt iets achter in kleurhelderheid in vergelijking met sommige concurrenten

4. SAMSUNG 65-Inch QLED (QN65Q80C)

4. SAMSUNG 65-Inch QLED (QN65Q80C)

Belangrijke specificaties:

Schermdiagonaal: 65 inch (165 cm)
Maximale resolutie stand: Ultra HD/4K
Beeldscherm verversing snelheid: 50 Hz
HDR: Ja
HDMI: 4
Smart TV Platform: Tizen

De Samsung 65-Inch Q80C QLED TV maakt indruk met zijn beeldkwaliteit, levendige kleuren en uitstekend contrast dankzij de directe LED-verlichting en het Quantum Dot-kleurensysteem. Uitgerust met Samsung's Neural Quantum Processor 4K-beeldengine, levert deze TV scherpte en helderheid, waardoor het een overtuigende optie is voor zowel filmliefhebbers als gamers. Het Object Tracking Sound-systeem vult de visuele ervaring aan met krachtig geluid, waardoor de onderdompeling voor gebruikers wordt verbeterd. Met een prijs van £1.299 in het Verenigd Koninkrijk en $1.000 in de VS voor het 65-inch model, biedt het een geweldige prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met Samsung's mini-LED-modellen, waardoor het een opmerkelijke keuze is voor degenen die kwaliteit willen voor een redelijke prijs. Met vier HDMI 2.1-poorten, lokale dimming en een verversingssnelheid van 120Hz is het met name aantrekkelijk voor gamers, en biedt het een naadloze en responsieve ervaring.

Volgens TechRadar biedt "de Samsung Q80C TV indrukwekkende beeldkwaliteit met directe LED-verlichting en het Quantum Dot-kleurensysteem." Dit benadrukt de opvallende visuele prestaties van de TV, waarbij de mogelijkheid om verbluffende beelden te leveren met levendige kleuren en scherpe contrasten wordt benadrukt. Bovendien benadrukt de recensie het waardevoorstel van de Q80C, waarbij het wordt gepositioneerd als een kosteneffectieve optie in vergelijking met andere Samsung-modellen, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor prijsbewuste consumenten.

In vergelijking met zijn voorgangers valt de Q80C op door zijn directe LED-verlichting en Quantum Dot-kleurensysteem, wat zorgt voor verbeterde beeldkwaliteit en kleurreproductie. Bovendien voldoen de 120Hz verversingssnelheid en vier HDMI 2.1-poorten aan de groeiende vraag naar hoogwaardige gaming-displays. Ondanks dat het 96 afzonderlijke dimzones heeft, wat lager is dan vlaggenschip-TV's, slaagt de Q80C er nog steeds in indrukwekkende beeldkwaliteit te leveren, waarbij het zijn vermogen om te concurreren met high-end modellen laat zien.

In het competitieve landschap van QLED TV's houdt de Samsung Q80C TV stand met zijn indrukwekkende beeldkwaliteit, krachtige gamingfuncties en een aantrekkelijke prijs. Zijn directe LED-verlichting en Quantum Dot-kleurensysteem onderscheiden het van andere modellen, wat zorgt voor levendige en levensechte visuals. In vergelijking met Samsung's mini-LED-modellen komt de Q80C naar voren als een sterke concurrent, waarbij het een balans biedt tussen prestaties en betaalbaarheid.

Hoewel de Q80C uitblinkt in het leveren van uitzonderlijke beeldkwaliteit, meeslepend geluid en gaming-vriendelijke functies voor een aantrekkelijke prijs, heeft het wel een lager aantal dimzones in vergelijking met vlaggenschip-TV's. Dit kan resulteren in iets minder nauwkeurige lokale dimming, vooral in scènes met extreem contrast. Echter, het totaalpakket van prestaties en waarde maakt de Samsung Q80C 65-Inch QLED TV tot een overtuigende keuze voor consumenten die op zoek zijn naar een meeslepende home entertainment-ervaring zonder de bank te breken.

Voordelen SAMSUNG 65-Inch QLED (QN65Q80C)
 • Indrukwekkende beeldkwaliteit met levendige kleuren en uitstekend contrast
Nadelen SAMSUNG 65-Inch QLED (QN65Q80C)
 • Minder dimmingszones in vergelijking met vlaggenschip-tv's

5. TCL 5-Series Roku TV (S535)

5. TCL 5-Series Roku TV (S535)

Belangrijke specificaties:

Schermdiagonaal: 55 inch (140 cm)
Maximale resolutie stand: Ultra HD/4K
Beeldscherm verversing snelheid: 100 Hz
HDR: Ja
HDMI: 2
Smart TV Platform: Google TV

Ik ben een grote fan van de TCL 5-Series Roku TV (S535), een opvallende QLED TV die een kleurrijk quantumbeeld biedt voor een uitstekende prijs. Met verschillende beschikbare formaten is er voor elk wat wils. De TV is slanker en moderner ontworpen, met verbeterde poten die zorgen voor meer montagemogelijkheden. De TV heeft een ruim assortiment aan aansluitingen, waaronder 4 HDMI 2.1 poorten, kabel/antenne-ingang, USB 2.0 poort en Ethernet poort, waardoor er voldoende opties zijn voor externe apparaten. De QLED panelen leveren indrukwekkende visuele kwaliteit voor een levendige kijkervaring.

Deze TV excelleert in het kijken van films, met een uitzonderlijke contrastverhouding, volledige array lokale dimming en 24p judder verwijdering, waardoor het een uitstekende keuze is voor een bioscoopervaring. Het presteert ook goed bij tv-shows, sport en videogames, met een lage input lag en VRR-ondersteuning, wat zorgt voor een meeslepende game-ervaring. Het heeft echter beperkingen, zoals smalle kijkhoeken, lagere helderheidsniveaus en geen HDMI 2.1 bandbreedte. Het is geschikt voor het kijken van shows en sport in een heldere kamer, met geweldige piekhelderheid en redelijke weerspiegelingsbehandeling, maar het heeft moeite met 480p-content en heeft wat uniformiteitsproblemen.

De 5-Series (S535) QLED TV is een competitieve optie in de markt voor quantumdot-tv's, met een solide bouwkwaliteit, minimale randen en een matzwarte strook onderaan. Het levert ongeveer 550 nits in SDR en bijna 800 nits in HDR, met een prijzenswaardig witpunt en minimale kleurfouten. De TV biedt goede gameprestaties met een lage input lag en VRR-ondersteuning, wat de algehele game-ervaring verbetert. Het heeft echter wel wat vertraging bij het bedienen van de interface en langzame volumeregeling bij aansluiting op externe apparaten.

In vergelijking met het 2022 model biedt de 5-Series (S555) 2022 QLED TV indrukwekkend contrast en zwarte uniformiteit voor het kijken van films in een donkere kamer en zorgt het voor een geweldige game-ervaring met lage input lag en een goede responstijd. Het heeft echter beperkingen zoals een smalle kijkhoek, beelddegradatie vanaf de zijkant en mist HDMI 2.1 bandbreedte. Hoewel het op bepaalde gebieden uitblinkt, heeft het moeite met andere aspecten, zoals blooming rond heldere objecten en beperkte piekhelderheid in HDR. Het wordt geleverd met een geweldige selectie van streaming-apps, maar heeft beperkingen qua contentkwaliteit en kijkhoeken.

Al met al is de TCL 5-Series Roku TV (S535) QLED TV een overtuigende keuze voor wie op zoek is naar een budgetvriendelijke QLED TV met indrukwekkende visuele kwaliteit en solide gameprestaties. De competitieve prijs, levendige beeldkwaliteit en game-mogelijkheden maken het een aantrekkelijke optie voor zowel filmliefhebbers als gamers. Maar de beperkingen qua helderheid en kijkhoeken maken het misschien niet de beste keuze voor goed verlichte kamers of groepskijkscenario's.

Hoe kies je de beste qled-tv?

Als je goed op de hoogte bent van hoe een qled- en oled-tv verschillen van elkaar en een qled-tv je een betere optie lijkt dan een een oled-tv, is het tijd om je in te lezen over hoe je het beste model voor jou kiest.

Hoe groot moet de tv zijn?

De grootte van een tv omschrijven we met het schermdiagonaal. Dit is de afstand tussen de linkeronderhoek en de rechterbovenhoek. Dit meten we in inches, maar met wat rekenwerk krijg je dit formaat makkelijk naar centimeter: vermenigvuldig het aantal inches met 2,54 voor het schermdiagonaal in centimeter. Een scherm van bijvoorbeeld 55 inches ≈ 140 cm.

Met de grote televisies van tegenwoordig is een groot scherm kopen snel verlokkend. Groot is echter niet altijd beter: in een kleine kamer kijkt een grote tv niet fijn. Houd daarom rekening met de kijkafstand, oftewel de afstand tussen de kijker en de tv.

In een kleine kamer, zoals mijn studentenkamer. kijkt de beste 43 inch tv prettig en koos ik dit formaat. In een grote kamer kijkt een scherm groter van 55 inch of groter fijner.

Een televisie die aan een muur hangt

Resolutie

De resolutie van een goede-tv bepaalt hoe scherp het beeld is. We meten dit in het aantal pixels in het beeldscherm.

Lange tijd was Full HD (1920 × 1080) de norm voor resolutie. Tegenwoordig ondersteunen alle streamingsites en spellen deze resolutie. Langzaam maar zeker maakt Full HD plaats voor de 4K-tv (Ultra HD). Met een resolutie van 3840 × 2160 beschikken deze schermen over vier keer zoveel pixels dan een Full HD-scherm.

De nieuwste technologie in het gebied van resolutie is 8K (Ultra HD). Een scherm met deze resolutie geeft beelden weer vier keer scherper dan bij 4K weer. Gebruik en ondersteuning van 8K is voor nu nog redelijk zeldzaam, waardoor de technologie een behoorlijk prijskaartje heeft. 🏷 Waarschijnlijk verandert dit door de jaren heen, zoals ook met 4K-schermen gebeurde.

HDR-ondersteuning

HDR-ondersteuning is een must voor de beste beeldkwaliteit.. HDR, wat staat voor high dynamic range. Dit zorgt voor een groter kleurbereik en diepere zwarttinten, wat resulteert in een meer dynamisch en realistisch beeld.

Er bestaat echter enkele, vaste HDR-standaard. Elke fabrikant gebruikt zijn eigen protocol. Voor een correcte weergave van HDR moeten zowel tv als bronmateriaal dezelfde versie ondersteunen. Gelukkig ondersteunt een tv gebruikelijk meerdere protocollen. Dit vergroot de kans dat een televisie het HDR-effect van het bronmateriaal ondersteunt.

Een tv in een kamer, met het Universal logo erop

Dit zijn verschillende HDR-protocollen:

 • HDR10 komt het vaakst voor. Bijna alle moderne tv's ondersteunen HDR10. Streamingdiensten en Ultra HD Blu-rays gebruiken dit HDR-protocol. HDR10 gebruikt statische metadata, waardoor de tv het HDR-effect overal hetzelfde toepast.
 • HDR10+ is een uitgebreide versie van HDR10, voornamelijk gebruikt door Samsung, Panasonic en 20th Century Fox. De uitbreiding zit in de dynamische metadata. Hiermee verandert de toepassing van het HDR-effect op basis van wat er op het beeld gebeurt. Donkere scènes krijgen zo andere HDR-instellingen mee dan goed belichte scènes.
 • Dolby Vision was origineel bedoeld voor Dolby bioscopen, maar bestaat nu ook voor thuisgebruik. Deze versie is redelijk zeldzaam, omdat fabrikanten moeten betalen voor gebruik. Dolby Vision gebruikt dynamische metadata.
 • HLG komt van de BBC en de Japanse omroep NHK. Het richt zich vooral op live tv-uitzendingen. De metadata van deze HDR-versie is statisch. Speciaal is dat dit protocol achterwaarts compatibel is: zelfs tv's zonder HDR-ondersteuning HLG-materiaal correct weergeven.
 • Technicolor is een speciaal geval. Het is niet één protocol, maar eerder een combinatie van verschillende versies. Qua werking lijkt Technicolor het meest op HLG, maar combineert dit met de dynamische metadata van Dolby Vision. Voor nu gebruiken alleen LG-televisies deze HDR-versie.

Beeldverversing

De refresh rate van een tv geeft aan hoe vaak het beeld per seconde ververst. Je leest deze waarde af aan het aantal Hertz (Hz). Een tv met bijvoorbeeld 50 Hz ververst zijn beeld 50 keer per seconde, een tv met 100 Hz ververst 100 keer per seconde.

In het algemeen zorgen meer beelden per seconde voor een vloeiend beeld. Daarom gebruiken veel tv's met een hoge verversingssnelheid ook software die een lage frame rate van bronmateriaal aanvullen. Vooral bij actiescènes in films en sportwedstrijden verbetert dit de beeldkwaliteit aanzienlijk.

Waar een hoge verversingssnelheid wel een must voor is, is een gaming-tv. Met een hoge verversingssnelheid houdt de tv spellen met een hoge frame rate bij.

Variable refresh rate (VRR)

Een van de termen die je tegenwoordig vaker tegenkomt bij beeldschermen, is VRR. Deze afkorting staat voor 'variable refresh rate', oftewel 'aanpasbare verversingssnelheid'.

VRR voorkomt screen tearing, een effect dat ontstaat als de frame rate van de tv en bronmateriaal niet gelijk lopen. Een tv ververst niet in een keer zijn hele beeld, maar van boven naar beneden. Door de ongelijkheden in frame rates blijft een deel van het scherm tijdens dit proces hangen. Daardoor ziet het eruit alsof er een scheur door het beeld loopt.

VRR past de verversingssnelheid van de tv aan op de frame rate van het bronmateriaal. Deze functie is handig voor gamen – zeker met oudere consoles die een lagere frame rate aankunnen dan de refresh rate van de tv.

Gamer in een donkere ruimte voor een tv

Smart tv

Een smart tv heeft via een internetverbinding meer functies dan een normale tv. Zo kijk je op deze toestellen niet alleen naar het aanbod van je provider, maar kijk je ook een film op Netflix of luister je muziek op Spotify.

Elke smart tv gebruikt een platform – het besturingssysteem waarmee je de tv bedient. Kies een TV met een intuïtief besturingssysteem, ingebouwde wifi en meerdere HDMI-poorten.1Nick Pino, TechRadar (2022). 'Best smart TV platform of 2023: WebOS vs Tizen vs Roku'

Dit zijn de bekendste tv-besturingssystemen op het moment:

 • Android TV: Zowel Sony als Philips gebruiken dit besturingssysteem. Dit platform heeft de grootste selectie in zijn appstore. Via de spraakbesturing bestuur je ook andere Google-apparaten in huis. Helaas is de interface niet de mooiste, en heeft de afstandsbediening geen speciale functies.
 • Tizen: Samsung's platform is vrij minimalistisch. Daardoor navigeer je vrij makkelijk in dit besturingssysteem. De afstandsbediening van televisies met Tizen werken ook op aangesloten apparaten. Minder goed aan dit platform is de gebrekkige spraakbesturing.
 • WebOS: Dit platform vind je op tv's van LG terug. De app-selectie is het kleinst van alle grote platformen. Daarentegen is navigeren door de interface supermakkelijk. Ook handig is de afstandsbediening – deze werkt niet allen met knoppen, maar ook met een bewegingssensor, waardoor je een cursor over het scherm kunt laten glijden.
Maak je niet druk over de platformen – Al in al verschillen de besturingssystemen niet erg van elkaar. Alle platformen werken prima, en bieden toegang tot dezelfde grote apps. Netflix, Disney+ en YouTube werken bijvoorbeeld op elk besturingssysteem. De enige uitzondering is Ziggo Go - alleen Android TV ondersteunt deze app.

Aansluitingen

Voor gebruik van randapparatuur zoals spelconsoles of een Blu-Rayspeler, gebruik je de HDMI-aansluitingen met een HDMI-kabel van een tv. Een televisie heeft gebruikelijk 2 tot 4 van deze aansluitingen. Let op de hoeveelheid HDMI-poorten als je veel apparaten wil aansluiten.

Voor een 4K-film heeft een aansluiting meer bandbreedte nodig. De nieuwere HDMI 2.0 en 2.1-verbindingen bieden dit. Ze versturen daarmee een betere kwaliteit van beeld- en geluidssignalen. De recentste versie, HDMI 2.1, ondersteunt zelfs VRR.

Via HDMI ARC (audio return channel) sluit je een soundbar of receiver aan op de tv. Deze aansluiting lijkt op een normale HDMI-poort; beide sturen informatie van een extern apparaat naar de tv. HDMI-ARC laat de tv ook informatie terugsturen. HDMI-eARC is de verbeterde versie van deze verbinding. Net zoals HDMI 2.0 heeft een eARC verbinding meer bandbreedte tot zijn beschikking.

Tegenwoordig beschikken veel tv's ook over een usb-aansluiting. Hiermee kijk je via een externe geheugenstick naar foto's of een film. Dit kan ook via een laptop, maar deze neemt een HDMI-ingang in beslag. Voor een tv met weinig HDMI-poorten is een usb-aansluiting daarom wel zo handig.

Wat is volgens de Consumentenbond de beste qled-tv?

Op dit moment is nog niet bekend wat de beste qled-tv is volgens de Consumentenbond. Zodra we dit weten, vullen we het voor je aan!

Wat is volgens Tweakers de beste qled-tv?

Op dit moment is nog niet bekend wat de beste qled-tv is volgens de Consumentenbond. Zodra we dit weten, vullen we het voor je aan!

Wat is volgens TVPedia de beste qled-tv?

Volgens TVPedia is de Samsung Neo QLED 43QN90B de beste qled-tv op de markt. Deze tv blinkt uit met zijn Quantum Matrix-technologie, die zorgt voor intens diepe zwarttinten en heldere kleuren, en een 4K-resolutie voor haarscherpe beelden. 

Met een schermgrootte van 43 inch en een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz is deze tv perfect voor zowel filmfanaten als gamers. De Samsung Neo QLED 43QN90B biedt een ongeëvenaarde kijkervaring met geavanceerde technologie en een strak design.

Veelgestelde vragen over qled-tv's van onze lezers

Dit deel is speciaal toegewijd aan jullie vragen en opmerkingen. Maar …

We hebben nog geen vragen ontvangen

Stuur ons hieronder via het feedbackformulier vooral jullie vragen of opmerkingen door, zodat we deze hier kunnen doornemen!

Was dit artikel behulpzaam?

Bronnen

Auteur
Victoria is 27 jaar en woont met haar vogel in de buurt van Rotterdam. Na een studie animatie op de kunstacademie, en een paar jaar werk, zocht ze een nieuwe uitdaging. Naast schrijven volgt ze een premaster jeugdliteratuur, en vult ze haar vrije tijd met tekenen en gamen.
Technerds logo

Technerds.nl is dé plek voor informatie over technologie in en rondom je huis. Hier vind je uitgebreide koopgidsen, how-to-artikelen en nog veel meer!

Contact

Email 
Adres
Fagelstraat 76, 1052 EZ Amsterdam
© 2024 White Citadel B.V. | KvK: 87387018 | All rights reserved
cross